10753
Bajnokok Ligája
-
#9830 pontosabban nem hajtják ki magukból a szart is úgy, mint tavaly -
#9829 bayern is gyengébb mint tavaly -
#9828 A mai elődöntő
20.45 Atletico Madrid-Chelsea
tv: Sport1 hu, TVR1, ITV1
streamek: -
#9827 Bayern-Atletico, Atletico nyer. :D -
IXEMGabeo #9826 Chelseat nem írom le, viszont a Realnak nem fekszik a német foci...ha egy Dortmunddal is így megszenvedtek, amely kissé meggyengült tavalyhoz képest akkor a Bayernnel, hogy is bírnának... -
#9825 Nem semmi, köszi 25 év múlva, visszakapta az extra time-os szívást a Bayern :D -
IXEMGabeo #9824 nevelőfater mesélte plusz olvasom a történelmet:D egyetlen BEK döntő, amelyet megismételtek 1-0-ra vezetett a hosszabbításban utolsó percig az Atletico és a Schwarzenbeck befejelte az egyenlítő találatot...Atletico majdnem megnyerte első BEK győzelmét, viszont akkoriban nem 11-esekkel döntöttek, hanem megismételték a találkozót, amit viszont csúnya 4-0-as alázással húzott be a Bajor együttes...
még a jelenleg börtönben lévő Hoeness is betalált 2x -
#9823 Mert te akkor már éltél és maradandó nyomot hagyott, vagy miért olyan nagy szám ez? -
IXEMGabeo #9822 mondom még a végén létrejöhet a Bayern-Atletico döntő:D 1974 reloaded -
#9821 Szerintem is ez lesz -
#9820 Bayern - Chelsea döntő. Ott meg José széttaktikázza megint és megnyerik :D -
#9819 Real-Chelsea döntő, Mou az excsapat ellen. (és nyer a Chelsea) -
#9818 Bayern-Chelsea döntő.
Bár most úgy áll, hogy Tibor Kúrt-óá játszhat a Chelsea ellen, így valamivel több esélyt látok hogy szoros lesz. A másik ágon meg a Real szempontjából megint a hazai meccs lesz a per döntő. Ha ott tudnak olyat alkotni, akkor talán lesz esély a döntőre. Nálam a Bayern a favorit, de ha magára talál a Madrid, akkor bármi lehet :D -
#9817 Real-Bayern
Atletico-Chelsea
tippek? -
#9816 szerintem
real-atletico lesz
a bayern meg megkapja 4.angol ellenfelét idén....
az atletico meg úgy se jut be, ahhoz kevesek szerintem, villareal 2 -
#9815 Én ide állok -
IXEMGabeo #9814 bajnokin pedig emlékeim szerint az Atletico nyert...
ez kicsit más lesz, ha egymást kikapják persze...
Másik gondolatom az az, hogy Bayern - Atletico döntő lesz 1974 után újra:D nem tudom ezt megálmodtam és az első lépés azaz, hogy a Barcát kiejtették a matracosok bejött rendesen...
másfelől ott a Chelsea, amely Mourinhoval bármire képes lehet -
#9813 A kupában azért elég szépen elpáholta a Real az Atleticot. Bár első meccsen elég mák gólokkal, a visszavágón meg már Atletico B játszott. -
IXEMGabeo #9812 Realt nem érzem döntőkompetensnek...
másik 3 csapatot erősebbnek érzem...
Ez az Atletico nagyon egyben van, nem vagyok benne biztos, hogy a 2 Madrid csatáját nem-e a matracosok nyernék -
#9811 real-bayern döntő lesz.
és bayern történelmet fog majd írni
-
#9810 Remélem igazad lesz:D -
IXEMGabeo #9809 Szerintem létrejöhet egy Chelsea - Bayern döntő ismét...pikáns lenne
de sorsolásfüggő az egész
gratulációm küldöm az Atleticonak nem semmi mit vittek véghez:) -
#9808 én real chelseat érzek :D -
#9807 és atletico chelsea döntő lesz, emlékezzünk 2004-re akkor is 2 meglepi csapat és 10 éve volt:D -
#9806 na akkor:
Bayern - Chelsea
2012es bl döntő visszavágója. Minden csatorna le akar majd csapni rá, nagyon eladható meccs.
Real - Atletico
A madridi derbi a bl-ben. Szintén eladható. Fasz se tudja volt e már ilyen egyáltalán...
+ A döntőben még véletlen se találkozhasson két azonos nemzetiségű, ezáltal is megőrizve a bl sok színűségét.
Effe egyetért? :D -
#9805 Atletico nagyon jól nyomja. Kár, hogy nem ment be a két kapufa, szerintem a Barca ezt ki fogja használni, és jönnek majd a gólok. Első 15 perc brutál volt. -
#9804 A mai negyeddöntő visszavágók
20.45 Bayern München-Manchester United tv: Digisport1 hu, ZDF, STV1
20.45 Atletico Madrid-Barcelona tv: Digisport2 hu
#9803 Minden relativ. Én pl. annak örülök, hogy a Madrid jutott tovább. :D -
#9802 Szépen feltámadt amúgy a Dortmund. Igazán kár, h nem jött össze nekik a továbbjutás. A PSG meg elcseszte, úgy kellett nekik. -
#9801 -
#9800 gondoltam,hogy Blanc elfogja baszni,nincs neki még elég tapasztalata egy ilyen szituációhoz,amibe tegnap volt,Mourinho jóval nagyobb stratéga nála,nem is hagyta ki ezt a ziccert. A Dortmund-Real elég meleg volt,Mkhtarian ha beveri azt a helyzetét 2-0-nál érdekes lett volna a folytatás,de végülis igazolódott a papírforma mindkét párharcban -
#9799 A mai negyeddöntő visszavágók
20.45 Borussia Dortmund-Real Madrid tv: Digisport1 hu, TVR1
20.45 Chelsea-PSG tv: Sport1 hu, ITV1
#9798 Majd figo az elődöntő sorsolásakor kihúzzaa leverkusent a döntőben pedig majd a basellel játszik a realXDXD
tutira kell menni:D:D -
Janika114 #9797 Félre érthetően fogalmazott. Rosszul értelmeztem, nem szóltam. :D -
#9796 És közülük melyik játszott az utánpótlás csapatban? -
homeless #9795 De őket nem fiatalkorúként igazolták és nem is mondják őket saját nevelésnek. -
Janika114 #9794 Jaja Neymar, Sanchez, Mascherano, Song, Alves, Adriano mind saját nevelés :D
-
homeless #9793 Ez a büntetés akkor is egy rossz vicc. Az első csapat sem igazolhat 1 évig, mert 12-13 éves gyerekeket szabálytalanul igazoltak??? Ráadásul a mostani csapatnak semmi köze az egészhez. Messin kívül csak katalán/spanyol saját nevelésű játékosok vannak... -
#9792 példát statuálni a legnagyobbakkal lehet, láttunk nem egy ilyet az utóbbi években a fociban -
#9791 nyílván nem egyetlen egy csapat,most nevezetesen a Barca igazolgat/igazolgatott így törvénytelenül 18 éven aluli srácokat,nem ők találták fel ezt a módszert,biztos alkalmazza ezt 10 nagyobb klubból 8,hogy a saját utánpótlásába csábítsa a fiatal gyerekeket. De mégis éppen a Barcat meszelik el,nagyon súlyos büntetést kiszabva rá,amikor amúgyis megvan gyengülve a klub,és vérfrissités kell a csapatban. Épp ekkor basznak ki rá,egy ekkora büntetést,ami akár még évekre is hatással lehet a klubra. Nekem ez akkor is furcsa. Nem védem a klubot,a Neymar mutyi kapcsán se védtem,elitélem ezeket a korrupt pénzembereket,de most ez akkor is sok,ez a büntetés.