10753
Bajnokok Ligája
  • Sippie
    pontosabban nem hajtják ki magukból a szart is úgy, mint tavaly
  • Sippie
    bayern is gyengébb mint tavaly
  • banok
    A mai elődöntő
    20.45 Atletico Madrid-Chelsea
    tv: Sport1 hu, TVR1, ITV1
    streamek:
  • Lacee86
    Bayern-Atletico, Atletico nyer. :D
  • IXEMGabeo
    Chelseat nem írom le, viszont a Realnak nem fekszik a német foci...ha egy Dortmunddal is így megszenvedtek, amely kissé meggyengült tavalyhoz képest akkor a Bayernnel, hogy is bírnának...
  • Rockynhooo
    Nem semmi, köszi 25 év múlva, visszakapta az extra time-os szívást a Bayern :D
  • IXEMGabeo
    nevelőfater mesélte plusz olvasom a történelmet:D egyetlen BEK döntő, amelyet megismételtek 1-0-ra vezetett a hosszabbításban utolsó percig az Atletico és a Schwarzenbeck befejelte az egyenlítő találatot...Atletico majdnem megnyerte első BEK győzelmét, viszont akkoriban nem 11-esekkel döntöttek, hanem megismételték a találkozót, amit viszont csúnya 4-0-as alázással húzott be a Bajor együttes...

még a jelenleg börtönben lévő Hoeness is betalált 2x
  • Rockynhooo
    Mert te akkor már éltél és maradandó nyomot hagyott, vagy miért olyan nagy szám ez?
  • IXEMGabeo
    mondom még a végén létrejöhet a Bayern-Atletico döntő:D 1974 reloaded
  • banok
    Szerintem is ez lesz
  • Rockynhooo
    Bayern - Chelsea döntő. Ott meg José széttaktikázza megint és megnyerik :D
  • Tyler1
    Real-Chelsea döntő, Mou az excsapat ellen. (és nyer a Chelsea)
  • LasDen #9818
    Bayern-Chelsea döntő.
    Bár most úgy áll, hogy Tibor Kúrt-óá játszhat a Chelsea ellen, így valamivel több esélyt látok hogy szoros lesz. A másik ágon meg a Real szempontjából megint a hazai meccs lesz a per döntő. Ha ott tudnak olyat alkotni, akkor talán lesz esély a döntőre. Nálam a Bayern a favorit, de ha magára talál a Madrid, akkor bármi lehet :D
  • bakkerman
    Real-Bayern
    Atletico-Chelsea

tippek?
  • Effe88
    szerintem
    real-atletico lesz
    a bayern meg megkapja 4.angol ellenfelét idén....

az atletico meg úgy se jut be, ahhoz kevesek szerintem, villareal 2
  • banok
    Én ide állok
  • IXEMGabeo
    bajnokin pedig emlékeim szerint az Atletico nyert...

ez kicsit más lesz, ha egymást kikapják persze...

Másik gondolatom az az, hogy Bayern - Atletico döntő lesz 1974 után újra:D nem tudom ezt megálmodtam és az első lépés azaz, hogy a Barcát kiejtették a matracosok bejött rendesen...

másfelől ott a Chelsea, amely Mourinhoval bármire képes lehet
  • Rockynhooo
    A kupában azért elég szépen elpáholta a Real az Atleticot. Bár első meccsen elég mák gólokkal, a visszavágón meg már Atletico B játszott.
  • IXEMGabeo
    Realt nem érzem döntőkompetensnek...

másik 3 csapatot erősebbnek érzem...

Ez az Atletico nagyon egyben van, nem vagyok benne biztos, hogy a 2 Madrid csatáját nem-e a matracosok nyernék
  • DasIsFuck
    real-bayern döntő lesz.
    és bayern történelmet fog majd írni
  • Oziris666
    Remélem igazad lesz:D
  • IXEMGabeo
    Szerintem létrejöhet egy Chelsea - Bayern döntő ismét...pikáns lenne

de sorsolásfüggő az egész

gratulációm küldöm az Atleticonak nem semmi mit vittek véghez:)
  • limperatore
    én real chelseat érzek :D
  • DasIsFuck
    és atletico chelsea döntő lesz, emlékezzünk 2004-re akkor is 2 meglepi csapat és 10 éve volt:D
  • Rockynhooo
    na akkor:
    Bayern - Chelsea
    2012es bl döntő visszavágója. Minden csatorna le akar majd csapni rá, nagyon eladható meccs.

Real - Atletico
    A madridi derbi a bl-ben. Szintén eladható. Fasz se tudja volt e már ilyen egyáltalán...

+ A döntőben még véletlen se találkozhasson két azonos nemzetiségű, ezáltal is megőrizve a bl sok színűségét.

Effe egyetért? :D
  • horpeti
    Atletico nagyon jól nyomja. Kár, hogy nem ment be a két kapufa, szerintem a Barca ezt ki fogja használni, és jönnek majd a gólok. Első 15 perc brutál volt.
  • banok
    A mai negyeddöntő visszavágók
    20.45 Bayern München-Manchester United tv: Digisport1 hu, ZDF, STV1
    20.45 Atletico Madrid-Barcelona tv: Digisport2 hu
    streamek:
  • horpeti
    Minden relativ. Én pl. annak örülök, hogy a Madrid jutott tovább. :D
  • Lacee86
    Szépen feltámadt amúgy a Dortmund. Igazán kár, h nem jött össze nekik a továbbjutás. A PSG meg elcseszte, úgy kellett nekik.
  • Lacee86
  • bakkerman
    gondoltam,hogy Blanc elfogja baszni,nincs neki még elég tapasztalata egy ilyen szituációhoz,amibe tegnap volt,Mourinho jóval nagyobb stratéga nála,nem is hagyta ki ezt a ziccert. A Dortmund-Real elég meleg volt,Mkhtarian ha beveri azt a helyzetét 2-0-nál érdekes lett volna a folytatás,de végülis igazolódott a papírforma mindkét párharcban
  • banok
    A mai negyeddöntő visszavágók
    20.45 Borussia Dortmund-Real Madrid tv: Digisport1 hu, TVR1
    20.45 Chelsea-PSG tv: Sport1 hu, ITV1
    streamek:
  • Effe88
    Majd figo az elődöntő sorsolásakor kihúzzaa leverkusent a döntőben pedig majd a basellel játszik a realXDXD
    tutira kell menni:D:D
  • Janika114
    Félre érthetően fogalmazott. Rosszul értelmeztem, nem szóltam. :D
  • [HUN]FaTaL
    És közülük melyik játszott az utánpótlás csapatban?
  • homeless
    De őket nem fiatalkorúként igazolták és nem is mondják őket saját nevelésnek.
  • Janika114
    Jaja Neymar, Sanchez, Mascherano, Song, Alves, Adriano mind saját nevelés :D

• homeless
    Ez a büntetés akkor is egy rossz vicc. Az első csapat sem igazolhat 1 évig, mert 12-13 éves gyerekeket szabálytalanul igazoltak??? Ráadásul a mostani csapatnak semmi köze az egészhez. Messin kívül csak katalán/spanyol saját nevelésű játékosok vannak...
  • 9csöves9
    példát statuálni a legnagyobbakkal lehet, láttunk nem egy ilyet az utóbbi években a fociban
  • bakkerman
    nyílván nem egyetlen egy csapat,most nevezetesen a Barca igazolgat/igazolgatott így törvénytelenül 18 éven aluli srácokat,nem ők találták fel ezt a módszert,biztos alkalmazza ezt 10 nagyobb klubból 8,hogy a saját utánpótlásába csábítsa a fiatal gyerekeket. De mégis éppen a Barcat meszelik el,nagyon súlyos büntetést kiszabva rá,amikor amúgyis megvan gyengülve a klub,és vérfrissités kell a csapatban. Épp ekkor basznak ki rá,egy ekkora büntetést,ami akár még évekre is hatással lehet a klubra. Nekem ez akkor is furcsa. Nem védem a klubot,a Neymar mutyi kapcsán se védtem,elitélem ezeket a korrupt pénzembereket,de most ez akkor is sok,ez a büntetés.