Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Egy csatárnak nem az a dolga, hogy a hátán vigye a csapatot (persze volt már ilyen a történelem folyamán), az inkább a középpályások dolga, a csatár dolga a góllövés, szerintem. És ahhoz hogy ajándék legyen, ahhoz ott kell lenni. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Elismerem, csak attól függetlenül volt a 6 meccsbõl 3 ahol totál homály, plusz ez a PAOK elleni meccsen is értékelhetõ mezõnymunka az 0. Hozzáteszem mégegyszer, ez a Schalkeba elmegy, de a válogatott kicsit jobban rá van szorulva és ott ez a nemtudok levenni egy labdát, se megtartani egy kisebb ellenfél ellen. Idegesitõ volt, független a két góljától, amibõl az egyik kb. ajándék volt.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Sippie
Reméljük a Schalke vezetõi is csak ezt nézik, és akkor betonbiztos kezdõ lesz 😄
[HUN]FaTaL
Senki nem várja tõle.

De 6 meccsen rúgott 4 gólt, micsoda szar mutató egy csatárnak.

szerintem meg illik, mert ez a két gól alapján kb. mindenki tõle várja, hogy a románok elleni meccset megnyeri. Közben, egy labdát nem bírt megtartani, se semmi.
Ha ugyanezt tolja a románok ellen és zsuzsi vagy koman nem fog hozni egy ++-os meccset, akkor kuka lesz.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

bakkerman
azért azt megnézném ahogy egy Barca-Karagandi meccsen viszik be a Nou Campba a bírkát...😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

SLICK
hinnye 😄DD

Sippie
A második gólt ajándékba kapta, de az elsõ valóban szép mozdulat volt. Ettõl függetlenül a játéka aggasztó, fõleg azért mert így esélye se lesz Huntelaarral szemben, ha felépül.
horpeti
Hat igen,pedig jo lenne ha lenne ilyen elokeszites. Anelkul Ronaldo is lehet elol es nezheti a tarsakat.

DasIsFuck
hát amikor 2 gólt rúg vki akkor azért nem illetik ilyen kritikával illetni😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sippie
Én is azt vettem észre, 5 másodpercnél tovább kb nem volt nála a labda. Végén volt egy jó mozdulatsor amikor az egyik védõt megforgatta rendesen, de utána a második simán elszedte tõle. Felívelték neki, átvette, majd mellõle simán elrúgta a védõ.
Szalai mértéktelenül szar volt. A magyar válogatottban nincs ilyen elõkészítés, ami után csak bele kell botlania a labdába.

Egy labdát nem bírt megtartani, se normál passz, semmi.

Kaplan
Szalai dupla. Így kerek a történet.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ressy14
ha bejutnak remélem a sport 1 nem fogja minden meccsüket adni, csak azért mert ott játszik az Ádám Száláj

Dum spiro, spero.

Kaplan
Ez a Schalke meg egy gyalázat csapat, amit ezek az utóbbi hetekben mûvelnek. Jézus töke.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasDen
ez a hegyi iván még mindig nem tud beszélni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Szalai gól

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
Szalai gól 😊

LasDen
gondoltam, hogy valami ilyesmi, de bizonytalan voltam, kitudja alapon 😄

[HUN]FaTaL
Zártkapu...

LasDen
Egy pillanatra azt hittem, hogy magyar bajnokit látok, annyira tele van a Paok stadionja...

DasIsFuck
kb ugyan azt a szintet is nyújtsák:S

LasDen
olyan ebben a zöldben a schalke, mintha a wolfsburg lenne 😄

bakkerman
sok lehetõsége nincs az edzõnek,még a finn gyerek van csatárposzton,de szerintem Szalai fog kezdeni,ha rúgna egy gólt az nagyot lendítene az egész õszén

Firebala
Azért nem lenne kis dolog ha bejutnának, én is szurkolok nekik, ha már magyar csapatnak nem lehet.
Ma meg Szalainak hogy benne legyen a kezdõben és jól rúgja a bõrt, remélem betalál ma az ellenfél kapujába egyszer-kétszer.

bakkerman
nagyon szurkolok nekik,hogy megtartsák az elõnyt,bár rohadt nehéz dolguk lesz a Celtic otthonában

DasIsFuck
bate 2.0

szucsy89
jólvan, látom a juvés csürhe banda ugyanolyan buta maradt <#mf1>

ma pedig Balo tesz róla, hogy a BL-ben legyünk <#wink>
dave9004
És kereteket nézve nem épp összevásárolt brazilokkal.
Reméljük megtartják az elõnyt és csopkörbe mennek.
Hogyne szorítanánk Allegri unszinpatikus megnyilvánulása után...esnétek ki a francba,és több lóvé jön Torinóba!
bakkerman
de naív vagy 😄DDDDDDD

szucsy89
pfff, azért tõled azt vártam, hogy a Milannak szurkolsz
Firebala
Shakhtyor Karagandy (Kaz) 2 - 0 Celtic (Sco)
Azért ez nem semmi.

9csöves9
Úgy elõzte meg, hogy nekik csak 2 felé kellett osztani azokat a TV-s pénzeket amiket a hazai közvetítési díjak alapján határoz meg az uefa és nem 3-4 fele mint a spanyol,angol,német csapatok esetében. Úgyhogy hajrá PSV!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Ezek jók lesznek 😉
Olympique Lyon (francia)–Real Sociedad (spanyol)
PSV (holland)–AC Milan (olasz)
Fenerbahce (török)–Arsenal (angol)

REAL MADRID

ressy14
Bajnokok Ligája Playoff meccsek:

Dinamo Zagreb (horvát)–Austria Wien (osztrák)
Ludogorec (bolgár)–Basel (svájci)
Viktoria Plzen (cseh)–Maribor (szlovén)
Sahtyor Karagandi (kazah)–Celtic (skót)
Steaua Bucuresti (román)–Legia Warszawa (lengyel)

Olympique Lyon (francia)–Real Sociedad (spanyol)
Schalke 04 (német)–Metaliszt Harkiv (ukrán)
Pacos Ferreira (portugál)–Zenit (orosz)
PSV (holland)–AC Milan (olasz)
Fenerbahce (török)–Arsenal (angol)

Dum spiro, spero.

ressy14
BL és EL playoff sorsolás élõben most a Sport 1-en és az Eurosporton.

Dum spiro, spero.

Mor3llo
Olaszországban többet reklámozzák magukat a fogadóirodák a TV-ben, nagyobb zsé
az okokat nem kell magyarázni 😄DDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szucsy89
Mondjuk a 2 olasz el nem tudom hogy elõzte meg a 2 spanyolt, fõleg hogy hamarabb búcsúztak 😄
szucsy89
DasIsFuck
ezt úgy 3 évig minimum szokjátok meg😊
addigra már biztos lesz 1-2 divathadosztályunk akik szórják majd a municiót rátok, találni nem fognak, de a mennyiség legyõzi a minõséget<#banplz>

Effe88

Effe88
hát nem egy Stephen Hawking
bár szücsyt is eltudnám képzelni egy tolószékszerû-fotelba😊

Effe88
szegény
látom írta a faszságait ide is😊
így nyer a dortmund 4-0ra meg úgyXD
megint biztos sír a foteljében😊

limperatore
szücsy se 1 értelmiség.. 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
Balo jó srác ne bántsátok már 😄

Mor3llo
mondja ezt, akinek egy IQ mínuszos Balotelli adja a csapata javát

te tényleg buta vagy 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szucsy89
Ráadásul a szuperkupa döntõ a tavalyi BL döntõ lesz 😄
bakkerman
tényleg baszki én is ezen gondolkoztam az elõbb,hogy augusztus végén összecsapnak 😊