Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Na, a németek el is szálltak.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bakkerman
real-chelsea döntõ...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

2-2

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

3-0

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LasDen
2-3

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
tippek így majdnem a kezdés elõtt?
részemrõl 2-1

banok
Elõdöntõ, visszavágó
20.45 Bayern München-Real Madrid
tv: Sport1 hu, ZDF, TVR1, ITV1
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about20.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Oziris666
Elég aberált hasonlat
Maradjunk inkább focinál!

Effe88
nehéz dolog ám a bl címvédés
ezt ti is tudhatjátok

Effe88
tavaly láthattad😄

Te otthon letolt nadrággal futsz rá a pélóra és csak idegenben megengedhetõ, hogy összeszorítsd a valagad?

Oziris666
Még jó h a Madrid otthon játszott...

Rockynhooo
Szerintem is! Elég masszív a Benfica.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Lacee86
Remélem. 😊 Hajrá Juve!!

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bakkerman
Benfica-Juve tuti jó meccs lesz

Lacee86
Esélyes, h a mai EL elõdöntõk izgalmasabbak lesznek sokkal. 😊

bakkerman
Nagyon úgy tûnik hogy elfogyott fejben a Bayern,pont erre a kritikus idõszakra

nem azért mondom, de a Chelsea - Napoli , Chelsea-Barca visszavágók baszott izgalmasak voltak és akkor ne beszéljünk a döntõrõl is a 2012-esrõl. Lehet a Chelsea játéka úgymond a futball megszégyenítése volt, de a meccsek izgalmasak voltak ennek ellenére...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Sima Bayern az, sajnos.

http://goo.gl/gd6Zi5

SLICK
ez a meccs legalább tempósabb volt mint a tegnapi, meg néhol azért a Madrid is próbált valamit csinálni, nem úgy mint tegnap a Chelsea

horpeti
Annyira durván labdabiztos és gyors a Bayern, nem nagyon tudok elképzelni más játékot ellene, minthogy védekezni és kontrázni (mivel marhára letámadnak, nem lehet a saját 16osnál passzolgatni még ha meg is szerzi az ellenfél a labdát).

Ezért válnak ezek a meccsek unalmassá, és nem is tetszik, ha ezt kell látni.

Egy Barca-Bayern meccsre lettem volna kiváncsi, hogy lássam, két ilyen csapat mit kezd egymással.

visszavágók izgalmasabbak lesznek...0 v 1 gólos mixekkel lehetett ám kaszálni😊

Sippie
az inter drukkereknek is szórakoztató az a játék 😄
DasIsFuck
ez ok, de attól ez még nem lesz szórakoztató😄

egy bayern vagy real szurkoló persze szemet huny ezek fleett ha nyer a csapat, de mint semleges nézõ dög ualom az egész.

vagy a cheslea 12-es játéka szórakoztató volt?
egy chesleas drukkernek lehet, de másnak...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
"Az õrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen"

SLICK
áruld már el, hogy egy Bayern ellen, melyik másik csapat támadna állandó jelleggel?
Madridi oldalon az volt a legfõbb szempont, hogy gólt ne kapjanak, mert az = lett volna a biztos kieséssel. Egyébként a Bayern sem volt toppon, ennél lényegesen többet szoktak nyújtani. A Real megérdemelten nyert és csak Di Maríának köszönhetik a bajorok, hogy nem lett 2 vagy akár 3-0 a Madrid javára.

Sippie
😄 mondjuk az is igaz, hogy tavaly az olyan helyzeteit belõtte a bayern, amit most Müller (vagy ki) a kapusba bikázott.
Hát azt, hogy több volt a nyílt helyzet, azért jó volt látni =D

horpeti
Én már a 10. percben húztam a szám, amikor a 2 belsõ védõ passzolgatott a Bayernnél, mert éppen nem volt kinek passzolni. 😊
Semleges nézõnek szerintem szar volt a meccs.

Nekem, mint Real szurkolónak meg jó volt látni, hogy bár a Bayern nagyon tudja azt, amit Guardiola akar játszatni velük, viszont sikerült állni a rohamokat és jó veszélyes kontrákat vezetni. Nyilván jobb lenne forditva látni, ahogy a Bayern van beszoritva, de akkor nem Real-Bayern meccs lett volna.

Bayern szurkolóként se lettem volna boldogabb, látom, ahogy próbálkozik a csapat, de semmi se jön össze. 😊

DasIsFuck
Mert egy real szurkolónak jó volt azt látni, hogy 11 emberrel beáltatok a kapu elé egész meccsen?
vagy egy semleges nézõnek ez szórakoztató, hogy eggyik csapat parkoltatja a buszt a kapu elõtt, másik meg körbepasszolja 60x

DasIsFuck
cöh...milyen oltári hülyeség azt gondolni, hogy a focit gólra játszák?

horpeti
A Bayern szurkolóknak ez. 😛

SLICK
a tegnapi játékban szarabb, hangulatban pedig mérföldeket vert a maira.

DasIsFuck
Egy fogós kérdés, melyik elõdöntõ volt a szarabb, ez vagy a tegnapi?😄

Lacee86
Hülye köcsögök, ment a mixem miattuk...

Sippie
Szóval ez a Bayern lenne erõsebb a tavalyinál?

seems legit...
banok
A mai elõdöntõ
20.45 Real Madrid-Bayern München
tv: Digisport1 hu , ZDF, STV1, RTS1, HRT2
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about20.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
Meg még Rehhagel 2004-ben az EB-n. Az is a futball megszégyenítése volt. Bár nyertek egy EB-t vele,ma már csak ez számít ugye.

SLICK
hát nyilván azért verte ki az AtMa a Barcát, mert a Barca mutatott vmi játékot 😄
Gondolom Hegyi Iván volt a megmondó ember megint.

horpeti
Az tetszett, hogy valamelyik "szakértõ" a szünetben azt mondta, hogy ezért kár, hogy nem a Barcelona játszik, mert akkor látnánk valami játékot is. 😄
El is mondtam a magam véleményét róla, ide nem fejtem ki. 😛

Ez nem azt jelenti, hogy szép volt látni a meccset, de ilyen meccset is látni kell. Ilyet úgyis csak Mourinho tud produkálni, nem látom túl gyakran. 😊 Szépen ölték a focit.

Én annyit mondtam, hogy jelenleg a Chelsea van jobb helyzetben. Ezen kár is vitázni.
Az, hogy az Atma közelebb volt a gólszerzéshez max akkor lehetséges, ha ide számoljuk a kaputól 10 méterre elszálló homályokat. Egy Costa fejes volt amire azt lehetett mondani, hogy veszélyes volt, de a kapus arra is mozdult.

Lacee86
Azért a fociban ez nem így mûködik, h na a hazai pályán nem tudtak gólt lõni a Chelseanek, akkor úristen, mi lesz idegenben. Még így is sokkal közelebb álltak a gólhoz, mint a Chelsea, és mondhatni, h ez egy ilyen nap volt. Ha jobb napot fognak ki, most 2-0-ról beszélhetnénk akár. Persze a visszavágón benne van a sima Chelsea gyõzelem is, ezt én nem mondtam, de ezt kevésbé valószínûnek tartom. Pláne h pl. Terry, Lampard, Cech nem is lesznek.

a busz csodákra képes...
kurtoát meg azóta megfázással kezelik :o

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Óriás szerencsével? Mit néztél, a csekettõt? Egyáltalán nem vagyok Chelsea fan, de amit az Atma csinált tegnap, az egy barca szintû ötlettelen szar volt. Jóformán védenie sem kellett Schwarzer-nek.

nézd!
elvileg a chelsea-t kiáltották ki nagyrészt a párharc esélyesének
erre tegnap mi történt? óriási szerencsével hozták ki 0-0-ra a meccset

ettõl még sztem ugyanúgy 50-50% az esély, mivel bármelyik csapat gólt rúg, hatalmas lépést tesz, de az atletico gólja, innentõl 2-t ér 😉

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Igen, kérlek hozzátok már ki, hogy az Atletinek nagyobb esélye van Stamford Bridge-en gólt lõni, mint otthon.

bakkerman
minden meccs más és más,ami tegnap nem ment be,az 1 hét múlva bemehet,afelõl nincs kétségem hogy meglesznek a helyzetei az Atleticonak,és elég az,hogy egyszer késik le a védõ 1 ütemet,vagy pattan szerencsétlenül a labda,vagy jön egy Diego bomba 20 méterrõl (lásd Barca),és onnantól már teljesen más a párharc.

Gondolom azzal azért tisztába vagy, hogy ha hazai pályán nem sikerült gólt lõni, akkor idegenben még nehezebb lesz. Ráadásul a Chelsea-rõl beszélünk.

bakkerman
nincs mese,Simeonenak neki kell menni a Chelseanek már a legelején,és dupla vagy semmire játszani,ha megszerzik a vezetést onnantól már tovább fognak jutni,ha meg a Chelsea lövi az elsõ gólt,akkor ott vége. Nyílván ezt Mourinho is tudja,kifog menni az elsõ félidõre parkoltatni a buszt,és várnak egy hibára,hogy kontrából gólt rúghassanak.

Lacee86
Sztem meg nem. Úgy is fel lehet fogni, h a Chelsea-nek nincs idegenben lõtt gólja. Tehát, ha az Atletico gólt lõ, akkor bizony egy 1-1 is elég a matracosoknak. Remélem, így lesz. 😊