Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
nem baj az elõdöntõbe jól kikapnak.ha a Benfica jut tovább akkor azért mert kiverték a címvédõt meg a Barcát ha a Barca jut tovább akkor meg byebye.
de az is jó lenne ha eljutnának a döntõbe és ot azn Arsenal szarráverné õket
BUDA > miskolc.
A másik meg az, hogy bár nem nagyon lehetett látni az ismétlésben sem, de a második Milan gólnál, abban a pillanatban, amikor Sevcsenko elrúgta a labdát, sztem Inzaghi lesen volt. Éppenhogycsak, de lesen, kb. 30-40 centivel. Legalábbis nekem úgy tûnt. Szóval szvsz a Milan szabálytalan gólt szerzett a végén, és ha ezt nem adja meg Hauge, akkor nagyjából vége is lett volna a meccsnek. Azon az oldalon egyébként is sokat hibázott az asszisztens, szóval nem is lenne meglepõ, ha ezt is elnézte volna.
Mindegy, a lényegen ez nem változtat, szegény Lyon-t nagyon sajnálom.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
nemtom most ettöl jobbanérzedmagad h jáccod itt a nagy okosgusztit?:\
mennyél akkor álljbe apácának vagy vmi szektába ájjálbe ott keménykedhecc {:
DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Juventus - Villareal
Barcelona - Milan
Döntõ:
Juventus - Barcelona
Én ezt szeretném 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
beszarás
BUDA > miskolc.