Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

roberto0915
dehogynem... <#hawaii>

látom a sok juvésnak sír a szája mert nem jutnak be és ha õk nem akkor a milán se de itt látszik hogy jobb csapat a milán.aki meg azt mondja mák az nézze meg az elsõ meccset ahol lyonnak nem volt helyzete nekünk meg 3 ziccer most a lyonnak 2-3 helyzet nekünk is 2-3 akkor mirõl beszélünk
Hát szerintem sokkal jobb volt a Milan, és összevetve a két találkozót megérdemelten jutott tovább.
A döntõben Villareal - Benfica lesz!

REAL MADRID

sza23
ez az Arsenal éve lesz!

jbal
hát ez a Milan.
nem baj az elõdöntõbe jól kikapnak.ha a Benfica jut tovább akkor azért mert kiverték a címvédõt meg a Barcát ha a Barca jut tovább akkor meg byebye.
de az is jó lenne ha eljutnának a döntõbe és ot azn Arsenal szarráverné õket

fu, te joarc vagy )YYYYYYYYY)

BUDA > miskolc.

Ja igen, és tényleg grat a Villarealnak, nagyon jók voltak, Riquelme meg elképesztõ. (Az a lövés szélrõl, alig hittem a szememnek, ha rágondolok kiráz a hideg.)

Üdv, én speciel régi Milanos vagyok (még a holland idõkbõl), de az nem kérdés, hogy itt ma igazságtalan eredmény született, jobb volt a Lyon (annyira, hogy a végén a gólnál inkább voltam szomorú, mint vidám, Milan-drukker létemre...).

A másik meg az, hogy bár nem nagyon lehetett látni az ismétlésben sem, de a második Milan gólnál, abban a pillanatban, amikor Sevcsenko elrúgta a labdát, sztem Inzaghi lesen volt. Éppenhogycsak, de lesen, kb. 30-40 centivel. Legalábbis nekem úgy tûnt. Szóval szvsz a Milan szabálytalan gólt szerzett a végén, és ha ezt nem adja meg Hauge, akkor nagyjából vége is lett volna a meccsnek. Azon az oldalon egyébként is sokat hibázott az asszisztens, szóval nem is lenne meglepõ, ha ezt is elnézte volna.

Mindegy, a lényegen ez nem változtat, szegény Lyon-t nagyon sajnálom.

REALista
Grat a Villarealnak innentõl kezdve nekik szurkolok!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

kuktabá
jovammán mitkel megin okoskodni meg jáccani itt a jajdekurvaokoskirálygecivagyok.

nemtom most ettöl jobbanérzedmagad h jáccod itt a nagy okosgusztit?:\
mennyél akkor álljbe apácának vagy vmi szektába ájjálbe ott keménykedhecc {:

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

nem kell félniük a juvésoknak :|

Kaplan
ÓÓÓ igen, tudtam, hogy a magyar inteligencia mindent felül múl!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

EmIn3m02
azért ne kiabáljuk el,de az tuti hogyha mégis továbbmennének akkor lekéselek minden juvést :@

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

zaki
2 gólt kapott idén az Arsenal a BL-ben. ki van zárva, hogy 3-al veri a Juventus õket holnap

grizzly21
igyisvan

forza milan
Ahhoz h a Juve ottlegyen,kéne 2-3 pötty....Ami olyan játékkal,amit az elözö meccsen produkáltak,nehéz lesz,max az ellenkezöje....

EmIn3m02
léyneg a lényeg Arsenal nyeri a bl-t<#smile>

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Kaplan
Elõdöntõ:

Juventus - Villareal
Barcelona - Milan

Döntõ:

Juventus - Barcelona

Én ezt szeretném 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

zaki
másik meccs meg Villarreal-Arsenal lesz 😛

asfa
makker Milan!mindegy összekerülnek a Barcával aztán oda vissza kisz**nak!mondom Arsenal - Barca döntõ lesz

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

forza milan
GRRRRRRRRRRRRRRRRR:......😄

Kaplan
Dupla öröm nekem, dupla pumpa a matektanáromnak. Azt hiszem holnap rajtam tölti ki.

forza milan
Dupla öröm nekem,dupla pumpa Inyteres o.társamnak!

zaki
így kikapni... biztos agyhúgykövet kapnék

Kaplan
Jól van nyugi gyerekek. Az elõdöntõben kiesnek a francba. Gyenge ez a Milan csak mákjuk volt ennyi. A Barca nem mákos csapat.

forza milan
HEHHE,ennyi tesókáim,csigazabások kintvannak....megmondtam....

Kaplan
De legalább az Inter kiesett.

gabber_saviola
részvét Kanálnak

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kaplan
Én kedvelem õket nem rossz csapat és bevallom itt nekik szurkoltam. S azt hiszem megverem a Milanos osztálytársam 😞

Kaplan
A 3-1 stimmmelt csak a Milannak, sajnos. A büdös *****ba 😞

majd a barca el'csázza õket <#vigyor>

zaki
ha most Lyon szurkoló lennék, nem is tudom, hogy mit csinálnék...

EmIn3m02
paff

gabber_saviola
ejj 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
megyek hányni, sziasztok

Kaplan
pfff, 3-1 szánalom.

asfa
ez vicc

elmentem bebaszni

BUDA > miskolc.

zaki
pfff, 3-1

asfa
nah 3-1

meg azelott meg azelott...

BUDA > miskolc.

asfa
jah ez már vicc!tavaly is ez volt csak a psv ellen

EmIn3m02
má erre nemtudok mit mondani,állandoan igy jutnak tovább
beszarás

zaki
tudtam, éreztem...

asfa
ez ihetetlen a mákos milan

EmIn3m02
hihetetlen :\\

ejj a mákos úristenit a milánnak

isten bassza meg

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
azta <#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>