10753
Bajnokok Ligája
-
#4074 mind1 ez nem ide tartozik, az más ország, más körülmények, ez meg megint más -
Monoton #4073 Ennyi erővel felteszem a kérdést az Inter milyen csapat a maga 5 olasz játékosával? :D
Ha román bajnokságban van akkor legyen csak román csapat. -
#4072 egyrészt törekednek arra hogy minnél kevesebb "román" játszon a csapatban és főleg az erdélyi magyar tehetségeket teszik be a sok külföldi mellett, másrészt meg a tulajdonos is egy erdélyi magyar vállalkozó, aki nemigen sajnálja a pénzt a sok külföldi és tehetséges játékosra....szal max annyiban román, hogy abban a bajnokságban szerepel és országban van. -
#4071 már miért ne lenne az? -
#4070 Jaja!:D
A keretük:
9román
7portugál
7argentin
1francia
3barzil
1svéd
1burkina faso-i
1elefántcsontparti
1uruguay-i
1kanadai
-
#4069 az a "Román" csapat fog még sok meglepetést okozni abban a csoportban
amúgy meg abszólute nem román csapat -
#4068 Hát a Marseille igazán verhette volna a Poolt.
A Róma szégyen módra nem tud megverni egy Román csapatot.
PSV otthon még egy gólt sem tudott rúgni, szintén szégyen
Chelsea is alázott rendesen, Bordeauxtól azért kicsit töbet vártam volna.
A többi meg nyomi meccs volt, nem érdemelnek említést sem ^^ -
#4067 erre mondják, hogy "tippmix gyilkos"! vajon hány tíz-,százezer, vagy akár millió ember vesztette el a "kötését" a különböző fogadóirodákban csak emiatt? :) -
#4066 E mellett a ciprusi kiscsapat leikszelt Brémában...
Azért ezek nem semmi eredmények, néhány éve bele se mertem volna gondolni ezekbe, még most is borzongok.. Mi magyarok meg már csak tévéből nézzük ezt az egész BLt. -
#4065 Barcelona 3 - 1 Sporting (1 - 0)
Basel 1 - 2 Shakhtar (0 - 2)
Bremen 0 - 0 Anorthosis (0 - 0)
Chelsea 4 - 0 Bordeaux (2-0)
Marseille 1 - 2 Liverpool (1 - 2)
PSV 0 - 3 Atl. Madrid (0 - 2)
Panathinaikos 0 - 2 Inter (0 - 1)
Roma 1 - 2 CFR Cluj (1 - 1) -
#4064 NYERT A CFR!!! EZ NEM SEMMI :D ... csak igy tovább ennél szebb kezdet nem is kellett volna :D ... a bordeaux is majd megverjük !!! Chealsea, CFR továbbjutók -
#4063 Chelsea - Bordeaux 3:0 -
#4062 Shaktar Donetsk - FC Basel 2:0
Inter - Panathinaikos 1:0
PSV - Atl. Madrid 1:3 ( vagy 0:3 nem láttam tisztán a pixelektől a közvetítés alatt :| )
Bremen - Anorthosis 0:0 -
#4061 Chelsea 2:0 Bordeaux -
#4060 Meg is érdemlik.legközelebb majd kezdő lesz Dzsudzsák...:D -
#4059 Culio!
Looool az igen -
#4058 Marseille 1:2 Liverpool
Na nehogy már a pool nyerjen -.- -
#4057 Igy van HAJRÁ KOLOZSVÁR !!! pont azt a mecset nézzem a TV-be itt Nagyváradon, és hát nagyon nyom a Kolozsvár ... megroppant a Róma, remélem még lő még 1 gólt a Kolozsvár ... FORZA CFR CLUJ!! -
#4056 amúgy bírtam Dzsudzsák nyilatkozatát:
Azt mondta nem ijjedtek meg a csoporttól, gyakorlatilag bárkit képesek megverni!
:DDDD -
#4055 Roma 1 - 1 CFR Ecomax Cluj HT :O
_______
úgy látszik a TVU player az orvosság a problémámra. angol nyelv, bőven tűrhető képminőség, remélem a marseille - pool második félidejét már végig tudom nézni. na, bontok egy sört, elég volt az idegeskedésből :) -
#4054 PSV - Atletico 0:2 közben -
#4053 áááá felrobbanok
egyik normális nyelvű adás sem megy, vagy ha mégis, akkor akadozik és egy pixelhalmaz az egész. ez a justintv meg nem tudom mi akar lenni, de ott sem megy semmi
büdöstetvesk*rvaanyjukat a viaszarosoknak! az egy dolog, hogy vállalkozás, tehát pénzkérdés, én ezt nagyon is jól tudom, de most egyszerűen csak kicsesztek az emberekkel. szarják szépen össze magukat! egy kis emberséget igazán magukba szívhatnának :( -
#4052 FC Barcelona vs. Sporting Lisbon
http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r9389.swf?channel=futgol -
#4051 öööö,hogy kell keresni? -
#4050 na ez egy jó kérdés! aki tud, linket írja gyorsan! most! MOST! :) -
#4049 benne van, keresd meg, nemrég tették be -
#4048 TV6-ra van stream? -
#4047 Nem tudjátok, DIGI -nál a TV6 benne lezs e a csatornákba,vagy benne van-e? ha igen hogy lehet megkeresni? -
#4046 Ma játszik az erdélyi csapat is, a Kolozsvári CFR, gondolom azért egy emlitést megérdemel ... ROMA - CFR CLUJ -
#4045 ".....a TV 6 meg a kőkemény férfi csatorna...... "
Arra a másfél órára inkább nő leszek! -
#4044 hát ezaz nekünk is UPC van és nem is tervezik berakni..... -
#4043 Ha lehetne nálunk is a csmagban választani, h legyen tv6, nem hinném h szidnám a viasatot. De mivel nincsen, és nem látom MOST a Bl-t tvben(szerencsére neten már igen:D, bár mégse az igazi),ezért idegesítő...:( -
#4042 Hát nekünk van kábelünk is, plusz be van vezetve a UPC, de sehol sonka a felállás :|
Merem remélni, hamar berámolják ide is a TV6-ot, mert tökönrúgások lesznek -.- -
#4041 szívesen :D
Megpróbálhatod beperelni őket, de kiröhögve hazaküldenek :D Amúgy meg nem köcsöghúzás, mivel a BL meccsek nem illett bele a Viasat3 szisztémájába.....mivel a 3 inkább a nőket célozza meg műsoraival.....a TV 6 meg a kőkemény férfi csatorna...... :D Idővel úgyis lesz TV6 mindenhol, szóval nopara......itt is van már pár hónapja....... :D -
#4040 Áhh én is köszönöm!
Egyébként beperelném köcsög Viasatot, ezért a mocskos húzásáért. -
#4039 köszönöm :) -
#4038 tessék válogatni..... :D -
#4037 Interneten nem lehet követni valahol élőben? -
#4036 Szerintem aki idén meglepetést okozhat a BL-ben az a Fiorentina, Zenit és az Atletico. Bár én Manchesteres vagyok ízig - vérig, de nem hinném h ilyen motiválatlanul, mint ahogy elkezdtük az idényt, lenne is esélyünk arra, hogy legalább a 4 közé bekerüljünk. De remélem azért top formába kerülünk, és nem lesz igazam! -
#4035 Privibe megadom az 5öst mert a 6os az enyém