Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
😞((
REAL MADRID
<#eljen>#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
😄DDDDDDDDDDDD alapítsd meg a gumiban sztem a mókus fan clubbot mer neked ez a téma nagyon teccik 😄DDD
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
REAL MADRID
REAL MADRID
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
mit tippelsz a végeredményre Ákos?
szerintem Bar-Ars 0-1
REAL MADRID
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
vagy valami ehhez hasonló, de nagyjából ez a lényege 😊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Sztem mindegy ki nyer csak jó meccs legyen 😊
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Den einzigen Champions-League-Titel gewann Barca 1992 unter dem legendären Johan Cruyff, der damals seinen Spielern in der Kabine nur auf den Weg gab: "Geht raus und habt Spaß!"