10753
Bajnokok Ligája
-
#10230 ez is egy megoldás... -
Rudee #10229 Ha azt megcsinálnák, akkor mindenkit kizárnának mindenhonnan és vége lenne a focinak. -
SzocsA #10228 De ha nincs szankció nem is vetnek ennek vége. Most tökmindegy, hogy melyik csapatban játszott volna ha barcás lett volna akkor is ha a Muban akkor is, ha a Bayernben akkor is ugyanez lenne a véleményem.
Nem is kapott érte semmilyen lapot, meg semmit sem.
Kíváncsi lennék rá, ha azokat megcsinálnák amiket lejjebb leírtam, utána ki merne színészkedni. -
Rudee #10227 Ez az ejtsük ki a spanyolokat gondolat elég erős. A csoportkörből kb senki se jutna tovább, ha ilyen lenne. Mert minden meccsen, minden csapatnál van színészkedés. -
#10226 Kicsit durva lenne azért az egész csapatot büntetni egy gyökér miatt, utólag el kéne tiltani vagy 10 meccsre az ilyen egyértelműen pofátlanokat és meggondolnák:) -
SzocsA #10225 Szerintem az ilyen színészkedést kellene csak szankcionálni keményebben, visszanézve a meccs után is.
Nem a meccsbe való utólagos belenyúlkálást akarok, hanem hogy ezért a gyerek kapjon valami büntetést, hogy ne csinálja ezt többet.
Vagy ha már szóba hoztad a meccsbe nyúlást lehetne ezért olyan büntetést adni, hogy mondjuk ha továbbjutna a reál akkor elvennék a továbbjutást tőle és a másik csapat menne tovább.
Vagy egyből 3 pontlevonás a csapattól vagy +3 rúgott gól az ellenfélnek a mostani bl szakaszban.
Kíváncsi lennék rá, hogy csinálna ilyen jelenetet a jövőben. -
#10224 emberbarát-e vagy? -
#10223 inkabb rákellett volna taposni a fejére h jogosan fogja -
#10222 Ha az edzők kérhetnének fix számú challenge-et meg lehetne oldani az ilyen helyzeteket. Visszanézik és a színészteljesítményt lappal lehet jutalmazni. Lehet meggondolnák, megéri-e a levegőben bukfencezni a 16-oson belül.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.04.07. 06:21:36 -
#10221 :O -
#10220 akkor vissza kell nézni a leseket, szabalytalansagokat stb. Nincs utólag belenyukalas a meccsbe.... -
SzocsA #10219 Ezeket a színészkedéseket nem büntetik utólag? vagy kéne, hogy büntessék, nézzék vissza a felvételt, tuti megvan több kameraállásból.
Egyszerűen undorító volt Marcelo, utánarúgott, majd mikor felveszi a labdát belefejelt az ellenfélbe. Aztán még ő hempereg a földön.
Utólag el kéne tiltani az ilyen eseteknél a játékosokat 1-2-3 hónapra.
Meg a kakaskodásoknál. Akkor nem lenne ilyen. -
#10218 A Juve küzdeni fog, erre mérget vehetsz. ;) -
#10217 PSG-Chelsea eleg kemeny parharc lesz,na meg a Benfica-Zenit,a tobbi viszont elegge papírforma tovabbjutasnak tunik (azaz a csoportelsok behuzzak) -
#10216 2010-2011-es szezonban került össze az Arsenal a Barcával utoljára. -
#10215 viszonylag kiegyenlített lett ez a sorsolás.
A Realt szinte gondoltam, hogy a két olasz közül kerül össze valamelyikkel.
Amúgy tiszta gáz, hogy az Arsenal minden évben összekerül a Barcával valamelyik szakaszban, unalmas már. Tavaly meg volt egy PSG - Chelsea is. -
Rudee #10214 Gent-Wolfsburg
Roma-R. Madrid
Juventus-Bayern
Benfica-Zenit
Arsenal-Barcelona
D. Kijev-Man. City
PSV-Atlético M.
PSG-Chelsea -
#10213 Elbuzult játékosok lett a tendencia Angliában is, ennyi. Nincsenek klasszikus angol erőjátékosok, mint pl. a 90-es években. Fél egyáltalán valaki most egy angol csapattól? Az 50 kilós légiós "sztároktól"? -
#10212 Keveset koltenek biztos -
#10211 "Premier" League :D -
#10210 2 PL csapat megint elbukott. Nem értem amúgy, mi van az angol csapatokkal. Már az előző szezonban kezdődött ez a "zseniális" tendencia a részükről, és úgy tűnik, folytatódik... -
#10209 Biztos tudatos retro feeling. :D -
#10208 Chelsea átmentette formáját a BL-re is.... De Arsenal is kitett magáért...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.09.29. 22:46:04 -
#10207 Mathieu és Ter Stegen a Vidibe se férnének be lol -
#10206 lassan Ter Stegen vállalhatatlan :D -
#10205 Valsag van,lejjebb kell adni a szintet,hogy a studioban hajnaltomika tudjon maszatolni a 130 centis 4k kijelzon -
#10204 mi ez a harmadik világbeli hangminőség M4-en? -
#10203 Sőt holnapután 18-at nem adnak meg és jövő ilyenkor meg 2457863 db-ot nem. Hát ágecibemá' dik. -
#10202 Vannak ilyen emberkék, akik annyira elvakultak a saját csapatuk felé, h bármire képesek. Én is Juve drukker vagyok, de nem lenne képem ilyet leírni. -
#10201 "pepsi2015.06.06. 23:13:34
Csak három tizenegyest nem fújt be a Juventusnak, de hát persze mindenki tudja hogy a barcának BL-t kell nyerni.."
holnapra már 9 tizenegyest nem adtak meg a juvénak!!!444négy :D -
#10200 csak felvételről -
#10199 Nem láttad Koeman azaz ágyú bombagólját ? Szégyeld magad :) -
#10198 Ebben a topikban is jeleznem gratulaciomat a Juventusnak,oriasit harcoltak,es rohadtul megnehezitettek a Barca dolgat! Es ne felejtsuk el,a cimvedon keresztul jutottak a dontobe,oriasi tisztelet az olasz csapatnak. Fiatal korom miatt sajnos lemaradtam az elso BL gyozelemrol,de a tovabbi 4-et lathattam,es barki barmit mond,a mai napon (is) nagyon buszke vagyok az FC Barcelonara,es hatalmas boldogsag,hogy ezt a csapatot lathatom hetrol hetre. Annyi klasszis,sot vilagklasszis megfordult a csapatban,a padon,de ez az idei...oriasi dolog amit veghezvitt ez a csapat! Csapat szimpatizalastol fuggetlenul szerintem mindenki tegye ossze a ket kezet,hogy ilyen klasszisokat lathat a palyan manapsag mint Xavi,Iniesta,Messi,Neymar,CR,Pirlo,Vidal,Pogba...es meg lehetne sorolni ! -
#10197 Ezen kiakadtam... Bocsánat a kifejezésért, de aki ezt képest volt megírni, az mi a büdös f***omat nézett?
link
"A Barcelona tehát egy nem túl magas színvonalú, de élvezhető második félidőt hozó döntőben..." OMG... -
#10196 Gyakorlatilag végig nyílt maradt a meccs, és ez nagyon nagy dolog volt a Juventustól. Büszke lehet rájuk minden szurkoló, én is az vagyok. -
#10195 -
#10194 Jól játszott a Juve a második félidőben, sajnálom hogy nem nyertek:( A Barca meg hozta a kötelezőt, azok a passzolgatások a gólok előtt durvák voltak -
#10193 megérdemelték, de nem örülök :( Majd jövőre megbassza :D -
#10192 Egyértelműen a jobb nyert. Függetlenül a BC hisztitől. -
#10191 Jó meccs volt. Teljesen megérdemelt a BL győzelem, jó helyre ment a kupa.