10753
Bajnokok Ligája
  • benőmenő
    Fú, jó hogy szóltál!
  • LasDen #10269
    Sör...
  • Jim Morrison
    Sör behűtve?
  • Jim Morrison
    tegnap nekem is feltűnt :D
  • SzocsA
    Ez mindent elmond a mai fociról, hogy ilyen reklámot csinálnak.
  • IXEMGabeo
    Juventus azert jo.. tavalyi dontosrol beszelunk, aki barkit kepes megszorongatni...
  • Rudee
    De ha írtok egy mailt az UEFA-nak, lehet bevezetik a meccsek helyett a BL-ről csak álmodozó klubok szurkolóinak a szavazati lehetőséget. Akire voksoltok, az jut tovább. Lassan már csak az segít 1-2 léleknek.
  • Rudee
    Voltak védelmi hibák az tény, de melyik csapatnál nincs egy szezonban? Most pont a Wolfsburg ellen jött. Beszélhetnénk a Bayern-Mianz meccsről is akár. Minden csapatnál van ilyen, még ha hihetetlen is.

Nehezebb volt az Atlético sorsolása? Nevek alapján mindenképp. Csak hogy ez a félelmetes nagy Bayern lószart sem ér, mióta Guardiola távozása hivatalos. Senkiben sincs ott a tűz.
    Mi lett volna, ha a Juve is oda figyel kicsit jobban? Vagy a Benfica? Ők se egy húdenagysztárcsapat, mégis megizzasztották a münchenieket.
  • Rudee
    Griezmann volt 30 millió, Oblak 16, Jiménez 10, Siquera 10, Jackson Martínez 37, Savic 25, Vietto 20, Carrasco közel 18, Filipe Luis 16. Tényleg nulla. Talán az Inter nem költ ennyit, miből is költenének. Szopatásról se lehet nagyon beszélni, bajnokin oda-vissza mennek a pontok, szerencsére a fontosabb meccseken viszont kijön a rutin (BL döntő pl).
  • limperatore
    hat de belekotnek az atleticoba aki 0 budgetbol szopatja oda vissza a mindenkitleigazolok realt :D vicc
  • limperatore
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

legalabb megtudjuk kik a vamzerek :D
  • szucsy89
    jelentem majd az adminoknak, ezért bann járna
  • IXEMGabeo
    ilyen hsz-ert engem meglincseltek volna 2 eve a realosok:D kaptam is a donto utan
  • limperatore
    mindenki tudja h kutya csapat a real
  • IXEMGabeo
    maguk a Realosok elismertek, hogy eletukbe olyan rosszul nem jatszottak a Wolfsburg elleni 1. meccsen, mint akkor...kicsit vissza kene venni az elfogultsagbol... az a mesterharmas pont rosszkor jott...Wolfsburg kicsit odafigyel az elso 15. percre a Real kiesik...sajnos nincs, ha, de rendkivuli modon megusztak...

Atleticonak sokkal nehezebb sorsolasa volt ezt meg neked is el kell ismerned a Bayern kemenydio volt am...Barca jatekat mar jobban ismerheti Simeone a bajnoksag okan...
  • Rudee
    Ez a City jó volt? Madridban legalább kapura illene lőni, ha már a továbbjutásért játszanak. A Wolfsburg elleni első meccsen meg pont a németek találtak 2 gólt, a visszavágón aztán kijött a különbség. De legalább volt min izgulni egy kicsit. Az pedig, hogy ez a WfL lesajnált lenne? Hol? Megelőztek egy United-et a csoportban, azt talán nem kell megmagyarázniuk. A City ellen meg bemákolt (ön)gól? Savanyú lehet az a fránya szőlő, jobb lenne megnézni, hogy melyik csapat tett többet a továbbjutásért.

Ha a szerencsét nézzük, akkor az az Atlético mellett volt. Igaz a Barca elleni első meccsen minden megtörtént, aminek nem szabadott volna (Suárez úgy lőtt kettőt, hogy a pályán se kellett volna már lennie pl), de a Bayern elleni továbbjutás a kiütés halvány fogalmát sem közelíti meg.
  • Jim Morrison
    Jé és tényleg, azt hittem Balenek adják a gólt :o
  • homeless
    Ez a Real Madrid egy fospermet, még a realos ismerőseim szerint is. Ha megnyerik, az a valaha volt legérdemtelenebb BL győzelem lesz, de legalább Perez elhiszi majd, hogy mindez Zidane "zsenialitása" miatt történt és évekig nem nyernek majd semmit. Az Atletico játékát utálom, de a Barca és a Bayern kiütése miatt megérdemlik, hogy övék legyen a végső győzelem.
  • IXEMGabeo
    spanyol donto, mint 2 eve...

azert szeduletes micsoda "konnyu" sorsolasa volt a kiralyi kirakat Madridnak...lehet jonni az ervekkel, de az Atletico, ha megint ugy kap ki, mint 2 evvel ezelott akkor nincs igazsag ezen a Foldon...Kiutottek egy Barcat es egy Bayernt mig a Madrid hajszal hijan kiesett a lesajnalt Wolfsburg elleneben es bemakoltak egy ongolt a Man.City ellen, akik semmivel nem jatszottak rosszul, mint a Madrid csak naluk a szerencse hianyzott...
  • limperatore
    sztem elso 4-ben nem lesznek
  • LasDen #10250
    Újabb fos döntő van kilátásban az AtMa-val....
  • IXEMGabeo
    ha bajnok lesz esetleg meg az FA kupat is megnyeri mar jobb lesz,mint Pellegrini...

ezzel a csapattal, aki siman a Reallal kepes ikszelni minimum angol bajnoksagot kellett volna nyerniuk..igaz szezon kozben sok volt a serultjuk, de meg a Tottenham is meg az Arsenal is lenyomja oket...erthetetlen
  • Jim Morrison
    van az a penz amiert en is igy tinglitangliznek....:)
  • limperatore
    evi 20 millioert :D jol atbaszta a cityt
  • Rockynhooo
    az egy bohóc. öröm lesz nézni ahogy felsül a szokásos taktikájával.
    Utoljára szerkesztette: Rockynhooo, 2016.05.03. 22:49:57
  • IXEMGabeo
    konkretan kikaptak az Atleticotol es egy dontetlen...
  • Jim Morrison
    én még nem kiabálnám el, city most idegenben fog játszani szóval 1 gól már lehet elég lesz nekik.legalábbis ha a real tovább akar jutni szórnia kéne a gólokat.
    (hm micsoda bölcsességek)
  • szucsy89
    meg a Real se tudta őket oda-vissza verni a bajnokságban.. megérdemelnék a bl-t
  • IXEMGabeo
    azta kurva az Atletico elverte a Barcat es a Bayernt is kipottyantja...nem semmi
  • limperatore
    ez a pep mekkora egy 0 edzo, jovore durvan fog egni
  • SzocsA
    Megint AM RM döntő lesz és az AM nyer! :D
  • mooo
    Köszi szépen én meg az rtl honlapján kerestem hiába... mondjuk Léderer Ákossal picit jobb volt :)
    Utoljára szerkesztette: mooo, 2016.04.15. 19:06:24
  • banok
    http://www.digisport.hu/video/30681
  • mooo
    A tegnapi Liverpool - Dortmund meccsről nincs valahol meg a magyar nyelvű összefoglaló?
  • LasDen #10236
    éljen az Uefa Madrid... lényeg, hogy az AtMa elkerülve. De így sem lesz könnyű :D
  • Rudee
    Az elődöntők:
    Manchester CIty - Real Madrid
    Atlético Madrid - Bayern München
  • bakkerman
    Es Bradynek se kellett trukkozni a labdanak a legnyomasaval :/
  • LasDen #10233
    régen mindig minden jobb volt. bezzeg a régi szép idők mikor még nem volt három pontos vonal, az irányítók nem passzoltak és a niggerek még a busz hátuljában ültek..... i miss 'em...
  • Rudee
    Én szó szerint értettem.
    Azt hiszed, hogy régen nem színészkedtek? Dehogynem. Csak nem volt egy játékosra 78 kamera állítva.
  • SzocsA
    Miért most nincs vége a focinak?
    A régi nagy nevek mind eltűntek helyükre nem jöttek újak.