10753
Bajnokok Ligája
-
bodajoci #10351 pepének a nyomában sincs, ha őt rúgják úgy térden, mint ahogy ő tette vmelyik atleti játékossal a meccsen, kövezzetek meg nemtom kivolt az, akk kb felállítatott volna magának egy ambuláns műtőt a pályán azonnal , ja egy idézet " Pepe és Carrasco akadtak össze egy ígéretes Atléti-kontra végén. A belga lehúzott egy kisebb lángost Pepének, aki erre úgy csinált, mintha egy hangversenyzongora esett volna rá a negyedikről. Megy tovább a játék." -
Rudee #10350 Ott nagy lesz a verseny, Busquets komoly ellenfél ;) -
#10349 nem beszélve pepe díjáról :c -
Rudee #10348 És az edzéseket is azért hagyta ki jópárszor, mert ment bevásárolni.
Ne aggódj, az év végi életműdíjat úgyis megkapja, az már nem a sportról szól. -
#10347 -
bodajoci #10346 Fizikálisan nagyon kikészültünk a végére, de ebben nincs semmi meglepő” – mondta Zizou, majd hozzátette, Ronaldo nem volt sérült a meccsen. „Keményen harcolt, sokat futott, és folyamatosan biztatta a társait. Végig pozitív volt, nagy szerepe van a győzelmünkben” – bizonyította be Zidane, hogy igazi politikussá is vált, hiszen Ronaldo gyakorlatilag észrevehetetlen volt a fináléban....Kurvára nem volt sérült, meg miben is tett le többet, mint Messi??? Több gólt rúgott, 11-esekből :p Messi fél ősszel nem játszott ennyi -
Rudee #10345 Ez pont ide való, csak gratulálni lehet a posthoz is. Fórumokon általában inkább az emberek saját véleménye a lényeg.
Zolikának meg szar lehet az elmúlt időszak, a finnek se lettek világbajnokok. Sebaj, jövőre szurkolhat a Leicesternek :D -
Rudee #10344 A BL-t mindig kötelező a világ legjobb csapatának nyernie? Apropó... Van olyan egyáltalán? Mi alapján döntik el melyik is az? Aktuális forma alapján se lehet ezt mondani. De magyarázkodásnak pont jó a szöveg.
A sorsolás pedig? Nézzük, mi volt az elmúlt pár évben:
2007/08
Chelsea: Olympiakos, Fener
Barcelona: Schalke, Celtic
2009/10
Barcelona: Stuttgart
Bayern: Fiorentina
2010/11
Chelsea: FCK
Man. Utd.: Marseille
2011/12
Bayern: Basel, Marseille
Chelsea: Benfica
Barcelona: Leverkusen
2012/13
Dortmund: Málaga
Juventus: Celtic
R. Madrid: APOEL
2013/14
Man. Utd.: Olympiakos
A Barca az utóbbi két kiírásban is játszott a City-vel, aki napjainkra az anti-madridisták fejében csak egy kiscsapat.
Bele kell törődni, hogy amíg nem egy és nem két nevesebb együttes nem képes még a bajnokságában sem odaérni a dobogóra (sőt, lassan néhány már az európai focitérképről is eltűnik), addig a mezőny erősen változatos lesz. Mindegyiknek ellenfél kell, ezért sorsolnak. Milyen lenne, ha szavazásra bocsájtanák, hogy a szurkolók milyen párosítást szeretnének látni.
-
#10343 "Próbálok sportszerű lenni de ne haragudjatok nem tudok. Ezt nem érdemeltétek meg férgek bocs. Bravó a lesgólhoz. Aki felhúzta a real mezt haljon szörnyet. Nem tudjátok mit érzek. Gyűlölöm a a real madridot. Rohadjatok meg."
Ganxsta Zolee -
Rudee #10342 Lehetett volna könnyebb is, csak a Milan-t idén sem kaphattuk ellenfélül :) -
#10341 utóbbi pár év leggyengébb BL döntője volt, a Real meg valami hihetetlen makker csapat, ha az egész BL útjukat nézem főleg
-
homeless #10340 Én őszintén örülök a real madrid sikerének, mert ez azt is jelenti, hogy Zidane-al szerződést hosszabbítanak és évekig nem fog nyerni semmit a real. Zseniális játékos volt, de szerintem borzasztó edző. Úgy állt ott végig a pálya szélén, mintha csak azért szurkolna a saját csapatának, mert kötelező. -
#10339 2001 óta nézek minden BL döntőt, de az ideit már akkor eldöntöttem hogy kihagyom amikor meglett a párositás. Látom jól döntöttem,hogy inkább filmet néztem,bár meglepett hogy tizenegyesig jutottak,én 2-0-ás Real győzelemre tippeltem. Jövőre hátha nem jut be valamelyik csapat és ismét megnézhetem a futballvilág legnagyobb eseményét. -
#10338 A bíró jól vezette a meccset, a partjelzők hibája pedig mindig benne van a meccsben. Ráadásul a gól előtti szituáció abból a szempontból is nehéz volt, hogy sokan betömörültek a kapu elé. Partjelző legyen a talpán, aki ezeket mindig jól látja és jó ítéletet hoz. Nem tartom hatalmas bírói hibának. Az Atleticonak is ugyanannyi esélye volt gólt szerezni, de nem éltek vele. Kihagytak egy büntetőt rendes játékidőben, majd a meccs végén találtak egy gólt. Nagyobb ziccerei még így is a Realnak voltak. Ettől függetlenül rossz meccs volt, élvezhetetlen volt, pedig az első negyed óra irama és stílusa jobbat ígért. De az Atletico ezt a BL-t semmivel nem akarta jobban megnyerni, mint anno két éve. Nem a legjobb BL szezon volt, nem volt olyan csapat, akire azt lehetett volna mondani, hogy végig egyenletes formát nyújtott és igazán megérdemelték volna a döntőt vagy a címet. Talán a Bayern többet érdemelt volna, de ők is hibáztak. A Barcáról ősszel azt hittem ismét behúzza a BL-t is, de nagyon megrogytak tavasszal. Lásd még a biztos bajnoki előnyt is majdnem elkótyavetyélték.
A Real Madrid meg nehogy már bocsánatot kérjen, amiért élni mert a lehetőséggel és egy nem túl meggyőző szezon után behúzta a BL-t.
-
kamionosjoe #10337 Ejjh 5 perc telt el a meccsből és bealudtam, de ahogy olvasom nem maradtam le olyan sok mindenről. :D
Gratula a Reálnak. -
homeless #10336 Gratulálok a világ legjobb csapatának, hogy a világ legjobb edzőjével és a világ legjobb bírójával sikerült behúzni a bl-t. Éljen soká perez és Zidane! Remélem, hogy még sokáig igazgatják ezt a rendkívül szimpatikus klubot. -
IXEMGabeo #10335 termeszetesen edzokent mondom, hogy "semmit" nem bizonyitott...jatekoskent boven pedig sose birtam -
IXEMGabeo #10334 mar 2 eve is haborogtam, de a tegnap esti meccs mindennek a teteje volt:DDD
jobb, ha hallgatnak a Realosok...egy budos szavuk nem lehet...kicsit nekem hasonlo ez az eset a 2012-es Chelsea meneteleshez...ugyanis ez a Real Madrid nem a vilag legjobb csapata...a sorsolas, a szerencse az UEFA mindenki mellettuk all...Meg Zidane semmit nem bizonyitott...egyesek mai napig Guardiolat szidjak, hogy a szuper Barcaval konnyu nyerni...megtette a Bayernnel is ugyan a BL nem sikerult neki, de eleget tett a Barcaert, hogy elismerjek a legnagyobbak kozott...Zidane ki tudja lehet ugyanugy el fog tunni, mint Di Canio... -
bodajoci #10333 persze valahol visszanyalt a fagyi, mert az atleti nem is egy szabálytalan góllal jutott el a döntőig egyáltalán... de tényleg most már ezért kéne a videó spori, azt akk nem menne a trollkodás, bár akk is :D
Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2016.05.29. 00:03:23 -
#10332 Ezt nem ejtette most el Ramos, de majd a buszon.... -
Rudee #10331 Nyilván minden meg volt tervezve. Kétszer is átbeszélték. -
#10330 felejtsük már ezt el. Az angol bajnokság is ugyanúgy tele van faszfejekkel, mint a többi.... -
#10329 Angol bíró nem kicsit nevette ki, nem ilyen bohócokhoz szokott. -
#10328 videó bíró van, lesbíró nincs még... -
#10327 Szánalom, hogy még mindig nem vezették be a videó bírót és ugy nyerhet el egy csapat egy ilyen trófeát, hogy szabályos gólt képtelen volt rúgni a mérkőzésen, és hogy kisorsolták neki a legkönnyebb csapatokat, hogy a döntőbe kerülhessen olyan ágon, emleyet még talán egy tucatrangú csapat is teljesíthetett volna.. -
Rudee #10326 És Zidane is tudta, hogy az lesz a döntő lövés? Csak mert a leadott sorrend nem variálható. -
#10325 Tudtam hogy ronaldo lesz az otodik, mert akkor o lesz a kiraly... -
#10324 de nem az a két gól döntött a végén... -
bodajoci #10323 bár utálom a z atletit, de az egyetlen szabályos gólt ők rúgták.... -
Rudee #10322 Ő legalább nem nyilatkozik marhaságokat és inkább foglalkozik a dolgával ;) -
#10321 Pepe legalább egy jó játékos a fetrengéseitől függetlenül. Böde meg a birkózáson túl mást nem tud felmutatni.... -
argo001 #10320 Ha Pepe ennyit fog fetrengeni az EB-n is, Böde kib*ssza a stadionból. -
Rudee #10319 Az a senki ismét sérülten játszott. Lesszi idén egészségesen se mutatott többet :D -
#10318 ugyanilyen szar :D -
Rudee #10317 Egy Inter-Milan biztos jobb lett volna :D -
SzocsA #10316 Azért volt egy les gól, meg egy 16 oson belüli kezezés...... -
#10315 biztos -
SzocsA #10314 Griesman újra rúgni fog? -
#10313 10-ből 9 tizit berúg... de most a 10. -
#10312 Valamiert atleti gyozelmet erzek. Ronaldora kivancsi leszek...most rug e golt