10753
Bajnokok Ligája
-
#10712 Baszná seggbe a nyomorult Vajnát egy armada kiéhezett gorilla... -
#10711 megbüntetik, adnak határidőt, hogy változtassanak, megbüntetik, repeat. -
#10710 de ha az fizet a legtöbbet... ezen ne múljon, én se nézem akkor :) -
#10709 ezt a spíler tévét már rég fel kellett volna nyomni az uefánál... kötve hiszem, hogy arra szerződtek, hogy 0%-os lefedettségű csatornán sugározzanak... -
#10708 Koszos spiler 2 adja, úgyhogy, ha nem vagy szekszárdi nem tudod nézni a tv-ben. -
hapi #10707 Hol lehet nézni a barca- psv-t?
semelyik retek szar szutykos tv nem adja? soha nem nézek tv-t de ha tenném akkor sincs mit.
Utoljára szerkesztette: hapi, 2018.09.18. 19:34:00 -
#10706 Hoffenheimet remek kis scsoportba sorsolták. :)
Ha a MU így folytatja a továbbjutás is kétséges lesz. ;) -
#10705 B, C, H csoportok erősek, jó meccsek vannak kilátásban. D csoport Európa Liga szint. Egy nagy baromság volt bevezetni, hogy a top 6 bajnokság bajnokai kerüljenek az 1. kalapba. Forza Juve! :) -
#10704 hát a G is -
IXEMGabeo #10703 B csoport se rossz am -
#10702 Az “A” es “C” csoportban jo meccsek lesznek!! -
#10701 Ez a D csoport kabaré. -
#10700 -
#10699 Szakmailag szerintem jobb a Vidinek az EL. Ott még némi esélye is lehet továbbjutni, ha olyan csoportba kerül. Persze az meg nézőként nem lenne túl jó, ha Arsenal, Chelsea, Milan stb. helyett sokkal kevésbé ismert csapatok jönnének Magyarországra. -
#10698 Milan jöjjön. -
#10697 Remélem jön a Frankfurt vagy a Milan. -
IXEMGabeo #10696 semmi gond Europa ligaban folyt kov, mar igy is remek penzt kasziroztak -
#10695 remélem 2-4 lesz, vagy 1-3 -
GLacc #10694 Szerintem eddig. -
BASEBALL-fan #10693 Szerintetek meddig jut a Vidi? -
#10692 Erre tizit adna b+ szégyen.. -
#10691 Aztarohadt.. ez nem százas, az tuti. -
IXEMGabeo #10690 I sat in this chair twice in the Champions League after knocking out Manchester United at Old Trafford. In this chair with Porto and Real Madrid. It is not something new for the club
fuu ez a nyilatkozat nagyon durva...ilyet nem nagyon latni, aki a sajat csapataval szemben ilyen megalazoan nyilatkozik...ahelyett, hogy a Sevilla ellen kidolgozott volna valami esszeru tervet inkabb nekiall pofazni utana:) ahh pedig jo edzo volt regen es nem zavart az arroganciaja, de ez mar eleg kinos -
#10689 Oh, hát persze. -
#10688 Internél tárt karokkal várják -
#10687 PSG gyanúsan kinéz neki. Összeharácsoltak egy csapatot, ami azért nem csak kutyaütőkből áll. Már csak Mourinho kell oda, hogy BL győztesek legyenek... :D -
#10686 Ezek utan nem tudom ki fogja alkalmazni,mar csak a PSG johet szoba,vagy esetleg az Inter,nyugat europaban. Amugy meg lassan mehet Kinaba vagy Amerikaba,bar utobbiban se dijaznak az elmebetegseget hosszutavon -
#10685 Pláne a nyilatkozata után. Képes volt azt mondani, hogy a Portoval is ejtette már ki az MU-t az Old Traffordon meg a Reallal is. Szóval semmi új nincs már a klub számára abban, hogy hazai pályán esnek ki. :D Hátgeci...mindig is tudtam, hogy elmebeteg, de azért ilyen látványosan szájba köpni a munkaadóját... -
#10684 Szerintem fix ennyi volt neki. -
#10683 PL a világ legerősebb bajnoksága -
#10682 Azért az a "bohócliga" a világ legerősebb bajnoksága... Morinho meg lehet, hogy repül? -
#10681 Special one wahahahhahahaha, micsoda vicc. Bár ez tényleg elég special. A "bóhocliga" 5.-je ellen, trololololo -
#10680 Azért Manchesterben ilyen szar játékkal kiesni egy Sevilla ellen elég kínos... -
#10679 Tegnap olvastam, hogy a jövő évi BL szezont a spíler tv közvetíti. Mondom fasza.
Eddig a PL -t nem néztem, most már ezt sem fogom.
A PSG pedig jobban járt volna aha azt a pénzt kútba öntik amit tavaly játékosokra kifizettek, vagy éppen nekünk is adhatták volna.
-
#10678 Igen, hozzám teszem h C. Ronaldo is sokkal kevesebb golt lőtt a bajnokságban mint eddig.
A BL ben eddig ők az egyetlen címvédők, ezt főleg nekik is köszönhetik.
Majd meglátjuk, hogy a city-n túl jutnak - e ?
-
#10677 Hát, Real kispad ide vagy oda, csak nézzük meg a bajnokságot. 9 meccsből mindössze 5 győzelem a nagy Bernabeuban. Ez azért beszédes... -
#10676 Ez igaz, de szerintem a madrid kerete erősebb, ami a kispadon ülöket mutatja elsősorban. A psg kispadján pastore a legjobb játékos szerintem, a madrid nál- 3 - 4 jó játékost is betudnak hozni ha kell. Majd kiderül. :) -
#10675 De ne felejtsd el, hogy a müncheni meccs már csak presztízs kérdés volt. -
#10674 Kíváncsi leszek hogy a Tottenham támadói mennyire tudnak addigra formába lendülni, most eléggé off on vannak.
A real szerintem tovább jut. Bayern ellen idegenben a psg nek esélye sem volt. Madrid otthon nyer, hazai pályán aratott győzelem ( ? ) pedig szerintem kevés lesz.
-
IXEMGabeo #10673 Real-PSG hmm
Tottenham-Juve hmmmm