Ghost Master

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a boszis pálya:
fogd magad vidd magaddal raindancert és wishperwindet.lenet a tüzes szalamandrát ugy kell hogy:wishperwindet a lufi mellé és szélwihar.vagy randancer flood árviz.hogswash a patkányt ugy kell hogy a tükrös csajjal kell csinálni egy ajándékot eathrel grift.rátenni gojhammert.de nem kell neki képesség csak legyen a dobozon.akinél van az ajándék a a földszinten van akkor kint weatherwitch el szirén éneklése és kijön az a csaj amelyiknél az ajéndék van rajta gojhammer. akoor már hogswash szabad (nekem lefagyott a gép).triciának nem kell más mit hopgy odamebbyen blair wenchel a tükörhöz emelyikben van tricia. ennyi.ja ha valaki nem bszabaditootta ki weathetwitcher akkor a plcon lévõ rádióhoz oda rakni gojhammert és wad &õrült wild&crazy.és szabad vagy banzaivan egy reszkrtés. ha valkinek kell pálya help irjon [email protected]

c115

a hajóson a szellemek meg,entzése:
a vizé. a quiverrel a dagi val csinálsz egy insane invationt aztán mellé rakod raindancert a másik vizi hülyét. mikor lejön v ki gyorsan kapcsold ki vagy vond vissza quivert.aztán jöhet az áradá raindancer flood.mikor azt meglátja a halandó bekapcsolja a pumpát és szevassz.wawemaster már szabad is.flash jordan.ahoz csak wawemaster jég nevü képessége kell és szabad is. a zongoránál fingers mellett el kell menjen a szakács assze jade klous.és kiszabadul.knuckelst pedig azt akrja hogy eddi venus veszintsen.az az lepakolod luckyt mikor jön valiki és játszék a szerencs játékok eddivel akkor jöhet egy luckstorm szerencs esõ.és már csabad is. enyyi ha valaki akar valamit. irjon ide [email protected]

c115

Azt a pályát ugy kell meg csinál ni hogy a középsösziget en van egy ilyen koponya meg gerinc tod oda küldesz egy szél elementált(amelyk tudja a vihart )vagy a vihar boszit és szét nyomod a ködöt aztán a koponyájal aki ott van a középsõ szigeten nyomsz egy olyat hogy a legfölsö(ezzel mindenen keresztül mennek nem kell itt fagyasztani meg ilyenek ) akkóó meg van a koponya még ami elööt át hívnád az embereket a fához erös szélel ki kell dönteni ( meg rakhatsz be föld elit is)aztán a kunyhozohoz idézed a koponyát és és megint( ne aggodj meg halják akár 500km-röl is komoly és mennek mint a terminátor😄)át mennek mind a hárman és elnyomsz a pincében lévõ szörnyel egy aszem tébojultság szoval hogy oda mennyenekés ennyi i tüz izééét meg én se tom hogy hogy kell!
Az urnás nöt azt én ugy nyomtam ki hogy a Dagi szellem amejik tud földrengéstmeg a fold elementál(késöbb jo ha meg tanulod vele az ööööö a tovább fejlesztett változata mert lessz egy pálya ahol egy indián sámánt kell kiszabadítani és eggyet el nyomsz belöle és szét törik a ház ja és azon a pályán a szél malom elött van egy nagy izéé tó és a közepén van egy fa ha a vihar boszival menny dörögsz meg a többi vel amelyikkel lehet dörgédek villámlások akkor eöjö egy sámán és segítneked tud izét tajvant😄😄 vagy tsunami de kiraly) a viz izét azt ugy kell hogy v ki lekell csalogatni és lent elnyomni a viz elementáloddal egy áradást (a legulolsot a power menüben) és akkor odamegy és beinítja a szivattyút (nem lessz könnyû)
sziasztok!
Én ott akadtam el amikor a boszikat kell kiüzni az meg van hogy kiüzöm öket csak az t nem tom hogy a mormotát aki a Tök mellett van én a tükör ben lévö csajszit hogyan kell ki szabadí tani ????
Meg még ott akadtam el amikor a szellem írtókat kell ki üzni a biztonsági rendszert nme tom kikapcsol ni azt hogy kell ( Mert már ki üztem öket minet egy kis teremböl mindig jöttek be azt kiüztem mindenkit az épületböl na mindegy) szóval hogyan kell a biztonsági rendszert kikapcsolni?? Meg a mormotát kiszabaditani az arcpakolás& seprünyál pályárólés a tükör csajt is
!!!!Elõre is köszi!!!!!
üdvözlettel Szurki
esetleg a hajós pályán az urnás nõ v. a pincében a vízi izé kiszabadítását tudja vki?
nekem a kórházas pálya nem megy... 😞 😞
Japep
Na, én megint elakadtam!
Ott, ahol egy ház szakadékkal vcan körülvéve és átt kell vinni valami filmeseket...
Segítsetek!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

de, mégiscsak sikerült 😛
kösz a rendõrös pályával kapcs segítséget, de sajna nm ment...<#pardon1>

plazmát ijesztgetéssel lehet termelni

a kunyhósnál én a leveleket földrengéssel kotortam arrébb, de ezek szerint széllel is lehet<#vigyor2>

Sokat játssz régi pályákon 😊
Nos... egyszerû földrengést kell keltened a fa körül és az ki fog dõlni 😊
Ha az elsõ fakunyhós pályán jársz, akkor van egy csapóajtó a ház mellett, levéllel letakarva. Elkell fujnod az egyik szélszellemeddel a leveleket a csapóajtóról és az emberek mikor arrajárnak észre fogják venni. Onnantól már tudod.

watto
Eakadtam.Ott ameik pályán a fakunyhó van ésm rá kell venni az embereket hogy idézzenek szellemet a varázskönyv segítségével.De én sehogy sem tudom rávenni õket.Bárki aki tudlya mit kell csinálni segítsen.
Elõre is kössz.

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Plíz az elõzõ kérdésemre!!!

Japep
Hogyan tudok plazmát termelni? Mert mindig elfogy...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Hy!
Én azon a pályán akadtam el amikor másodjára találkozunk Dark Lingel. Na, szóval az embereket átcsaltam a másik partra, de ott van az a nyamvadt fa és az lenne a kérdésem hogy hogyan kell kidönteni?

Japep
Hello!
Nekem az lenne a gondom, hogy mindig elfogy/kevés a plazmám. Van rá valami mód, hogy több legyen/ne fogyjon el?!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

watto
Mégegyszer köszi.
De megint elakadtam.Ott ameik pályán a fakunyhó van ésm rá kell venni az embereket hogy idézzenek szellemet a varázskönyv segítségével.De én sehogy sem tudom rávenni õket.Bárki aki tudlya mit kell csinálni segítsen.
Elõre is kössz.

watto
Tenk jú veri a macskát.😊))))))))))))))))))
Szóval köszi.És az összes szellemet meg kell mutatni az embereknek??????????

Lobsterman
Na, a calamityville-rõl:
A szellemcsaj a padláson: a intrigue vagy valami ilyesmi nevû képességét kell használni, hogy odacsalogassa az embereket. Megszabadulni akkor fog, ha egy nõ megy be a szobába, és használja a púderesdobozkát, amit a képesség hatására valszeg meg is fog tenni
A lángszórós a pincében: a kõelementált le kell rakni a fal közelében, és használni kell a földrengetõ képességét. Utána már csak meg kell várni hogy odamegy valaki
Az antennaszerelõ: na ez az amire már csak halványan emlékszem. ha minden igaz, elõször a tetõn az egyik cserepes edényhez le kell rakni a kõelementált, és itt is használni a földrengést. akkor ha minden igaz a csontváz lejjebb csúszik a kéményben. Lent a földszinten ahol a zongora van hideget kell csinálni a kampóskezûvel(vagy ha már van más akkor azzal aki jól esik, és le lehet ott pakolni) egy idõ után tüzet gyújtanak ennek hatására, de a füst a hulla miatt visszaszáll. Hívják a szerelõt, és elvileg már meg is van találva a holttest.

watto
én is ott akladtam el 😞(((((((((((((((((
hogy szabatítottad ki a villámhárítós szellemet????????

watto
segítsetek kérlek.
elõre is kössz.

watto
hy
Ma megszereztem a Ghost Master-t de már is megakadtam.
A Calamityvillei-horror nevû pályán, nem tudom hogy hogy kell megmutatni az embereknek a lángszórós szellemet meg ameik a tetõn szarakodik meg azzt a csajszellemet aki a beszögelt ajtó mögött van.

Lobsterman
ÉS akor mi lehet? Patchet felraknám, de nem tudom hol lehet még fellelni, hiába kerestem a neten. Valami tipp?

jó! átvittem!!
most a következõ pályán akadtam el:
valami favágó kunyhó lehet de nem tudok semmi!
leírná valaki mit kell csinálni és hogy kell kiszabadítani a 3 szellemet?
megvettem a gamestart,felraktam a játékot és szerintem nagyon jó!!!
de elárulná nekem valaki hogy azon a pályán amikor valami holtesteket kell a halandóknak megmutatni hol találom azokat a holttesteket????
ja és hogy a tetõn lévõ villámhárítós csávót hogy kell kiszabadítani??
Nos a rendõrnõt meg elektrospazmot késöbb is megkapod mert az lesz majd egy feladat 😊 Amúgy lesz egy rendõr aki az alsó szinten lévõ pénzestáskából lopni fog, akkor a rendõrnõ fog szólni h hívd oda hozzá egy egyszerû megszállotsággal meg tod oldani... remélem magyarosított a játékod me angolul nemtom a képességeket 😄
Hy!
Nem tud valaki végigjátszást a gémhez? Aki tud vagy akinek van küldje már el erre az e-mailre: [email protected]
Kösz!

az volt a baj h nem si tuttam h a még nem megszerzett szellemek képeségeit is lehet használni...
köszi mindenkinek a segítséget 😄

de most megint elakadtam, a rendõrségen a rendõrszellemet h kell kiszabadítani?
vagy h lehet kitalálni h ki a gonosz rendõr?
Nos a cicussal csak a legnagyobb képességét, ami szerencsét hoz az embereknek azt kell használni, és egy idõ után egy olyan ember nyerni fog akinek a feje fölött négylevelû lóhere van. Az öreganyó a pincében nagyon egyszerû. Csak meg kell mutatnod õt egy embernek, ha nem akarsz elkergetni senkit akkor sztem a dokit ijeszd meg vele. A tündért pedig az õ legjobb képessége + az elsõ pályán megszerzett boszi legjobbját kell használni asszem.
nekem is geforce fx5200-esem van... nemtom mi lehet...
Lobsterman
Lehet hogy amit írtam baromság, és csak rosszul emlékszem, ha nem mûködnek, nem terhel felelõsség 😄

Lobsterman
A macskásnál balszerencsét hozó cuccot kell tolni amikor az egyik emberke elkezd játszani a gépen. Asszem Jinxnek hívják a képességet. Az agyat ki kell robbantani az üvegébõl, ezt valamelyik sikoltással lehet megtenni. "Csontváznénére" nem is emlékszem. 😄 Régen játszottam már vele no 😊

nem tom, de sikerült felszednem azokat a szellemeket <#vigyor4>
Skatey26
A legutccsó pályát(a bombásat) hogy lehet végigvinni?<#help>

Padu

nincs vkinek egy végigjátszása a játékhoz?

most jutottam át a 2. részre, de az 1.-õn 3 szellemet nem szedtem fel: a macskát, a 4.-en a pincében a csontváznénét meg az ilyen hálóhoz kötött tündért vagy mit... esetleg ha vki elmondaná h kell ezeket kiszabadítani az is nagyon jó lenne (a macskánál már írtátok h vmiszerencséthozó varzslattal, de az melyik lénynek van meg? nem találtam olyat...)
Lobsterman
A directx a legújabb. Elég sokat játszom, hogy az mindig friss legyen. De a vidkártyát lehet h nem támogatja, mert mióta játszottam vele utoljára cserélve lett GF FX 5200ra. Patch segíthet vajon ezen?

Sztem lehet h nem támogatja a videokártyád, vagy nem elég új a directxed... amugy akinek gondja van szóljon és segítek.
Lobsterman
Wow. Ez a játék nagyon nagy kedvencem, de (remélem csak eddig) nagyon kevesen ismerték.
De lenne egy bajom. Újra fel akartam rakni, és AKAD! De olyan mértékben, hogy nem tudok a játékig sem eljutni... Már a menüben is förtelmes a dolog, dedig eddig bajok nélkül ment. Mi lehet a probléma?

vedd meg a boltban v. vedd meg a gs-t abba most van teljes játék<#vigyor3>
honnan lehetne letölteni a játékot???
Dragooon
nem hiszem el hogy nincsen végigjátszás valahol...

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dragooon
😄 már rég megvan mindháárom 😛 m
a változatosság kedvéért megint el vagyok akadva 😄 a kórház utáni pályán a ködöt már eltûntettem, de valamitõl megijednek? van vkinek tippje?

Dragooon
emberek 😄
megvettem a gamestart, amiben benne van a gamma

a 3. pályánál vok.
1. a tetõn a csontokat hogyan mutassam meg a népeknek?
2. a szerelõ csontjai elõtt már kilöktem egy téglát 😄 sztem az minnyá meglesz
3. egy kis tipp kéne a kiszabadításokhoz! 😉
köszi

vedd eg a gs mert ott most adják teljesben
valaki tudja honnan lehet leszedni a játékot már nagyon régen kéne
Harly18
Nem tudtok valami kézikönyvet vagy valamit felrakni, mert már régóta megvan a játék de egyszerûen nem tudok belekezdeni, mert nekem nagyon bonyolultnak tûnik.

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Hi, nekem is kéne végigjátszás.
[email protected]
Omega
Hát életem egyik legnagyobb csalódása ez a játék.