Ghost Master
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a boszis pálya:
fogd magad vidd magaddal raindancert és wishperwindet.lenet a tüzes szalamandrát ugy kell hogy:wishperwindet a lufi mellé és szélwihar.vagy randancer flood árviz.hogswash a patkányt ugy kell hogy a tükrös csajjal kell csinálni egy ajándékot eathrel grift.rátenni gojhammert.de nem kell neki képesség csak legyen a dobozon.akinél van az ajándék a a földszinten van akkor kint weatherwitch el szirén éneklése és kijön az a csaj amelyiknél az ajéndék van rajta gojhammer. akoor már hogswash szabad (nekem lefagyott a gép).triciának nem kell más mit hopgy odamebbyen blair wenchel a tükörhöz emelyikben van tricia. ennyi.ja ha valaki nem bszabaditootta ki weathetwitcher akkor a plcon lévõ rádióhoz oda rakni gojhammert és wad &õrült wild&crazy.és szabad vagy banzaivan egy reszkrtés. ha valkinek kell pálya help irjon [email protected]
fogd magad vidd magaddal raindancert és wishperwindet.lenet a tüzes szalamandrát ugy kell hogy:wishperwindet a lufi mellé és szélwihar.vagy randancer flood árviz.hogswash a patkányt ugy kell hogy a tükrös csajjal kell csinálni egy ajándékot eathrel grift.rátenni gojhammert.de nem kell neki képesség csak legyen a dobozon.akinél van az ajándék a a földszinten van akkor kint weatherwitch el szirén éneklése és kijön az a csaj amelyiknél az ajéndék van rajta gojhammer. akoor már hogswash szabad (nekem lefagyott a gép).triciának nem kell más mit hopgy odamebbyen blair wenchel a tükörhöz emelyikben van tricia. ennyi.ja ha valaki nem bszabaditootta ki weathetwitcher akkor a plcon lévõ rádióhoz oda rakni gojhammert és wad &õrült wild&crazy.és szabad vagy banzaivan egy reszkrtés. ha valkinek kell pálya help irjon [email protected]
c115
a hajóson a szellemek meg,entzése:
a vizé. a quiverrel a dagi val csinálsz egy insane invationt aztán mellé rakod raindancert a másik vizi hülyét. mikor lejön v ki gyorsan kapcsold ki vagy vond vissza quivert.aztán jöhet az áradá raindancer flood.mikor azt meglátja a halandó bekapcsolja a pumpát és szevassz.wawemaster már szabad is.flash jordan.ahoz csak wawemaster jég nevü képessége kell és szabad is. a zongoránál fingers mellett el kell menjen a szakács assze jade klous.és kiszabadul.knuckelst pedig azt akrja hogy eddi venus veszintsen.az az lepakolod luckyt mikor jön valiki és játszék a szerencs játékok eddivel akkor jöhet egy luckstorm szerencs esõ.és már csabad is. enyyi ha valaki akar valamit. irjon ide [email protected]
a vizé. a quiverrel a dagi val csinálsz egy insane invationt aztán mellé rakod raindancert a másik vizi hülyét. mikor lejön v ki gyorsan kapcsold ki vagy vond vissza quivert.aztán jöhet az áradá raindancer flood.mikor azt meglátja a halandó bekapcsolja a pumpát és szevassz.wawemaster már szabad is.flash jordan.ahoz csak wawemaster jég nevü képessége kell és szabad is. a zongoránál fingers mellett el kell menjen a szakács assze jade klous.és kiszabadul.knuckelst pedig azt akrja hogy eddi venus veszintsen.az az lepakolod luckyt mikor jön valiki és játszék a szerencs játékok eddivel akkor jöhet egy luckstorm szerencs esõ.és már csabad is. enyyi ha valaki akar valamit. irjon ide [email protected]
c115
Azt a pályát ugy kell meg csinál ni hogy a középsösziget en van egy ilyen koponya meg gerinc tod oda küldesz egy szél elementált(amelyk tudja a vihart )vagy a vihar boszit és szét nyomod a ködöt aztán a koponyájal aki ott van a középsõ szigeten nyomsz egy olyat hogy a legfölsö(ezzel mindenen keresztül mennek nem kell itt fagyasztani meg ilyenek ) akkóó meg van a koponya még ami elööt át hívnád az embereket a fához erös szélel ki kell dönteni ( meg rakhatsz be föld elit is)aztán a kunyhozohoz idézed a koponyát és és megint( ne aggodj meg halják akár 500km-röl is komoly és mennek mint a terminátor😄)át mennek mind a hárman és elnyomsz a pincében lévõ szörnyel egy aszem tébojultság szoval hogy oda mennyenekés ennyi i tüz izééét meg én se tom hogy hogy kell!
Az urnás nöt azt én ugy nyomtam ki hogy a Dagi szellem amejik tud földrengéstmeg a fold elementál(késöbb jo ha meg tanulod vele az ööööö a tovább fejlesztett változata mert lessz egy pálya ahol egy indián sámánt kell kiszabadítani és eggyet el nyomsz belöle és szét törik a ház ja és azon a pályán a szél malom elött van egy nagy izéé tó és a közepén van egy fa ha a vihar boszival menny dörögsz meg a többi vel amelyikkel lehet dörgédek villámlások akkor eöjö egy sámán és segítneked tud izét tajvant😄😄 vagy tsunami de kiraly) a viz izét azt ugy kell hogy v ki lekell csalogatni és lent elnyomni a viz elementáloddal egy áradást (a legulolsot a power menüben) és akkor odamegy és beinítja a szivattyút (nem lessz könnyû)
sziasztok!
Én ott akadtam el amikor a boszikat kell kiüzni az meg van hogy kiüzöm öket csak az t nem tom hogy a mormotát aki a Tök mellett van én a tükör ben lévö csajszit hogyan kell ki szabadí tani ????
Meg még ott akadtam el amikor a szellem írtókat kell ki üzni a biztonsági rendszert nme tom kikapcsol ni azt hogy kell ( Mert már ki üztem öket minet egy kis teremböl mindig jöttek be azt kiüztem mindenkit az épületböl na mindegy) szóval hogyan kell a biztonsági rendszert kikapcsolni?? Meg a mormotát kiszabaditani az arcpakolás& seprünyál pályárólés a tükör csajt is
!!!!Elõre is köszi!!!!!
üdvözlettel Szurki
Én ott akadtam el amikor a boszikat kell kiüzni az meg van hogy kiüzöm öket csak az t nem tom hogy a mormotát aki a Tök mellett van én a tükör ben lévö csajszit hogyan kell ki szabadí tani ????
Meg még ott akadtam el amikor a szellem írtókat kell ki üzni a biztonsági rendszert nme tom kikapcsol ni azt hogy kell ( Mert már ki üztem öket minet egy kis teremböl mindig jöttek be azt kiüztem mindenkit az épületböl na mindegy) szóval hogyan kell a biztonsági rendszert kikapcsolni?? Meg a mormotát kiszabaditani az arcpakolás& seprünyál pályárólés a tükör csajt is
!!!!Elõre is köszi!!!!!
üdvözlettel Szurki
esetleg a hajós pályán az urnás nõ v. a pincében a vízi izé kiszabadítását tudja vki?
nekem a kórházas pálya nem megy... 😞 😞
Na, én megint elakadtam!
Ott, ahol egy ház szakadékkal vcan körülvéve és átt kell vinni valami filmeseket...
Segítsetek!
Ott, ahol egy ház szakadékkal vcan körülvéve és átt kell vinni valami filmeseket...
Segítsetek!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
de, mégiscsak sikerült 😛
kösz a rendõrös pályával kapcs segítséget, de sajna nm ment...<#pardon1>#pardon1>
plazmát ijesztgetéssel lehet termelni
a kunyhósnál én a leveleket földrengéssel kotortam arrébb, de ezek szerint széllel is lehet<#vigyor2>#vigyor2>
plazmát ijesztgetéssel lehet termelni
a kunyhósnál én a leveleket földrengéssel kotortam arrébb, de ezek szerint széllel is lehet<#vigyor2>#vigyor2>
Sokat játssz régi pályákon 😊
Nos... egyszerû földrengést kell keltened a fa körül és az ki fog dõlni 😊
Ha az elsõ fakunyhós pályán jársz, akkor van egy csapóajtó a ház mellett, levéllel letakarva. Elkell fujnod az egyik szélszellemeddel a leveleket a csapóajtóról és az emberek mikor arrajárnak észre fogják venni. Onnantól már tudod.
Eakadtam.Ott ameik pályán a fakunyhó van ésm rá kell venni az embereket hogy idézzenek szellemet a varázskönyv segítségével.De én sehogy sem tudom rávenni õket.Bárki aki tudlya mit kell csinálni segítsen.
Elõre is kössz.
Elõre is kössz.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Plíz az elõzõ kérdésemre!!!
Hy!
Én azon a pályán akadtam el amikor másodjára találkozunk Dark Lingel. Na, szóval az embereket átcsaltam a másik partra, de ott van az a nyamvadt fa és az lenne a kérdésem hogy hogyan kell kidönteni?
Én azon a pályán akadtam el amikor másodjára találkozunk Dark Lingel. Na, szóval az embereket átcsaltam a másik partra, de ott van az a nyamvadt fa és az lenne a kérdésem hogy hogyan kell kidönteni?
Hello!
Nekem az lenne a gondom, hogy mindig elfogy/kevés a plazmám. Van rá valami mód, hogy több legyen/ne fogyjon el?!
Nekem az lenne a gondom, hogy mindig elfogy/kevés a plazmám. Van rá valami mód, hogy több legyen/ne fogyjon el?!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mégegyszer köszi.
De megint elakadtam.Ott ameik pályán a fakunyhó van ésm rá kell venni az embereket hogy idézzenek szellemet a varázskönyv segítségével.De én sehogy sem tudom rávenni õket.Bárki aki tudlya mit kell csinálni segítsen.
Elõre is kössz.
De megint elakadtam.Ott ameik pályán a fakunyhó van ésm rá kell venni az embereket hogy idézzenek szellemet a varázskönyv segítségével.De én sehogy sem tudom rávenni õket.Bárki aki tudlya mit kell csinálni segítsen.
Elõre is kössz.
Tenk jú veri a macskát.😊))))))))))))))))))
Szóval köszi.És az összes szellemet meg kell mutatni az embereknek??????????
Szóval köszi.És az összes szellemet meg kell mutatni az embereknek??????????
Na, a calamityville-rõl:
A szellemcsaj a padláson: a intrigue vagy valami ilyesmi nevû képességét kell használni, hogy odacsalogassa az embereket. Megszabadulni akkor fog, ha egy nõ megy be a szobába, és használja a púderesdobozkát, amit a képesség hatására valszeg meg is fog tenni
A lángszórós a pincében: a kõelementált le kell rakni a fal közelében, és használni kell a földrengetõ képességét. Utána már csak meg kell várni hogy odamegy valaki
Az antennaszerelõ: na ez az amire már csak halványan emlékszem. ha minden igaz, elõször a tetõn az egyik cserepes edényhez le kell rakni a kõelementált, és itt is használni a földrengést. akkor ha minden igaz a csontváz lejjebb csúszik a kéményben. Lent a földszinten ahol a zongora van hideget kell csinálni a kampóskezûvel(vagy ha már van más akkor azzal aki jól esik, és le lehet ott pakolni) egy idõ után tüzet gyújtanak ennek hatására, de a füst a hulla miatt visszaszáll. Hívják a szerelõt, és elvileg már meg is van találva a holttest.
A szellemcsaj a padláson: a intrigue vagy valami ilyesmi nevû képességét kell használni, hogy odacsalogassa az embereket. Megszabadulni akkor fog, ha egy nõ megy be a szobába, és használja a púderesdobozkát, amit a képesség hatására valszeg meg is fog tenni
A lángszórós a pincében: a kõelementált le kell rakni a fal közelében, és használni kell a földrengetõ képességét. Utána már csak meg kell várni hogy odamegy valaki
Az antennaszerelõ: na ez az amire már csak halványan emlékszem. ha minden igaz, elõször a tetõn az egyik cserepes edényhez le kell rakni a kõelementált, és itt is használni a földrengést. akkor ha minden igaz a csontváz lejjebb csúszik a kéményben. Lent a földszinten ahol a zongora van hideget kell csinálni a kampóskezûvel(vagy ha már van más akkor azzal aki jól esik, és le lehet ott pakolni) egy idõ után tüzet gyújtanak ennek hatására, de a füst a hulla miatt visszaszáll. Hívják a szerelõt, és elvileg már meg is van találva a holttest.
én is ott akladtam el 😞(((((((((((((((((
hogy szabatítottad ki a villámhárítós szellemet????????
hogy szabatítottad ki a villámhárítós szellemet????????
hy
Ma megszereztem a Ghost Master-t de már is megakadtam.
A Calamityvillei-horror nevû pályán, nem tudom hogy hogy kell megmutatni az embereknek a lángszórós szellemet meg ameik a tetõn szarakodik meg azzt a csajszellemet aki a beszögelt ajtó mögött van.
Ma megszereztem a Ghost Master-t de már is megakadtam.
A Calamityvillei-horror nevû pályán, nem tudom hogy hogy kell megmutatni az embereknek a lángszórós szellemet meg ameik a tetõn szarakodik meg azzt a csajszellemet aki a beszögelt ajtó mögött van.
ÉS akor mi lehet? Patchet felraknám, de nem tudom hol lehet még fellelni, hiába kerestem a neten. Valami tipp?
jó! átvittem!!
most a következõ pályán akadtam el:
valami favágó kunyhó lehet de nem tudok semmi!
leírná valaki mit kell csinálni és hogy kell kiszabadítani a 3 szellemet?
most a következõ pályán akadtam el:
valami favágó kunyhó lehet de nem tudok semmi!
leírná valaki mit kell csinálni és hogy kell kiszabadítani a 3 szellemet?
megvettem a gamestart,felraktam a játékot és szerintem nagyon jó!!!
de elárulná nekem valaki hogy azon a pályán amikor valami holtesteket kell a halandóknak megmutatni hol találom azokat a holttesteket????
ja és hogy a tetõn lévõ villámhárítós csávót hogy kell kiszabadítani??
de elárulná nekem valaki hogy azon a pályán amikor valami holtesteket kell a halandóknak megmutatni hol találom azokat a holttesteket????
ja és hogy a tetõn lévõ villámhárítós csávót hogy kell kiszabadítani??
Nos a rendõrnõt meg elektrospazmot késöbb is megkapod mert az lesz majd egy feladat 😊 Amúgy lesz egy rendõr aki az alsó szinten lévõ pénzestáskából lopni fog, akkor a rendõrnõ fog szólni h hívd oda hozzá egy egyszerû megszállotsággal meg tod oldani... remélem magyarosított a játékod me angolul nemtom a képességeket 😄
Hy!
Nem tud valaki végigjátszást a gémhez? Aki tud vagy akinek van küldje már el erre az e-mailre: [email protected]
Kösz!
Nem tud valaki végigjátszást a gémhez? Aki tud vagy akinek van küldje már el erre az e-mailre: [email protected]
Kösz!
az volt a baj h nem si tuttam h a még nem megszerzett szellemek képeségeit is lehet használni...
köszi mindenkinek a segítséget 😄
de most megint elakadtam, a rendõrségen a rendõrszellemet h kell kiszabadítani?
vagy h lehet kitalálni h ki a gonosz rendõr?
köszi mindenkinek a segítséget 😄
de most megint elakadtam, a rendõrségen a rendõrszellemet h kell kiszabadítani?
vagy h lehet kitalálni h ki a gonosz rendõr?
Nos a cicussal csak a legnagyobb képességét, ami szerencsét hoz az embereknek azt kell használni, és egy idõ után egy olyan ember nyerni fog akinek a feje fölött négylevelû lóhere van. Az öreganyó a pincében nagyon egyszerû. Csak meg kell mutatnod õt egy embernek, ha nem akarsz elkergetni senkit akkor sztem a dokit ijeszd meg vele. A tündért pedig az õ legjobb képessége + az elsõ pályán megszerzett boszi legjobbját kell használni asszem.
nekem is geforce fx5200-esem van... nemtom mi lehet...
Lehet hogy amit írtam baromság, és csak rosszul emlékszem, ha nem mûködnek, nem terhel felelõsség 😄
A macskásnál balszerencsét hozó cuccot kell tolni amikor az egyik emberke elkezd játszani a gépen. Asszem Jinxnek hívják a képességet. Az agyat ki kell robbantani az üvegébõl, ezt valamelyik sikoltással lehet megtenni. "Csontváznénére" nem is emlékszem. 😄 Régen játszottam már vele no 😊
nem tom, de sikerült felszednem azokat a szellemeket <#vigyor4>#vigyor4>
nincs vkinek egy végigjátszása a játékhoz?
most jutottam át a 2. részre, de az 1.-õn 3 szellemet nem szedtem fel: a macskát, a 4.-en a pincében a csontváznénét meg az ilyen hálóhoz kötött tündért vagy mit... esetleg ha vki elmondaná h kell ezeket kiszabadítani az is nagyon jó lenne (a macskánál már írtátok h vmiszerencséthozó varzslattal, de az melyik lénynek van meg? nem találtam olyat...)
most jutottam át a 2. részre, de az 1.-õn 3 szellemet nem szedtem fel: a macskát, a 4.-en a pincében a csontváznénét meg az ilyen hálóhoz kötött tündért vagy mit... esetleg ha vki elmondaná h kell ezeket kiszabadítani az is nagyon jó lenne (a macskánál már írtátok h vmiszerencséthozó varzslattal, de az melyik lénynek van meg? nem találtam olyat...)
A directx a legújabb. Elég sokat játszom, hogy az mindig friss legyen. De a vidkártyát lehet h nem támogatja, mert mióta játszottam vele utoljára cserélve lett GF FX 5200ra. Patch segíthet vajon ezen?
Sztem lehet h nem támogatja a videokártyád, vagy nem elég új a directxed... amugy akinek gondja van szóljon és segítek.
Wow. Ez a játék nagyon nagy kedvencem, de (remélem csak eddig) nagyon kevesen ismerték.
De lenne egy bajom. Újra fel akartam rakni, és AKAD! De olyan mértékben, hogy nem tudok a játékig sem eljutni... Már a menüben is förtelmes a dolog, dedig eddig bajok nélkül ment. Mi lehet a probléma?
De lenne egy bajom. Újra fel akartam rakni, és AKAD! De olyan mértékben, hogy nem tudok a játékig sem eljutni... Már a menüben is förtelmes a dolog, dedig eddig bajok nélkül ment. Mi lehet a probléma?
vedd meg a boltban v. vedd meg a gs-t abba most van teljes játék<#vigyor3>#vigyor3>
honnan lehetne letölteni a játékot???
nem hiszem el hogy nincsen végigjátszás valahol...
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
😄 már rég megvan mindháárom 😛 m
a változatosság kedvéért megint el vagyok akadva 😄 a kórház utáni pályán a ködöt már eltûntettem, de valamitõl megijednek? van vkinek tippje?
a változatosság kedvéért megint el vagyok akadva 😄 a kórház utáni pályán a ködöt már eltûntettem, de valamitõl megijednek? van vkinek tippje?
emberek 😄
megvettem a gamestart, amiben benne van a gamma
a 3. pályánál vok.
1. a tetõn a csontokat hogyan mutassam meg a népeknek?
2. a szerelõ csontjai elõtt már kilöktem egy téglát 😄 sztem az minnyá meglesz
3. egy kis tipp kéne a kiszabadításokhoz! 😉
köszi
megvettem a gamestart, amiben benne van a gamma
a 3. pályánál vok.
1. a tetõn a csontokat hogyan mutassam meg a népeknek?
2. a szerelõ csontjai elõtt már kilöktem egy téglát 😄 sztem az minnyá meglesz
3. egy kis tipp kéne a kiszabadításokhoz! 😉
köszi
vedd eg a gs mert ott most adják teljesben
valaki tudja honnan lehet leszedni a játékot már nagyon régen kéne
Nem tudtok valami kézikönyvet vagy valamit felrakni, mert már régóta megvan a játék de egyszerûen nem tudok belekezdeni, mert nekem nagyon bonyolultnak tûnik.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Hi, nekem is kéne végigjátszás.
[email protected]
[email protected]