167
Szal...
  • Lechos5
    a patkánynak van az a támadás amivel lekapcsolod az áramot.Igy a zöld szinű fény lekapcso ésha egy másik elektomos szellem támadásával{ha a fénybe rakod }végleg megszünik a zöld fény.Utána apincébenaz áramelláto szart kell ugyanígy kiütni így a kék fény eltünik.Ha szellemeket akarod megszerezni a tükrös csaj dobozában elrejtett elektromos bejutása a lényeg .Érdemes a surge csapással lekapcsolni mindent így megvannak a szellemek.Így már csak el kell ijeszteni mindenkit .
  • csekefer
    Ha valaki tudja hogyan kell kikapcsolni a szellem írtós résznél az erőteret és a fejnélküli lovast lezserelni írjon!!!!!!! Help!!!!!
  • balu999
    Sikerült túljutnom de most a szellem írtós küldinél akadtam el.Mit kell csinálni,hogy lekapcsoljam a riasztót és bejussak?
  • balu999
    Szia
    Én is épp itt vagyok elakadva.Nekem nem oszlott föl a köd miután oda varázsoltam egy vihart.
  • bgalgan
    Meg kell törnöd az őt fogva tartó csapda elektronikáját, plusz az ebben segítő betegek körét. Ők azonban a vörös zónában vannak, ezért a kisfiúra kell tenned Wisakejak-et vagy valakit aki Trojan Giftet tud varázsolni, majd az ajándékra ráteszed Hypnost és Stormtalont. Ha azt akarod, hogy ne az adott halandó vigye a csomagot, Stormtalon Rain varázslatát használva az illető eldobja az ajándékot és valaki más felveszi. Türelem kérdése és valaki úgyis be fog menni a vörös zónába. Ha bent van, Stormtalont bindold át a betegek szintjén lévő elektronikus szerkezetre, Hypnost pedig Bruce Elm-re. Stromtalonnnal nyomj el egy Surge varázslatot, Hypnossal pedig Sleepwalkot és a kör megtörik Darkling pedig kiszabadul. Ezután már csak mindenkit el kell üldözni aki nem alszik.
  • szurki
    Tudna v ki segiteni azon a pályán amikor a darklingot kell kiszabadítani amikor a korházban van
    Előre is kösssz!!!!
  • bgalgan
    szia,
    jó sok plazmát kell termelni és a farkassal akit Wisakejak-et hívnak Trojan Giftet varázsolni. Ha bejön valaki a cuccért, akkor tedd rá Archlight-tot és nyomd el a Bone Fire varázslatot, amitől kigyullad a totem és a farkas kiszabadul. Fontos h amikor elnyomod a parancsot a totem közelében légy, mert különben ugye nem gyuladhat meg. :) Használ az (only use power at your current power band) utasítást, akkor nem nyomja el feleslegesen a plasmat.
    na GL!!! :)
  • szurki
    Na sziasztok!
    Megint el akadtam amikor a katonakat kell kiűzni es ott van egy ilyen szellem farkas aki egy totemhez van kötve na azt hogyan kell kiszabadítani????
    Ja és sztem ott van v mi turpissag mert kint van v mi sirko ott is biztos van v milyen szellem ( mint a fejnelküli lovasos palyan is volt egy a Viharkarom ).
  • c115
    szivesen
  • szurki
    köszi
  • c115
    a boszis pálya:
    fogd magad vidd magaddal raindancert és wishperwindet.lenet a tüzes szalamandrát ugy kell hogy:wishperwindet a lufi mellé és szélwihar.vagy randancer flood árviz.hogswash a patkányt ugy kell hogy a tükrös csajjal kell csinálni egy ajándékot eathrel grift.rátenni gojhammert.de nem kell neki képesség csak legyen a dobozon.akinél van az ajándék a a földszinten van akkor kint weatherwitch el szirén éneklése és kijön az a csaj amelyiknél az ajéndék van rajta gojhammer. akoor már hogswash szabad (nekem lefagyott a gép).triciának nem kell más mit hopgy odamebbyen blair wenchel a tükörhöz emelyikben van tricia. ennyi.ja ha valaki nem bszabaditootta ki weathetwitcher akkor a plcon lévő rádióhoz oda rakni gojhammert és wad &őrült wild&crazy.és szabad vagy banzaivan egy reszkrtés. ha valkinek kell pálya help irjon [email protected]
  • c115
    a hajóson a szellemek meg,entzése:
    a vizé. a quiverrel a dagi val csinálsz egy insane invationt aztán mellé rakod raindancert a másik vizi hülyét. mikor lejön v ki gyorsan kapcsold ki vagy vond vissza quivert.aztán jöhet az áradá raindancer flood.mikor azt meglátja a halandó bekapcsolja a pumpát és szevassz.wawemaster már szabad is.flash jordan.ahoz csak wawemaster jég nevü képessége kell és szabad is. a zongoránál fingers mellett el kell menjen a szakács assze jade klous.és kiszabadul.knuckelst pedig azt akrja hogy eddi venus veszintsen.az az lepakolod luckyt mikor jön valiki és játszék a szerencs játékok eddivel akkor jöhet egy luckstorm szerencs eső.és már csabad is. enyyi ha valaki akar valamit. irjon ide [email protected]
  • szurki
    Azt a pályát ugy kell meg csinál ni hogy a középsösziget en van egy ilyen koponya meg gerinc tod oda küldesz egy szél elementált(amelyk tudja a vihart )vagy a vihar boszit és szét nyomod a ködöt aztán a koponyájal aki ott van a középső szigeten nyomsz egy olyat hogy a legfölsö(ezzel mindenen keresztül mennek nem kell itt fagyasztani meg ilyenek ) akkóó meg van a koponya még ami elööt át hívnád az embereket a fához erös szélel ki kell dönteni ( meg rakhatsz be föld elit is)aztán a kunyhozohoz idézed a koponyát és és megint( ne aggodj meg halják akár 500km-röl is komoly és mennek mint a terminátor:D)át mennek mind a hárman és elnyomsz a pincében lévő szörnyel egy aszem tébojultság szoval hogy oda mennyenekés ennyi i tüz izééét meg én se tom hogy hogy kell!
  • szurki
    Az urnás nöt azt én ugy nyomtam ki hogy a Dagi szellem amejik tud földrengéstmeg a fold elementál(késöbb jo ha meg tanulod vele az ööööö a tovább fejlesztett változata mert lessz egy pálya ahol egy indián sámánt kell kiszabadítani és eggyet el nyomsz belöle és szét törik a ház ja és azon a pályán a szél malom elött van egy nagy izéé tó és a közepén van egy fa ha a vihar boszival menny dörögsz meg a többi vel amelyikkel lehet dörgédek villámlások akkor eöjö egy sámán és segítneked tud izét tajvant:D:D vagy tsunami de kiraly) a viz izét azt ugy kell hogy v ki lekell csalogatni és lent elnyomni a viz elementáloddal egy áradást (a legulolsot a power menüben) és akkor odamegy és beinítja a szivattyút (nem lessz könnyű)
  • szurki
    sziasztok!
    Én ott akadtam el amikor a boszikat kell kiüzni az meg van hogy kiüzöm öket csak az t nem tom hogy a mormotát aki a Tök mellett van én a tükör ben lévö csajszit hogyan kell ki szabadí tani ????
    Meg még ott akadtam el amikor a szellem írtókat kell ki üzni a biztonsági rendszert nme tom kikapcsol ni azt hogy kell ( Mert már ki üztem öket minet egy kis teremböl mindig jöttek be azt kiüztem mindenkit az épületböl na mindegy) szóval hogyan kell a biztonsági rendszert kikapcsolni?? Meg a mormotát kiszabaditani az arcpakolás& seprünyál pályárólés a tükör csajt is
    !!!!Előre is köszi!!!!!
    üdvözlettel Szurki
  • kukasanyi
    esetleg a hajós pályán az urnás nő v. a pincében a vízi izé kiszabadítását tudja vki?
  • kukasanyi
    nekem a kórházas pálya nem megy... :( :(
  • Japep
    Na, én megint elakadtam!
    Ott, ahol egy ház szakadékkal vcan körülvéve és átt kell vinni valami filmeseket...
    Segítsetek!
  • kukasanyi
    de, mégiscsak sikerült :P
  • kukasanyi
    kösz a rendőrös pályával kapcs segítséget, de sajna nm ment...

plazmát ijesztgetéssel lehet termelni

a kunyhósnál én a leveleket földrengéssel kotortam arrébb, de ezek szerint széllel is lehet

• RikPyrko
    Sokat játssz régi pályákon :)
  • RikPyrko
    Nos... egyszerű földrengést kell keltened a fa körül és az ki fog dőlni :)
  • Ferencz István
    Ha az első fakunyhós pályán jársz, akkor van egy csapóajtó a ház mellett, levéllel letakarva. Elkell fujnod az egyik szélszellemeddel a leveleket a csapóajtóról és az emberek mikor arrajárnak észre fogják venni. Onnantól már tudod.
  • watto
    Eakadtam.Ott ameik pályán a fakunyhó van ésm rá kell venni az embereket hogy idézzenek szellemet a varázskönyv segítségével.De én sehogy sem tudom rávenni őket.Bárki aki tudlya mit kell csinálni segítsen.
    Előre is kössz.
  • Ferencz István
    Plíz az előző kérdésemre!!!
  • Japep
    Hogyan tudok plazmát termelni? Mert mindig elfogy...
  • Ferencz István
    Hy!
    Én azon a pályán akadtam el amikor másodjára találkozunk Dark Lingel. Na, szóval az embereket átcsaltam a másik partra, de ott van az a nyamvadt fa és az lenne a kérdésem hogy hogyan kell kidönteni?
  • Japep
    Hello!
    Nekem az lenne a gondom, hogy mindig elfogy/kevés a plazmám. Van rá valami mód, hogy több legyen/ne fogyjon el?!
  • watto
    Mégegyszer köszi.
    De megint elakadtam.Ott ameik pályán a fakunyhó van ésm rá kell venni az embereket hogy idézzenek szellemet a varázskönyv segítségével.De én sehogy sem tudom rávenni őket.Bárki aki tudlya mit kell csinálni segítsen.
    Előre is kössz.
  • watto
    Tenk jú veri a macskát.:)))))))))))))))))))
    Szóval köszi.És az összes szellemet meg kell mutatni az embereknek??????????
  • Lobsterman
    Na, a calamityville-ről:
    A szellemcsaj a padláson: a intrigue vagy valami ilyesmi nevű képességét kell használni, hogy odacsalogassa az embereket. Megszabadulni akkor fog, ha egy nő megy be a szobába, és használja a púderesdobozkát, amit a képesség hatására valszeg meg is fog tenni
    A lángszórós a pincében: a kőelementált le kell rakni a fal közelében, és használni kell a földrengető képességét. Utána már csak meg kell várni hogy odamegy valaki
    Az antennaszerelő: na ez az amire már csak halványan emlékszem. ha minden igaz, először a tetőn az egyik cserepes edényhez le kell rakni a kőelementált, és itt is használni a földrengést. akkor ha minden igaz a csontváz lejjebb csúszik a kéményben. Lent a földszinten ahol a zongora van hideget kell csinálni a kampóskezűvel(vagy ha már van más akkor azzal aki jól esik, és le lehet ott pakolni) egy idő után tüzet gyújtanak ennek hatására, de a füst a hulla miatt visszaszáll. Hívják a szerelőt, és elvileg már meg is van találva a holttest.
  • watto
    én is ott akladtam el :((((((((((((((((((
    hogy szabatítottad ki a villámhárítós szellemet????????
  • watto
    segítsetek kérlek.
    előre is kössz.
  • watto
    hy
    Ma megszereztem a Ghost Master-t de már is megakadtam.
    A Calamityvillei-horror nevű pályán, nem tudom hogy hogy kell megmutatni az embereknek a lángszórós szellemet meg ameik a tetőn szarakodik meg azzt a csajszellemet aki a beszögelt ajtó mögött van.
  • Lobsterman
    ÉS akor mi lehet? Patchet felraknám, de nem tudom hol lehet még fellelni, hiába kerestem a neten. Valami tipp?
  • evil 007
    jó! átvittem!!
    most a következő pályán akadtam el:
    valami favágó kunyhó lehet de nem tudok semmi!
    leírná valaki mit kell csinálni és hogy kell kiszabadítani a 3 szellemet?
  • evil 007
    megvettem a gamestart,felraktam a játékot és szerintem nagyon jó!!!
    de elárulná nekem valaki hogy azon a pályán amikor valami holtesteket kell a halandóknak megmutatni hol találom azokat a holttesteket????
    ja és hogy a tetőn lévő villámhárítós csávót hogy kell kiszabadítani??
  • RikPyrko
    Nos a rendőrnőt meg elektrospazmot késöbb is megkapod mert az lesz majd egy feladat :) Amúgy lesz egy rendőr aki az alsó szinten lévő pénzestáskából lopni fog, akkor a rendőrnő fog szólni h hívd oda hozzá egy egyszerű megszállotsággal meg tod oldani... remélem magyarosított a játékod me angolul nemtom a képességeket :D
  • Ferencz István
    Hy!
    Nem tud valaki végigjátszást a gémhez? Aki tud vagy akinek van küldje már el erre az e-mailre: [email protected]
    Kösz!
  • kukasanyi
    az volt a baj h nem si tuttam h a még nem megszerzett szellemek képeségeit is lehet használni...
    köszi mindenkinek a segítséget :D

de most megint elakadtam, a rendőrségen a rendőrszellemet h kell kiszabadítani?
    vagy h lehet kitalálni h ki a gonosz rendőr?