167
Szal...
 • MrMester
  #167
  valaki eltudná küldeni a linket vagy a telepítöjét szoval a játékot persze virus menteset és olyat ami tényleg megy erre a cimre ha lehet: [email protected] nagyon jo lenne mert szeretem ezt a játékot de sajnos már nincs meg
 • fejes98
  #166
  valaki eltudja küldeni a telepítőjét???
  az [email protected]ímre
  előre is köszönöm
 • Viki963
  #165
  Na, meg van Brigit is, nem volt vmi nagy cucc, csak a nővéreket kellett ijesztegetni, kivéve azt, amelyik lent csücsül és őrzi a szellemet. Majd egy idő után lesétál hozzá, mivel nincs társasága v nem tom, és akkor strange vision és kész!

  Madárijesztő(segítség Lechos segítségéhez :D): Harrietet (a nyuszit) oda kell mellé rakni, csinálni ajándékot (vmien gift ezt nem tom), ebbe berakni Hard Boiledet, majd seeping blood, és kész. Magyarul nem tudom, de az első véres bigyó.

  Darkling:stromtalonnal typhoon-t, black crowal raint-t kell csinálni az udvaron, és ha minden jó, akkor egy kisfilm jelzi, hogy villámlik. Ekkor az őrültek kiszabadulonak, kivéve Bruce Elm, aki alszik, és Darkling akkor szabadul ki, ha ő el megy. De még mielőtt őt kihozzuk, DR. KRaust meg kell őrjíteni. Darkling-Psyhotic Rage, de ha nincs ott a szobában, akkor obsessionnel odahívni. Na Akkor ugye ez egy kórház, és itt egy idő után elalszanak az emberek, az egyik alvóra kell Hypnost rakni, majd sleepwalk, és hogy csak ezt csinálja (ennek a nevét nem tudom, de az order-ben rögtön az első). Amint felért a vörös zónába, tehát a képe kék lesz, rakd át Bruce-ra, és ő is alvajárjon, és amint elindul, Darkling kiszabadul (nekem legalábbis, bár lehet, hogy meg kell várni, amíg kiér az őrült a szobából. Ha nem tudsz várni, míg valaki elalszik, csinálhatsz Harriettel egy ajándékot, amibe bele tudod rakni Hypnost, és akkor csak sleep, elalszik valaki és mehet a menet! Ezután már csak ijesztegetni és őrjíteni kell az embereket! (nekem 10 őrültem és 12 megémítettem volt) Remélem érthető!
 • Viki963
  #164
  Hello! Harmadszor nyomtam végig a játékot de nem untam meg! Brigitet nem tudtam megszerzni mikor először játszottam a pályát, és nincs kedvem megint 1 órát szendvedni, de megcsinálom!

  Akit érdekel az epilógus megcsinálása, az írjon, mer elküldöm mailben! (saját, és nekem működik, csak kicsit macerás!)
 • Lechos
  #163
  a madáriesztő : a nyuszival(sajnos a nevét nem tudom) egy csomagot kell a tó közelébe teremteni. Ebbe bele kell helyezni a csirke szellemét és az egyik támadását használva a tó vizét vérré változtatod.Ezután már a tied lessz a szellem brigitt:a kórházban van egy kopasz orvos akinek a felesége ,de az megcsalja egy ápoloval ,ezért az akarja ,hogy valahogy csald le a dokit a pincébe.Namármost ez jól hangzik de a doki önszántábol SOHA!nem megy a pincébe ,és semmien csábitás/hivásra nem reagál ami a pincéből jön.Nekem egyedül a Hide Maze nevü képeséggel sikerült.ezt a rendőr szelleme tudja előidézni ami lényegében egy kapu amibe ha besétál valaki az oda kerül ahol a rendőr van ,és őt elhejezheted Brigitt mellé és ha a doki belemegy megvan oldva.
 • Dia10
  #162
  hát azt láttam de ha már minden szellemet kipróbáltam és még sem szabadult fel
 • Apus
  #161

  kettőt kellett volna visszaolvasni.
 • Dia10
  #160
  összasen hány fejezetből áll a játék???
 • Dia10
  #159
  A 3. fejezeten az orvosos pályát hogy lehet végig vinnin és hogy lehet kiszabadítani darklint meg azt az alvó embert ??

  Az első orvosos pályán brigittet a pincéből hogy lehet kiszabadítani????

  A fejnélküli lovasos pályán a madárilyesztőt hogy lehet kiszabadítani???


  Valaki segítsen ?????????????
 • Placis
  #158
  köszönöm !!
 • ldavid
  #157
  mindegyiket másfajta szellemmel
  lap alján pályák képes végigjátszása
 • Placis
  #156
  tom hülye kérdé de az első 2 3 pályában hogy kell megszerezni szellemeket???????
 • Viki963
  #155
  Örülök, hogy végül sikerült! am amit mondtam, a ghost error törlére, azt csak úgy kigondoltam, de igazából magam sem tudtam mi volt a hiba :D

  ha van még valami, akkoritt vagyok! (nem tuti h tok segíteni :D)
 • Thorunn
  #154
  Na van fejlemény dögivel! :D
  Először is, újraraktam és jó.
  Másodszor pedig (ez nem tudom, hogy telepítéstől változott-e), de csak a Weird Séance-nál csinált ilyet, megcsináltam előtte a The Calamityville Horror-t és ment rendesen.
  Szóval megoldódott a probléma :)
  A Ghosterror törlése meg nem probléma, csinál úgyis újat :D
 • Viki963
  #153
  A ghosterror fájl természetes, nekem is ott van, és csak egyetlen egyszer lépett ki, és kétszer végignyomtam a játékot (najó, a régi gépememen az epilogust nem tudtam megcsinálni) na de nem ez a téma, mind1...

  szal szerintem megpróbálhatod, ha azt a ghost errort onnét kiveszed (törlés nem ajálnott, ha esetleg nem válna be amit mondok). nem biztos a siker, ez csak tipp. nem is biztos, hogy azzal van baj, de megpróbálhatod (nekem nem lépett ki, legalábbis 6 perc alatt nem volt vele baj:D)

  ez csak tipp, remélem azért beválik, bár a sikerben kételkedem (mivel nem igazán értek a gépekhez:D) ha vmi fejlemény történ, akk írj, talán úgy többre jutok/unk!
 • Thorunn
  #152
  Szevasztok!
  Felraktam ismét ezt a nagyszerű játékot (nem bírom megunni :D), de valami gond van vele. Régen is csinált olyat, hogy létrehozott egy ghost error fájlt, de nem volt vele gond. Most viszont Elég random idő után kilép a játékból akár a pálya közepén is...
  Mit tudok ezzel csinálni?
 • Viki963
  #151
  nah, már azt hittem kihalt a fórum...

  am jó a kérdésed xDbónusz pályáról már hallottam, de nem igazán foglalkoztam vele... elvileg találtam valamit (ha arra gondolsz)...

  lehet, hogy hülyeség amit mondok, de a bónusz pálya, az nem az act3 után lévő epilogus-ban van? mer ott van egy pálya, amiben a bázisban kell ijesztegetni... legalábbis nekem van (2x telepítettem fel más-más gépre, nem piszkáltam semmit és nekem volt/van)én arról semmien infot nem találtam, nem h végigjátszást! de egyedül is megoldottam!:D

  na, de annyit beszéltem, küldök egy linket(nem tudom, mien, nem töltöttem le (ki akar 5 órát várni éjszaka??))
  http://www.download.com/Ghost-Master-UK-bonus-scenario/3000-2113_4-10252459.html
  gonsolom nem kell magyarázni, mit kell csinálni XD

  am ha ez a pálya még is az, amit mondtam (epilogus) akk tudok segíteni végigjátszásban! bár nem mindig válik be, de nekem általában igen (azok a szellemkirtók sose mennek jó helyre!)
 • Lechos
  #150
  Haho azt szeretnék egy kérdést feltenni.A bónusz pályát hol lehet letölteni . Találtam egy oldalt ahol le lehetne de azt nem birom megnyitni A lap nem megjeleníthető. Mi9t tehetnék???HELP!!!
 • Viki963
  #149
  sikerült az epilogust is megcsinálnom! nem volt valami könnyű, de megvan! végre befejeztem a játékot!

  akinek kell segítség még a játékhoz, írjon! minden megvan, és maradt még 5000 vmennyi aranyplazmám!:D
 • Viki963
  #148
  senki?? megint végignyomtam a játékot, minden szellemmel, és most az epilogusban tartok!! mit kell a "kocsis" pályán csinálni?? rögtön az első!! plííz valaki segítsen!!! nagyon fonti!!

  a bombát kikapcsoltam, de utána mi a feladat??? el kell ijeszteni mindenkit v ki kell kapcsolni a biztonsági rendszert?? kérlek segítetek!!
 • Viki963
  #147
  megvan Blue Murder! a pasas nem ment oda a pénzhez! véégre! a 6xi próbálkozásra sikerült!!!
 • Viki963
  #146
  sziasztok! megint één:D am már egyszer végigvittem a játékot (v is csak a 3 szintet), minden szellemet kiszabadítottam, de újrainstalálták a gépem, az elmentett mentések (amiket átraktam egy másik gépre) viszont nem jó... na, de nem is ez a baj...

  a rendőrös pályán elakadtam, v is blue murdert nem tudom kiszabadítani! nem tom, h régen hogy sikerült... a végigjátszásban az írják, oda kell csalogatni csak Norman Franz-ot, de 3x is járt már ott és semmi!az iratokat megtalálta! mit kell még csinálni, hogy kiszabaduljon szegény szellemhölgy?

  és még egy!! 3 szint után van egy másik pálya, ahol ketyeg a bomba, és azon a helyen játszódik, ahol a szellemeket lehet fejleszteni, szal ott mit kell csinálni??? sehol sem találtam róla semmit! valaki tud segíteni, mit kell ott csinálni??

  nagyon köszi a válaszokat!!!
 • Lechos
  #145
  Egyébként én már végigvittem a játékot és mindegyik szellemet megszeresztem .Szóval ha valakinek gondja van a szellemekkel írjon.
 • Apus
  #144
  Ez az a pálya ami az elején is volt? Itt van a csonti a szigeten? Na akkor az alvó manussal ne foglalkozz az teljesen megőrült, itt nincs semmi szerepe.
 • Lechos
  #143
  Hali
  Van egy kérdésem a Blair Wisp pályán . Miért fekszik ott az a fickó a fűben. Brigitel Már Felkeltettem de nem csinál semmi érdekeset.HELP!!!!
 • Apus
  #142
  Üdv!
  Nemtudom játszik-e még valaki vele. A Blair Wisp pályán vagyok, az istennek nem tudom befagyasztani a patakot. Knuckles nyomja a jeget, Raindancer az esőt, a leírás szerint be kellene fagynia. A fagyot tavon meg nem indulnak át, rögtön beszarnak az elején. Help!
 • Viki963
  #141
  Sziasztok!A 2. részben a Phantom of the Operating Roomban a Brigitet nem tom kiszabadítani, mert Seth Greenwoodon nem hat Blue Murder osbessionja! Vagyis hat, ha a lejáró előtt van a doki, de akkor is néhány másodpercig, ezért nem megy le! Segítsetek! Blynki (az van kiírva, ha a képre húzzuk az egeret), te minden szellemet egtudtad szerezni? Ha igen, segítesz? Naon köszi!100000000köszi Viki!
 • Blinkye
  #140
  Jahh és 2003-as játék szal ne csodálkozz ha nincs "segitőkész ember"
 • Blinkye
  #139
  Hali régen végigtoltam,de sajna nem emléxem már :( kéne második rész kurva jó a gém
 • lee56
  #138
  jókis játék volt, énis asszem ott hagytam abba, mer elakadtam
 • marcell007
  #137
  A 2. FEJEZET UTOLSÓ FELADATÁT, HOGY KELL MEG CSINÁLLNI?
 • marcell007
  #136
  A 2. FEJEZET UTOLSÓ FELADATÁT, HOGY KELL MEG CSINÁLLNI?
 • marcell007
  #135
  HOGYAN LEHET A FILMESEKET A KUNYHÓHOZ KÜLDENI?
 • marcell007
  #134
  A KIVÉGZETTPASI SZOBÁJÁBAN VAN EGY BIZTOSITÉK ARRA KÜLD RÁ AZ ANTENNA SZERELŐ SZELLEMET ÉS VALAMELYIK KÉPESSÉGED SEGÍTSÉGÉVEL SZEDD SZÉT.A RENDŐRCSAJT ÉN SE TUDTAM KISZABADÍTANI :-(
 • barni1
  #133
  Valaki tudna segíteni a második részben a rendőrkapitányságnál hogyan kell kiszabadítani a rendőrbanyát.Előre is köszi!!!
 • marcell007
  #132
  ÖRÜLÖK,HOGY ILYEN SOK SEGÍTŐKÉSZ EMBER VAN.

 • marcell007
  #131
  HELLÓ!Az első fakunyhós pályán tartok,de nem tudom mit kell csinállni!Egyszer kinyitották az emberek a pincelejáratot és egy fehér ruhás fickó jelentmeg de ezt azóta sem tudom ,hogy kell megcsinállni SEGÍTSEN VALAKI!!!!!!!!!
 • Kiswarga
  #130
  Üdv mindenkinek.

  Én annyit szeretnék kérdezni, hogymi lehet a gond olyankor, hogy ha elindítom a game-et és csak fehér képernyő van semmi más.
 • Lechos5
  #129
  ez igaz de sok időt megspórolunk az utolsó pályám ha egy eccerűen villámot csinálsz és csak be kell vinni hypnót.
 • Lechos5
  #128
  Ha van valakinek szellem szerzéses gondja csak irjon segitek mert megvan az összes és már végigvittema játékot . Remélem leszfojtatás