428
-
riczi92 #348 Itt vannak kódok a VICE CITY-HEZ !!!!!
NUTTERTOOLS - összes 3-as szintű fegyver
ASPIRINE - teljes egészség
PRECIOUSPROTECTION - teljes páncél
FANNYMAGNET - mágneses nő (a nők követni fognak)
YOUWONTTAKEMEALIVE - magasabb körözési szint
LEAVEMEALONE - a körözési szint 0-ra csökkentése
ICANTTAKEITANYMORE - öngyilkosság
Karakter külső (skin) kódok:
DEEPFRIEDMARSBARS - kövér test
PROGRAMMER - vékony kezek és lábak
STILLLIKEDRESSINGUP - külső megváltoztatása véletlenszerűen
CERTAINDEATH - cigi a szájban
CHEATSHAVEBEENCRACKED - Ricardo Diaz külső
LOOKLIKELANCE - Lance Vance külső
MYSONISALAWYER - Ken Rosenberg külső
LOOKLIKEHILARY - Hilary King külső
ROCKANDROLLMAN - Love Fist tag külső (Jezz Torrent)
WELOVEOURDICK - Love Fist tag külső (Dick)
ONEARMEDBANDIT - Phil Cassidy külső
IDONTHAVETHEMONEYSONNY - Sonny Forelli külső
FOXYLITTLETHING - Mercedes külső
Jármű kérő kódok:
PANZER - megjelenik egy tank
TRAVELINSTYLE - megjelenik egy Bloodring Banger
GETTHEREFAST - megjelenik egy Sabre Turbo
THELASTRIDE - megjelenik egy halottaskocsi
ROCKANDROLLCAR - megjelenik egy limuzin
RUBBISHCAR - megjelenik egy szemetes kocsi
BETTERTHANWALKING - megjelenik egy golfkocsi
Kocsi kódok:
BIGBANG - a közelben felrobbannak a járművek
MIAMITRAFFIC - agresszív forgalom
AHAIRDRESSERSCAR - az összes kocsi rózsaszínű lesz
IWANTITPAINTEDBLACK - az összes kocsi fekete lesz
COMEFLYWITHME - repülés
GRIPISEVERYTHING - jó tapadás
GREENLIGHT - az összes közlekedési lámpa zöldet mutat
SEAWAYS - a kocsi megy a vízen
WHEELSAREALLINEED - csak a kerekek látszanak
LOADSOFLITTLETHINGS - sportkocsi nagy kerékkel
GETTHEREQUICKLY - gyorsabb a kocsi
GETTHEREVERYFASTINDEED - még gyorsabb a kocsi
GETTHEREAMAZINGLYFAST - nagyon-nagyon gyors a kocsi
Időjárás kódok:
ALOVELYDAY - tiszta idő
APLEASANTDAY - kicsit felhős idő
ABITDRIEG - felhős idő
CANTSEEATHING - ködös idő
CATSANDDOGS - viharos idő
Egyéb kódok:
LIFEISPASSINGMEBY - gyorsabban telik az idő
ONSPEED - gyorsabb játék
BOOOOOORING - lassabb játék
FIGHTFIGHTFIGHT - agresszív gyalogosok
NOBODYLIKESME - mindenki meg akar ölni téged
OURGODGIVENRIGHTTOBEARARMS - a gyalogosoknak fegyverük van
CHICKSWITHGUNS - csak a női gyalogosoknak van fegyverük
CHASESTAT - statisztika
AIRSHIP - lehet repülni a hajókkal is -
#347 -
#346 reklám!
-
#345 www.wanadoo.atw.hu -
Robi1966 #344 hol lehet letölteni
-
#343 az internetről -
#342 Hello!!
Honnan lehet letölteni a Vice city-t?? -
#341 [MoD] GTA Online's Reality
[2004-07-11 @ 15:45 - Berkenye]
Elkészült a GTA Online's Reality mod a Grand Theft Auto: Vice City-hez. A neve is mutatja, hogy a játékban található dolgokat cseréli le valósabbra. A modot Shanhus készítette, a GTAOnline egyik szerkesztője. A kiegészítő a következő dolgokat cseréli le:
kb. 40 új jármű
néhány új fegyver
új hud
új radar
új menü és betöltő kép
kék Vercetti birtok
kb. 15 új hírdető plakát
új víz textúra
újra textúrázott Filmstúdiós sziget.
A közel 170 megás fájlt innen tölthetitek le. (Thanks: OsOnO)
INNEN!!!!!
info: Gamestar -
#326 mi a pénz kód??????? -
Kain7832 #316 Van-e magyaritas a Age of wonders 2 cimu jatekra? -
Grenzjager #307 egyszerű. úgy mint a GTA3-ban. vagy is fogod a kívánt mp3-at s bemásolod az mp3 alkönyvtárba. Kell lennie...
-
Grenzjager #306 ja és bárhogy állítom a felbontást mindig -
Grenzjager #305 lenne egy kérdésem, illetve kérésem hátha tudtok nekem segíteni. Amikor elkezdek gammázni a gta3vc-vel cirka 3 percig minden oké, aztán vmiért beszar a grafika. Úgy hogy például a házakból6ról kijövő színes fények, autókon a törések, más fények, árnyékok nem 3d-ben jelennek meg hanem totál síkban. Látszatban az autóból kilgó egy bazinagy és hosszú fekete 3szög,,,meg ilyenek -
#294 IMG tool -
#279 Nekem is pont ott fagy ki ahol KranaZolinak így kénytelen voltam letölteni egy save-t:( -
dicsboy #251 A vége felé járok a játéknak és nagyon jó véleményem van róla.A 100 darab titkos pont összegyűjtését viszont elég gáznak tartom.Sok idő,szerintem térkép nélkül minimum 2-3 hónap játék.A d küldetésnél nem kell elkapni,csak követni hova menekül.A következöben kell elkapni őket.Én oda parkoltam egy gyors kocsival a kukához,ahhonan indulnak és ne a robogóval nyomtam.Futni viszont tényleg kell.A hanggal és grafikával nem volt bajom,csak annyi ha rendörkocsiba vagy swatosba szállok és szól a sziréna,akkor akad a játék.A hajózás,ha jól emlékszem valami kocsmában kezdödik,ahol versenyezni kell.Szerintem nem egy nagy élmény.Viszont a túramotorok nagyon bejöttek és szép a hangjuk.Öcsém befejezte a játékot,de nem volt stáblista.Pedig mindent megvett,minden küldetést kivitt.Csak a nyomorék száz titok hiányzik. -
#245 Még semmi tapasztalatom, de SHIFT-el tud sprintelni a tag.
(1 kezdő 5lete) -
#244 Hi!
A GTA3-at már régen végignyomtam.
Ez a game is már pár hete megvan (Vice City), de 1enlőre be kellett fejeznem a Splinter Cell-t, hogy neki tudjak állni.
Hát tegnap este felpakoltam a gépemre ill. egy másikra is, mert az egyik ismerősömnek is kell.
Mint ahogy az lenni szokott már ezzel is szívok, problémáim máris vannak.
0.) A game és a magyarítás szépen felkúszott. Látszólag a game is hibamentesen üzemel, de...
1.) A video bejátszásoknál mind2 gépen azt tapasztalom, hogy ögencsak sötétek a videók, hiába állítom a fényerőt.
(ez mind2 gépen szemet ütött) Főleg pl. egy épület belső.
* Lehet ez ellen tenni valamit?!
2.) Legbosszantóbb hibajelenségem eddig:
A game nálam egy helyen kifagy. 2x is nekimentem az érintett résznek. (de újraindítást nem csináltam közben)
Totál a game elején, a sikátorban elcsépelem a szakácsokat, majd beszállok a fehér ruhás dszigoló mellé az autóba és el kellene mennünk egy fegyverboltba.
* Hát itt menet közben fagy ki a game. Zene megy tovább, grafika kifagy.
* Mitől lehet ez?
(másik gépen ezt még nem volt időm tesztelni)
Legjobb tudomásom szerint a legfrissebb GeForce driver van a gépemen és másik game-el nincs ilyen problémám.
* Persze lehetséges, hogy pont egy régebbi driver kellene?
* Nektek nem volt ilyen problémátok?
3.) Hangproblémám is van.
A gépemben egy eredeti SBLive 5.1-es hangkártya van. A játék ezt is imsri fel autómatikusan, de így nem szólnak az effektek (kocsihang) ill. az utcai zajok, ütések sem.
* Van valami 5letetek mitől lehet ez?
(most átállítottam a GTA3-as hang driver-re, így korrekt)
Gépem röviden:
--------------
SW:
* WinXP magyar + Windows Update-ek
* DirectX 9
HW:
* Celeron 1.4 Tualatin
* 512 MB SDRAM
* Geforce 4 MX 440 128 MB DDRAM
* META APRO 133 alaplap
Köszi! -
TenSoR #182 a Mafia az a GTA vc he képest szar de amúgy jó -
TenSoR #177 én tegnap vittem mégig az egész játékot amúgy az utolso feladat az a Publiccyiti Tour -
TenSoR #176 Linkyboy :DDDDDDDDDDDDDD csak az ho én vagyok nAkAn` csak nemtudtam egy pill re a jelszavam tegnap és hát addig a pót nick :))) amúgy a grafikálya az pff nagyon királyyyyy!!!!! -
villi #169 MA játszottam ki,az utolsó küóldetésnél visszajött Liberti Cityből a forelli banda és vagy száz ember kellett hazabaszni,a főnököt meg Lance elárult így őt is! -
#148 Itt van ez a k.....ott jó játék erre te meg a hangoknál vagy kiakadva.
Ne vedd sértésnek de nagy barom lehetsz hogyha nem a játékra koncentrálsz hanem arra hogy milyen a hangzás. -
IrkaBirka #147 Az alapkonfignál csak annyival lyobb a gépem, hogy 1G ram van benne. Majd megpróbálom az a drawdistance beállítást, mert bizony bizony ezzel a konfiggel akkorákat tud néha akadni a lyáték, hogy csaknem leüvöltöm a monitor halyát. :) Szóval skacok, kívánok úly hw-t mindenkinek (mondlyuk február-márciusra, a télapó meg fordullyon fel) ;) -
#138 "Amit hiányosságképp meg kell említenem, az az, hogy nincs Sorround hangzás, a maximum, amit kihozhatunk a sztereón felül, az a DTS."
Bocs de a DTS kicsit minőségibb hangzas mint a Stereobol kevert Surround. MAsreszt vannak ott a listan nagyobb nevek mint a Jenna JAmeson.
Harmadreszt ha annyira bűnnek tartod, hogy nincs ?Multiresz akkor mond mar el hogy hogyan kepzeltel el egy ilyen tipusu jatekhoz multiplayert?????
-
ndy #133 Köszi szépen, sikerült megoldani. Az volt a gáz, hogy ki volt kapcsolva az hang hardveres gyorsítása a Directx-ben. -
#132 - Vegyél vissza a tuningból, portalanítsd a gépet.
- Rakd fel újabb drivereket. -
ndy #131 Sziasztok!
A játék az elején az intró(k) lejátszása után lefagy valamiért. Volt már valakinek hasonló problémája?
Mi lehet a baj??? Előre is köszi a segítséget!!! -
Ghost_Matrix #124 Valaki küldje már el a játékot!
Postán!Megveszem tőle!Vagy ajda ide és lemásolom magamnak! -
One man... #116 xmark2
Írd be:panzer
bárhol bármikor.
és leesik eggy tank a hátad mögött -
akoshehe #115 ha van valakinek a vice city-hez magyarosítása akkor légyszi küldje már el az [email protected] -ra majd meghálálom mert van egy pár progim -
Zozee #113 Nem tudom mikorolól van a hunter a katonai bázison de szerintem vagy el kell érni egy bizonyos százalékot vagy a küldetéseket kell megcsinálni nem tudom én se pontosan. Amúgy a helikopter a udvar hátsó részeén van a két hangár mellett csak közelről látni. -
#112 Egyébbként mindenki át a GTA3 Vice City fórumba! -
#111 Nem tom, nem figyeltem még meg... -
#109 Huntert?
Nem tom mikortól lehet, de én egyszerűen berontottam a reptér melletti katonai bázisra helikopterrel, ledobtam a gépet a Hunter mellé és gyorsan átszálltam...
Csak az a pech, ha pont mellé rak ki egy csapat katonát, mert M16-ossal pár másodperc alatt szétlövik, mielőtt még felszálhatnál... -
Zozee #86 Ha valakinek kell valami térkép vagy leírás vagy bármilyen kérdése lenne a játékkal kapcsoltam az nyugottan kérdezzen -
One man... #84 "hogy hogy mocival egykerekezni???"
Na aztán énis helyesen írok!
Az elöbbb azt akartam kérdezni hogy kell motorral egykerekezni -
One man... #83 HI ALL!!!
Valaki elárulja hogy hogy mocival egykerekezni??? -
Zozee #76 Ki hány százaléknál tart én már végigvittem a játékot mégis még csak 78%-nál tartok -
Zozee #75 Egyéb kérdés valakitől