781
Avagy érdemes- e lecserélni a szemüveget
-
katt #261 És hogy tudjátok kivenni a szemetekből?
-
Cat #260 http://www.origoegeszseg.hu/cikk/0620/649246/mit_tehet_1.php -
Ben C #259 másfél-2 éve, ésss olyan 2 nap alatt teljesen :D -
katt #258 Ti hány éves korotokban kaptatok kontaktlencsét?
És mennyi ideig tartott mire megszoktátok? -
#257 1: én is azt a lencsét használom :)
2: most, hogy kicsit bedurrant a szemem szintén az allergiától, inkább nem is hordom, úgyis csak kivakarnám a helyéről... -
#256 Na vettünk másik kontaktlencsét (Focus Monthly), abból most a próbalencsét tesztelem, eddig ez a legjobb:-) Nem tudjátok véletlenül, hogy melyik szemcseppet lehet használni kontaktlencsével együtt? (allergia miatt viszket sokszor a szemem, arra kéne) Nem szeretném minden szembe cseppentés előtt kivenni a lencsét, utána meg berakni, az kicsit körülményes... -
Takezó #255 uhh, barátnőm is mondta, h neki ilyen durva van, és ha nem ázik benne valami 6 órát, akkor ha berakja, megvakul:| -
#254 nem okoz ez biztos csak elfárad,ennyi
bajan nem lessz -
#253 Kösz ez biztató :D de a szemedben nem okoz ez kárt mert nekem fáj utána és vörös..
-
#252 nyugi az elején még nagyon nehéz berakni kivenni!
de utánna belejössz!
pl kivevésnél volt hogy kiakartam venni de nem jött!vmi 6* próbálkoztam mire észrevettem hogy már kiesett és ott van az asztalon...
azóta részegen inkább nem próbálom kivenni a lencséket:) -
#251 Solo Care hard -
#250 Melyik az a kontaklaencse mosó folyadék, amelyiktől meg lehet vakulni? -
#249 Emebrek ki mennyit szenvedett a kontaktlencse felhelyezésével és kivételével a kezdetekkor, mert én kezdek idegbajt kapni feltenni szemként jó ha 5-6-ra sikerül de ma este a bal szemeből vagy 10-re tudtam kivenni a gáz ezzel csak az hogy közbe gyötröm a szemem és félek hogy vmi baja lesz. -
#248 Jaja nekem is megnézték a szememt kb 2 gépen is szal jo az -
szando #247 Én az Ofotérttal maximálisan meg vagyok élégedve. Gyorsak, kedvesek, közvetlenek. Bármikor szívesen megyek oda szemvizsgálatra :D -
#246 Én nem nlézetem meg a szemgödreimet! Nem engedem, hogy kivegyék a szememet
Egyébként is minden alkalommal van szemvizsgálat is. A Vision Express-nél legalábbis. -
#245 sztem nem,sima optikus nem annyira foglalkozik,csak bemész megveszed a lencsét azt jóvan -
Takezó #244 hm, optikus má nemjó:O -
#243 úgy értem hogy nem orvosnál rendelitek a lencsét
mert pl én elmegyek korházba dokihoz megnézni a szemem szemgödröket,szaruréteget
aztán oda adja a lencsét,és eddig semmi bajom sem volt vele -
Takezó #242 magánba? -
#241 sztem magánba ne nyomjátok a lencsézést
mindenképp korházba dokinál!és fél-1 évente meg menjetek el nézessétek meg a szemeteket!mármint a szemüreget meg ezeket -
#240 oks 2 napja van kontakom szal amatőr vagyok még:D -
szando #239 ha magadon hagyod akkor kiszárad, szal sztem inkább vedd ki, hadd nedvesedjen egy pár órát...
tökmind1 fenn vagy-e vagy nem közben, a szemed fáradni fog persze, de nem a kontaktlencse miatt :) -
#238 sztem semmi, max. nagyon el fog fáradni a szemed; komoly bajod nem hiszem hogy lesz :D -
#237 de ha véletlenül magamon gayom akkor mibaj lehet belőle? -
#236 kösszi
de nem alszok hanem ébren leszek szal ugyis ok az a 4 óra? -
szando #235 6-15 no problem, elvileg 10-12 órát kibír a lencse
utána ha négy órát pihen az elég, szal simán jó vagy :) -
#234 házibuliba mennék és ezért
-
szando #233 ezt miért csinálnád? :o -
#232 Lenne egy kérdésem:
Ha reggel 6 kor felrakom és kb 15:00-kor kiveszem és este kb 19:00-kor megint berakom és reggel 6kor veszem ki akkor lesz vmi baj?
De ezt persze nem mindig hanem 2-3 hetente max egyszer! -
#231 én is ezen az állásponton vagyok; még egyszer kipróbálom hogy tényleg nem birja-e a szemem, aztán irány az Ofotért:P -
szando #230 nem mind1, a szemeddel ne játssz... vedd komolyan.
egy kevés kidobott pénznél énszerintem fontosabb a szemed. -
#229 elnézést hogy kezdő vagyok a kontaktlencsék terén. amúgy szerintem nem volt rá lehetőség, legalábbis nem mondták a boltban; az ismerősünk az eladó, szólt volna hogy ne szivjuk be. És ez a lencse az első egy-két hétben jó is volt, most kezdett csak rosszalkodni:P
mind1, ez van.... -
szando #228 olyan hogy próbalencse az luxus? -
#227 értem én :D még kicsit probálkozom, hátha csak meg kell szoknia a szememnek. De ha tényleg nem jó, akkor megprobáljuk kicserélni/beadni. -
Csaba #226 Nyilván azokra gondoltam, amik még nincsenek felbontva.:-) -
#225 nem, nekem csak puhát raktak be, a keményet ki se probáltuk.
Csaba: hát ki van bontva, ha nem lenne, akkor hogy használnám?:D Két dobozban van a két szemre külön 6-6 pár lencse.... de hátha még visszaveszik, majd megkérdezzük.... -
#224 Gondolom anno nekem is egy keményet, meg egy puhát rakhattak be, mert az egyiktől még 3 perc múlva is vacakolt a szemem, a másiknál meg megkérdeztem, hogy bentvan-e már :) -
Csaba #223 Ha nem bontottad fel, akkor szerintem visszaveszik, vagy becserélik lágyra.
Szerintem kérdezd meg az üzletet. Nem veszthetsz semmit vele. -
#222 csak az a hiba, hogy ebből a keményből már bevásároltunk egy féléves adagot :S