Kontaktlencse
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
nekem négy hónapja van lencsém, addig két évig szemüveget hordtam. Egyrészt azért váltottam át a lencsére, mert unokatesomnak is az van, és megtetszett, hogy nem kell a szemüveggel kinlodni, törölni, vigyázni rá, stb; másrészt pedig mert mentem sitáborba, és a sielés elég komplikált lett volna szemüvegben. Szüleimet meggyõztem, és most itt vagyok😄 Havi lencsét vettünk, "Bausch & Lomb Softlens 66" félét. Hogy jó-e vagy nem, azt nem igazán tudom, mert viszaonyítási alapom nincs, de én meg vagyok vele elégedve. reggel fél 7-kor berakom, és este fél 11-kor veszem ki. Közben nem szárad ki a szemem, nem szur, stb., csak a gépezést nem birom vele olyan jol, mert elfárad a szemem.
A szemem alapból nagyon érzékeny. Szóval, régen is, ha belement valami, akkor kb 3 percig nem birom kinyitni, annyira éget és könnyezik (ha már rég nincs benne az idegen dolog, akkor is). Porra kifejezetten allergiás; talán emiatt alakult nálam ki az, hogy ennyire féltem a szemem. Nem szo szerint féltem, hanem pl. csöppenteni is mindig utáltam bele, magamnak nem is mertem, anyumnak meg ritkán hagytam😄D Nézni is utáltam, ahogy szüleim maguknak csöppentenek bele. Elsõ berakás az orvosi rendelõben fél oráig tartott (a jobb szemembe, a balba fél orás kinlodás után a doki préselte bele😄 aztán még jött a kivevés, ami egy külön órát vett el az aznap estémból😄)..... de még mindig nem tudom olyan simán berakni, reggelente 5-10 percet mindig szorakozok vele.
De sztem egyértelmûen jobb mint a szemüveg😄
bocs ha kicsit terjengõsen irtam, de végre egy téma, amiben én is otthon vagyok😄DD
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
megérinthetlek?
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
War. War never changes.
War. War never changes.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
amúgy mostanában tök nehezen rakom be. Lehet a cigizés miatt van? Régen nem volt iylen, hogy berakom és 2 percig úgy csíp hogy nem bírom kinyitni a szemem.
War. War never changes.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Az elsõ 30 percig? Ezt ha nem haragszol, nem hiszem el! Nekem 2 mp! A srác aki mutatta, majdnem elõreesett a székbõl, mikor látta, hogy elsõre bennt volt a lencsém! Lyól!
Ja, 1 kérdés! Haverom akar szinezett lencsét. Én lágyat használok, nem tudom lágy lencsében van-e színes. Ha lyól tom kemény lencsébe van ilyen.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
és egy ien az már mintásnak számít??? mert nem sokban külömbörik egy rendes szemtõlRed neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Mellesleg van rá nyomtatva valami márkajelzés, és a nyomtatás technológiája után kapta ezt a nevet
tudok én csajozni, igy is 😊))
de ugy jobb, mácsó vagyok😄
de igy ez a buta szemüveg eltakarja az igazi énemet 😞
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
akkor ezért néznek annyira a fiúk már napok óta.. 😄😄
-the invisible-
-the invisible-
-the invisible-
-the invisible-
én is gondokozok ezen a kontaktlencsén. szemüvegem van, de már nagyon nem birom, állandoan kidörzsöli az orromat, meg idegesit.
amúgy meg úgy még úgy sem látok, szal gázabb 😊
-the invisible-
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.