Kontaktlencse

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wizy
De rég jártam erre.... :-)

Újabb probléma lépett fel a lencsével kapcs: egyszerûen nem tudok benne úszni, úgy hogy nincs rajtam úszószemüveg. A víz alatt nem nyitom ki a szemem, azt sose mertem 😛 Ha meg feljövök a viz alol levegõért stb, és kinyitom a szemem, abban a pillben elmozdul a lencse. Úszószemüveget már vettem, csak az alá meg befolyik a víz :S Múltkor is a vízben kiesett a lencse, de szerencsére még elõtte észrevettem hogy nem ok vmi, és a kezembe esett... azóta nem is nagyon úszok.... "sajnos" :-))
Vkinek van/volt hasonlo problémája? tippek?

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Rage47
oks😊
2XP
Igen, teljesen a keret miatt van, nekem is ez volt, vissza is mentem, kicsit állítottak a papucsokon, de még úgy is kellett 1-2 hét.

Rage47
aham szóval tényleg a keret miatt...eladó is ezt mondta.thx!
FrezeR
persze majd idõvel megszokja a szemed. pár nap

Rage47
nem a kontaktlencsével kapcsolatban kérdeznék, de nem akarok új topikot nyitni.szóval azt kérdezném hogy mitõl lehet az, hogy mikor felveszed a szemüveget, szédülsz benne kicsit. kaptam új szemgét új keretet is(kisebb) és fura vmi... vagy meg lehet szokni?
wizy
például😄DD biztos szép😄

😊))

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

RelakS
lila? 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

wizy
köszi😄 (kicsit be voltam állva..... sitábor rulez😄)

jah, nekem meg alapbol zöldeskék a szemem, de bármilyen más szint is szivesen kiprobálnék😄D

nagyon vagi vagy a "én.. ki más?" képen <#idiota>

Én is gondolkozok poénból egy nagyon kék kontaktlencsén, mert nagyon sötétbarna szemem, halyam, szemöldököm, és nagyon hosszu fekete szempillaim vannak, megnézném magam kék szemmel. 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

wizy
na én itt nézelõdtem szines lencsék után..... konkrét árak is vannak

wizy
de😄D

RelakSfromhome
Te nem vagy itt, Csocso nem tudja, maradok én, nem? <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

wizy
RelakS nagyon vágja a dolgot😄DD

RelakSfromhome
Azt csak szeretne 😊 Olvass vissza még egy kicsit

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CSOCSO
most akkor nem szinezett lencsekrol van szo?😊
RelakSfromhome
elvileg mindkettõn, mert elõtte szemüvege volt 😛

CSOCSO
es melyik kepen van lencsed???
RelakSfromhome
<#eljen>

Amelyik képen egyedül mosolyogsz, ott tisztára olyan vagy, mint egyik középiskolás osztálytársnõm 😊

CSOCSO
ezen az oldalon bal alul lehet kivalasztani milyen tipusu lencset akarsz venni...
hat a special effectes lencsek aranyosak.. de inkabb olyat akarok ami hiheto szinu.. mondjuk sima kek...
CSOCSO
nah talaltam Johnson & Johnson-t.. szines... 35 dollar per doboz. .de ha jol latom kulon kell venni jobb es bal szemre...

csak a baj hogy kell erosseget valasztani.. -9 tol +6 ig.. ha nekem semmi bajom a szememmel.. akkor nullasat kell valasztani?

plusz sajna nem irjak hogy hany naposak ezek a lencsek..
de gondolom 1 napos.. mert 30 dodos dobozban 6 darab lencse van
CSOCSO
ehh.. en is gondolkoztam lencsen.. no persze szinesen.. taliztamegy csajjak.. feka csajjal.. es neki volt szinezett lencseje.. tok jol nezett ki... o eleg meredek modon vette ki es ettte be..kb 2mp az egesz.. megfogta beletette a szemebe.. pislantott egyet es a helyen volt..
wizy
nah raktam fel egy-két lencsés képet a galériámba😄DD a Te kedvedért😄

wizy
köszi, már ez is több a semminél😄 most nagyon megtetszettek ezek a szines lencsék, buliban lehetne ezekkel villogni😄DDD

RelakSfromhome
Érdeklõdtem olyan lencsét, ami fehérrel kitakarja a szivárványhártyát. Egyetlen pár nem is tudom, asszem 11000 lett volna, egy hónapig hordható kivitelben.

wizy
jut eszembe: a szines lencsék (mármint nem mintás, csak sima szines) kb mennyibe kerülnek, és hanyas "csomagolásban" kaphatóak? vki már probált szines lencséket?

wizy
igen, tényleg kicsit elitélik a szemüvegeseket...... nekem sem illett a természetemhez, de mivel mindenki tudta, hogy nem vagyok "okoska", ezért senkit sem érdekelt😄DDD

azért legjobb haverom mekkorát nézett, mikor elõször meglátott szemüvegben😄DDDDDD

2XP
Akkor még te sem próbáltad ki a lecsét... Sokkal természetesebb képet látsz, arról nem is beszélve, h fent és lent nincs egy jelentõs homályzóna (-5-ös szemüvegnél már csak elég keskeny keretet lehet választani). Az olcsóságról ne is beszéljünk, ha olyan keretet akarsz, amit bírsz is hordani egész nap, az 35e körül van, rendes lencse ugyanyennyi, és cserélheted évente... Persze ha van lencséd, akkor is kell szemüveg, de akkor már nem kell a legjobbat megvenni.

hat mar akit.

inkabb az a bajom vele, hogy szinte mindenki akaratlanul elitéli a szemüvegeseket ilyen kis "okoskának".És ez nagyon nem illett a természetemhez 😄

wizy
én nem utáltam, a szemüveg is öltöztet😄DDDD

aha, tényleg nagyon természetes hogy egy vacak van az orromon mindig. Fû de utáltam.

Nekem akkor telt be a pohár amikor foci közben fejberúgtak és a szemüveg felvágta a szemöldököm a szememtõl 1 cm-re.
Nekem tetszik a lencsém, és szeretem.

War. War never changes.

iko
Elolvastam a topikot. Hát sztem szemüveg sokkal természetessebb és olcsóbb mulatság is. És az régen rossz ha vki a szemüveg miatt nem tud csajozni 😊... Sportoláshoz meg gumival lehet rögzíteni a szemüveget 8)

spam. sry

RelakS
Én még mindig mosok, csak amikor a törölközõrõl ilyen centis szálak a bõrömön maradnak, az kicsit vacak 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

wizy
#139: köszi😄

#140: nem😄DDD jah, de lencsés képet rakok fel magamrol, majd keresek egyet😄

#143: az elején nagyon ügyeltem a tisztaságra, nehogy por vagy kosz kerüljön a lencsére (volt néhány fájdalmas tapasztalatom ezzel....), de a sitábor ota már nem mosok berakás elõtt kezet, sokkal bátrabb vagyok ebben a témában, és nem is kerül por a lencsére....

RelakSfromhome
akkor már az orvosnak sem lehet hinni? Mert nekem is doki mondta 😄

2XP
Az a pár óra minimum 4 legyen, a kémiai folyamat csak ennyi idõ alatt játszódik le.

2XP
Kézmosás? És amúgy is milyen tisztaság lehet ott? Én nagyon nem merném ezt csinálni...

2XP
Nekem a doki mondta, h lehet.

2XP
Hát az eltelt idõ alatt már egészen belejöttem, maga a berakás már gyorsan megy, de a higénia biztosítása még mindig elvesz 5-7 percet 😊

RelakSfromhome
off: Te vagy a logódon, mikor mérges vagy? 😄

Jah, és rakj fel lencsés képet magadról 😊

ivjoe
Grat!
wizy
BenC: jah, addig szemüveg volt rajta..... gondoltam, hogy ismerõs😄DD

ivjoe: tükör nélkül már megy (sitáborban tanultam meg, mert ott nem volt tükör; akkor egy hónapja volt már lencsém).

ivjoe
AZS!
ivjoe
JA, tükör nélkül is menni fog, csak ki kell próbálni! Berakni és kivenni sem nagy gond tükör nélkül sem. CSak ahhoz nem néhány hónapos lencsetapasztalat kell. Nekem kb 1,5 éve van. Írtátok, hogy nincs viszonyítási alapotok... Mikor elmész kontaktológushoz kapst próbalencsét nem? Töbet is akár... NEkem sajna nincs válogatási lehetõségem, mert nem nagyon van rá lencse (orvos azt mondta, hogy qrva nagy a szemem), ezt is egyénileg gyártják.
rezsofiz
kontaglendzse

sazl : c

egyebkent jo a logod, olyan ismerõs. 😄

és addig meg szemüveg volt rajta? vagy az se? :|

wizy
oké, majd kiprobálom, hogy érzékelhetõ-e a változás😄

multkor kosáredzésre öltöztem át a többi csapattárssal, és egyikük egyszerûen leült a padra, elõ a lencsés kis tokot, egyik szembe be, másik szembe be, tokot elrakja, és megy játszani; kb megvolt 15mp alatt😄DD úúúúúúgy irigyeltem, hogy õ már ilyen gyors be tudja tenni😄DDD