Kontaktlencse
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
egy kevés kidobott pénznél énszerintem fontosabb a szemed.
-the invisible-
mind1, ez van....
-the invisible-
Csaba: hát ki van bontva, ha nem lenne, akkor hogy használnám?😄 Két dobozban van a két szemre külön 6-6 pár lencse.... de hátha még visszaveszik, majd megkérdezzük....
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Szerintem kérdezd meg az üzletet. Nem veszthetsz semmit vele.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
azután persze minden nap csere
csak mikor részeg vok akkor nem veszem ki😊
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
sztem akinek szemüvege van cserélje le!megéri!!
eddig a rekord:1hétig nem vettem ki 😊
EZ ment immáron egy hete, a szememnek kicsit elege lett :\
most szép piros.
Mindenesetre lassan szüneteltetnem kel a hordást, mert itt az allergiaidény 😞
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Na! Utóbbi idõben eléggé megszenvedte a szemem a kontaklencse-viselést, mikor beraktam már szurt, de annyira, hogy ki se birtam nyitni egyáltalán😛 Az volt a fura, hogy egyszer az egyik szememet szurta, másszor a másikat. VEttünk mûkönnyet, de az se használt. Most végre van új kontaktlencsém (Pure Vision), és ezzel végre semmi bajom, bár kicsit fura hogy olyan kemény, azt hittem mikor elõször beraktam, hogy mindjárt kiszurja a szemem😄D De sokkal-sokkal egyszerûbb berakni, mint az eddigieket😄
Veletek miújság?😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
-the invisible-
A tapasztalatom az, hogy 1-2 alkalom még nem vészes. De rendszeresen sokáig túlhordani öngyilkosság, még ha nem is érzed, hogy ebbõl baj lehet.
Ja, én 8,3 éve hordok lencsét, szerencsére eddig nem volt a szememmel probléma a lencse miatt.
Az is külön megérne egy misét, hogy 1 nap hány órát viseled a lencsét, és hány órát szabadna...
-the invisible-
vagy valamelyik hülye akitõl hallottam 😄 majd megkérdezem 😄
-the invisible-
Ja, és amugy usztam már kontaktlencsében, többször is, és akkor nem történt semmi szokatlan, nem száradt ki/mozdult el/esett ki, stb. Úsztam már igy uszodában is, meg tengerben is és nem volt semmi... ezért is csodálkoztam.
These are my friends, see how they glisten...
These are my friends, see how they glisten...
Szal sztem az hogy valaki lemegy a víz alá, feljön és hommályosan lát, nem a kiszáradás lesz..
-the invisible-
A vizet a kontaktlencse alapból nem bírja, kiszárad benne. Az az elmozdulás, amit érzel Wizy, az nem elmozdulás, hanem az a kiszáradás ami a víz hatására jön létre. dieselG, nem tudom hogy neked miért nincs ilyen, elvileg ez lenne a normális, valami szuper szemed lehet 😄
Nekem is ugyanez van ha úszok, Wizy azt javaslom hogy vagy dioptriás úszószemüveget csináltass, vagy ne sajnáld rá a pénzt és vegyél egy jó minõségû úszószemüveget, ami méretben is passzol persze. (persze az elõbbi megoldás sem olcsóbb😊)
-the invisible-
Igaz, februárban kaptam más márkáju kontaktlencsét, mert az adigi megszokott éppen elfogyott az üzletben. Legelsõ alkalommal lemerültem a vizbe, s mikor felbukkantam, tök homályosan láttam, magyarul elusztak a lencséim.. alig birtam megtalálni a papucsomat is 😞
Most koliban vok, igy emiatt sajna nemtom megmondani a havis kontaktlencsémnek a márkáját, majd ha péntek este hazaértem, leirom ide 😊