Kontaktlencse
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sauflon Multi
Nem kell hozzá fehérjeoldó tabletta, csak beteszed a tárolóba a lencsét, és reggel kiveszed.:-)
Használható lágy, kemény, félkemény lencsékhez.
Egyetlen hátránya a hagyományos tisztítófolyadékokhoz képest, hogy 6 órán át kell tárolni benne a lencsét. De ez nem olyan nagy gáz szerintem.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
nekem már volt benn reggeltõl másnap estéig,mert igy jött ki a lépés, elfáradt a szemem, kcisit már piros volt, de semmi különös.
de ez emberfüggõ, van akinek jóval érzékenyebb szeme volt
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Tud nekem segíteni valaki abban, hogy a Solo Care Hard ápolófolyadék helyett mit lehet használni?
Csak még egy: mi történik ha tovább hagyod benn a szemedben?
-the invisible-
Szóval van olyan kontaktlencse, amit elvileg nem kell kivenni, de nem ajánlják hogy benn legyen napokig, mert a szemedet azért ez is megterheli. két-három napot lehet benne lenni simán, de azért egy napot nem árt pihetetni a szemedet néha.
Az Ofotértben ilyen Baush&Lomb kontaktlencse negyed éves adagja (3 pár) 12.000 forint.
-the invisible-
-the invisible-
Belenyulsz a szemedbe?
És mennyi ideig tartott mire megszoktátok?
2: most, hogy kicsit bedurrant a szemem szintén az allergiától, inkább nem is hordom, úgyis csak kivakarnám a helyérõl...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
de utánna belejössz!
pl kivevésnél volt hogy kiakartam venni de nem jött!vmi 6* próbálkoztam mire észrevettem hogy már kiesett és ott van az asztalon...
azóta részegen inkább nem próbálom kivenni a lencséket😊
-the invisible-
Egyébként is minden alkalommal van szemvizsgálat is. A Vision Express-nél legalábbis.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
mert pl én elmegyek korházba dokihoz megnézni a szemem szemgödröket,szaruréteget
aztán oda adja a lencsét,és eddig semmi bajom sem volt vele
mindenképp korházba dokinál!és fél-1 évente meg menjetek el nézessétek meg a szemeteket!mármint a szemüreget meg ezeket
tökmind1 fenn vagy-e vagy nem közben, a szemed fáradni fog persze, de nem a kontaktlencse miatt 😊
-the invisible-
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
utána ha négy órát pihen az elég, szal simán jó vagy 😊
-the invisible-
-the invisible-