Kontaktlencse

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt egy link a leírásához.
Sauflon Multi

Sauflon Multi. Próbáld ki, nagyon jó. Hidrogén-Peroxidos, olyan, mint az Aosept, csak szerintem jobb annál, és olcsóbb is.:-)
Nem kell hozzá fehérjeoldó tabletta, csak beteszed a tárolóba a lencsét, és reggel kiveszed.:-)
Használható lágy, kemény, félkemény lencsékhez.
Egyetlen hátránya a hagyományos tisztítófolyadékokhoz képest, hogy 6 órán át kell tárolni benne a lencsét. De ez nem olyan nagy gáz szerintem.

volt = van 😛

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

attól függ mennyivel tovább
nekem már volt benn reggeltõl másnap estéig,mert igy jött ki a lépés, elfáradt a szemem, kcisit már piros volt, de semmi különös.

de ez emberfüggõ, van akinek jóval érzékenyebb szeme volt

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sziasztok!
Tud nekem segíteni valaki abban, hogy a Solo Care Hard ápolófolyadék helyett mit lehet használni?
=D
Csak még egy: mi történik ha tovább hagyod benn a szemedben?
ne szivass már minket 😄

És 14 éves kor fölött lehet valakinek?
2XP
Ezt is õk mondták, igaz, ahová én járok az nem ofotért, és nem is forgalmaznak baush&lomb dolgokat.

Az árra mondtam azt.. 20ezer egy párért azért durva lenne 😊

-the invisible-

2XP
Egyrészt ezt nem én találtam ki, hanem a szemészorvosom. Másrészt én is azt mondtam, hogy nem ajánlatos, csak lehet.

Utánanézhetnél, mielõtt butaságokat beszélsz 😊

Szóval van olyan kontaktlencse, amit elvileg nem kell kivenni, de nem ajánlják hogy benn legyen napokig, mert a szemedet azért ez is megterheli. két-három napot lehet benne lenni simán, de azért egy napot nem árt pihetetni a szemedet néha.
Az Ofotértben ilyen Baush&Lomb kontaktlencse negyed éves adagja (3 pár) 12.000 forint.

-the invisible-

2XP
Olyan van, amit kb. 3 napig benn lehet hagyni (de azt sem ajánlatos), viszont annak kb. 20e ft párja, úgyhogy nem vmi olcsó 😊

Az lenne a kérdésem, hogy kapható-e olyan kontaktlencse, amit nem kell naponta ki-be tenni, hanem mondjuk hetente?

2XP
Nem, magától nem igazán eshet ki, még akarattal kivenni sem könnyû néha 😄

És ha könnyes lesz a szemetek, nem esik ki?
fogom és összecsípem a szememen, és voilá 😊

-the invisible-

kábé

Jo, de hogyan?
Belenyulsz a szemedbe?
a kezemmel szoktam

És hogy tudjátok kivenni a szemetekbõl?
másfél-2 éve, ésss olyan 2 nap alatt teljesen 😄

Ti hány éves korotokban kaptatok kontaktlencsét?
És mennyi ideig tartott mire megszoktátok?
RelakS
1: én is azt a lencsét használom 😊
2: most, hogy kicsit bedurrant a szemem szintén az allergiától, inkább nem is hordom, úgyis csak kivakarnám a helyérõl...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

wizy
Na vettünk másik kontaktlencsét (Focus Monthly), abból most a próbalencsét tesztelem, eddig ez a legjobb:-) Nem tudjátok véletlenül, hogy melyik szemcseppet lehet használni kontaktlencsével együtt? (allergia miatt viszket sokszor a szemem, arra kéne) Nem szeretném minden szembe cseppentés elõtt kivenni a lencsét, utána meg berakni, az kicsit körülményes...

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

uhh, barátnõm is mondta, h neki ilyen durva van, és ha nem ázik benne valami 6 órát, akkor ha berakja, megvakul:|
Viktorr
nem okoz ez biztos csak elfárad,ennyi
bajan nem lessz

Skynet85
Kösz ez biztató 😄 de a szemedben nem okoz ez kárt mert nekem fáj utána és vörös..

bigfoot
nyugi az elején még nagyon nehéz berakni kivenni!
de utánna belejössz!
pl kivevésnél volt hogy kiakartam venni de nem jött!vmi 6* próbálkoztam mire észrevettem hogy már kiesett és ott van az asztalon...
azóta részegen inkább nem próbálom kivenni a lencséket😊

BADE
Solo Care hard

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Pharaoh
Melyik az a kontaklaencse mosó folyadék, amelyiktõl meg lehet vakulni?

Skynet85
Emebrek ki mennyit szenvedett a kontaktlencse felhelyezésével és kivételével a kezdetekkor, mert én kezdek idegbajt kapni feltenni szemként jó ha 5-6-ra sikerül de ma este a bal szemebõl vagy 10-re tudtam kivenni a gáz ezzel csak az hogy közbe gyötröm a szemem és félek hogy vmi baja lesz.

Viktorr
Jaja nekem is megnézték a szememt kb 2 gépen is szal jo az

Én az Ofotérttal maximálisan meg vagyok élégedve. Gyorsak, kedvesek, közvetlenek. Bármikor szívesen megyek oda szemvizsgálatra 😄

-the invisible-

RelakS
Én nem nlézetem meg a szemgödreimet! Nem engedem, hogy kivegyék a szememet <#idiota>

Egyébként is minden alkalommal van szemvizsgálat is. A Vision Express-nél legalábbis.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bigfoot
sztem nem,sima optikus nem annyira foglalkozik,csak bemész megveszed a lencsét azt jóvan

hm, optikus má nemjó😮
bigfoot
úgy értem hogy nem orvosnál rendelitek a lencsét
mert pl én elmegyek korházba dokihoz megnézni a szemem szemgödröket,szaruréteget
aztán oda adja a lencsét,és eddig semmi bajom sem volt vele

magánba?
bigfoot
sztem magánba ne nyomjátok a lencsézést
mindenképp korházba dokinál!és fél-1 évente meg menjetek el nézessétek meg a szemeteket!mármint a szemüreget meg ezeket

Viktorr
oks 2 napja van kontakom szal amatõr vagyok még😄

ha magadon hagyod akkor kiszárad, szal sztem inkább vedd ki, hadd nedvesedjen egy pár órát...
tökmind1 fenn vagy-e vagy nem közben, a szemed fáradni fog persze, de nem a kontaktlencse miatt 😊

-the invisible-

wizy
sztem semmi, max. nagyon el fog fáradni a szemed; komoly bajod nem hiszem hogy lesz 😄

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Viktorr
de ha véletlenül magamon gayom akkor mibaj lehet belõle?

Viktorr
kösszi
de nem alszok hanem ébren leszek szal ugyis ok az a 4 óra?

6-15 no problem, elvileg 10-12 órát kibír a lencse
utána ha négy órát pihen az elég, szal simán jó vagy 😊

-the invisible-

Viktorr
házibuliba mennék és ezért

ezt miért csinálnád? :o

-the invisible-

Viktorr
Lenne egy kérdésem:

Ha reggel 6 kor felrakom és kb 15:00-kor kiveszem és este kb 19:00-kor megint berakom és reggel 6kor veszem ki akkor lesz vmi baj?

De ezt persze nem mindig hanem 2-3 hetente max egyszer!