Tomb Raider 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akinek odaadtam, szintén ezt mondja.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Boazt úgy kéne kinyírni, hogy amíg köpdös a felnyít "kopoltyúját" kell kilõni? Mert 2-õt kilõttem a hátsó kettõt nem hajlandó becélozni pedig már vagy 200x körbeugráltam. Középen Boazt löttem vagy 30 percig semmi hatása.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyébként patcheltel játszottam, és már újra az.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
De este megcsinálom mindenképp 😊
Közel járok hozzá
Hall of Seasons pálya, már a 4 oszlopon felmásztam az erkélyre.
Feltehetnéd valahová õket, hogyha kell, kéznél legyen😊)
Amúgy hol lehet shotgun-t (vagy hogy írják) felvenni Párizs után?
Eddig haladtam gyorsan (bár a Hall of Seasons itt-ott leizzasztott) de sehol sem akadtam el hosszabb idõre
De szépeket olvastam viszont errõl a szellemrõl is, azért kérném biztonságból.
Ha nem kell, nem fogom használni, gondolhatod, szeretném, ha azok a cuccok lennének nálam, amit valójában találtam.
A párizsi rész végén mit vesz el a program?
Itt spóroljak, vagy felesleges ?
Ha te nem lettél volna annak idején a Bloodrayne elsõ boss pókgenya ellen is feladtam volna a küzdelmet! 😄
Kicsit nyugodtabban állnék ma neki, ha tudom, hogy el nem akadhatok, mert végsõ esetben ott a mentés....
[email protected]
Köszi elõre is!!
Akkor azt hiszem most tényleg abbahagytam, majd ha kihoznak egy rendes patchet folytatom.
Egyébként ez a két pálya tényleg feelinges lenne (Resi, Silent Hill feelinges 😊), ha ezt a részt mutatta volna nekem valaki, hogy találjam ki milyen játék, az utolsó tippem lett volna a Tomb Raider. 😊)
Ezt tudva fenemód megtanultam bunyózni, (eltotyogni). Meg nagy Resident Eviles is vagyok ahol a lõszerspórolás meg a futás a játék lényege. Kár hogy a TR-nek ez nem áll jól.
Fõleg hogy azért fura mert a játékról szóló bemutatókban eleve úgy adták elõ, hogy Kurtis majd "megyek oszt írtok" örömködés lesz.
Hoz: nekem is tudnál légyszíves küldeni egy Sanitarium eleji mentést ([email protected])? Megpróbálom mégegyszer mert csalni nem szoktam és most sem akarok. 😞
***spoiler***
Elfutsz jobra, be az elkerített medencébe ba a betört ablakon, kart meghúzod kiuszol. Átmész a szemben lévõ oldalon ahol az ajtó nyitva leliftezel kart meghúzod viszaliftezel. Elfutsz ugyanitt a legtetejére a konténert ráhúzod a sinre, kapcsoló, konténert behúzod a szobába, kar meghúz a konténer feltölt, a konténert viszajuttatod az eredeti helyére. Erõsebb lettél. Almész az elsõ helyre aholjobbra mentél és ott felmászol a létrán kifutsz a platóra fel a csöveken áta horizontális liftel be az ajtón (elnézhet egy nagyhalhoz de ott nincs semmi), kar benn meghúz így a medenvcében lévõ halat megeteted. Visza, be a medencébe, a hal kajál nem foglakozik veled, elúszol az egyes karig megúzod, szemben beúszol, Lara átöltözik, itt egy újabb kart meghúzol és a ki úszol. A medence közepén megnyílt úton meg leúszol azt kész.
Dióhélyban ennyi....phû
Esküszöm KÍNOSAN ügyeltem rá, hogy csak annyit lõjek, amennyi kell. 😞
Ezek a brutálabb zombik persze mindig fix kamerás szobában támadnak rám hogy ne is lássam õket, mert ilyenkor még szétnézni sem lehet (... no comment...), de ezeket lecsapni szerintem szinte lehetetlen, nagyon sokat sebeznek rajtad. Elfutni majd megpróbálok... de lehet, hogy nem.
Esküszöm úgy nyírtam ki õkat, hogy Kurtis a fejéhez nyomja a pisztolyt, egy golyó, megnézem talált-e.. és csak annyit lõttem belé amennyi kellett. Egy se ment mellé.
Röviden annyit tudok akkor mondani, hogy a Core benyelheti.. már csak azért is mert Kurtis "bratyó" ugyi csak a "kásztömméd" saját stukerral hajlandó nyomulni, hiába látja a sok kommandós bácsi tetemét, melletük az MP5-szerûséggel, azt nem hajlandó felvenni véletlenül sem...
Akkor próbálok keresek trainert.. ráadásul nincs is mentésem korábbról. Lehet bölcsebb megoldás lett volna ha én is 5 perc után uninstallálom. 😄
Kezd elõrõl és ne lövöldözz, de tényleg vaslogika amit a core játszik...
Amikor megfeküdt próbáltam én nyomni mindent, de semmi.
"Proto really wasn’t difficult to kill." Pfffff.. 😊
- Kurtissel ügyeltem ne használjak túl sok lõszert.. ezeket az elmeroggyant zombikat mindig megpróbáltam szétcsapni ököllel, ha nem ment csak akkor lõttem õket... általában közvetlen közelrõl, nehogy egy golyó is pocsékba menjen.
- Mindent megnéztem, felvettem.. elsõsegélycsomagot egy darabot nem használtam.
- ehhez képesz a Maximum Containment Facility pályán szépen kifogyott a lõszer ahogy kell.
- így kedves Proto barátunkkal nulla lõszerrel találkozok.. ekkor oda tudok rohanni a teremben lévõ egyik tárhoz, azt felveszem, de egyfolytában lövöm akkor se pusztul meg mert gondolom nagyon közlere nem tud lõni ez a pöcs Kurtis (...), na mindegy, beleeresztem a két tárat semmi, utána ütöm ököllel, megfekszik, felkel, ütöm ököllel amíg el nem fogy az összes életerõm és ki nem nyír. Mást abban a teremben nem lehet csinálni.
Kérdés: én vagyok nagyon béna vagy a Core design jó édes anyukáját? 😊
Sajnos hiába állitom át az orát semmi,nem történik.gondolom a szõnyeg közepén,ahol olyan piros rész van ott kellene lemenni?Nincs esetleg ezutáni mentésed-nagyon megköszönném...PLS
May the force serve you well!
Megint átnéztem, de nem találom az utcsó reteszt...
sztem az érettségi kivette belõlem a játéktudásom nagy részét, és most ilyen béna helyeken is elakadok😊).
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó