Tomb Raider 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fel kene maszni a tetejere? es azt hogy ? ket oldalt racsos oda nem lehet menni atugrottam a masik vegere de ott sem lehet felmenni a tetejere 😞
May the force serve you well!
Megint jelentkezem😊))...,mert elakadtam😊.
A Louvre Water Drain pályán nem találom az utcsó reteszt...leírná valaki, hogy hol vannak pontosan? Ugye ha jól emléxem, akkor 2 van azon a helyen, ahol folyik le a víz, akkor 2 van, ha leúszok a másik rászen, és egy el van egy kicsit dugva...és a 6.?
Köszi elõre is...
csács
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
melyik lapaban van a cucc? bekapcsoltam a zenet meg a fenyeket csak a falon levo fenyek nem mennek a tobbi mind jo, de azert odamasztam mindegyik mukodo lapahoz is de nincs kez ikon sehol 😞(((
A 2 kép megvan,(nyomtatóból+a gépbõl),létrán összemászkáltam már mindent,de nem tudok feljutni a lényeghez.
Küldtem a mentést a Sanitárium elejérõl. Remélem elég lõszer van benne+medipack. :-)
Nekem sincs, sajna csak a Bio 2-tõl mentésem, de talán ma este már lesz, (rohattul nem értem rá má 3 napja) akkor küldöm, nem felejtem el, ha addig nem tudsz szerezni.:-)
Pedig leírtam lejjebb már. :-)
Nna de azé: Menj le kúszásba, és nyomd meg a lopakodást is, akkor teljesen lefexik a földre, és átkúszik a lézerek alatt. :-)
Az a lényeg, hogy a kupac legtetején lévõ ládát told TELJESEN a kerítésnek, ekkor Lara megerõsödik (no comment...), utána van egy másik helyen két láda egymáson, azt el tudod tolni úgy, hogy kikapcsolhasd a gázt amitõl meghalsz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
[merlinw.org]
Amikor annak idején "fejlõdési rendszert" emlegettek mindenre gondoltam de erre nem. 😊
De halkan megjegyzem, hogy azért egy kicsit faszság ez a 'belököm egyik bódét, akkor erõs leszek és megyek a másikhoz, utána meg a szobrot is le tudom dönteni' style...no mind1.
Mindenkinek köszönöm a segítséget!!!
Megyek, még játszom ennek örömére egy fél órát...vagy többet😊.
Csá és jocc!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Nincs más út..
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ha azt végigjátszod, arra azt mondanád, na ez a régi TR hangulat.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Kapcsold be az audio settings-nél a Compatibility mode-ot! Így igaz, nem tudok kihasználni az EAX-et (mint én), de így menni fog.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Az elõzõ részek nem errõl szóétak.
Emléxem Hamster nyomta elõször végig, soxor segített, és is végignyomtam és sokan mások is.
De EZT töröltem, és kész.
SEMMI nem emlékeztetett a régi részekre, csak Lara cicii. Talán... ennyi
Lehet megöregedtem, de nem hiszem...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Vagy elõtte mit kéne? Tényleg nem toom...😞
HELP!
De Core-éknak biztos csak Matrox kártyák vannak az irodában mert az tuti, hogy a program se nVidia, se ATi kártyákon nem mûködik rendesen. 😊
OBig:
Most néztem meg, tolom, húzom minden irányból, de semmi, egy helyben áll...Lara sem mondja, hogy nem erõs hozzá, de nem tudja megmozdítani...mit csináljak?
HELP!!!
Ohhhh de borzasztó, korábbi mentésem meg egy szál se. Valaki, ha kérhetem, egy olyan mentést, ahol Kurtisnak több muníciója van van, pls.!!!/Boaz return/De bizony hogy tudsz kanyarodni sprint közben. Tán ez az egyetlen mozgás, ami jobb, mint az elõzõ részekben. :-)
30 kell minyimum. :-)
Light! Hátulról közelítsd meg a szobrot, és amikor megjelenik a kéz, akkor ledöntöd, összetörve vele a kriptát.