1549
Tomb Raider: Angel of Darkness
-
Hoz_Hun #1114 Menj a képet tartó szobor közelébe, de ne olyan közel, hogy elugorjon. Ott gugolj le, aztán shotgunnal adj a szellemnek amikor meg áll felpatansz és kiveszed a képet a szobor kezéből, mert adig nem ugrik el amig a szellem megáll, ez kb 5 sec, ezért kell közel lenni a képet tartó szoborhoz. -
Hoz_Hun #1113 Igen, de én a Neptun Hall-t utoljára csináltam meg, szóval ha neked az nem az utolsó akkor a négy teszt közül kimarad. Így is jó? -
Light #1112 De hogy állítsam meg? Amikor a kéken villogó képhez megyek, mindig eltűnik...
Mivel lőjem, hogy kábuljon? -
Dobna egy mentést A Neptune's Hall-os részről,Mester?? -
Hoz_Hun #1110 Nem lehet kinyírni. Megállíthatod kb 5 másodpercre. Amíg kába az alatt nem ugrál a kép a szobrok kezében akkor kell kivenni. Kb 5 sec-ed van erre. -
Light #1109 Sziasztok!
Hogy a verésbe kell kinyírni a szellemet? Csak lőni kell, mint a barom, vagy valami trükk van?
Előre is kösz.
Csács -
Nem.
Csak infókat találsz. -
Máshogy fogalmazok:
-kérhetnék egy mentést nagyjából eme rész környékéről??
-
"Lefelé már nem lehet úszni"..
Ez a fő gondom,hogy lefelé már nem enged úszni,miután kinyílt a rács a kő felett. -
Köszi!
Közben már én is megtaláltam:) -
De van kapcsoló..
Ahonnan elvetted a kristályt, nézd csak meg az állvány alját..
Szépen az árnyékban eldugva a kar.
Aztán már látni fogod, merre tovább -
UP! -
Azt tudom de ez a játék kivételesen PS2-n is bugzik de ezek szerint nem annyira mint PC-n. :) -
Neptun's hall-ban programhiba az,hogy a karok meghúzása után 2 (!!!)vízszint van???
Csak azért,mert megvan a kő a víz aljáról,de nem jutok ki a vízből..
Megoldás???
Lefelé már nem lehet úszni,felfelé meg kéne még víz,de nincs kapcsoló sehol már...
Thx. -
a PS2 játékok verzióit a SONY is leteszteli mielőtt kinyomják DVD-re...mert konzolon biza elég költséges lenne peccselni -
Marcus_ #1097 Köszönjük a nemes felajánlásod Hoz_Hun-klassz srác vagy komolyan!!! -
Hoz_Hun #1096 Ugh, nem emlékszem kinek küldtem mentést és kinek nem. Akkor most nullázunk. Ha valkinek kell mentés valahonnan akkor írja meg. Leginkább olyanok akik elakadtak. -
Takigabi #1094 köszi
-
Light #1093 Sziasztok!
Köszi a segítséget, megvan...majd írok, ha megint van valami.
1 megjegyzés: ennyit már régóta szoptam játékon, talán az Indiana Jones volt ilyen úgy 4 hónappal ezelőtt...
Rage at work kollega:) - a véleményemet inkább megtartom magamnak:)) - de annyit leírok, hogy nem pozitív:).
Köszi még 1x.
Csács -
Gondolom már észrevetted, hogy ha rossz kart húzol meg a sok közűl megnyílik alattad a padló és beesel egy gyűrű alakú helyre, ahol mindenféle csapda van. Na ott van az ajtó. -
Light #1090 Sziasztok!
Elakadtam a Hall of Seasons pályán...Megvan mind a 4 smaragd, beraktam a falakba, de nem tudom, hogy hova kéne menni - hol van az az ajtó, amihez kellettek ezek? Ott van egy omladék, de onnan nem tudok feljutni...vagy azt kell? Please HELP!
Zárójelben megjegyzem: kurva nehéz lett volna csinálni az Eidos-nak egy 4 mp-es engine movie-t, hogy melyik ajtó nyílt ki...biztos nem futotta a pénzből...vazz + ja, meg bírom a csontit, aki ott szó szerint veri veled együtt, és ha éppen felé közelítesz, suhint egy jó nagyot, úgy, mint a parasztbácsi a mezőn a kaszával, de sehogysem talál el...vagy lehet, hogy ő a lelki társad ezen a pályán?:))) Na jó, szatírikus írásomat befejezem, inkább írjatok, mi a megoldás...:)
Előre is köszi!
Csács -
Takigabi #1088 van egy csomó shotgun töltényem,de nincs hozzá shotgunom,hol van? -
Felmesz a tetore, ott lesz a sarkanal egy parkany, amire leugrasz, felveszed a feszitovasat, azzal visszatrappolsz es kinyitod vele. Asszem a teton el kell huzni elobb valami ladat vagy ilyesmit, de nem tudom mar biztosra. -
Hali
Az első pályán mikor bemegyek az ablakon a szobába hogyan kell kinyitni a szekrényt amin lakatvan? -
Azé a játék végén kiderül hogy mitől olyan dzsedájpávör a faszi??:)
-
Na , nem érdekes
A Strahovban is lehetett ugyanilyen fegyvert találni.
Akkor viszem haza a 2000 Euro-t :)
Biokertészet jól néz ki:) -
Szóközzel
Amivel előveszed -
klastrom #1077 Hogyan eltenni a fegyvert a csajnál pl. ha küzdeni akarok ? -
Megnéztem, 2140-nel kezdtem, vagyis csak 60 Eurót vett el.
Pedig ott nem lehetett tőle kérdezni semmit, magától játszotta a cut scene-t, s kész...
Nem értem... -
Nos, eddig jó.
Eljutottam Prágába, a Strahov Fortressbe.
A szellemesdit amúgy a Hall of Seasonst köszönjük a Core Design-nak...
(Jó játék volt..:)
Amúgy kicsit érdekes, hogy végig kell menni az elemek kihívásain, a csapdákon, megkeresni 4 kristályt - miért is?
Hogy felmehessünk az épület erkélyére
Kár, hogy Lara nem hozott létrát...:)
Kérdés:
Riporter 800 Euroért elvitt a Strahovba
2080 Eurom maradt.
Viszont, azt olvastam, ad fegyvert is
Valami gáz - fegyvert
Nem adott.
Miért nem ? -
Mikice #1073 Ha Audigy hangkártáyd van, valószínűleg az lesz a probléma.
Itt talász hozzá újabb drivereket:
http://uk.europe.creative.com/support/
Ha véletlenül eggyikkel sem menne, akkor itt találsz egy nem hivatalos drivert, amivel biztos elindul, (de úgy láttam ezzel a kártya extrái elvesznek).
http://kxproject.spb.ru/down.php?language=en
Ha esteleg mégse a hangkártya lenne a gond, akkor sajnos passz. -
Marcus_ #1072 Nem,de mem is akarok:-)) -
Marcus_ #1070 Ez az igazi játékélmény-mint a gyerek-még az idő is megáll-FAXOMAT -
lol
-
OBig #1068 Ez jó volt Marcus hiihihihihhi. :-) -
Marcus_ #1067 OBig, Hoz_HUn:
Itt szeretném megköszönni e két jólelkü embernek h 1 nap idegtépelődés utn megtudtam h 3 óra nem =negyed 1-el
KÖSZÖNÖM NEKTEK-igazi TOMB-osok vagytok -
vagy most kezdte el... :) -
Hát ja, amennyit én kurvaanyáztam a hülyeségek miatt, ha mindezt tudom, el se kezdem. Szal aki még nem kezdte el a gamet, MOST hagyja is abba amíg nem késő :) -
Jó
A kép vándorol
A sebesség első ránézésre kb 2 FPS
Irigylem azokat , akik nem szeretik a Tomb Raidert.
Pár nap idegeskedéstől megkímélik magukat -
rage a vándorló képes szellmes helyen lődd a szellemet shotgunnal és amikor a szellem kb 5 mp-re pihen akkor nem vándorol a kép:)