Tomb Raider 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
thx a mentett állást😊)
Pharaoh
Miután felugortál az állványzatra ugorj át a másik oldalára és ott a ball sarkon fel lehet mászni. (úgy mint a létrán)

Pharaoh
Megnyomod az enter-t.

ott vagyok a lampaalvanyzaton es most merre tovabb?
fel kene maszni a tetejere? es azt hogy ? ket oldalt racsos oda nem lehet menni atugrottam a masik vegere de ott sem lehet felmenni a tetejere 😞

May the force serve you well!

Sziasztok!
Megint jelentkezem😊))...,mert elakadtam😊.
A Louvre Water Drain pályán nem találom az utcsó reteszt...leírná valaki, hogy hol vannak pontosan? Ugye ha jól emléxem, akkor 2 van azon a helyen, ahol folyik le a víz, akkor 2 van, ha leúszok a másik rászen, és egy el van egy kicsit dugva...és a 6.?
Köszi elõre is...
csács

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

igen de onna nem mentem tovabb, koszi megkeresem

The Monstrum Crimescene pályán, miután belövöm az órát 3-ra, mi a további teendõ?Válaszokat elöre is megköszönöm!

az egyik házban van egy kar lehuzod,aztán a liftnél mégegy azt is.azután le tudsz menni

Pharaoh
A fel-le mozgó lápmaálványzatra is felmásztál? Onnan lehet a lámpaforgató vezérlõpulthoz menni.

baz en mar a diszkoban elakadtam 😞
melyik lapaban van a cucc? bekapcsoltam a zenet meg a fenyeket csak a falon levo fenyek nem mennek a tobbi mind jo, de azert odamasztam mindegyik mukodo lapahoz is de nincs kez ikon sehol 😞(((

cypher
Az ok,csakhogy a beállítás helyéig nem jutok fel..
Mármint a karokig,a szerkezetig.Oda hogyan??
notebook utolso oldalán van a két ábra + amit kiszedtél a mikroszkópbol.egyet meg neked kell kikeresni ,(célkeresz alaku a 4.) meghuzod a 4 kart és már mehetsz is fenn a köv pályára.

cypher
Mi a gyíkomat kell csinálni az Archeological Dig-ben??
A 2 kép megvan,(nyomtatóból+a gépbõl),létrán összemászkáltam már mindent,de nem tudok feljutni a lényeghez.
Skynet!
Küldtem a mentést a Sanitárium elejérõl. Remélem elég lõszer van benne+medipack. :-)
Skynet!
Nekem sincs, sajna csak a Bio 2-tõl mentésem, de talán ma este már lesz, (rohattul nem értem rá má 3 napja) akkor küldöm, nem felejtem el, ha addig nem tudsz szerezni.:-)
NeU!
Pedig leírtam lejjebb már. :-)
Nna de azé: Menj le kúszásba, és nyomd meg a lopakodást is, akkor teljesen lefexik a földre, és átkúszik a lézerek alatt. :-)
Skynet
savegame??😊)))))
DeXoSZ
Gázt elzártad ? ha igen, akkor bug...
Petyus_
Ez egy igen g**i rész..

Az a lényeg, hogy a kupac legtetején lévõ ládát told TELJESEN a kerítésnek, ekkor Lara megerõsödik (no comment...), utána van egy másik helyen két láda egymáson, azt el tudod tolni úgy, hogy kikapcsolhasd a gázt amitõl meghalsz.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Pharaoh
Én felugortam az üvegvitrinekre és azokon ugráltam + volt amin átkúsztam.

shaba23
😊)
Lazarus
Amúgy még nem láttam a játékot de legutóbb mikor benéztem ide ugyan errõl volt szó az utolsó 2 hozzászólásban 😉
Lazarus
Le lehet hasalni valahogy, olvass vissza
MerlinW
Na látod, csak tudtak újjat mutatni... azt egy szóval sem mondták hogy értelmes lesz...😊 Náluk a pont..😊

[merlinw.org]

MerlinW
Igen... kb fél óra múlva érsz a következõ sz*páshoz...😊))

[merlinw.org]

Petyus_
Nem kell halkan megjegyezni, tény: ez egy ultragagyi megoldás. 😊)

Amikor annak idején "fejlõdési rendszert" emlegettek mindenre gondoltam de erre nem. 😊

Jó, mindenkitõl elnézést kérek...😊. A lényeg az, hogy ott van egy másik ilyen 'bódé', nem pont a szoborral szemben, hanem azon is túl, én meg azt néztem meg elõször, amikor írtátok, hogy valami bódét kell betolni...sorry.
De halkan megjegyzem, hogy azért egy kicsit faszság ez a 'belököm egyik bódét, akkor erõs leszek és megyek a másikhoz, utána meg a szobrot is le tudom dönteni' style...no mind1.
Mindenkinek köszönöm a segítséget!!!
Megyek, még játszom ennek örömére egy fél órát...vagy többet😊.
Csá és jocc!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

MerlinW
Ponty most voltam ott..😊 Szal' müxenie kék...

[merlinw.org]

Várjatok, megnézem mindjárt, és visszaírom, hogy mi volt...😊

MerlinW
A szoborral szemben levõ legközelebbi "bódé"😊 ezüst ajtóval

[merlinw.org]

rage
Pedig tényleg úgy van, hogy a kriptaajtó berúgásától erõsödik, majd a szobrot kell ledönteni

Nincs más út..

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Kellene egy mentés neked a Tomb of Ancients pálya elejérõl

Ha azt végigjátszod, arra azt mondanád, na ez a régi TR hangulat.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Takimate:
Kapcsold be az audio settings-nél a Compatibility mode-ot! Így igaz, nem tudok kihasználni az EAX-et (mint én), de így menni fog.

Köszi, de sajnos ezt most éppen néztem meg, de ehhez meg mondja Lara, hogy nem elég erõs...mit csináljak, hogy növeljem az erejét?

ott van egy kripta a kerítésen belül annak berugod az ajtaját és a szobrot utána le tudod dönteni

Frank99
lehet az új játékosoknak szól, az elõzõt megvettem, de ezt nem fogom, és a fiam sem.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
miért van az, hogy mindenki kínlódik?
Az elõzõ részek nem errõl szóétak.
Emléxem Hamster nyomta elõször végig, soxor segített, és is végignyomtam és sokan mások is.
De EZT töröltem, és kész.
SEMMI nem emlékeztetett a régi részekre, csak Lara cicii. Talán... ennyi
Lehet megöregedtem, de nem hiszem...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Light! Ha hátulról felmásztál a talapzatra, megjelent a kéz? Mert csak akkor tudod ledönteni. Ha nem, valahogy rosszul álsz ott.
Jah, ezt csinálom itten 20 perce, de semmi, egyszerûen nem értem, bugzik?
Vagy elõtte mit kéne? Tényleg nem toom...😞

Pharaoh
Már nem emlékszem pontosan, de elõbb mász fel a szobor alapzatára és hátulról próbáld.

Valaki segítseeen please!😊 Nem tudom megmozdítani a szobrot, hiába tolom-húzom minden irányból...biztos azt kell? Vagy az is lényeg, hogy hol nyomom?😊)
HELP!

Petyus_
Az a baj hogy a programot kellett volna megírni, hogy mûködjön a videokártyával, nem a videokártyát kell úgy gyártani hogy mûködjön a programmal. 😊

De Core-éknak biztos csak Matrox kártyák vannak az irodában mert az tuti, hogy a program se nVidia, se ATi kártyákon nem mûködik rendesen. 😊

Petyus_
A temetõben mindenkinek szaggat szerintem.. máshol nem fog. 😊

Pharaoh
Nyomd meg az enter-t.

Sziasztok!
OBig:
Most néztem meg, tolom, húzom minden irányból, de semmi, egy helyben áll...Lara sem mondja, hogy nem erõs hozzá, de nem tudja megmozdítani...mit csináljak?
HELP!!!

Ohhhh de borzasztó, korábbi mentésem meg egy szál se. Valaki, ha kérhetem, egy olyan mentést, ahol Kurtisnak több muníciója van van, pls.!!!/Boaz return/
rage! Én numpad nullára állítottam a sprint+körülnézést, és nem zavar. Körülnézni, úgyis csak álló helyzetben lehet, így nem gond.
Hoz_Hun!
De bizony hogy tudsz kanyarodni sprint közben. Tán ez az egyetlen mozgás, ami jobb, mint az elõzõ részekben. :-)
vandream! Akkor semmi. :-)
30 kell minyimum. :-)
Light! Hátulról közelítsd meg a szobrot, és amikor megjelenik a kéz, akkor ledöntöd, összetörve vele a kriptát.
Csak annyit szeretnék kérdezni egy "Boaz Return" szintet túlélt veterántól, hogy ha Kurtis-nak csak 3 db. lõszere van, akkor mekkora esélye van a túlélésre?