Tomb Raider 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Pont a legfaszább pályáknál akarod uninstallálni? 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Le kell esni a körfolyosóra ahol van a sok csapda.

cypher
Mi a faxomat kell csinálni a négy kõ behelyezése után a Hall of Seasons-ben??
Se múvi,semmi,hogy mi történt..
Hová,merre?
Mindjárt olyan uninstall-t nyomok,hogy csak..
Kösz.
rage
De, enged lefelé úszni, én is a felszínrõl mentem le a karhoz.
Szerintem, te jobban le akartál menni, mint amennyire kellett volna

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Petyus_
Ismerõs probléma. 😊

Én eltettem a fegyvert aztán odasétáltam és egy cut-screen kiséretében leszúrta. de nekem addigra legalább háromszor kifeküdt, addig nem csinálta.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A szellemhez még egy aproság: amikor megmerevedik (a szellem...ezt a poént nem tudom kihagyni 😊), akkor gyorsan rakd el a fegyvert különben a szellemre fordulva ugrabugrál Lara ide-oda és nem érsz idõben a képhez.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

cypher
Köszönöm!
Amikor feljöttél a lépcsõn, és még nem mentél ki a körfolyosóra akkor ott be lehet nyomni a falat amitöl erõsebb leszel, akkor már sokat tudsz mászni. Azután mint a Clfhangerben Stalone felmászol a tetején lévõ nyílásba, közben egyszer megállhatsz egy párkányon.

Küldtem.

Menj a képet tartó szobor közelébe, de ne olyan közel, hogy elugorjon. Ott gugolj le, aztán shotgunnal adj a szellemnek amikor meg áll felpatansz és kiveszed a képet a szobor kezébõl, mert adig nem ugrik el amig a szellem megáll, ez kb 5 sec, ezért kell közel lenni a képet tartó szoborhoz.

Igen, de én a Neptun Hall-t utoljára csináltam meg, szóval ha neked az nem az utolsó akkor a négy teszt közül kimarad. Így is jó?

De hogy állítsam meg? Amikor a kéken villogó képhez megyek, mindig eltûnik...
Mivel lõjem, hogy kábuljon?

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

cypher
Dobna egy mentést A Neptune's Hall-os részrõl,Mester??
Nem lehet kinyírni. Megállíthatod kb 5 másodpercre. Amíg kába az alatt nem ugrál a kép a szobrok kezében akkor kell kivenni. Kb 5 sec-ed van erre.

Sziasztok!
Hogy a verésbe kell kinyírni a szellemet? Csak lõni kell, mint a barom, vagy valami trükk van?
Elõre is kösz.
Csács

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

cypher
Nem.
Csak infókat találsz.
cypher
Máshogy fogalmazok:
-kérhetnék egy mentést nagyjából eme rész környékérõl??
cypher
"Lefelé már nem lehet úszni"..
Ez a fõ gondom,hogy lefelé már nem enged úszni,miután kinyílt a rács a kõ felett.
Spenser
Köszi!
Közben már én is megtaláltam😊

rage
De van kapcsoló..
Ahonnan elvetted a kristályt, nézd csak meg az állvány alját..
Szépen az árnyékban eldugva a kar.

Aztán már látni fogod, merre tovább

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

cypher
UP!
Petyus_
Azt tudom de ez a játék kivételesen PS2-n is bugzik de ezek szerint nem annyira mint PC-n. 😊

cypher
Neptun's hall-ban programhiba az,hogy a karok meghúzása után 2 (!!!)vízszint van???
Csak azért,mert megvan a kõ a víz aljáról,de nem jutok ki a vízbõl..
Megoldás???
Lefelé már nem lehet úszni,felfelé meg kéne még víz,de nincs kapcsoló sehol már...
Thx.
mohus
a PS2 játékok verzióit a SONY is leteszteli mielõtt kinyomják DVD-re...mert konzolon biza elég költséges lenne peccselni

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Köszönjük a nemes felajánlásod Hoz_Hun-klassz srác vagy komolyan!!!

Ugh, nem emlékszem kinek küldtem mentést és kinek nem. Akkor most nullázunk. Ha valkinek kell mentés valahonnan akkor írja meg. Leginkább olyanok akik elakadtak.

köszi

Sziasztok!
Köszi a segítséget, megvan...majd írok, ha megint van valami.
1 megjegyzés: ennyit már régóta szoptam játékon, talán az Indiana Jones volt ilyen úgy 4 hónappal ezelõtt...

Rage at work kollega😊 - a véleményemet inkább megtartom magamnak😊) - de annyit leírok, hogy nem pozitív😊.
Köszi még 1x.
Csács

Pharaoh
Gondolom már észrevetted, hogy ha rossz kart húzol meg a sok közûl megnyílik alattad a padló és beesel egy gyûrû alakú helyre, ahol mindenféle csapda van. Na ott van az ajtó.

Sziasztok!
Elakadtam a Hall of Seasons pályán...Megvan mind a 4 smaragd, beraktam a falakba, de nem tudom, hogy hova kéne menni - hol van az az ajtó, amihez kellettek ezek? Ott van egy omladék, de onnan nem tudok feljutni...vagy azt kell? Please HELP!
Zárójelben megjegyzem: kurva nehéz lett volna csinálni az Eidos-nak egy 4 mp-es engine movie-t, hogy melyik ajtó nyílt ki...biztos nem futotta a pénzbõl...vazz + ja, meg bírom a csontit, aki ott szó szerint veri veled együtt, és ha éppen felé közelítesz, suhint egy jó nagyot, úgy, mint a parasztbácsi a mezõn a kaszával, de sehogysem talál el...vagy lehet, hogy õ a lelki társad ezen a pályán?😊)) Na jó, szatírikus írásomat befejezem, inkább írjatok, mi a megoldás...😊
Elõre is köszi!
Csács

van egy csomó shotgun töltényem,de nincs hozzá shotgunom,hol van?

Mayday
Felmesz a tetore, ott lesz a sarkanal egy parkany, amire leugrasz, felveszed a feszitovasat, azzal visszatrappolsz es kinyitod vele. Asszem a teton el kell huzni elobb valami ladat vagy ilyesmit, de nem tudom mar biztosra.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Spenser
Hali
Az elsõ pályán mikor bemegyek az ablakon a szobába hogyan kell kinyitni a szekrényt amin lakatvan?

Skynet
Azé a játék végén kiderül hogy mitõl olyan dzsedájpávör a faszi??😊
rage
Na , nem érdekes
A Strahovban is lehetett ugyanilyen fegyvert találni.
Akkor viszem haza a 2000 Euro-t 😊
Biokertészet jól néz ki😊

rage
Szóközzel
Amivel elõveszed

Hogyan eltenni a fegyvert a csajnál pl. ha küzdeni akarok ?
rage
Megnéztem, 2140-nel kezdtem, vagyis csak 60 Eurót vett el.
Pedig ott nem lehetett tõle kérdezni semmit, magától játszotta a cut scene-t, s kész...
Nem értem...

rage
Nos, eddig jó.
Eljutottam Prágába, a Strahov Fortressbe.

A szellemesdit amúgy a Hall of Seasonst köszönjük a Core Design-nak...
(Jó játék volt..😊

Amúgy kicsit érdekes, hogy végig kell menni az elemek kihívásain, a csapdákon, megkeresni 4 kristályt - miért is?
Hogy felmehessünk az épület erkélyére
Kár, hogy Lara nem hozott létrát...😊

Kérdés:
Riporter 800 Euroért elvitt a Strahovba
2080 Eurom maradt.
Viszont, azt olvastam, ad fegyvert is
Valami gáz - fegyvert
Nem adott.
Miért nem ?

Ha Audigy hangkártáyd van, valószínûleg az lesz a probléma.
Itt talász hozzá újabb drivereket:
http://uk.europe.creative.com/support/

Ha véletlenül eggyikkel sem menne, akkor itt találsz egy nem hivatalos drivert, amivel biztos elindul, (de úgy láttam ezzel a kártya extrái elvesznek).
http://kxproject.spb.ru/down.php?language=en

Ha esteleg mégse a hangkártya lenne a gond, akkor sajnos passz.

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.

Nem,de mem is akarok:-))

Ez az igazi játékélmény-mint a gyerek-még az idõ is megáll-FAXOMAT

Petyus_
lol

Ez jó volt Marcus hiihihihihhi. :-)
OBig, Hoz_HUn:

Itt szeretném megköszönni e két jólelkü embernek h 1 nap idegtépelõdés utn megtudtam h 3 óra nem =negyed 1-el

KÖSZÖNÖM NEKTEK-igazi TOMB-osok vagytok

Faki
vagy most kezdte el... 😊

Faki
Hát ja, amennyit én kurvaanyáztam a hülyeségek miatt, ha mindezt tudom, el se kezdem. Szal aki még nem kezdte el a gamet, MOST hagyja is abba amíg nem késõ 😊

rage

A kép vándorol
A sebesség elsõ ránézésre kb 2 FPS

Irigylem azokat , akik nem szeretik a Tomb Raidert.
Pár nap idegeskedéstõl megkímélik magukat

Skynet
rage a vándorló képes szellmes helyen lõdd a szellemet shotgunnal és amikor a szellem kb 5 mp-re pihen akkor nem vándorol a kép😊