1549
Tomb Raider: Angel of Darkness
-
#1202 Átment az összes jelenlegi mentés, zip-ben.
Reméljük, elég lesz egy darabig, mivel az Aquatic research -nél járok :) -
#1201 Kérhetném?
Mert eltűnt végleg,nem látok más megoldást.
Egyébiránt már tényleg kezdem unni a bugok miatti állásmentés-kuncsorgást...
Köszönöm.
-
#1200 Nem is kell a piros ajtót kinyitni.
El kell indulni utána, amerre fut
Van egy fal, ahol egy fehér foltot látsz, mintha nem lenne vakolat
Ha arra indulsz, hirtelen fegyverrel kívülről azt a falrészletet kivágja , ilyenkor megint el kell indulni utána.
Előbb-utóbb egy olyan folyosóra érsz, ahol vannak lézercsíkok, s a háttérben ott áll az ajtófélfát támasztva a fegyveres
itt le kell lőni, s kész.
Ha valamiért végleg eltűnik, nem lehet utánamenni, vagy itt nem jelenik meg a folyosó végén, az bug, sajnos
Pályát elölről kell kezdeni.
De amúgy azt hiszem, van mentésem a környékről... -
#1199 UP!
-
#1198 Elkergettem,egy folyosóra érek ki,mindkét irányban robbanószerek-nna itt nem megy tovább,a piros ajtót most nem is próbálhatom nyitni,pedig erősödtem...
Akkor? -
OBig #1197 Nna végeztem én is. Azé ez a Boaz egy szívatás. Legalábbis, mire rájöttem hogy kell kinyírni. :-)
Persze a vége, Echard se semmi, mire rájössz, hogy nem is kell hozzá medipack, úgyis ki lehet nyírni.
Emlékezz a szellemre. :-))))))) -
OBig #1196 Hát 2* is el kell kergetni. Kuporodj le egy kerevet mögött, és adj neki, főleg amikor tölt. Ha nem megy szójj, kűdök egy mentést. -
#1195 Von Croy'a Apartman-ban a faszit elkergettem,a piros ajtónál a folyosón azt mondta,tápos vagyok..
Megerősödtem,most viszont nem nyitja az ajtót,nem tudok a fószer után menni.
Ezelőtti mentésem még a Hall of...
Mi a megoldás????
Thx. -
OBig #1194 Affraancccbaaa. Köszi rage. Há hamar feladtam a bugra gondolva látom. :-)
-
#1193 Mégis működik
Itt nincsen bug
Visszaküldöm a játékállást
Ahol állok, ugorj be a vízbe, s nézz szét odalent... -
#1192 Nem működik.
Vagyis, találtam állványon sárga gombot, amit nem lehet megnyomni, víz alatt egy kart, amit nem lehet meghúzni, s egy sárga teremben egy nagyobb kart, amit szintén nem lehet meghúzni.
Mondjuk a mentésed lehetett volna a kérdéses kar előtt állva...
Egyébként minden elismerésem a 19 darab full health packhez.
Nekem 9 van, pedig az egész játékban eddig felhasználtam hármat... -
OBig #1191 rage! Ha Nálad műxik a mentésem amit küldtem, akkor abban van bőven lőszer, használd azt. Bár a Tiéd is elég szerintem. -
#1190 Jó,most kinyírtam
:-)
De azt hiszem, sokra nem mentek velem, mert maradt 1 nagy health packom, meg egy csokim
(bár, állítólag, ha beállunk a sarokba, nem tud bántani majd a Boaz), de lőszerből maradt kemény három tár.
Ha nem elég, akkor kérni fogok mentést közvetlen a Boaz kinyírása utánról....
Viszont holnap nekiállok az Aqua pályának -
#1189 Na, Maximum akármi pálya, a disznó jellegű állatkával a végén.
Na, ilyen kamerakezeléssel és irányítással én ki nem nyírom, az is biztos
Állítólag vagy hatszor kell lelőni, mire megdöglik .
Nagyszerű
Játsszon ezzel a Core Design.
Remélem, a számítógépes szaklapok is megadják a 30-40 %-ot neki, mint a PS2 esetében, s kirúgja az Eidos az egész brigádot. -
OBig #1188 És van vagy 1500 szerkesztett pálya is, némelyik veri a főrészeket.
http://www.treditor.hu/
Ha nem is ez a reklám helye. :-))) -
#1187 Azért nem enyire rossz a helyzet, mert van Tomb Raider 1.-2.-3.-4. részamik nekemn tetszetek, és a 3.-ig végig játszotam, de ezt nagyon elfuserált résznek tartom -
OBig #1186 Ez is egy vélemény. :-( -
#1185 Nekem folyton kritikus hibát okozaq rendszerben(winXP+SP1), és resetelnem kell a gépet, és amig müködik a játék(kb. 15perc)alig lehet haladni, mert irányithatatlan, ráadásul ha elöveszek egy fegyvert, akkor azonal forgolodni kezd, és igy élvezhetetlen, ez az amugyis bugos játék.
Aki nézi a forumot, és netán játszani akar vele, én azt mondom ne tegye, mert 1 életre elmegy a kedve a PC-s játékoktol -
vandream #1184 Köszi OBig, minden világos.:-) -
OBig #1182 Ha megnézed a könyvtárban ott 0-val kezdődnek Tehát a játékban a legfelső a 0.TRAODSG, és lefelé a többi az 1.TRAODSG és így tovább. -
vandream #1181 Szeretnék küldeni egy mentést a "Boaz Returns" pálya elejéről egy rászorulónak, de nem tudom, hogy hogyan azonosítsam be a mentés fájlt, segítene valaki? -
OBig #1180 Küldtem Ryder. -
OBig #1178 Ryder!
Nna pont ugyanez volt nálam is.
Nekem úgy ment tovább, hogy az előző pálya végétől mentés nélkül csináltam meg odáig, akkor átjutottam az ajtón. -
OBig #1177 De most nem kilép a játék, hanem nem műxnek a karok. A kéz sem jelenik meg, csak a húsos csillénél.Nnamajd meglátod. :-) -
OBig #1176 Igen rage, ez volt a Sanitarium pályán: Game exception handle error. Ott azért továbbtudtam menni, de most semmi. -
OBig #1175 Küldtem rage. -
#1174 Ja, az más
Hát, az még nem ma lesz, az is biztos.... -
#1173 Game exception handle error, ugye?
Pont ezt olvastam a fórumban, valakinek ugyanez a hiba lép fel állandóan, ugyanott
Dxdiag, sound fül, hangkártyát vedd vissza basic acceleration-re, a játékon belül pedig semmi EAX, csak compatible mód
Hátha... -
OBig #1172 rage! A Sanitárium megvan, ott továbbtudtam menni, de a Aquatic Research Center pályán nemtok mit csinálni. Majd ha odajutsz, akkor szólj, de átküldöm a mentést onnan azért, majd berakod akkor. -
#1170 Gratulálok
Jó neked :))
Pont az a baj, hogy a fanatizmus miatt nem nyugszik az ember, amig végig nem viszi:) -
vandream #1169 Ezennel tudatom mindenkivel, hogy sikerült végigvinnem a Tomb Raider 6: The Angel of Darkness c. istencsapása játékot, mely elvett az életemből legalább másfél hetet. Hogy miként lehet ezt 5 nap alatt lejátszani (Hamster), máig megfejthetetlen rejtély számomra. Na mindegy, ne adjátok fel, meg lehet csinálni.:-) Önfegyelem, és egy kis fanatizmus kérdése az egész. -
#1168 Előbb azt írtad, mentés nélkül végigvitted, s akkor kinyílt az ajtó.
Most akkor mégsem ? -
#1167 Szerintem, küldd át most.
Végül is, azon a pályán járok úgy is
[email protected] -
#1166 Néhány pozitívum:
Amikor nincsenek bugok , a grafika
A zene
Időnként elég jó TR hangulat.
A story (a főgonoszt elég kegyetlennek ábrázolják)
Az átvezető animációk (pl Kurtis és Lara első közös nagyjelenete, az kifejezetten tetszett)
Hasonkúszás, a mozdulatsorok tökéletessége, pl a falak mászásakor
Negatívumok:
Bug hegyek, grafikai, vagy egyéb játszhatóságot befolyásoló nagy hibák(átdob a következő pályára, vagy pont a bug miatt nem lehet átjutni, duplán számolja a lőszert, stb stb)
Miért nincs gyorsbillentyű a health packok használatához?
Irányítás, de nálam eddig csak akkor , ha lépcsőre akarok fordulni, vagy ha fegyverrel a kézben akarok mászkálni
Az automatikus célzás miatt hihetetlen dolgokat produkál Lara.
S szintén negatívum, hogy már megint tele van idegesítő, szívató, baromi nehéz részekkel
Járművek ? Legalább egy motor lehetett volna a párizsi utcákon...
A nevetséges "fejlődési rendszer"
Ilyen formán semmi értelme.
Még van hátra vagy 8 pálya, úgyhogy még fogom szidni / dícsérni:) -
OBig #1165 De télleg rage! Majd ha odajutsz, szójj lécci, és elküldöm Neked a mentésemet onnan, hogy Nálad is bugzik-ééé. Jóó? :-) -
Takigabi #1164 -
OBig #1163 Jja, télleg affrancbaaa. :-)))
Muszájjjjj -
OBig #1162 Már csak azért is muszály rage, hogy utolérj, és kérhessek egy mentést, mert nem jutok semmire ezzel a savebuggal. De vigyázz a lőszerre, nekem 6 tár maradt a végére, és csak egy csokit zabátam be. :-))))))Majd ahonnan kiengeded a farkast, ne menj be, mert akkor több zombid lesz. :-) -
#1161 Nem, pontos j-vel
Muszáj
:) -
OBig #1160 rage!
"Muszáj ez nekem ?:)"
Muszály. hihhihihihihi