1549
Tomb Raider: Angel of Darkness
  • rage
    Átment az összes jelenlegi mentés, zip-ben.
    Reméljük, elég lesz egy darabig, mivel az Aquatic research -nél járok :)
  • cypher
    Kérhetném?
    Mert eltűnt végleg,nem látok más megoldást.
    Egyébiránt már tényleg kezdem unni a bugok miatti állásmentés-kuncsorgást...
    Köszönöm.
  • rage
    Nem is kell a piros ajtót kinyitni.
    El kell indulni utána, amerre fut

Van egy fal, ahol egy fehér foltot látsz, mintha nem lenne vakolat
    Ha arra indulsz, hirtelen fegyverrel kívülről azt a falrészletet kivágja , ilyenkor megint el kell indulni utána.

Előbb-utóbb egy olyan folyosóra érsz, ahol vannak lézercsíkok, s a háttérben ott áll az ajtófélfát támasztva a fegyveres
    itt le kell lőni, s kész.

Ha valamiért végleg eltűnik, nem lehet utánamenni, vagy itt nem jelenik meg a folyosó végén, az bug, sajnos
    Pályát elölről kell kezdeni.

De amúgy azt hiszem, van mentésem a környékről...
  • cypher
    UP!
  • cypher
    Elkergettem,egy folyosóra érek ki,mindkét irányban robbanószerek-nna itt nem megy tovább,a piros ajtót most nem is próbálhatom nyitni,pedig erősödtem...
    Akkor?
  • OBig
    Nna végeztem én is. Azé ez a Boaz egy szívatás. Legalábbis, mire rájöttem hogy kell kinyírni. :-)
    Persze a vége, Echard se semmi, mire rájössz, hogy nem is kell hozzá medipack, úgyis ki lehet nyírni.
    Emlékezz a szellemre. :-)))))))
  • OBig
    Hát 2* is el kell kergetni. Kuporodj le egy kerevet mögött, és adj neki, főleg amikor tölt. Ha nem megy szójj, kűdök egy mentést.
  • cypher
    Von Croy'a Apartman-ban a faszit elkergettem,a piros ajtónál a folyosón azt mondta,tápos vagyok..
    Megerősödtem,most viszont nem nyitja az ajtót,nem tudok a fószer után menni.
    Ezelőtti mentésem még a Hall of...
    Mi a megoldás????
    Thx.
  • OBig
    Affraancccbaaa. Köszi rage. Há hamar feladtam a bugra gondolva látom. :-)
  • rage
    Mégis működik
    Itt nincsen bug
    Visszaküldöm a játékállást
    Ahol állok, ugorj be a vízbe, s nézz szét odalent...
  • rage
    Nem működik.
    Vagyis, találtam állványon sárga gombot, amit nem lehet megnyomni, víz alatt egy kart, amit nem lehet meghúzni, s egy sárga teremben egy nagyobb kart, amit szintén nem lehet meghúzni.

Mondjuk a mentésed lehetett volna a kérdéses kar előtt állva...

Egyébként minden elismerésem a 19 darab full health packhez.
    Nekem 9 van, pedig az egész játékban eddig felhasználtam hármat...
  • OBig
    rage! Ha Nálad műxik a mentésem amit küldtem, akkor abban van bőven lőszer, használd azt. Bár a Tiéd is elég szerintem.
  • rage
    Jó,most kinyírtam
    :-)

De azt hiszem, sokra nem mentek velem, mert maradt 1 nagy health packom, meg egy csokim
    (bár, állítólag, ha beállunk a sarokba, nem tud bántani majd a Boaz), de lőszerből maradt kemény három tár.

Ha nem elég, akkor kérni fogok mentést közvetlen a Boaz kinyírása utánról....
    Viszont holnap nekiállok az Aqua pályának
  • rage
    Na, Maximum akármi pálya, a disznó jellegű állatkával a végén.

Na, ilyen kamerakezeléssel és irányítással én ki nem nyírom, az is biztos

Állítólag vagy hatszor kell lelőni, mire megdöglik .
    Nagyszerű
    Játsszon ezzel a Core Design.

Remélem, a számítógépes szaklapok is megadják a 30-40 %-ot neki, mint a PS2 esetében, s kirúgja az Eidos az egész brigádot.
  • OBig
    És van vagy 1500 szerkesztett pálya is, némelyik veri a főrészeket.
    http://www.treditor.hu/
    Ha nem is ez a reklám helye. :-)))
  • SZEG007
    Azért nem enyire rossz a helyzet, mert van Tomb Raider 1.-2.-3.-4. részamik nekemn tetszetek, és a 3.-ig végig játszotam, de ezt nagyon elfuserált résznek tartom
  • OBig
    Ez is egy vélemény. :-(
  • SZEG007
    Nekem folyton kritikus hibát okozaq rendszerben(winXP+SP1), és resetelnem kell a gépet, és amig müködik a játék(kb. 15perc)alig lehet haladni, mert irányithatatlan, ráadásul ha elöveszek egy fegyvert, akkor azonal forgolodni kezd, és igy élvezhetetlen, ez az amugyis bugos játék.
    Aki nézi a forumot, és netán játszani akar vele, én azt mondom ne tegye, mert 1 életre elmegy a kedve a PC-s játékoktol
  • vandream
    Köszi OBig, minden világos.:-)
  • OBig
    Ha megnézed a könyvtárban ott 0-val kezdődnek Tehát a játékban a legfelső a 0.TRAODSG, és lefelé a többi az 1.TRAODSG és így tovább.
  • vandream
    Szeretnék küldeni egy mentést a "Boaz Returns" pálya elejéről egy rászorulónak, de nem tudom, hogy hogyan azonosítsam be a mentés fájlt, segítene valaki?
  • OBig
    Küldtem Ryder.
  • OBig
    Ryder!
    Nna pont ugyanez volt nálam is.
    Nekem úgy ment tovább, hogy az előző pálya végétől mentés nélkül csináltam meg odáig, akkor átjutottam az ajtón.
  • OBig
    De most nem kilép a játék, hanem nem műxnek a karok. A kéz sem jelenik meg, csak a húsos csillénél.Nnamajd meglátod. :-)
  • OBig
    Igen rage, ez volt a Sanitarium pályán: Game exception handle error. Ott azért továbbtudtam menni, de most semmi.
  • OBig
    Küldtem rage.
  • rage
    Ja, az más
    Hát, az még nem ma lesz, az is biztos....
  • rage
    Game exception handle error, ugye?
    Pont ezt olvastam a fórumban, valakinek ugyanez a hiba lép fel állandóan, ugyanott

Dxdiag, sound fül, hangkártyát vedd vissza basic acceleration-re, a játékon belül pedig semmi EAX, csak compatible mód

Hátha...
  • OBig
    rage! A Sanitárium megvan, ott továbbtudtam menni, de a Aquatic Research Center pályán nemtok mit csinálni. Majd ha odajutsz, akkor szólj, de átküldöm a mentést onnan azért, majd berakod akkor.
  • rage
    Gratulálok
    Jó neked :))

Pont az a baj, hogy a fanatizmus miatt nem nyugszik az ember, amig végig nem viszi:)
  • vandream
    Ezennel tudatom mindenkivel, hogy sikerült végigvinnem a Tomb Raider 6: The Angel of Darkness c. istencsapása játékot, mely elvett az életemből legalább másfél hetet. Hogy miként lehet ezt 5 nap alatt lejátszani (Hamster), máig megfejthetetlen rejtély számomra. Na mindegy, ne adjátok fel, meg lehet csinálni.:-) Önfegyelem, és egy kis fanatizmus kérdése az egész.
  • rage
    Előbb azt írtad, mentés nélkül végigvitted, s akkor kinyílt az ajtó.
    Most akkor mégsem ?
  • rage
    Szerintem, küldd át most.
    Végül is, azon a pályán járok úgy is
    [email protected]
  • rage
    Néhány pozitívum:

Amikor nincsenek bugok , a grafika
    A zene
    Időnként elég jó TR hangulat.
    A story (a főgonoszt elég kegyetlennek ábrázolják)
    Az átvezető animációk (pl Kurtis és Lara első közös nagyjelenete, az kifejezetten tetszett)
    Hasonkúszás, a mozdulatsorok tökéletessége, pl a falak mászásakor

Negatívumok:
    Bug hegyek, grafikai, vagy egyéb játszhatóságot befolyásoló nagy hibák(átdob a következő pályára, vagy pont a bug miatt nem lehet átjutni, duplán számolja a lőszert, stb stb)
    Miért nincs gyorsbillentyű a health packok használatához?
    Irányítás, de nálam eddig csak akkor , ha lépcsőre akarok fordulni, vagy ha fegyverrel a kézben akarok mászkálni
    Az automatikus célzás miatt hihetetlen dolgokat produkál Lara.
    S szintén negatívum, hogy már megint tele van idegesítő, szívató, baromi nehéz részekkel
    Járművek ? Legalább egy motor lehetett volna a párizsi utcákon...
    A nevetséges "fejlődési rendszer"
    Ilyen formán semmi értelme.

Még van hátra vagy 8 pálya, úgyhogy még fogom szidni / dícsérni:)
  • OBig
    De télleg rage! Majd ha odajutsz, szójj lécci, és elküldöm Neked a mentésemet onnan, hogy Nálad is bugzik-ééé. Jóó? :-)
  • Takigabi
  • OBig
    Jja, télleg affrancbaaa. :-)))
    Muszájjjjj
  • OBig
    Már csak azért is muszály rage, hogy utolérj, és kérhessek egy mentést, mert nem jutok semmire ezzel a savebuggal. De vigyázz a lőszerre, nekem 6 tár maradt a végére, és csak egy csokit zabátam be. :-))))))Majd ahonnan kiengeded a farkast, ne menj be, mert akkor több zombid lesz. :-)
  • rage
    Nem, pontos j-vel
    Muszáj
    :)
  • OBig
    rage!
    "Muszáj ez nekem ?:)"
    Muszály. hihhihihihihi