Tomb Raider 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Se múvi,semmi,hogy mi történt..
Hová,merre?
Mindjárt olyan uninstall-t nyomok,hogy csak..
Kösz.
Szerintem, te jobban le akartál menni, mint amennyire kellett volna
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mivel lõjem, hogy kábuljon?
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Hogy a verésbe kell kinyírni a szellemet? Csak lõni kell, mint a barom, vagy valami trükk van?
Elõre is kösz.
Csács
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Ez a fõ gondom,hogy lefelé már nem enged úszni,miután kinyílt a rács a kõ felett.
Ahonnan elvetted a kristályt, nézd csak meg az állvány alját..
Szépen az árnyékban eldugva a kar.
Aztán már látni fogod, merre tovább
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Csak azért,mert megvan a kõ a víz aljáról,de nem jutok ki a vízbõl..
Megoldás???
Lefelé már nem lehet úszni,felfelé meg kéne még víz,de nincs kapcsoló sehol már...
Thx.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Köszi a segítséget, megvan...majd írok, ha megint van valami.
1 megjegyzés: ennyit már régóta szoptam játékon, talán az Indiana Jones volt ilyen úgy 4 hónappal ezelõtt...
Rage at work kollega😊 - a véleményemet inkább megtartom magamnak😊) - de annyit leírok, hogy nem pozitív😊.
Köszi még 1x.
Csács
Elakadtam a Hall of Seasons pályán...Megvan mind a 4 smaragd, beraktam a falakba, de nem tudom, hogy hova kéne menni - hol van az az ajtó, amihez kellettek ezek? Ott van egy omladék, de onnan nem tudok feljutni...vagy azt kell? Please HELP!
Zárójelben megjegyzem: kurva nehéz lett volna csinálni az Eidos-nak egy 4 mp-es engine movie-t, hogy melyik ajtó nyílt ki...biztos nem futotta a pénzbõl...vazz + ja, meg bírom a csontit, aki ott szó szerint veri veled együtt, és ha éppen felé közelítesz, suhint egy jó nagyot, úgy, mint a parasztbácsi a mezõn a kaszával, de sehogysem talál el...vagy lehet, hogy õ a lelki társad ezen a pályán?😊)) Na jó, szatírikus írásomat befejezem, inkább írjatok, mi a megoldás...😊
Elõre is köszi!
Csács
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az elsõ pályán mikor bemegyek az ablakon a szobába hogyan kell kinyitni a szekrényt amin lakatvan?
A Strahovban is lehetett ugyanilyen fegyvert találni.
Akkor viszem haza a 2000 Euro-t 😊
Biokertészet jól néz ki😊
Amivel elõveszed
Pedig ott nem lehetett tõle kérdezni semmit, magától játszotta a cut scene-t, s kész...
Nem értem...
Eljutottam Prágába, a Strahov Fortressbe.
A szellemesdit amúgy a Hall of Seasonst köszönjük a Core Design-nak...
(Jó játék volt..😊
Amúgy kicsit érdekes, hogy végig kell menni az elemek kihívásain, a csapdákon, megkeresni 4 kristályt - miért is?
Hogy felmehessünk az épület erkélyére
Kár, hogy Lara nem hozott létrát...😊
Kérdés:
Riporter 800 Euroért elvitt a Strahovba
2080 Eurom maradt.
Viszont, azt olvastam, ad fegyvert is
Valami gáz - fegyvert
Nem adott.
Miért nem ?
Itt talász hozzá újabb drivereket:
http://uk.europe.creative.com/support/
Ha véletlenül eggyikkel sem menne, akkor itt találsz egy nem hivatalos drivert, amivel biztos elindul, (de úgy láttam ezzel a kártya extrái elvesznek).
http://kxproject.spb.ru/down.php?language=en
Ha esteleg mégse a hangkártya lenne a gond, akkor sajnos passz.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
Itt szeretném megköszönni e két jólelkü embernek h 1 nap idegtépelõdés utn megtudtam h 3 óra nem =negyed 1-el
KÖSZÖNÖM NEKTEK-igazi TOMB-osok vagytok

A kép vándorol
A sebesség elsõ ránézésre kb 2 FPS
Irigylem azokat , akik nem szeretik a Tomb Raidert.
Pár nap idegeskedéstõl megkímélik magukat

lol