Tomb Raider 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ez kimaradt.
Köszi rage.
2., guggolj le, s kússz a pálya közepéhez közel
Nem teljesen oda, csak a közelébe, hogy gyorsan oda lehessen szaladni.
3., maradj így guggolva, s nézd, mi történik
varázsol, lövöldöz,majd megigéz 3 teremtményt,
amik berohannak, s a pálya közepén egyesülnek
Ilyenkor felállsz, fegyver elõ, megsorozod.
Ekkor elesik, mellé lépsz - cut scene jön, Lara belevágja az elsõ Shardot.
Na, s ugyanez háromszor, ekkor jön a jelenet
Onnantól majd meglátod...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ugye, ott alul úszik az a dög
Át kell egy kart elõször állítani, hogy legyen áram.
Ezután kell ennek a dögnek enni adni , hogyha lent úszkálok, ne egyen meg
Lent van egy kapcsoló, s sokat kell ott úszkálni.
De a viziszörny nem volt éhes, vagy nem tudom, egyáltalán nem bántott, így a pálya felét kihagytam.
Simán úszkáltam mellette , kapcsolót állítottam, s befejeztem a pályát.
Annyi kell, hogy a kar áram alatt legyen, aztán húzhatunk onnan a fenébe
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Vége a játéknak, hál Istennek.
Jönnek a nyugis hétköznapok..
:-)))
A végén a Lost Domain time limites futásánál azt hittem, kivágom az ablakon a CD-t...
Onnantól már aránylag könnyen végigjátszható.
Furcsa, hogy a két fõellenség leküzdése semmi nehézséget nem okoz.
Eckhard alatt pl lehetett nézni a tv-t is 😊)
Összességében annyit róla, hogy adjanak ki patcheket, továbbá menjenek a francba a sok szívatás miatt
Grafika : a bugok miatt csak 80 %
Zene : 90 %
Játszhatóság : a nagyobb bugok miatt mindenki adjon rá amennyit akar...
Nálam végül is nem okozott fennakadást, de idegesítõ volt gyakran, legyen 75%
Szavatosság : Isten õrizzen tõle mégegyszer,
20 %
Olyan 65 - 70 %-ot érdemel így összességében.
Most már csak azzal foglalkozom, ha valaki elakad, itt segítek neki
Akkora hibákat,mint amekkorák ebben a részben vannak,még anno PSX-es elsõ rész többszöri végigjátszása során sem tapasztaltam...
Bárcsak az lenne a legnagyobb gond,hogy Lara belelóg a falba.Nem hittem,hogy egszer még visszasírom ezeket a hibákat,de miután most láttam vizen-falon keresztül járni Croft-ot,ezek után nem tudom,mit mondhatnék...
Vajon mi viszi tovább az embert a játékban???
Szerintem már csak az elõzõ epizódok iránti tisztelet...

Szóval: Szaladj be a balsarokba. fegyvert elõ, és amikor köpi a trutyit, akkor lõdd, amikor a pisztolyt is látod, máskor úgy sem lõ. Így kinyiffan a jobb elsõ páncélja. Most szintén amikor trutyizik, lõdd, de közben nyomd a jobb cursort, így a másik páncélnak is annyi lesz, elfutni úgysem tudsz mellette, Õ meg nem ér el.
Utána tedd el a fegyvert, és ugorj ki mellõle. Amikor utánad jön, szaladj valamelyik oldalához, fegyvert elõ, és nyomd meg az END gombot, így a hátsó páncélt veszi célba, de csak akkor lõjj, amikor trutyizik. Utána a másik oldalán ugyanezt. Oldalt nem ér el, így nem kell egy medpack se. Ha kinyiffant, kijön belõle egy kis Boaz, annak már elég egy sorozat és vége. Ha elfogy a lõszer, a homokos részen. Kicsit más színû ott a föld.
Úgyhogy, kérnék is egy mentést a végérõl, a
[email protected] címre
3 tár ehhez kevés, én pedig sehol sem látok
végtelen tölténytárat a földön
Oké, de most valahogy nem esik le, hogy milyen idõre állítsam az órát😊). Mi az?
Kösz!
Csács
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
😊)
Nincs már bizonyítható hardcore játék sem
Okos fogás a Core Design-tól😞
Van a víznek a haltól elzárt kis része
Oda ugorj be, ússz a vezetékek mögé,
s állítsd át a kapcsolót!
Akkor a saját mentésemet viszem tovább.
Végén van valami statisztika ?
Mint régen?
Vagy jön az End felirat/stáblista/uninstall?
Igazi Tombos f... izé,részek
😊
Akkor nyílik ki az óra üveglapja
Már régen írtam elakadás miatt, most írok😊.
Itt akadok: amikor leütöm Larával Bouchard-ot, és ugye bemegyek az ajtón, egy nagy terembe érek, ahol szemben van egy ajtó, amivel nem tudok mit csinálni...felmentem a lépcsõn, odatoltam a cuccost, felugrottam, és van két húzókar...namost ezek mi a picsát nyitnak? - huzogattam õket 1000-rel, de vissza nem tudok menni, és nem nyílik ki semmi...mi a téma?
Zárójelben: eddig sztem kurva hangulatos a Prága-i környezet, remélem, nem laposítják el a szokásos Tomb-os faszságokkal a színt, mint ahogy elõbb tették Párizsban😞.
Köszi a segítséget elõre is!
Csács
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
De pl nálam nem jött elõ bug
Utána már nem nagyon van ilyesmi ismertebb hiba
Az még jól jöhet...
Reméljük, elég lesz egy darabig, mivel az Aquatic research -nél járok 😊
Mert eltûnt végleg,nem látok más megoldást.
Egyébiránt már tényleg kezdem unni a bugok miatti állásmentés-kuncsorgást...
Köszönöm.

El kell indulni utána, amerre fut
Van egy fal, ahol egy fehér foltot látsz, mintha nem lenne vakolat
Ha arra indulsz, hirtelen fegyverrel kívülrõl azt a falrészletet kivágja , ilyenkor megint el kell indulni utána.
Elõbb-utóbb egy olyan folyosóra érsz, ahol vannak lézercsíkok, s a háttérben ott áll az ajtófélfát támasztva a fegyveres
itt le kell lõni, s kész.
Ha valamiért végleg eltûnik, nem lehet utánamenni, vagy itt nem jelenik meg a folyosó végén, az bug, sajnos
Pályát elölrõl kell kezdeni.
De amúgy azt hiszem, van mentésem a környékrõl...
Akkor?
Persze a vége, Echard se semmi, mire rájössz, hogy nem is kell hozzá medipack, úgyis ki lehet nyírni.
Emlékezz a szellemre. :-)))))))
Megerõsödtem,most viszont nem nyitja az ajtót,nem tudok a fószer után menni.
Ezelõtti mentésem még a Hall of...
Mi a megoldás????
Thx.
Itt nincsen bug
Visszaküldöm a játékállást
Ahol állok, ugorj be a vízbe, s nézz szét odalent...
Vagyis, találtam állványon sárga gombot, amit nem lehet megnyomni, víz alatt egy kart, amit nem lehet meghúzni, s egy sárga teremben egy nagyobb kart, amit szintén nem lehet meghúzni.
Mondjuk a mentésed lehetett volna a kérdéses kar elõtt állva...
Egyébként minden elismerésem a 19 darab full health packhez.
Nekem 9 van, pedig az egész játékban eddig felhasználtam hármat...
:-)
De azt hiszem, sokra nem mentek velem, mert maradt 1 nagy health packom, meg egy csokim
(bár, állítólag, ha beállunk a sarokba, nem tud bántani majd a Boaz), de lõszerbõl maradt kemény három tár.
Ha nem elég, akkor kérni fogok mentést közvetlen a Boaz kinyírása utánról....
Viszont holnap nekiállok az Aqua pályának
Na, ilyen kamerakezeléssel és irányítással én ki nem nyírom, az is biztos
Állítólag vagy hatszor kell lelõni, mire megdöglik .
Nagyszerû
Játsszon ezzel a Core Design.
Remélem, a számítógépes szaklapok is megadják a 30-40 %-ot neki, mint a PS2 esetében, s kirúgja az Eidos az egész brigádot.
http://www.treditor.hu/
Ha nem is ez a reklám helye. :-)))

Aki nézi a forumot, és netán játszani akar vele, én azt mondom ne tegye, mert 1 életre elmegy a kedve a PC-s játékoktol