1549
Tomb Raider: Angel of Darkness
-
Marcus_ #1287 Köszönöm OBig a válaszod! -
OBig #1286 Háát akkor egy kicsit menj a szájához, és amikor trutyizik akkor póbáld. Ha belelősz a hasába 5-öt, akkor kezd el köpködni asszem. -
#1285 Tudom, arra válaszoltam. Lelövöm ez első két páncélt, de miután az oldalához futok, elkezd körözni, ,hogy elkapjon és nem lő zöld trutyit. -
OBig #1284 A hátsókat úgy tudod kilőni, ha az END gombbal átváltod a célzást hátra. Ha nem állítottad át a bukfencet persze más gombbra. -
OBig #1283 Szaladj be a balsarokba. fegyvert elő, és amikor köpi a trutyit, akkor lődd, amikor a pisztolyt is látod, máskor úgy sem lő. Így kinyiffan a jobb első páncélja. Most szintén amikor trutyizik, lődd, de közben nyomd a jobb cursort, így a másik páncélnak is annyi lesz, elfutni úgysem tudsz mellette, Ő meg nem ér el.
Utána tedd el a fegyvert, és ugorj ki mellőle. Amikor utánad jön, szaladj valamelyik oldalához, fegyvert elő, és nyomd meg az END gombot, így a hátsó páncélt veszi célba, de csak akkor lőjj, amikor trutyizik. Utána a másik oldalán ugyanezt. Oldalt nem ér el, így nem kell egy medpack se. Ha kinyiffant, kijön belőle egy kis Boaz, annak már elég egy sorozat és vége. Ha elfogy a lőszer, a homokos részen. Kicsit más színű ott a föld. -
OBig #1282 Pharaoh. Nemrég leírtam ide, nézd meg lejjebb egy kicsit. :-) -
#1281 Ezt a Boauz-t nem bírom megölni, már kiéöttem az elős két pánvélt vagy mit a hátán, de a hátsókat nem tudom. Még valami tanács esetleg? -
OBig #1280 Marcus! Ha nem lövöd le az OllókezűEdwardot, a férgek nem is jönnek elő. DE:
A két szélen van két mittomén, rámpa, lépcsőn lehet felmenni. Nos, onnan nézva ahol bejöttél, a baloldali közepén látsz egy növénnyel benőtt csövet. Azon tudsz felmászni az emeletre. De állj, a lenti növényhez, csak onnan tudsz felkapaszkodni rá, egy ugrással,közvetlenül a fal mellett nem. -
OBig #1279 Készül már a szövegek magyarítása, félig már kész, de addig is, mindig, mindenhol válaszd a hoszabb szöveget. :-) -
Marcus_ #1278 Sziasztok!
Itt vagyok azon a Biokertes pályán.Bekerültem egy nagy udvarra tele ilyen zöld tárolóval ahonnan férgek jönnek elő.
Fenn a magasban van egy csap,de itt lenn csak egy törött létra.
Hogy a francba jutok fel?
Válaszokat előre is megköszönöm!!
Hi All! -
Takigabi #1276 a Hall Of Season után Kurtissel nyomulunk ugye? -
Takigabi #1274 1)A csákó Kurtis volt
2)a templomban fogadni lehet
3)a Serpent Rouge-ba kell menni a garázson át -
#1271 Boaz-nal hol van pontosan a töltény amit fellehet venni? -
Light #1269 Csá!
Mondjátok el, hogy kell tologatni azokat a bizonyos ládákat, amikről előbb kértem segítséget!
Köszi!
csács -
OBig #1268 De én nem használtam fel az tuti, nem is kell. -
OBig #1267 Az Aqua pályán sehol, majd utána, de nem bizti hogy az. Én legalábbis nemtom, de majd mekklesem. -
#1266 Az Aqua pályán hol lehet az oxigénpalackot felvenni? -
#1265 Jajj, az egy szemét rész volt azért, mert én azt hittem, ugyanúgy működik a ládatologatás, mint anno.
S nem lehet egyik ládát a másikra félig rátolni, majd a maradék kis részre felállva a ládát továbbtolni...
Itt lehet, erre figyelj majd! -
Light #1264 Nah, elérkeztem a hülye Sokoban-ládatologatós részhez, de az agyam most nem áll rá, úgyhogy holnap leszek kisiparos:))...vazz.
Köszi a segítséget!
Csács
Yocc. -
#1263 Lehet, hogy volt valami gondod Windows-zal
A Pc Dome-on javarészt a help deskkel foglalkozom :) -
OBig #1262 Én is örülök. :-))))
Már én setom miről levleztünk. :-) -
#1261 Anno valamiért (már nem emlékszem) váltottunk pár levelet
De elég rég volt :)
Akkor örülök, hogy újra találkoztunk:) -
OBig #1260 :-)))))))))))))
Igen, én voltam.
Azokból a betűkből lett most ez. :-))))) -
#1259 Egyébként, te voltál anno, aki a TR4-nél sokat segített , még Bogi néven? -
OBig #1258 Köszi rage. :-) -
#1257 Print screen veszi ki a képet, s teszi a játék Screenshot könyvtárába -
#1256 A darun át is, meg a ládákon át is el lehet jutni
Ez nem bug, direkt van így
Nyugodtan mássz át a ládákon keresztül
S még ne töröld a játékot
Csak, mikor végigvitted, de utána gyorsan:)
Amúgy legyen mentésed minden pálya elejéről, mig be nem fejezed a pályát.
---
mégegyszer:
Ha Bouchard-dal nem beszélsz rendesen (nem jó mondatokat választasz ), akkor megöl
-
Light #1255 Oké, megnézem, köszi, perc. -
OBig #1254 Light! Nem arra a konténerre kell ugranoód, amit elvisz a daru, hanem marad ott egymáson kettő, arra juss fel, és onnan a másik irányba ugorj, a szellőző kapcsolojóra ami a falon van.
De küldhetek mentést, ha akarod. -
klastrom #1253 Szóval akkor was zeitung ? -
klastrom #1252 No para ! -
OBig #1251 Hát igen, Te Bouchard-ot kérdezted, és nem Eckhardt-ot.
De azért talán segít Neked valaki. -
Light #1250 Sziasztok!
Most éppen léptem be a Strahov Fortress pályára...odamentem a kapuhoz, a daru jött, vártam, és észrevettem, hogy van a nyitott konténerbe valami...lementem, felvettem a sebládát, MENTETTEM, és megyek vissza, ugranék fel, de a daru elviszi a konténert, amire kéne ugranom...mondom, akkor várok, amíg visszajön...vártam 5 percet, de semmi, lerakja, és meg sem mozdul...
Mondjátok azt, hogy valahogy újra lehet mozgásra késztetni a darut!!! Vagy ha az ember itt nem figyel, és ment (mint én), akkor RÁBASZOTT AZ EGÉSZ KURVA GECIRE??? - mivel a legutolsó sima save-em valahol Párizsban van:((.
Ha úgy van, ahogy gondolom, akkor valaki szánjon meg lécci egy mentéssel...közvetlen a Strahov Fortress-től, mert én nem akarom még 1x végigcsinálni ezt a sok szart!!! És törtlöm a picsába ezt a bugos játékot...mellesleg félre ne értsetek, jó játék, tényleg, nekem tetszik, de ha erre a bugra rászívtam, akkor nem érdekel, törlöm!
Előre is köszi a segítséget!
Csács -
klastrom #1249 Hát öccsém te itt iggen elnéztél valamit ! Futás aludni mert megszid anyuci ! Ohh "Big" aki valójában nem is olyan Big, csak a kis szája ! Ugyeeeee ? -
OBig #1248 Hát öcsém, az egyik oszlopon van egy kapcsoló, a hulla előtt Kurtis fegyvere, és az árkádok alatt egy létra.
Így jó? :-( -
klastrom #1247 Bővebben kapcsoló a falon, létra, stb.Hiába a sokk vicc én itt zérót se látok öccsém ?! -
OBig #1247 Print Screennel veszed ki a képet? Vagy van valami bill amivel ki lehet szedni? Mint régen az "Á"-val? -
OBig #1246 rage, a szobroknál is volt egy fal amit be lehetett rúgni.
De gratula, nem lehetett semmi. :-)
Jja, ez a dög nálam is repült, de először én kinyírtam. Franc, aki még eteti is. :-))) -
Lara és a repülő víziizé
-
#1244 Egy levegővel megcsináltam :)))
Onnan, hogy volt egy kis nyílás, ott ki lehet mászni, van ott lőszer + eü csomag
Onnan beugrom a vízbe, előreúszás, fal berúgása, két szobornál lánc meghúzása, majd felúszás a plafon felé
Ez volt egy levegővel:)