1549
Tomb Raider: Angel of Darkness
-
#1329 Én is pont ennél a résznél "találtam" meg az inventoryt úgy, hogy összevissza nyomogattam a billentyűket! -
Takigabi #1328 a sírok tetején ugrálva eljuthatsz a ráccsal lezárt részhez -
#1326 Nekifutásból, sprintelve, akkora gyönyörű fejeseket ugrottam a rohadt Lost Domain pályán a sziklákról a talajra, 10 pontos gyakorlat volt
Aztán jöhetett a Load Game...
Volt párszor a játék során:) -
#1325 Tab gomb az inventory... -
#1323 Nincs a neten valami összesítő (képpek) ,hogy milyen fegyverek vannak stb, mert az az érzésem néhány fegyvert nem láttam. -
#1322 Úúúúristen, ebben a játékban volt 21 pálya? Olyan mintha csak vagy tíz lett volna... és tényleg... most számolom :) mik vannak :) -
OBig #1321 A 21. pályától lehet.
Asszem a Tomb of Ancients-től kezdve. -
#1320 Kár hogy nem lehetett előbb... vagy lehetett? Nincs régi mentésem :((( -
OBig #1319 Kell is majd az a nagy ugrás a végén, az időrefutásnál. :-) -
#1318 Skacok, azt ti kipróbáltátok, hogy sprintből milyeneket tud ugrani a csaj? Nagyon brutális Mátrixos rulez bige :-) Mindenestre a Core-nál nem törték halálra magukat a befejezésen. Sokkal hangulatosabb volt a TR3 végén, amikor letusolt :) -
#1317 Azért ne felejts el menteni! -
Light #1316 MEGVAN, MEGVAN, MEGVAN!!!!
I made it!!!
Köszi, de már mind1!
Vazz, végre!
Nah, ennyi megpróbáltatás elég volt mára, megyek filmet nézni...
Mindenkinek köszönöm!
csács -
OBig #1315 Küldtem, gőz elzárva, Lara a ládák tetején. Mássz át. :-) -
Light #1314 Megpróbálom még 1x...1 perc! -
Light #1313 Hát nem toom...Biztos én vagyok béna, és sztem 100, de nincs ehhez idegrendszerem...
OBig, köszi, de úgy sem megy...nem azóta próbálom (azért annyira nem:), de most is megnéztem és nem...tudnál/tok küldeni közvetlen az átjutás után egy mentést?
Köszi előre!
csács -
OBig #1312 Hihihihi Köszi. :-) -
#1311 Szívesen.... -
OBig #1310 Nna ezt nemtom, hogy kell beszúrni ide. :-)
Szúrd be lécci a másikat is. :-) -
#1309 -
-
#1307 -
OBig #1306 Itt egy másik kép is, hátha ez jobb:
http://www.treditor.hu/strahov_ladak2.jpg -
OBig #1305 Lényeg, hogy itt úgy is tudod tolni, hogy az alatta levőre állsz rá.Ha egy kicsit előrébb van a felső. -
OBig #1304 Light! A gőzt már kikapcsoltad?
Ott van több láda is, van amit a többihez tudsz tolni. Nézd meg itt, így tologasd őket:
http://www.treditor.hu/strahov_ladak.jpg -
OBig #1303 Akkor gratula Pharaoh. :-) -
Light #1302 Sziasztok!
Az a bajom, hogy Hamster ládatologatós-segítségével sem tudom megoldani a helyzetet, mert nem értem néha, hogy mit kéne - mit írt...valaki eszméletlen részeletesen elmondaná a mo.-t, mert nekem már nagyon kezd elegem lenni ebből, és nagyon megfontolom, hogy ne töröljem a játékot!
Köszi!
csács -
#1301 Nem, az egésznek van vége, Lara bement abba a sötétségbe és kész, ennyi? -
OBig #1300 Még egy, igen idegesítő időrefutásod vissza van viszont. :-) -
OBig #1299 Ha Boazt kinyírtad?
Nem, nincs vége, még van vissza két pálya. Még Eckhardot is ki kell nyírni, de az már nudli, csak emlékezz a szellemre majd. :-) -
#1298 Na végre én is végigvittem. Így vége van? -
OBig #1297 A bejárattal pont szemben van a túloldalon, a két sarok között majnem középen, kicsit jobbra. -
OBig #1296 Nna itt nézd meg:
http://www.treditor.hu/boaz_loszer.jpg -
OBig #1295 Nem a sarkon kell lennie a tárnak. Nna mindjárt csinálok egy képet onnan, pill. -
#1294 Sehol nincs ott nálam lőszer,a sarkot megtaláltam,ahol lennie kellene.
De nincs,nálam meg 2 tár lőszer van+a pisztoly..
??? -
OBig #1293 Háát pedig ott kell lennie, nézz csak körül.Kicsit világosabb ott a föld. De ha egyszer felvetted, utána csak akkor lesz újra, ha teljesen elfogy a lőszered. -
Ryder #1292 OBig a legngyobb... :DDD -
OBig #1291 Nna akkor túl vagy a nehezén. :-) -
#1290 Ismét belerohantam egy bug-ba.
Ellenfelem nekem is Boaz,de 2 tár lőszeren kívül csak ez a tetű f@szi van velem.Az általatok írt helyen nálam nincs lőszer.
Ötletek??
Hiába töltögetem vissza az állást,semmit nem ad be,ami jó lenne.
Köszönöm. -
#1289 Kösz, tényleg bevált ez a hasonlövöm-köpik taktika. -
OBig #1288 Szívsn. :-)
Csak sikerüljön. :-)