Tomb Raider 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utána tedd el a fegyvert, és ugorj ki mellõle. Amikor utánad jön, szaladj valamelyik oldalához, fegyvert elõ, és nyomd meg az END gombot, így a hátsó páncélt veszi célba, de csak akkor lõjj, amikor trutyizik. Utána a másik oldalán ugyanezt. Oldalt nem ér el, így nem kell egy medpack se. Ha kinyiffant, kijön belõle egy kis Boaz, annak már elég egy sorozat és vége. Ha elfogy a lõszer, a homokos részen. Kicsit más színû ott a föld.
A két szélen van két mittomén, rámpa, lépcsõn lehet felmenni. Nos, onnan nézva ahol bejöttél, a baloldali közepén látsz egy növénnyel benõtt csövet. Azon tudsz felmászni az emeletre. De állj, a lenti növényhez, csak onnan tudsz felkapaszkodni rá, egy ugrással,közvetlenül a fal mellett nem.
Itt vagyok azon a Biokertes pályán.Bekerültem egy nagy udvarra tele ilyen zöld tárolóval ahonnan férgek jönnek elõ.
Fenn a magasban van egy csap,de itt lenn csak egy törött létra.
Hogy a francba jutok fel?
Válaszokat elõre is megköszönöm!!
Hi All!
2)a templomban fogadni lehet
3)a Serpent Rouge-ba kell menni a garázson át
Mondjátok el, hogy kell tologatni azokat a bizonyos ládákat, amikrõl elõbb kértem segítséget!
Köszi!
csács
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
S nem lehet egyik ládát a másikra félig rátolni, majd a maradék kis részre felállva a ládát továbbtolni...
Itt lehet, erre figyelj majd!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Köszi a segítséget!
Csács
Yocc.
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
A Pc Dome-on javarészt a help deskkel foglalkozom 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Már én setom mirõl levleztünk. :-)
De elég rég volt 😊
Akkor örülök, hogy újra találkoztunk😊
Igen, én voltam.
Azokból a betûkbõl lett most ez. :-)))))
Ez nem bug, direkt van így
Nyugodtan mássz át a ládákon keresztül
S még ne töröld a játékot
Csak, mikor végigvitted, de utána gyorsan😊
Amúgy legyen mentésed minden pálya elejérõl, mig be nem fejezed a pályát.
---
mégegyszer:
Ha Bouchard-dal nem beszélsz rendesen (nem jó mondatokat választasz ), akkor megöl
De küldhetek mentést, ha akarod.
De azért talán segít Neked valaki.
Most éppen léptem be a Strahov Fortress pályára...odamentem a kapuhoz, a daru jött, vártam, és észrevettem, hogy van a nyitott konténerbe valami...lementem, felvettem a sebládát, MENTETTEM, és megyek vissza, ugranék fel, de a daru elviszi a konténert, amire kéne ugranom...mondom, akkor várok, amíg visszajön...vártam 5 percet, de semmi, lerakja, és meg sem mozdul...
Mondjátok azt, hogy valahogy újra lehet mozgásra késztetni a darut!!! Vagy ha az ember itt nem figyel, és ment (mint én), akkor RÁBASZOTT AZ EGÉSZ KURVA GECIRE??? - mivel a legutolsó sima save-em valahol Párizsban van😞(.
Ha úgy van, ahogy gondolom, akkor valaki szánjon meg lécci egy mentéssel...közvetlen a Strahov Fortress-tõl, mert én nem akarom még 1x végigcsinálni ezt a sok szart!!! És törtlöm a picsába ezt a bugos játékot...mellesleg félre ne értsetek, jó játék, tényleg, nekem tetszik, de ha erre a bugra rászívtam, akkor nem érdekel, törlöm!
Elõre is köszi a segítséget!
Csács
Így jó? :-(
De gratula, nem lehetett semmi. :-)
Jja, ez a dög nálam is repült, de elõször én kinyírtam. Franc, aki még eteti is. :-)))
Lara és a repülõ víziizé
Onnan, hogy volt egy kis nyílás, ott ki lehet mászni, van ott lõszer + eü csomag
Onnan beugrom a vízbe, elõreúszás, fal berúgása, két szobornál lánc meghúzása, majd felúszás a plafon felé
Ez volt egy levegõvel😊
Nincs ilyen a játékban
Eidos fórumon valaki már négyszer vitte végig, hátha valamit kihagyott
Õ pl a dupla pisztolyt kereste
Nincs semmi ilyesmi a játékban, emiatt kár újrajátszani
Hogy az Aqua pálya után fel lehet venni egy tárgyat, ami ad egy sárga csikot plusz
Szerintem, ez nem más, mint a következõ pálya úszásos jeleneteihez való kis oxigénpalack, hogy tovább tudj a víz alatt maradni
Gondolom én
Ugyanis elfelejtettem használni, s anélkül csináltam meg a Trophy pályát
Akkor azért volt az olyan nehéz ?
:-))
0 levegõvel mentem ki a terem tetején, ugyanis😊
Válassz más mondanivalót.
Legyél hozzá kicsit kedvesebb😊
Tessék, alternativ befejezés is van, mint látjátok😊