Tomb Raider 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm OBig a válaszod!

Háát akkor egy kicsit menj a szájához, és amikor trutyizik akkor póbáld. Ha belelõsz a hasába 5-öt, akkor kezd el köpködni asszem.
Pharaoh
Tudom, arra válaszoltam. Lelövöm ez elsõ két páncélt, de miután az oldalához futok, elkezd körözni, ,hogy elkapjon és nem lõ zöld trutyit.

A hátsókat úgy tudod kilõni, ha az END gombbal átváltod a célzást hátra. Ha nem állítottad át a bukfencet persze más gombbra.
Szaladj be a balsarokba. fegyvert elõ, és amikor köpi a trutyit, akkor lõdd, amikor a pisztolyt is látod, máskor úgy sem lõ. Így kinyiffan a jobb elsõ páncélja. Most szintén amikor trutyizik, lõdd, de közben nyomd a jobb cursort, így a másik páncélnak is annyi lesz, elfutni úgysem tudsz mellette, Õ meg nem ér el.
Utána tedd el a fegyvert, és ugorj ki mellõle. Amikor utánad jön, szaladj valamelyik oldalához, fegyvert elõ, és nyomd meg az END gombot, így a hátsó páncélt veszi célba, de csak akkor lõjj, amikor trutyizik. Utána a másik oldalán ugyanezt. Oldalt nem ér el, így nem kell egy medpack se. Ha kinyiffant, kijön belõle egy kis Boaz, annak már elég egy sorozat és vége. Ha elfogy a lõszer, a homokos részen. Kicsit más színû ott a föld.
Pharaoh. Nemrég leírtam ide, nézd meg lejjebb egy kicsit. :-)
Pharaoh
Ezt a Boauz-t nem bírom megölni, már kiéöttem az elõs két pánvélt vagy mit a hátán, de a hátsókat nem tudom. Még valami tanács esetleg?

Marcus! Ha nem lövöd le az OllókezûEdwardot, a férgek nem is jönnek elõ. DE:
A két szélen van két mittomén, rámpa, lépcsõn lehet felmenni. Nos, onnan nézva ahol bejöttél, a baloldali közepén látsz egy növénnyel benõtt csövet. Azon tudsz felmászni az emeletre. De állj, a lenti növényhez, csak onnan tudsz felkapaszkodni rá, egy ugrással,közvetlenül a fal mellett nem.
Készül már a szövegek magyarítása, félig már kész, de addig is, mindig, mindenhol válaszd a hoszabb szöveget. :-)
Sziasztok!

Itt vagyok azon a Biokertes pályán.Bekerültem egy nagy udvarra tele ilyen zöld tárolóval ahonnan férgek jönnek elõ.

Fenn a magasban van egy csap,de itt lenn csak egy törött létra.

Hogy a francba jutok fel?

Válaszokat elõre is megköszönöm!!

Hi All!

a Hall Of Season után Kurtissel nyomulunk ugye?

1)A csákó Kurtis volt
2)a templomban fogadni lehet
3)a Serpent Rouge-ba kell menni a garázson át

Pharaoh
Boaz-nal hol van pontosan a töltény amit fellehet venni?

Csá!
Mondjátok el, hogy kell tologatni azokat a bizonyos ládákat, amikrõl elõbb kértem segítséget!
Köszi!
csács

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

De én nem használtam fel az tuti, nem is kell.
Az Aqua pályán sehol, majd utána, de nem bizti hogy az. Én legalábbis nemtom, de majd mekklesem.
Pharaoh
Az Aqua pályán hol lehet az oxigénpalackot felvenni?

rage
Jajj, az egy szemét rész volt azért, mert én azt hittem, ugyanúgy mûködik a ládatologatás, mint anno.

S nem lehet egyik ládát a másikra félig rátolni, majd a maradék kis részre felállva a ládát továbbtolni...
Itt lehet, erre figyelj majd!

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Nah, elérkeztem a hülye Sokoban-ládatologatós részhez, de az agyam most nem áll rá, úgyhogy holnap leszek kisiparos😊)...vazz.
Köszi a segítséget!
Csács
Yocc.

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

rage
Lehet, hogy volt valami gondod Windows-zal
A Pc Dome-on javarészt a help deskkel foglalkozom 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Én is örülök. :-))))
Már én setom mirõl levleztünk. :-)
rage
Anno valamiért (már nem emlékszem) váltottunk pár levelet
De elég rég volt 😊

Akkor örülök, hogy újra találkoztunk😊

:-)))))))))))))
Igen, én voltam.
Azokból a betûkbõl lett most ez. :-)))))
rage
Egyébként, te voltál anno, aki a TR4-nél sokat segített , még Bogi néven?

Köszi rage. :-)
rage
Print screen veszi ki a képet, s teszi a játék Screenshot könyvtárába

rage
A darun át is, meg a ládákon át is el lehet jutni
Ez nem bug, direkt van így

Nyugodtan mássz át a ládákon keresztül
S még ne töröld a játékot
Csak, mikor végigvitted, de utána gyorsan😊

Amúgy legyen mentésed minden pálya elejérõl, mig be nem fejezed a pályát.

---
mégegyszer:
Ha Bouchard-dal nem beszélsz rendesen (nem jó mondatokat választasz ), akkor megöl

Oké, megnézem, köszi, perc.

Light! Nem arra a konténerre kell ugranoód, amit elvisz a daru, hanem marad ott egymáson kettõ, arra juss fel, és onnan a másik irányba ugorj, a szellõzõ kapcsolojóra ami a falon van.
De küldhetek mentést, ha akarod.
Szóval akkor was zeitung ?
No para !
Hát igen, Te Bouchard-ot kérdezted, és nem Eckhardt-ot.
De azért talán segít Neked valaki.
Sziasztok!
Most éppen léptem be a Strahov Fortress pályára...odamentem a kapuhoz, a daru jött, vártam, és észrevettem, hogy van a nyitott konténerbe valami...lementem, felvettem a sebládát, MENTETTEM, és megyek vissza, ugranék fel, de a daru elviszi a konténert, amire kéne ugranom...mondom, akkor várok, amíg visszajön...vártam 5 percet, de semmi, lerakja, és meg sem mozdul...
Mondjátok azt, hogy valahogy újra lehet mozgásra késztetni a darut!!! Vagy ha az ember itt nem figyel, és ment (mint én), akkor RÁBASZOTT AZ EGÉSZ KURVA GECIRE??? - mivel a legutolsó sima save-em valahol Párizsban van😞(.
Ha úgy van, ahogy gondolom, akkor valaki szánjon meg lécci egy mentéssel...közvetlen a Strahov Fortress-tõl, mert én nem akarom még 1x végigcsinálni ezt a sok szart!!! És törtlöm a picsába ezt a bugos játékot...mellesleg félre ne értsetek, jó játék, tényleg, nekem tetszik, de ha erre a bugra rászívtam, akkor nem érdekel, törlöm!
Elõre is köszi a segítséget!
Csács

Hát öccsém te itt iggen elnéztél valamit ! Futás aludni mert megszid anyuci ! Ohh "Big" aki valójában nem is olyan Big, csak a kis szája ! Ugyeeeee ?
Hát öcsém, az egyik oszlopon van egy kapcsoló, a hulla elõtt Kurtis fegyvere, és az árkádok alatt egy létra.
Így jó? :-(
Bõvebben kapcsoló a falon, létra, stb.Hiába a sokk vicc én itt zérót se látok öccsém ?!
Print Screennel veszed ki a képet? Vagy van valami bill amivel ki lehet szedni? Mint régen az "Á"-val?
rage, a szobroknál is volt egy fal amit be lehetett rúgni.
De gratula, nem lehetett semmi. :-)
Jja, ez a dög nálam is repült, de elõször én kinyírtam. Franc, aki még eteti is. :-)))
rage

Lara és a repülõ víziizé

rage
Egy levegõvel megcsináltam 😊))
Onnan, hogy volt egy kis nyílás, ott ki lehet mászni, van ott lõszer + eü csomag

Onnan beugrom a vízbe, elõreúszás, fal berúgása, két szobornál lánc meghúzása, majd felúszás a plafon felé
Ez volt egy levegõvel😊

Nemcsak az miatt, hanem majd a leírást is tesztelem amit Hamster írt, ír. :-)Nnamegazért tudom, sok mindent kihagytam itt-ott. Amiket látttam, de már nem mentem vissza, gondolom olyan secret félék. Meg több helyen, többféle úton is meg lehet oldani, pölö a Sanitárium pályán is két út van a farkashoz.
Nnade rage. közben két helyen is vehettél volna levegõt. Eccer mielõtt az elsõ falat berúgtad, majd a lovagszobroknál is berúghattál egy falat. Még félig se fogyhat el a levegõ.
rage
Nem lesz semmi plusz
Nincs ilyen a játékban

Eidos fórumon valaki már négyszer vitte végig, hátha valamit kihagyott
Õ pl a dupla pisztolyt kereste
Nincs semmi ilyesmi a játékban, emiatt kár újrajátszani

rage
Hm, most jut eszembe amit mondtál, OBig
Hogy az Aqua pálya után fel lehet venni egy tárgyat, ami ad egy sárga csikot plusz

Szerintem, ez nem más, mint a következõ pálya úszásos jeleneteihez való kis oxigénpalack, hogy tovább tudj a víz alatt maradni

Gondolom én
Ugyanis elfelejtettem használni, s anélkül csináltam meg a Trophy pályát
Akkor azért volt az olyan nehéz ?
:-))
0 levegõvel mentem ki a terem tetején, ugyanis😊

Legalábbis a 4. pályáig semmi.
A bosszató az, hogy elkezdtem újra, és semmi változás, nulláról kezdem, és semmi plussz eddig a. pályáig legalábbis.
Még fel is kell venned valamit+ a falon is van egy gomb, meg egy létra is,........:-)
Hát mert ott még nincs vége a pályának. :-)
rage
Csúnyán beszéltél vele
Válassz más mondanivalót.

Legyél hozzá kicsit kedvesebb😊

Tessék, alternativ befejezés is van, mint látjátok😊

A videjó után mé lõ le mindig ez Bouchard csávó? Game over ?!