Tomb Raider 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

misi9
Hellótok! Nem tudjátok mi lehet az oka annak, hogy akármilyen felbontásban nyomom a játékot, mégy a regrosszabban is (úgy emlékszem 320x200) akad, de mint az állat. Gépem:Gef2 MX200 64MB, 1,1 Celeron, 256MB Ram.
Én a videókártyámra gondoltam, de 320x200-ban csak kéne vinnie. Vagy nem?

Mindig válaszd a hoszabb szöveget mindenhol. Legalábbis nekem bejött. :-)
cypher
Köszönöm szépen.
Remélem most már befejezem,mert már hullik a hajam tõle...
Pharaoh
A beszélgetés olyan irányba ment, hogy ez lett a vége.
Megoldás: load game és a beszélgetésnél mást válassz, mint az elõbb. (

rage
Ha nem szépen beszélsz vele (nem jókat választasz a válaszok közül) akkor lelõ

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Sziasztok!Végre nekem is sikerült elakadnom és mindjárt az elején.Van egy hely ahol Lara találkozik Bouchardal és elkezdenek beszélgetni a végén pedig lelövi szóval meghalok.De miért mit rontok el? Help!
cypher
Valaki a Boez után,vagy hasonló helyrõl dobna irányomba valami mentésfélét?
Se lõszer,se sebesség nincs a faszinak...
Thx.
Aschil
Végigjátszás itt: http://www.tombraider.hu/vegigjatszasok_tr6_1.htm

.:asChil:.

Mayday
Errol van szo! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hali!

Most sikerült beszereznem a gammát és lenne egy kérdésem.
A hang miért úgy jön ki a gépembõl a játéka alatt mintha lassú lenne? Értem itt, hogy pl. Lara hangja kicsit furi. A falmászásoknál a nyögdécselés kissé mélynek hat nem valami jó kis izgató hang 😊 De más hangot nem vettem észre hogy szar lenne és más játéknál sem tapasztaltam. Hangkütyü: Integrált Nforce2 chip
bizkit
Én is pont ennél a résznél "találtam" meg az inventoryt úgy, hogy összevissza nyomogattam a billentyûket!

...úgy hogy...no comment!

a sírok tetején ugrálva eljuthatsz a ráccsal lezárt részhez

rage
Nekifutásból, sprintelve, akkora gyönyörû fejeseket ugrottam a rohadt Lost Domain pályán a sziklákról a talajra, 10 pontos gyakorlat volt

Aztán jöhetett a Load Game...
Volt párszor a játék során😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Tab gomb az inventory...

Pharaoh
Nincs a neten valami összesítõ (képpek) ,hogy milyen fegyverek vannak stb, mert az az érzésem néhány fegyvert nem láttam.

Pelenka
Úúúúristen, ebben a játékban volt 21 pálya? Olyan mintha csak vagy tíz lett volna... és tényleg... most számolom 😊 mik vannak 😊
A 21. pályától lehet.
Asszem a Tomb of Ancients-tõl kezdve.
Pelenka
Kár hogy nem lehetett elõbb... vagy lehetett? Nincs régi mentésem 😞((
Kell is majd az a nagy ugrás a végén, az idõrefutásnál. :-)
Pelenka
Skacok, azt ti kipróbáltátok, hogy sprintbõl milyeneket tud ugrani a csaj? Nagyon brutális Mátrixos rulez bige :-) Mindenestre a Core-nál nem törték halálra magukat a befejezésen. Sokkal hangulatosabb volt a TR3 végén, amikor letusolt 😊
HuAn82
Azért ne felejts el menteni!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

MEGVAN, MEGVAN, MEGVAN!!!!
I made it!!!
Köszi, de már mind1!
Vazz, végre!
Nah, ennyi megpróbáltatás elég volt mára, megyek filmet nézni...
Mindenkinek köszönöm!
csács

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Küldtem, gõz elzárva, Lara a ládák tetején. Mássz át. :-)
Megpróbálom még 1x...1 perc!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Hát nem toom...Biztos én vagyok béna, és sztem 100, de nincs ehhez idegrendszerem...
OBig, köszi, de úgy sem megy...nem azóta próbálom (azért annyira nem😊, de most is megnéztem és nem...tudnál/tok küldeni közvetlen az átjutás után egy mentést?
Köszi elõre!
csács

Hihihihi Köszi. :-)
HuAn82
Szívesen....

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Nna ezt nemtom, hogy kell beszúrni ide. :-)
Szúrd be lécci a másikat is. :-)
HuAn82

HuAn82

HuAn82

Itt egy másik kép is, hátha ez jobb:
http://www.treditor.hu/strahov_ladak2.jpg
Lényeg, hogy itt úgy is tudod tolni, hogy az alatta levõre állsz rá.Ha egy kicsit elõrébb van a felsõ.
Light! A gõzt már kikapcsoltad?
Ott van több láda is, van amit a többihez tudsz tolni. Nézd meg itt, így tologasd õket:
http://www.treditor.hu/strahov_ladak.jpg
Akkor gratula Pharaoh. :-)
Sziasztok!
Az a bajom, hogy Hamster ládatologatós-segítségével sem tudom megoldani a helyzetet, mert nem értem néha, hogy mit kéne - mit írt...valaki eszméletlen részeletesen elmondaná a mo.-t, mert nekem már nagyon kezd elegem lenni ebbõl, és nagyon megfontolom, hogy ne töröljem a játékot!
Köszi!
csács

Pharaoh
Nem, az egésznek van vége, Lara bement abba a sötétségbe és kész, ennyi?

Még egy, igen idegesítõ idõrefutásod vissza van viszont. :-)
Ha Boazt kinyírtad?
Nem, nincs vége, még van vissza két pálya. Még Eckhardot is ki kell nyírni, de az már nudli, csak emlékezz a szellemre majd. :-)
Pharaoh
Na végre én is végigvittem. Így vége van?

A bejárattal pont szemben van a túloldalon, a két sarok között majnem középen, kicsit jobbra.
Nna itt nézd meg:
http://www.treditor.hu/boaz_loszer.jpg
Nem a sarkon kell lennie a tárnak. Nna mindjárt csinálok egy képet onnan, pill.
cypher
Sehol nincs ott nálam lõszer,a sarkot megtaláltam,ahol lennie kellene.
De nincs,nálam meg 2 tár lõszer van+a pisztoly..
???
Háát pedig ott kell lennie, nézz csak körül.Kicsit világosabb ott a föld. De ha egyszer felvetted, utána csak akkor lesz újra, ha teljesen elfogy a lõszered.
OBig a legngyobb... 😄DD
Nna akkor túl vagy a nehezén. :-)
cypher
Ismét belerohantam egy bug-ba.
Ellenfelem nekem is Boaz,de 2 tár lõszeren kívül csak ez a tetû f@szi van velem.Az általatok írt helyen nálam nincs lõszer.
Ötletek??
Hiába töltögetem vissza az állást,semmit nem ad be,ami jó lenne.
Köszönöm.
Pharaoh
Kösz, tényleg bevált ez a hasonlövöm-köpik taktika.

Szívsn. :-)
Csak sikerüljön. :-)