Tomb Raider 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a videókártyámra gondoltam, de 320x200-ban csak kéne vinnie. Vagy nem?

Megoldás: load game és a beszélgetésnél mást válassz, mint az elõbb. (
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Se lõszer,se sebesség nincs a faszinak...
Thx.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Most sikerült beszereznem a gammát és lenne egy kérdésem.
A hang miért úgy jön ki a gépembõl a játéka alatt mintha lassú lenne? Értem itt, hogy pl. Lara hangja kicsit furi. A falmászásoknál a nyögdécselés kissé mélynek hat nem valami jó kis izgató hang 😊 De más hangot nem vettem észre hogy szar lenne és más játéknál sem tapasztaltam. Hangkütyü: Integrált Nforce2 chip

...úgy hogy...no comment!
Aztán jöhetett a Load Game...
Volt párszor a játék során😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Asszem a Tomb of Ancients-tõl kezdve.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
I made it!!!
Köszi, de már mind1!
Vazz, végre!
Nah, ennyi megpróbáltatás elég volt mára, megyek filmet nézni...
Mindenkinek köszönöm!
csács
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
OBig, köszi, de úgy sem megy...nem azóta próbálom (azért annyira nem😊, de most is megnéztem és nem...tudnál/tok küldeni közvetlen az átjutás után egy mentést?
Köszi elõre!
csács
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Szúrd be lécci a másikat is. :-)

http://www.treditor.hu/strahov_ladak2.jpg
Ott van több láda is, van amit a többihez tudsz tolni. Nézd meg itt, így tologasd õket:
http://www.treditor.hu/strahov_ladak.jpg
Az a bajom, hogy Hamster ládatologatós-segítségével sem tudom megoldani a helyzetet, mert nem értem néha, hogy mit kéne - mit írt...valaki eszméletlen részeletesen elmondaná a mo.-t, mert nekem már nagyon kezd elegem lenni ebbõl, és nagyon megfontolom, hogy ne töröljem a játékot!
Köszi!
csács
Nem, nincs vége, még van vissza két pálya. Még Eckhardot is ki kell nyírni, de az már nudli, csak emlékezz a szellemre majd. :-)
http://www.treditor.hu/boaz_loszer.jpg
De nincs,nálam meg 2 tár lõszer van+a pisztoly..
???
Ellenfelem nekem is Boaz,de 2 tár lõszeren kívül csak ez a tetû f@szi van velem.Az általatok írt helyen nálam nincs lõszer.
Ötletek??
Hiába töltögetem vissza az állást,semmit nem ad be,ami jó lenne.
Köszönöm.
Csak sikerüljön. :-)