Tomb Raider 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig csak olvastam a hozzászólásokat a fórumon, de most hogy végigjátszottam ezt a fost (má elnézést), leirnám szerény véleményemet, mely szerint, ha a fórum összes kritikáját és szidalmát összeadom még az sem fedi a valóságot.
Végigjátszottam az összes eddigi tombot, ezért is volt kihívás ezt is leküzdeni bár a végén már kedvem sem volt hozzá! És ez a legszomorúbb az egészben, hogy az ilyen játékosok kedvét is elveszik ezzel, azokét akik annak idején a siker alapjait képezõ rajongótábor részét képezték.
Remélem nem lessz több tomb raider, de legalábbis nem ekkora trutyi....
Ahogy kezdõdik a pálya, s megjelenik a szellem, térdelj le.
Maradj is így, s kezdj el kúszni a teremben , keresd meg, éppen hol a kék fény
Maradj mindig a szoba szélén, a kék fény nem fog így elugrani máshová.
Addig kússz, amig nem leszel azzal a szoborral szemben, akinek a kezében épp világít a fény, vagyis a festmény.
Picit közelíthetsz is felé, de max 2-3 lépés, de több ne, mert elugrik
Most állj fel egy pillanatra, vedd elõ a shotgunt, s újra térdelj le.
Most kezdd el lõni a szellemet, guggolva
Kb 20-25 lövés után megáll, mintegy 4 másodpecre.
Állj fel, azonnal tedd el a fegyvert, rohanj a szoborhoz, s amint megjelenik a kéz ikon, vedd el a festményt - s újra azonnal guggolj le!
Innen már kényelmesen kúszva szedd össze a padlón lévõ összes cuccot, majd kússz ki a nyitott ajtón, bele a vízbe.
Ott ments egyet, s ússz át a következõ helyszínre
Sikerülnie kell, s így még életerõt sem veszítesz
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ha más játéknál is elõjön ugyanez a gond, akkor majd azért tényleg el kell gondolkodni a dolgon
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Pedig, amit írt , nem volt rossz egyáltalán, mert tényleg az volt a megoldás , hogy rossz választ adtál Bouchard-nak, csak úgy néztem, mintha azt hitted volna, hogy poénkodunk ... pedig nem.
OBig rengeteg embernek segített eddig is, olvass vissza, magad is láthatod.
Felesleges vitatkozni, inkább játszd a játékot, most lesz egyre izgalmasabb😊)
Aztán, ha elakadsz, írj nyugodtan
Lesz még néhány hely, ahol nem olyan nehéz elakadni😊
Ac97-es hangchip esetében ismert hiba, hogy túl gyors a hang
Megoldás a legújabb driver letöltése.
Sokan az 5.10.akármit használják, pedig van már újabb, 5.12.akármi verzió is, ami ezt a hibádat kijavítja😊
Ezután ismét rá kell állni a 4 jel valamelyikére, s most nem a jelnek megfelelõ ajtó karját meghúzni
Most lezuhansz a csapdák termébe, ahol megtalálod az ajtót, amirõl a 4 pánt lenyílt, így kinyithatóvá vált
S hogy mi bajod OBig-gel, máig nem értem
"vessetek a mókusok közé" :)

Milyen hangkártyád van?
."vessetek a mókusok közé" :)
Elõfordult már mással is ez?

Nordic Empress nicken segítséget kérsz,
klastrom nicken meg.........
Miért kell két nick egy topicba? hhihihihihihi
Gondolom Tiéd a fórum, tehát legyen.
Az elsõ a szellem kinyírása utánról van:
http://tombbugok.freeweb.hu/aod/szellem.zip
A másik a Boaz kinyírása utánról:
http://tombbugok.freeweb.hu/aod/boaz.zip
Van egy nagy gondom, de nemcsak a Tomb-bal. Az a gáz, hogy ugye fenn volt csakis az 'Ace mega Codec Pack' a gépen, eddig ok. Tegnap lehúztam 2 filmet, ami nem akart menni, és írták az odalon, hogy kell hozzá a 'GordianKnot CodecPack 1.1' - felraktam, minden oké, mentek a filmek.
De,
most a Tomb a töltés után gecire szaggat, megy úgy 4 mp-ig folyamatosan, után egy iszonyat szaggatás 2mp-ig, és ez megy mindig...megnéztem a GTA - Vice City-nél is ezt csinálja...igaz, az UT 2003 megy😊.
Megoldást szeretnék kérni tõletek - nem volt jobb 5letem, ezért írtam ide...
Azt nem akarom, hogy leszedek minden codecet, és úgy játszom, mert akkor filmet nem tudok nézni...nincs valami tuti 5letetek, hogy pontosan melyik codecet is kell leszedni, hogy minden menjen régiben?
Remélem, tudtok segíteni!
Köszi!
csásc
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
lehet hogy csak azért mer' "szebb" lett mint az elsõ.
Tegnap rászántam magam, hogy megint jáccok...hát el is akadtam😊
Pontosan a Bio-labor után, amikor a manussal beszéltem, utána bementem az ajtón és most ott vagyok, ahol van vagy 10 kapszula, és jönnek ellenem a guruló-lények. Megöltem õket, de utána mit kell csinálni? Látok ott egy létrát, de nem tudom elérni semmilyen ugrással...vagy mit kell?
Elõre is kösz!
Csács
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
A kód: 14529

Kössz a segítséget!
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
(Ha mégsem adná, akkor is fel tudod venni)
Konyhában még van egy üveg bor, szedd fel, majd
távozz a fürdõszobaablakon át😊