Tomb Raider 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Keresd itt: http://www.tombraider.hu
.
<- Hamster ->
.
<- Hamster ->
.
<- Hamster ->
Ebben neked egyebkent mi nem tetszik, mitol ertekeled "szar"-ra?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
War. War never changes.
De annyira nem konnyu elakadni benne sztem, hogy kelljen ilyesmit hasznalni...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
TNT2 neki a minimum, de GeForce jobb volna, ami tud T&L-t, különben PIV alatt nem lesz érdemes vele játszani.
A VGA driver is legyen valami újabb, továbbá figyelj arra, hogy jó megfelelõ képfrissítés legyen az adott felbontáshoz beállítva
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
ha win 98-on indítom a játékot, ezt irja ki.
The Fallowing Error Has Occured.
sys error d3d croate device.
SEGÍTSETEK MÁR!!!!! LÉGYSZI!!!
Milyen grafikai kártyát igényel a játék???
Mert nekem nagyon szakadozottan megy, Xp-én.
A 98-on meg be sem indul.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
En imadom! Nagyon jo es szep!
Ezeket az elsimitas dolgokat a kartyan kell allitani, vagy a jatekokban? Nekem asszem beallitasokban majd' minden helyen 'Trillinear' van, az jo? Mit jelentenek ezek?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Az említett mx440-el a játék vidáman hasít 800*600 fullos beállítások mellett...
Geforce FX-et büdös életbe nem vennék,akkor inkább radeon 9700 és afölött,ha meg olcsóbb kell akkor gef4 ti...
Minden tiszteletem a mentõsöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Nme kell segiteni sztem jobban értek hozzá csak annyira nem volt szándékomban ujitani
Mondjuk procid lassabb mint az enyém akkor milyen vga-d van hogy jol megy 9800? vagy 5800,5900?
Amugy ha veszel egy sokkal jobb alaplapot akkor játékban az mennyi fps-t jelent?
Nem találon a patchek creckjeit a gamecopyn. Ez azt akarja jelenteni, hogy nincs is pecs még hozzá? Legalább egy nocd linkkel tudna segíteni vki?
ahhoz hogy 1024*768*32 ben highon fusson min 30 fps-el ahhoz milyen vas kell nekem 2000+ 512 mb pc 2700 ddr ASUS Geforce 2 ti 64 mb ddr van
Lenne egy kis problemam. Uninstallaltam a gepemrol egy jatekot, minek eredmenyekeppen elszallt az egesz Games konyvtaram, benne TR6, jatekallassal, mindennel. Ha valaki ki tudna segiteni es kuldene egy jatekallast a "The Bio-Research Facility" palya legelejerol, azt nagyon megkoszonnem am!
Koszi!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Bérbe vehet? reklámfelület...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Feltettem a gamét, de az indítás után csak a sötét képernyõt bámulhatom!
Mi lehet a gond?