Tomb Raider 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asszem ez volt az utolsó Tomb Raider.

War. War never changes.

Basszus! Olvastátok a gamespy honlapján a ps2-es verzió értékelését?! 100 pontból 34-et (harmincnégyet) kapot!!!
Idézet: Paying $50 for a bad game sucks. Paying $50 for an unfinished bad game sucks even more

War. War never changes.

Úgy látom a TR6-ban a legelsõ feladvány, a játék elindítása :-)

Bezzeg PS2-n, nameg eredetiben... :lol

<- Hamster ->

Aquli
Szerintetek mennyire sikerult jol a jatek?
Es teljesen lebutitott grafikan milyen gép kell hozza?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

júzogasd = húzogasd

<- Hamster ->

Petyus!

Lökd le a hidat. Ekkor Lara megerõsödik. Ezután rúgd be az ajtót. Itt addig júzogasd a kart, míg a hibás lámpa ki nem jön. Ekkor fuss oda, és nyisd ki az ajtót...

<- Hamster ->

Marcus_

Vegyél fel mindent, és a fürdõszobában mássz ki az ablakon.

<- Hamster ->

Mayday
Egy dolgot aruljatok el nekem:
A menu, amikor fel-le lapoztok benne, huz valami "csikot" maga utan?
Mert nalam igen, es nagyon-nagyon zavaro, de nem birom abbahagyatni vele!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

rage
Szerintem, az alaplap chipset gyártójának oldalán találod a legújabbat.

S persze, az is fontos, hogy a megfelelõ chipsethez szedd le a hangkártya-drivert!

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Mondom, mi ezt használjuk itt:
DriverVer = 08/01/2000,5.12.01.3019

De hogy honnan szedték le - passz...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ok ,elkezdtem leszedni a 44.03 -as drivert az Nvidia oldalárol?
AC97-hez frisseb drivert nem tudsz valamerre?

Petyus_
Ezt a rohadék dobozt a dizsiben honnan kellene megszerezni? Megrántom a kart, odamegy a doboz, nincs benne semmi. 😞

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

rage
Kettõ

megkérdezhetném, hogy hány cd-s a játék?
thnx

ezt imádom:-))

ja notebook

rage
Mármint Direct X 9.0a alá

rage
Ne, FX és Direct X alá semmiképpen se tegyél régebbi drivert.
Vagy a 43.45 vagy a 44.03
De inkább az utóbbi!

rage
DriverVer = 08/01/2000,5.12.01.3019

Segítségképpen, a munkahelyemen ez a driver van fent. Jelentõsen újabbnak tûnik, mint a tiétek

Ok köszi a segitséget.
Probálok akkor keresni valami frissebb AC97 drivert.

A VGA driver pedig a hozzá adott CD-röl lett telepitve de akkor megprobálok egy régebbi (4071) drivert

rage
Végül is a második problémád megoldja az elsõt
Ha kilép a program, nem kapnak el a zsaruk😊

Ott kell elmenekülni sprintelve, nem?

rage
Amúgy mivel nem ez okozta a bajt, a csúszkát egyelõre tegyétek vissza fullra.

A játékon belül nem lehet állítani hangrendszert?
Direct Sound,EAX,Software , vagy bármi ehhez hasonló?

Az elejénh az öregasszonnyal való beszéd után mit,kell csinálni h ne kapjanak el a zsaruk??

Meg nekem ott ki is lép a gamma

Ez pontosan a haver gépe:
Intel Celeron 1700,Inno GeForce 5200 FX VGA,és Win XP SP1-el.
DirectX 9.0a (4.09.0000.0901 a játék CD-röl telepitve.
Hangkártya alaplapi (ac97 ver :5.10.0000.3523 angol) VGA driver pedig a 4303-as.512 MB memoria van benne.

Köszi sikerült megtalálni,lejebb is huztam a csuszkát 2-l.de sajna nem segitett.
Az intró és a menu alatt tökéletes a hang de a játékba begyorsul és eléggé szaggat a kép is.
Nincs valami más ötlet a hanggal kapcsolatban?

gergou
Ja egyebkent a full scene antialaisignot kapcsoljatok full offra, mert az problemat okoz neki, lehet ezert tunedeznek el Lara baba testreszei..😊)

`Take a look to the sky just before you die`

már csak azt áruld el légyszi,hogy azt a dxdiag-ot merre találom?

Nekem is az a problémám,hogy a hang fel van gyorsulva és eléggé szaggat a játék 😞(
Tud valaki megoldást a hanggal kapcsolatban?

Huz_Hun

Pontosan 2 szint + 1 fõellenségkinyírás erejéig vesszük át Kurtis irányítását.

A Kurtis-es szinteken sok agymunkára nem kell számítani, csak lõni. Igaz azt sem kell túlzásbavinni.

<- Hamster ->

Nekem tipikusan akkor fordult ilyen elõ amikor a VGA kártya túl volt húzva, nem pörgeted véletlen a kártyát?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

zaki
DC-n fent van egy csomó gyereknek, én is onnan szedtem le

zaki
ez hol van, a mennyországban?

Petyus_
Helyesbítek. 😊

Bradley
Jahh és Lara nagyon szép! 😊

Bradley
Sziasztok!
Asszem én is megosztom az elsõ tapasztalataimat! 😊
Szerintem király a játék, minden szempontból. Az irányítás télleg kicsit fura, de szerintem nagyon jól használható. Igaz néha kicsit tul irányított... Egy igazi játékosnak, nem okozhat gondot. Egyedüli mai nagyon idegesít, az az, hogy sok helyen nem tudok körülnézni...Ez geciség. 😊 Jelenleg a párizsi gettóban ücsörgök 😊 Most voltam a kávézóban... 😊)
Azt mondja meg valaki, hogy van valami tényleges jelentõsége a párbeszédeknek? Nem vagyok valami nagy angolos, ha nem muszáj, nem fordítanám le szó szerint mindet... 😊

Barpi
Hi All! Letoltottem en is a gamet, de van vele egy kis gondom. Nevezetesen sikeres telepites utan, hiaba inditom a jatekot, csak egy fekete kepernyot latok. Innen csak a resettel tudok szabadulni. Jart mar igy valaki? Vagy tudtok segiteni? A settings-be csak a kapernyo felbontasat allitottam at, mast nem.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Noninnyó
Meg még az is érdekes, hogy a Music hangerõcsúszkát letekerem nullára, erre a játékban ugyanúgy van süvítõs zene. Ez hogy lehet?

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Noninnyó
TAB

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

[Jakuza]
Az inventoryt sikerult valakinek elocsalogatni ?
Egy csomo targyat (pl gyogyszer stb) begyujtottem es most kaptam meg a notebookot , de sehol nem talalom az inventoryt.
Vagy ez csak kesobb jon elo ???

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

And5
ehh nkm vmiért minde hang felvan gyorsulva tudtok vmi megoldást ? 😊

gergou
Akartam mondani, hogy friss video kartya drivert rakj fel, de amid van, azon muxenie kene... directx9 esetleg, ha nincs fent, ja es valami effekteket probalj meg kikapcsolni, sot en azt mondom, mindent kapcsoljal ki, es egyenkent probalgasdd vegig, hogy mi csinalja ezt...

Szerintem a videokártyádal van a gond. Nem mx-es véletlenül? Azoknál láttam hasonlót több gamenál is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Petyus_
Nekem a grafikának semmi baja nincs eddig (3.4 Catalyst).

A játék viszont érdekes dolgot csinál. Elakadtam egy helyen, erre ugrálok a tetõablakra, össze vissza nyomkodok vmit erre bejátszik egy olyan cutscene-t amit nem tudok követni hogy hol van.. és utána átrak egy másik helyre..

Azért nem olyan gyakori (álítólag), csak van benne. Szerintem ezért még ne töröld.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Noninnyó
Lincoln: nekem nem is kellene az a tyúkszaros EAX, de anélkül is olyan hangzást csinál, amitõl szétáll a hajam. Olyan, mintha egy régi fekete-fehér 50 éves filmet néznél, jól felhangosítva. Teljesen tompa hangok, serceg, visítõ esõ és madárhang. Próbáld meg elképzelni.

Noninnyó
EAX Unified-el és anélkül is megpróbáltam, de egyszerûen nem megy. Sõt, az alaplapi integrált hangkártyával is megpróbáltam, de ugyanaz a helyzet. Win98 és XP alatt is 1.87-es drivert használok. 98 alá nem is enged újabbat feltenni. Te milyent használsz??

musha
na akkor most jött el a törlés pillanata.

gergou
Figy, nem az a gondd, amit a tobbiek mondanak, van a settings alatt egy general options ful, ott van egy gomb, amivel 1 tol valameddig lehet ertekeket beallitani, ezt probalgasdd, nekem megoldotta a problemat!

Most olvasom a Radeon kártyáknál elõfordulnak rendelési problémák. Talán késõbb egy patchban javítják addig a lenti képekhez hasonló dolgokat az Radeonosoknak el kell viselni.

Drivert frisitettél hozzá? A hivatalos honlapon az ehez hasonló (vagy egyezõ) problémákra élbõl ezt válaszolják. Esetek többségében valószinüleg segíthetett, mert nem panaszkodtak. Ja és azt írták driver frisités után telepítsd újra a DX9-et.