1549
Tomb Raider: Angel of Darkness
-
#920 Nem, itt tök szép, bugmentes grafika , izgalmas pálya, régi hangulat
Gettóban ez mind nem volt... -
OBig #919 Jaja rage. Nekem se tetszett a Párizsi Getto után csak. Vagy megszoktam? :-))))) -
OBig #918 A Fortresse pályán nem kell logika a lézerekhez. Simán át lehet kúszni alattuk.
Persze nem simán, hanem kúszás+lopakodás, így Lara teljesen lefexik a földre, és úgy átfér alattuk. :-) -
OBig #917 Akkor tudod kivenni, amikor a kéz megjelenik. Ha nem jelenik meg, nem jól álltál elé. -
#916 A Tomb of Ancients nagyon jó pálya!
Ez már igazi TR volt !
A végére kialakul ?? -
Marcus_ #915 Igy csinálom ,csak nem tudom kivenni a képet a szoborbol,egyszerüen még a jelet sem adja ki az action gombra csak átugrik-ja:-((( -
OBig #914 Marcus_'
Hát erre a szellemesre nekem vóna egy másik megoldásom:
Ereszkedj le kúszásba, akkor nem ér el ez a randa dög. Vegyél fel kúszva mindent a teremben, és lődd a dögöt, amíg egy kicsit lebénul, persze azt is térdelve lődd, akkor nem tud bántani, és pölö a shotgunnal. Persze célszerű nem túl közel, de szembe kuporodni azzal a szoborral, ami épp tartja a gömböt, és ha lebénult, odarohanni, és ctrl.28 shotgun lőszer elég neki. :-) -
#909 Lézert át lehet ugrani egy hátraszaltóval, vagy egy oldalszaltóval. -
Marcus_ #907 Gyerekek én feladom a szakmát.Ez a geci szellemes rész kifogott rajtam.Én lövöm ,vágom ,de mire odaérek elugrik a "kék kép".Ha tényleg csak ez a vége vki szánjon mán meg a következő pálya mentésével PLS-Ez a Hall of Season pálya.THX előre is -
#906 Én csak úgy tudtam megcsinálni, hogy az első három lézeren csak akkor tudtam keresztülmenni, amikor a nagy szar gurult mellettem, és kiiktatta őket.. utána a következők alatt át lehetett mászni.. a legutolsónál meg csak akkor nem robbantam fel, ha a bokamagasságban lévő piros lézert úgy ugrottam át, hogy a piros és a sárga közötti kartondobozra érkezzek.. és utána átmásztam alatta.
Mindez kb. 2 órámba tellett.
Azért kérdezem hogy ez az egész egy nagy bug vagy van esetleg valami logika benne? :D -
#905 ja hogy megcsináltad?! :)
Bár szerintem az bug, mert a guruló lószar nem robbantja fel a bombákat, amik a falon vannak, de ha larababa hozzá ér pukkan. -
#904 egyébként: hátraszaltó a két jobboldalt egymásra fektetett gurigára (nemtom mi a nevük, csak megérted miről beszélek :) onnan már egyszerű... Asszem oldalra szaltó, majd egy sima ugrás és kész. -
#903 Na az egy jó móka :)
Kiőtted a guriga mellett a palackot, azaz végiggurult a guriga a lézereken? -
#902 Leguggolsz amellett a szobor mellett ami kéken világít, de nem mész túl közel, mert akkor elmegy a fény. Lövöd, amikor megáll a levegőben akkor oda tudsz rohanni a szoborhoz, use és megvan a festmény.
Egyébként Strahov Fortress végén a lézereknek van valami logikája? Én 2 órán keresztül szenvedtem vele amíg át tudtam menni, és nem értem hogy kellene csinálni. -
borso #901 Köszi. -
borso #900 Köszönöm a segitséget. -
Takigabi #898 én meg nem tudtam hátra ugrani mert Lara mindig beleakadt a falba(bug),aztán valami csoda folytán pont akkor nyomtam meg az escapet amikor a bomba felrobbant és visszalépve a játékba Lara teljesen egészséges maradt -
#896 Én itt hiába ugortam bele a vízbe valamiért ott is meghaltam. Így ott maradtam a bomba mellett és mikor az felrobbant nem haltam meg csak kigyulladtam, majd gyorsan elrohantam a pálya végére és a köv pályát már nem égve, 100%-os élettel folytattam. -
Takigabi #895 köszi ,megpróbálom -
#894 Hm, indítsd a robbanószerkezetet, s egyből ugorj egy hátast a vízbe, majd ússz, s mássz ki ugyanerre a pályára, csak a másik oldalon... -
Takigabi #893 Elakadtam a Louvre Storm Drains pályán,mert amikor fel akarom robbantani a hordókat meghalok,előtte kell valamit csinálni? -
#892 Egy szép kép a Louvre Storm Drains pályáról, ahol Lara bájos arcát mutatja
Rajongóknak kötelező :)
-
#891 belelóg a kutyába... -
#890 thx -
#888 savegame-t a sanitarium pályáról plíííííííííííííííz -
Light #887 Megvan, visszanyomtam fullra, és úgy is ment -, de az EAX-nek lőttek:((.
Mellesleg leestem a székről...semmi különös a graf.-ban, szép oké, de azért nem UT2003 vagy Chaser, és egy nagyon picit lassú a durva helyeken...ja, mond ezt egy Athlon 2,7Ghz, Geforce4Ti4600, 1024DDR ram és 120GigaSeagate winyónak...hát kösz:). Az UT2003 minden csúcsra rakva megy a brutál pályák közül is 50-nel, ez meg itt 35-tel - no mind1, legalább nem szaggat:))).
Köszi még 1x, csá! -
Takigabi #885 el kell adni!! -
Light #884 Nah megvan, elindult...
Kérdés:
Akkor a játék indítása előtt mindig be kell nyomnom a dxdiag-ba a basicet és nem tudom kihasználni az EAX-ot sem? -
#883 Hi All,
Bizonyos targyakra (aranyora, nyaklanc, regi ermek, dobozka) lesz szukseg, vagy erdemes eladni oket a fickonak a gettoban??? Es o adott arat ad, nem lehet alkudni vele? -
Light #882 Bocs az előzőért, nem tudom, az én voltam:)))) -
WiLDoR #881 Köszi, megnézem! -
Light #879 Sziasztok!
Én sztem már biztos volt kérdés, ezért elnézész is kérek:
Az install után a game-et indítottam (először), és fekete képernyő fogadott - igaz, Cd nélkül indítottam, hátha anélkül megy - Full installon van. És utána a 'Cashe' file sérült lett és amikor akartam megint indítani, írta, hogy SYSvalami not found. Most uninstalláltam, és rakom újra, addig tudnátok válaszolni, hogy ne szívjak rá megint?
Előre is köszi és bocs, ha volt!
Hi! -
Marcus_ #878 borso:
Ez egy időlimites rész-van rá 10 mp-ed h végigérj ,mert a tuloldalon lecsukodik a rács-geci rész-good luck -
#876 mi bajotok van azzal a par bug-al a jatekban?:) nincs jatek amiben nincs:P azert az sem volt rossz amikor a ghettoban vhol megnyilt alattam a fold s elkezdtem zuhanni, s csak zuhantam, zuhantam, zuhantam:D
majd meguntam:D
ja es nalatok sincs feje(vagyis az egyik szeme a levegoben log:) a faszikamnak a kavezoban(metro cafe vagymi)?
mas: a nocinel amikor hivja a zsarukat cucc is van a szobaban? s nagyon fontos? mert en beparaztam s eltuntem gyorsan, nem kutakodtam sokat:(
hibakkal egyutt szerintem qrva jo a game, bar nekem meg mindig a 2ik resz a kedvencem:)
-
#875 LOL:))
Most baxsza meg az eidos....mentettem..meghalok..load...erre kivág desktopra...és nemtok beloadolni mer mindig kivág...Másik mentésem meg valahol a játék elején...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Valaki nemtudna emailben vagy valahova feldobni egy mentést ami a SANITARIUM pálya elöjén van ( nemtom lesz e késöbb,a faszival mentem le oda) ????
Nagggyon kéne mer előlrő niccskedvem elkezdeni..:) -
#874 S azt hiszem, azt ki is tudod csalogatni a vízből, ha ügyesen szállsz ki belőle, s majd úszik a levegőben utánad. -
#873 Há a laboiros pályán ahol a víz alatt a túlméretezett ebihal van ismét aranyos bugok vannak:)))
Ha a felszínen úszunk Jenő az ebihal hajlamos luftot harapni..még ha egyhelyben vagyunk úgy is csak mellénk harap..
Őszintén szólva még úszás közbe is csak tologat..
Arról nem is beszélvbe hogy szegény Jenő kicsit textúrahiányos..és eléggé hasonlít a TREMORS címü filmek lényeire,csak vizi kiadásban:)
-
#872 A sprint gombot kell nyomva tartani, s úgy a kurzorbillentyűkkel körbenézhetsz
Logika by Eidos -
#871 Figyuszattok mar,
Lara neni tud egy helybol korbenezni? (ugy ertem, hogy csak a fejet forgatni, es fel-le, jobbra-balra)? Regebben mintha tudott volna, de ebben a reszben meg nem jott ossze... -
Takigabi #870 szívesen