Tomb Raider 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utána redõnyös erkélyajtó-aztán huss!!!
Ezt ha letöltené valaki és bemásolná a Savegame könyvtárába + meghúzná a kart azt nagyon megköszönném! Emiatt nem tudok továbbjutni! 😞
VIGYÁZAT! A legfelsõ kimentett játékodat felülírod ha bemásolod!
Ha vki megcsinálja küldje el nekem a mentést a [email protected] címre. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Annyi a szar bug a jatekban, hogy mar szinte elvezhetetlen.
A Hall Of Seasonsnal, a felenel letoroltem.
Mar nem fog meg mint az elso ketto, mert nagyon gyenge a jatek es tele van bugokkal.
Talan majd ha kijon a 132. patch akkor ujrakezdem.
Bar ezt ketlem.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A baj az hogy asszem a dupla pisztoly valami rejtett helyen van. Durvállom, hogy Lara nem alapba kapja meg a dupla fegyvert (végtelen lõszer nem is kell). Bár az se tetszik, hogy egyet lövök két tölténylesz belõle, azaz duplán fogyasztja a lõszert.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nekem is nagyon kék mán a double pistol,de Te jársz itt a legelõrébb köztünk szerintem!:-)
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
már csak azt nem tudom ezt a qrva hibaüzit mikor javítjak ki!!! Akinek Audigy hangkártyája szopik egyet! De azért Eax AD-t támogat a játék! 😞((
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Köszi.

Azt javaslom, hogy menj az éppen kék szobor közelébe de még ne annyira közel, hogy elugorjon a kép. A szellemet ki tudod kerülni ha legugolsz, akkor elrepül feletted, ugyhogy maradj ott egyhelyben és addig lõd amíg megmerevedik, akkor tedd el a fegyver aztán kapd ki a szobor kezébõl a képet és trávozz azon az ajtón amelyiken bejöttél.
Sok sikert.
Más: na sikerült megtalálnom ennek a bughegynek a beállítását (ha valakinek segít esetleg leírom, R9700 és Catalyst 3.5, a játék patchelve):
- csak 800*600-ban hajlandó normálisan futni, ami így 55 FPS, az 1024*768-ban már 8-9. Fogalmam nincs ez miért van.
- ATi driverben ki kell kapcsolni az FSAA-t és az aniso filtert, ezeket nagyon nem szereti.
- ha a játék settings menüjében bekapcsolod a Multisampling-et akkor lesz FSAA viszont eltûnik egy csomó effekt!! Pl. a levegõ vibrálása meleg helyeken, füst, stb.
- ha a settings-ben a filtereket anisoptric-ra állítod akkor minden rohadt rondán elkezd vibrálni.. ha trilinearra akkor normális.
Nem értem mi okozza ezeket mindenesetre nem véletlenül akarta a Core még halogatni a megjelenést.. félkész állapotban van a játék. 😛
Ott akadtam el, hogy amikor beszélek az öreglánnyal az apartmanban nem tudok semerre sem elmenekülni a rendörök elöl.
Lejjebb olvastam, hogy ki kell mászni a fürdüszoba ablakon, de én csak egy konyhát,szobát és két bezárt ajtot találtam amin nem tudok kimenni.
Ha valaki tud kérem segitsen.
Köszi.
Megyek a Párizsi gettó utcáin egyszercsak átesek a földön és a semmiben elkezd Lara zuhanni.
Ha beszállsz a liftbe ,az nem is indul el .Ki kell menni az ajtón ,és vége annak a pályának
NEM EGÉRREL KÉNE JÁTSZANI!!
Be kell állítani a régi tom raider irányítást a billre és máris okés az egész...Egyedül a lépcsõn való iszonyatspeed megfordulás a gáz...
Mellesleg ha nem egymás után nyomnád a két ombot akkor nem fordula elõ a pacávávállás😊
Nállam még nemvot ebbõl gond..
Bug van...a tetõn eléggé elvannak baxva a dolgok..És egyszer egy csövön álltam megjelent a kéz ikon...erre Lara lkezdett hátrálni,áthátrált a levegõben át a falon be abba a szobába ahonnan kijöttem a csõre és felvett valamit...Egyenlõre ennyi,de ezek nem akkora bakik hogy ettõl szar legyen a prog
War. War never changes.
Irányítás valami iszonyat, és az, amit a gém néha csinál... Állok kint az erkély sarkán, megnyomom egyszerre az elõre+ugrás gombokat, mire fogja magát, elõrelép, majd szép vörös pacává alakul át a fõhõsnõ... Zseniális. Majd ha egyszer lesz idõm, normálisan megnézem mit kéne nyújtania, de így elsõ ránézésre iszonyatosan gyenge lett. 2 még jó volt, ott kellett volna abbahagyni.
"The trees move. Do you not see it?"
Olyat tapasztalt vki, hogy a második pályán a liftbe beállva az nem megy le? Hiába nyomok rá az emelet gombjára, becsukódik az ajtó, aztán megfulladok a gázban.
Nálam (1800+, 9700Pro) a Graveyard 10-15 FPS-t tudott, ott levettem minimum detailre az egészet mert idegesített. 😊)
Más helyeken 30 FPS a min. de inkább 50-60 körül van minden fullon, 1024*768.
2000XP-512DDR400-R9600PRO-milyen beállítások mellett nem szaggat,mint állat a Graveyard-on például???
Milyen beállításokkal toljátok Ti???
Vki írja má'le,plíz!
De:
-beértem a "bálterembe",találtam egy lemezt,mögötte a falon egy kapcsolót(???),létrát az alagsorban+még egy kapcsolót...
Felmentem a lámpákhoz,aztán onnan semerre.Az egyik ajtónál kulcsot kér,a disco-s pultal szemben.Elakadás halmok.
patch miatt elkezdtem,aztán itt állok.
Valaki??
Lógj le és engedd el a szegélyt, így kisebbet esik és marad egy kicsi élete, de ez nem számít, mert jönn a köv map és azt full élettel kezded.
email:[email protected]

"vessetek a mókusok közé" :)