Tomb Raider 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cypher
A nõ mögött van egy szekrénysor.Azt pakold ki,elõtte persze beszélj a nõvel
Utána redõnyös erkélyajtó-aztán huss!!!
Petyus_
web.axelero.hu/petyus80/1.TRAODSG

Ezt ha letöltené valaki és bemásolná a Savegame könyvtárába + meghúzná a kart azt nagyon megköszönném! Emiatt nem tudok továbbjutni! 😞

VIGYÁZAT! A legfelsõ kimentett játékodat felülírod ha bemásolod!

Ha vki megcsinálja küldje el nekem a mentést a [email protected] címre. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

[Jakuza]
Hat en feladtam.
Annyi a szar bug a jatekban, hogy mar szinte elvezhetetlen.
A Hall Of Seasonsnal, a felenel letoroltem.
Mar nem fog meg mint az elso ketto, mert nagyon gyenge a jatek es tele van bugokkal.
Talan majd ha kijon a 132. patch akkor ujrakezdem.
Bar ezt ketlem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Áhh, Hamster már rég végigvitte.
A baj az hogy asszem a dupla pisztoly valami rejtett helyen van. Durvállom, hogy Lara nem alapba kapja meg a dupla fegyvert (végtelen lõszer nem is kell). Bár az se tetszik, hogy egyet lövök két tölténylesz belõle, azaz duplán fogyasztja a lõszert.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

bocs elöször állitsd le a propellert.legfelül van a gomb ami kilövi-egy csövön mássz fel

menj a forgo propellerhez-ott megerõsödik a karod-utánna ki tudod nyitni a csapokat.felfelé is nézz.mer a többi csap ott lesz

Pharaoh
Ahol az a vízesés van annál a vezérlõnél nyissam ki a csakokat? Ha igen hogy? Mert én ott semit nem tudok csinálni,.

Hoz_Hun:

Nekem is nagyon kék mán a double pistol,de Te jársz itt a legelõrébb köztünk szerintem!:-)

nyisd ki az összes csapot,mig minden zöldre nem vált!ekkor majd be tudsz menni a legfelsõ felsõ "kürtöbe".

KG21
nálatok is relatíve hosszú ideig tölt? Az elõzõ részekben épp az volt jó, hogy gyorsan lehetett visszatölteni a mentett állást, ennél meg olyan, mint a tetû😞

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Pharaoh
A gettós map után a Louvre alatti csatornékban elakadtam, merre kell ott menni?

Köszi.
Sub
SYS_ERROR_STRUCTURED_EXCEPTION_HANDLE
már csak azt nem tudom ezt a qrva hibaüzit mikor javítjak ki!!! Akinek Audigy hangkártyája szopik egyet! De azért Eax AD-t támogat a játék! 😞((

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

Skynet
Ugribugri fel ugribugri elkerített részbe ahol szobor van ott ajtó berug izom nõ ugyanitt ezután szobor koporsófelélök koporsó beszakad ugrik ba😊
Pharaoh
A kripták tetején kell ugrálni és így bejutsz egy ráccsal körûlvett kriptába is. Pontosabban össze kell majd törni egy sírkõ fedfelét és ott lemenni.

A a gettós temetös résznél hogyan kell továbbmenni, bolyongok a temetöben 2 kriptába tudtam bemmeni de csak löszer meg életerö volt bennük.
Pharaoh
A dobozt a korláthoz kell húzni. Menj fel a dobozra és fel kell majd ugrani az álványzatra

Milyen dobozt ráncigálsz?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

HA VALAKI MEGTALÁLJA A DUPLA PISZTOLYT, LÉGYSZI IRJA BE HOL VAN.

Köszi.

Lol vagy másra gondolsz vagy nem tudom, de ott nem lehet összetõrni a szobrokat.

Petyus: a Hall of Season pályán melyik kart nem tudtad meghúzni? Én simán végigvittem azt a pályát.

Nah az trükkös rész de nem annyira nehéz mint kinéz. Ugye ha az egyik szobortól a másikig futsz a kék fény után akkor az vándoról. A szellem meg közben zavarkolódik. Nos a szelemet szerintem megölni nem lehet, de ha lövöd egy ideig akkor vagy 5 másodpercre megmerevedik (mármint a szellem 😊 ). Amikor ilyen merev állapotban van akkor tudod az aktuális szobor kezébõl kivenni a kéken világító képet.
Azt javaslom, hogy menj az éppen kék szobor közelébe de még ne annyira közel, hogy elugorjon a kép. A szellemet ki tudod kerülni ha legugolsz, akkor elrepül feletted, ugyhogy maradj ott egyhelyben és addig lõd amíg megmerevedik, akkor tedd el a fegyver aztán kapd ki a szobor kezébõl a képet és trávozz azon az ajtón amelyiken bejöttél.
Sok sikert.

Petyus_
TAB az Inventory, ott kiválasztod a fegyvert, utána space-szel elõveszi.

Marcus_,.petyus>>code köszönöm a gyors segitséget.
bob
Akkor ezt kihagytam

Petyus_
De elindul. Asszem a legfelsõ szinten ahol a kijárat van lehet találni egy kulcsot ami a 2. szinten kinyit egy ajtót, ott lehet pisztolyt/lõszert találni. Ide le tudsz menni lifttel, és utána vissza is tudsz menni legfelülre.

KG21
télleg! Mekkora ökör vagyok. Kösz!

Petyus_
Csak ki kell menni a bejárati ajtón. 😊 Ahogy vége a beszélgetésnek kapd fel a konyhából a konyakot, utána ahogy kijössz a konyhából a pont szembelévõ ajtón kimész.

Más: na sikerült megtalálnom ennek a bughegynek a beállítását (ha valakinek segít esetleg leírom, R9700 és Catalyst 3.5, a játék patchelve):

- csak 800*600-ban hajlandó normálisan futni, ami így 55 FPS, az 1024*768-ban már 8-9. Fogalmam nincs ez miért van.
- ATi driverben ki kell kapcsolni az FSAA-t és az aniso filtert, ezeket nagyon nem szereti.
- ha a játék settings menüjében bekapcsolod a Multisampling-et akkor lesz FSAA viszont eltûnik egy csomó effekt!! Pl. a levegõ vibrálása meleg helyeken, füst, stb.
- ha a settings-ben a filtereket anisoptric-ra állítod akkor minden rohadt rondán elkezd vibrálni.. ha trilinearra akkor normális.

Nem értem mi okozza ezeket mindenesetre nem véletlenül akarta a Core még halogatni a megjelenést.. félkész állapotban van a játék. 😛

vedd fel a konyhábol a notebook-ot a fiokbol.utánna kiszaladsz a bejárati ajton

Sziasztok!
Ott akadtam el, hogy amikor beszélek az öreglánnyal az apartmanban nem tudok semerre sem elmenekülni a rendörök elöl.
Lejjebb olvastam, hogy ki kell mászni a fürdüszoba ablakon, de én csak egy konyhát,szobát és két bezárt ajtot találtam amin nem tudok kimenni.
Ha valaki tud kérem segitsen.
Köszi.
Pharaoh
BuG:
Megyek a Párizsi gettó utcáin egyszercsak átesek a földön és a semmiben elkezd Lara zuhanni.

bob
KG21
Ha beszállsz a liftbe ,az nem is indul el .Ki kell menni az ajtón ,és vége annak a pályának

Skynet
Irányítás iszonyat...😊)
NEM EGÉRREL KÉNE JÁTSZANI!!
Be kell állítani a régi tom raider irányítást a billre és máris okés az egész...Egyedül a lépcsõn való iszonyatspeed megfordulás a gáz...
Mellesleg ha nem egymás után nyomnád a két ombot akkor nem fordula elõ a pacávávállás😊
Nállam még nemvot ebbõl gond..
Bug van...a tetõn eléggé elvannak baxva a dolgok..És egyszer egy csövön álltam megjelent a kéz ikon...erre Lara lkezdett hátrálni,áthátrált a levegõben át a falon be abba a szobába ahonnan kijöttem a csõre és felvett valamit...Egyenlõre ennyi,de ezek nem akkora bakik hogy ettõl szar legyen a prog
Pharaoh
Az 4. rész végén csak beomlik a pirami, de Lara nem hal meg. Az 5. rész végén pedig látszik, hogy kimászik a romok alól.

én nem játszottam az 5.-el, ott meghal Lara vagy mi?

War. War never changes.

Calver
A vélemény röviden: Angel of Darkness a nevét a fejében lévõ sötétségrõl kapta.
Irányítás valami iszonyat, és az, amit a gém néha csinál... Állok kint az erkély sarkán, megnyomom egyszerre az elõre+ugrás gombokat, mire fogja magát, elõrelép, majd szép vörös pacává alakul át a fõhõsnõ... Zseniális. Majd ha egyszer lesz idõm, normálisan megnézem mit kéne nyújtania, de így elsõ ránézésre iszonyatosan gyenge lett. 2 még jó volt, ott kellett volna abbahagyni.

"The trees move. Do you not see it?"

KG21
Egyébként nagyon tetszik a gamma, végre nem ugyanazok a mozgások köszönnek vissza, mint a '97-es elsõ részben. (mert a chroniclesben bizony ugyanaz a motion capture volt)

KG21
Helló!
Olyat tapasztalt vki, hogy a második pályán a liftbe beállva az nem megy le? Hiába nyomok rá az emelet gombjára, becsukódik az ajtó, aztán megfulladok a gázban.

Petyus_
😊

Nálam (1800+, 9700Pro) a Graveyard 10-15 FPS-t tudott, ott levettem minimum detailre az egészet mert idegesített. 😊)

Más helyeken 30 FPS a min. de inkább 50-60 körül van minden fullon, 1024*768.

cypher
Patch fenn.
2000XP-512DDR400-R9600PRO-milyen beállítások mellett nem szaggat,mint állat a Graveyard-on például???
Milyen beállításokkal toljátok Ti???
Vki írja má'le,plíz!
cypher
Köszi mindenkinek,közben megoldottam..
Most a GateKey-jel szívok...
Petyus_
Ugorj rá a mûködõ lámpára, onnan átugrasz úgy, hogy körbe tudj felül ugrálni a kis irodába, és ott lesznek a karok amiket írtam.

cypher
Ezeket értem.
De:
-beértem a "bálterembe",találtam egy lemezt,mögötte a falon egy kapcsolót(???),létrát az alagsorban+még egy kapcsolót...
Felmentem a lámpákhoz,aztán onnan semerre.Az egyik ajtónál kulcsot kér,a disco-s pultal szemben.Elakadás halmok.
patch miatt elkezdtem,aztán itt állok.
Valaki??
köszi

Pharaoh
Takigabi:
Lógj le és engedd el a szegélyt, így kisebbet esik és marad egy kicsi élete, de ez nem számít, mert jönn a köv map és azt full élettel kezded.

Valaki tudna segíteni:az elsõ pályán amikor megszerzem a csávó mögül a kulcsot és lemennék a létrán nem enged lemenni se visszamászni,csak ugrani tudna valaki egy savet küldeni?
email:[email protected]

Nekem a második pályán eltünt a piros healt csík és semmi baja se let a gáztól😊 Nem akarok csítet ...mi lehet ez?

"vessetek a mókusok közé" :)

Pharaoh
Most próbáltam ki és nagyon jó, de kivették belõle az ugráskombinációkat vagy csak én felejtettem el hogy kell?

bob
Akkor válaszolnék is magamnak ,be kell rugni az elözõ emeleten az ajtót ,és máris erösebb leszek ! 😊