1549
Tomb Raider: Angel of Darkness
  • rage
    Pedig tényleg úgy van, hogy a kriptaajtó berúgásától erősödik, majd a szobrot kell ledönteni

Nincs más út..
  • rage
    Kellene egy mentés neked a Tomb of Ancients pálya elejéről

Ha azt végigjátszod, arra azt mondanád, na ez a régi TR hangulat.
  • Light
    Takimate:
    Kapcsold be az audio settings-nél a Compatibility mode-ot! Így igaz, nem tudok kihasználni az EAX-et (mint én), de így menni fog.
  • Light
    Köszi, de sajnos ezt most éppen néztem meg, de ehhez meg mondja Lara, hogy nem elég erős...mit csináljak, hogy növeljem az erejét?
  • Takigabi
    ott van egy kripta a kerítésen belül annak berugod az ajtaját és a szobrot utána le tudod dönteni
  • Frank99
    lehet az új játékosoknak szól, az előzőt megvettem, de ezt nem fogom, és a fiam sem.
  • Frank99
    miért van az, hogy mindenki kínlódik?
    Az előző részek nem erről szóétak.
    Emléxem Hamster nyomta először végig, soxor segített, és is végignyomtam és sokan mások is.
    De EZT töröltem, és kész.
    SEMMI nem emlékeztetett a régi részekre, csak Lara cicii. Talán... ennyi
    Lehet megöregedtem, de nem hiszem...
  • OBig
    Light! Ha hátulról felmásztál a talapzatra, megjelent a kéz? Mert csak akkor tudod ledönteni. Ha nem, valahogy rosszul álsz ott.
  • Light
    Jah, ezt csinálom itten 20 perce, de semmi, egyszerűen nem értem, bugzik?
    Vagy előtte mit kéne? Tényleg nem toom...:(
  • Pharaoh
    Már nem emlékszem pontosan, de előbb mász fel a szobor alapzatára és hátulról próbáld.
  • Light
    Valaki segítseeen please!:) Nem tudom megmozdítani a szobrot, hiába tolom-húzom minden irányból...biztos azt kell? Vagy az is lényeg, hogy hol nyomom?:))
    HELP!
  • Petyus_
    Az a baj hogy a programot kellett volna megírni, hogy működjön a videokártyával, nem a videokártyát kell úgy gyártani hogy működjön a programmal. :)

De Core-éknak biztos csak Matrox kártyák vannak az irodában mert az tuti, hogy a program se nVidia, se ATi kártyákon nem működik rendesen. :)
  • Petyus_
    A temetőben mindenkinek szaggat szerintem.. máshol nem fog. :)
  • Pharaoh
    Nyomd meg az enter-t.
  • Light
    Sziasztok!
    OBig:
    Most néztem meg, tolom, húzom minden irányból, de semmi, egy helyben áll...Lara sem mondja, hogy nem erős hozzá, de nem tudja megmozdítani...mit csináljak?
    HELP!!!
  • vandream
    Ohhhh de borzasztó, korábbi mentésem meg egy szál se. Valaki, ha kérhetem, egy olyan mentést, ahol Kurtisnak több muníciója van van, pls.!!!/Boaz return/
  • OBig
    rage! Én numpad nullára állítottam a sprint+körülnézést, és nem zavar. Körülnézni, úgyis csak álló helyzetben lehet, így nem gond.
  • OBig
    Hoz_Hun!
    De bizony hogy tudsz kanyarodni sprint közben. Tán ez az egyetlen mozgás, ami jobb, mint az előző részekben. :-)
  • OBig
    vandream! Akkor semmi. :-)
    30 kell minyimum. :-)
    Light! Hátulról közelítsd meg a szobrot, és amikor megjelenik a kéz, akkor ledöntöd, összetörve vele a kriptát.
  • vandream
    Csak annyit szeretnék kérdezni egy "Boaz Return" szintet túlélt veterántól, hogy ha Kurtis-nak csak 3 db. lőszere van, akkor mekkora esélye van a túlélésre?
  • Hamster
    Akkor ismételjük meg a képet mégegyszer :-)

<- Hamster ->
  • Hamster
    SAS küldte!

Szerintem az ehhez fogható hibák nem programbugok, hanem a videókártya generálja.
    Azért tudom, mert elő kellett volna jönnie PS2-n is.

<- Hamster ->
  • Light
    Sziasztok!
    Megtaláltam az ajtót, úgyhogy oké minden, most a 'Graveyard'-ban vagyok...és itt nem értek valamit...tipikus Tomb-os ugrálás a sírköveken és utána az elkerített részre való beugrás megvan, de azt nem tudom megérteni, hogy miért nem tolja el a szobrot Lara, amikor ott nyomom neki,,,gondolom, hogy el kell tolni, mert elég nyílvánvaló lenne...mit csináljak?
    Jah, és még valami, amin azért kiakadtam...szaggat a temetőben a cucc...vazz, írtam a gépem (2,7Gh, Gef4Ti4600, 1024DDr)...hát, ezen a konfigon az UT2003 fullgrafon megy, mint a pinty, ez meg szaggat????
    Na csá!
    Köszi előre a segítséget!
  • Hoz_Hun
    Ja értem...:)

Ugyan ugy körül tudsz nézni. Sprintelni akkor fog ha futás közben nyomod meg (és kanyarodni nem tudsz sprint köben..természetesen)
  • Hoz_Hun
    Egy bug ha valkinek sok gázmasz kell (később még jól jön ;)): a gázmaszkot 3 db már elsőre is fel lehet vanni egy bug miatt. Mikor oda állunk a szekrény elé akkor Lara tesz egy megjegyzést és cseszik kinyitni a szekrényt. Azonban ha legugolunk és köben megnyomjuk az akciógombot akkor szépen kiemeli. Ha ezt megcsinálod háromszor akkor kiveszi mind a hármat. És ne aggódjatok, mert miután visszatértek a sirkamrából a képpel és jönnek a kommandosok, addigra valaki szépen visszapótolta mind a hármat ugyhogy lehet értemenni csak hát...kényelmesebben gázmaszkban (de mindenképpe menjetek el érte újra mert a gázmaszktól tanul meg sprintelni Lara ????eidos/Core logika).
  • Takigabi
    reinstall
  • Skynet
    Kösziu skacok nekem onnantól kéne hogy a csókát uirányítjuk és le kell mászni...Ott szállt el a mentésem,majd akkor légyszi onnan küldjetek egyet előre is thx:)
  • Petyus_
    Rá se ránts, ez "alap" ennél a játéknál. :)
  • Hoz_Hun
    Majd délután átküldök egy mentést. Kell utánnalévő is?
  • Marcus_
    Skynet:

Én szivesen küldenék,de még nem járok ott,csak Fon Krojf házánál kutakodom
  • Skynet
    Light nézz körül már nem emléxem pontosan vagy el kell tolni valamit vagy berúgni egy ajtót..:)
    Eidoséknak gratulálni tudok,rettentően értelmes ez a eltolom a ládát hogy utánna be tudjam rúgni az ajtót szisztéma....Idióták..

Valaki SANITARIUM páyához SAVEGAME-T Plíííííííííz:)
  • Pharaoh
    Ha szembe állsz a Mona Lisa -val akkor onnan a jobb sarokban van egy üvegvitrin, azt húzd félre, mert mögötte van a kártyaolvasó.
  • Light
    Sziasztok!
    Egy kicsit elakadtam...
    Párizs utcáin vagyok, és a manusnak meg kell szerezni a kód fejében a csomagját...van egy csatornalejáró, ami Buscher búvóhelyére vezet, és ott van egy ajtó, amire azt mondja Lara, hogy 'nem elég erős', hogy kinyissa - gondolom, a mögött van a csomag, de hogy késztessem arra, hogy betörje? Vagy ha nem így van, akkor írjátok le, lécci, mit kell csinálni...
    köszi előre is
    csá
  • Zorken
    Rendben, már odatoltam a nagy platformot a Mona Lisa alá, a kártya is megvan, de hova kell a kártyát betenni mert a két ajtót ami elött van olvasó nem nyitja.
  • rage
    De, kell egy kártya, ami ideiglenesen lecsukja a lézereket.

Előtte a szoba közepén lévő nagy platformot a székekhez kell tolni.
    Nyitni a kártyával, felugrani a platformra, azonnal ugrani a Mona Lisa felé, megkapaszkodni, s behúzni magad a falon lévő nyílásba

Időre megy - sietni kell
    Itt még nincs gázálarc...
  • Skynet
    A játék végefelé inkább horrorszerü mint tombraider..:))

Valaki nyomasson már egy SANITARIUM pálya elejeje SAVEGAME-t!!!:)
  • Zorken
    A Louvre-ban a Mona Lisanál hogyan kell kijutni. Ha átugrok mindig megöl a gáz, az id kártya meg nem nyit semmit.
  • OBig
    Hát én nemtom, de nekem nem jöttek elő ennyire durva bugok soha. :-)
  • Marcus_
    csupán másfél óra
  • Marcus_
    OBig:

Köszi a segitséget-az irányitás szar ezért nem állt rá rendesen-de mecsináltam!!

Köszönöm a helpet!