Tomb Raider 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát...
Szóval, maga a pálya nem rossz. 6 kapcsoló , mint régen, stb stb.
De.
A negyedik után, éppen mászom vissza az egyik csövön, amikor hirtelen Lara közli, hogy "this is the right place where"
itt megakad a hang, kép elmegy, s betölti a következõ pályát
Hát bravo !!
Még jó, hogy elõbb írtam, eddig nem találtam komolyabb hibát...
Játékállás visszatölt, második nekifutásra sikerült lemászni, majd normálisan befejezni a pályát.
Idõnként Lara tud elképesztõ mutatványokat, pl a lába beakad egy pontba, s noha én továbmegyek, õ egy 20 méteres csíkot húz maga után...
Képet készítek róla.
www.tar.hu/rage/utils/tr4.jpg
Akik nem látták még, egyéb bugok az 1-es, 2-es, 3-as file-ban
tr1,tr2,stb
Szóval jó lenne ez a játék, de ilyen hibákat !!!
Így, hogy átvág a következõ pályára, ez annyira súlyos,
hogy 70%-nál többet, hiába vagyok rajongó, nem tudok adni rá...
Sajnos
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
akkor már holtan találod a boltost
Én emiatt visszamentettem egy picit régebbi állást...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Rosszul emlékeztem
De onnantól a sprintelés adott :)
Mielõtt az utolsó tárgyat felszeded, nyomd meg a falon a zöld gombot.
Utána szedd fel a tárgyat, majd ki az ajtón, jobbra ott a csapóajtó
Azt nyisd fel, ugorj le, majd fuss, ahogy tudsz.
Az új patch óta Rennes arca helyreállt, jelenleg néhány grafikai bugot leszámítva nem találtam egyéb komolyabb hibát.
Épp az imént jutottam a Louvre csatornarendszerébe
Katasztrófa!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egyébként uánna van egy kb 1 perces cut-screen, lehet azzal van a baj.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Felhold , palcika emberke alak, bikaszem (vagy celkereszt), skorpio.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Légyszives ird már le h az Arheological Dig pályán mi a sorrend amokor a szimbolumokat egy kar segitségével át kell rendezni.A notebookban volt asszem az elsõ a félhod a negyedik az a fa szerüség.
Válaszodat elöre is megköszönöm!!
amikor rohansz felfelé ,az utolsó elötti emeleten be kell rugnos az ajtót ,és attól erösebb leszel !

Sik sikert.
Valaki dobjon át egy mentett állást plíz,a Louvre-ban vagyok,az elsõ terem megvan.
A lépcsõkön felfelé jön egy újabb terem,összesen 3 õrrel.
Na itt elb..tam,és rosszul mentettem,nem tudom már visszacsinálni...
Szal kellene egy ottani mentés.
Köszönöm.
A sok láma félrevezetett. :D
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Hajrá.
Ez a retkes játék a Sanitarium pálya legvégén állandóan kilép win-be!Nem tudok vele mit kezdeni, úgyhogy ha valakinek van egy save-je a MAXIMUM CONTAINMENT AREA pálya legelején, akkor légyszi külde el ide: [email protected]!
Thanxxx!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
nekem az is jó lenen ha valak iegy mentést küldene a tanitó páyla után ról
szval a rendes játék kezdésérõl:)
!Forza Ferrari!
http://kxproject.spb.ru/down.php?language=en
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
az elején amikor felszedem a pisztolyt mit kell csinálni???
!Forza Ferrari!
Lara egyik lába szinte folyamatosan egy hosszú csík lesz ha megállok....
!Forza Ferrari!