Tomb Raider 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én sztem már biztos volt kérdés, ezért elnézész is kérek:
Az install után a game-et indítottam (elõször), és fekete képernyõ fogadott - igaz, Cd nélkül indítottam, hátha anélkül megy - Full installon van. És utána a 'Cashe' file sérült lett és amikor akartam megint indítani, írta, hogy SYSvalami not found. Most uninstalláltam, és rakom újra, addig tudnátok válaszolni, hogy ne szívjak rá megint?
Elõre is köszi és bocs, ha volt!
Hi!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Ez egy idõlimites rész-van rá 10 mp-ed h végigérj ,mert a tuloldalon lecsukodik a rács-geci rész-good luck
majd meguntam:D
ja es nalatok sincs feje(vagyis az egyik szeme a levegoben log:) a faszikamnak a kavezoban(metro cafe vagymi)?
mas: a nocinel amikor hivja a zsarukat cucc is van a szobaban? s nagyon fontos? mert en beparaztam s eltuntem gyorsan, nem kutakodtam sokat:(
hibakkal egyutt szerintem qrva jo a game, bar nekem meg mindig a 2ik resz a kedvencem:)
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
Most baxsza meg az eidos....mentettem..meghalok..load...erre kivág desktopra...és nemtok beloadolni mer mindig kivág...Másik mentésem meg valahol a játék elején...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Valaki nemtudna emailben vagy valahova feldobni egy mentést ami a SANITARIUM pálya elöjén van ( nemtom lesz e késöbb,a faszival mentem le oda) ????
Nagggyon kéne mer elõlrõ niccskedvem elkezdeni..:)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ha a felszínen úszunk Jenõ az ebihal hajlamos luftot harapni..még ha egyhelyben vagyunk úgy is csak mellénk harap..
Õszintén szólva még úszás közbe is csak tologat..
Arról nem is beszélvbe hogy szegény Jenõ kicsit textúrahiányos..és eléggé hasonlít a TREMORS címü filmek lényeire,csak vizi kiadásban:)
Logika by Eidos
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Lara neni tud egy helybol korbenezni? (ugy ertem, hogy csak a fejet forgatni, es fel-le, jobbra-balra)? Regebben mintha tudott volna, de ebben a reszben meg nem jott ossze...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
És egyre kevesebb a bug.
A Louvre Galleries igen szép volt, s bug nélkül ért véget a pálya.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A Tomb of Ancients pályán vagyuk elakadva, abban a teremben ahol a mérgezett nyilak jönnek ki a falból. Meghuztam a bejáratnál a kart végig mentem a termen és nem tudom hogy kell tovább menni.
Valaki legyenszives segitsen.
Köszi.
Erre a kérdésre várom a válaszokat....
:-))

2.a fiókban nálam tablettát vesz ki ( zöld színû doboz), ezenkívül van még 1 "boros" üveg a konyhában , és 1 gyûrû a szobában , az egyik ablak elõt egy asztal ( nem lehet átlépni ) a másikon pedig semmi ( nincs kéz )ja és a muter "bizniszel , nem ér rá még"
1. odaadja a noteszt, és kimész a bejárati ajtón
2. neked kell kivenni a noteszt a fiókból és ki kell mászni az ablakon (?) ahogy korábban írta valaki.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ja ez nem multiplayer? :D
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Parisian Ghetto, megjelent a kéz ikon én meg naívan megnyomtam.. Lara meg elindult a levegõben a pálya másik felén lévõ töltények felé. :)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Átdob a pálya közepén a következõre...
:))
Küldtem a mentéseket.Remélem ezt akartad. :-)
A Tr5-ben sokkal nagyobb, a továbbjutást is akadályozó bugok voltak az úccsó pályán. Ahhoz képest.................
Nézzük a jó oldalát.
Aki meg törli az elsõ pálya után, .....hát magára vessen. :-)Én a Parizsi Getto után voltam így, de túljutva kicsit azé változott a véleményem. El kell felejteni az Old Gen-t. Ez tök más, más az irányítás, igaz bénább, de ez van. Akik meg ezzel kezdik, ugyanazt mondják majd az Old Gen-ekre.
Lara és az õ sexi lába, ahogy a Core Design-nál
hosszú hónapok alatt kifejlesztették.
Majdnem az összeset végignyomtam, irányításban, kevés bugban mindegyik jó volt .
Ezt sajnos -pedig nagyon vártam rá- 15 perc után töröltem....
talán majd a 3. patch után...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Küldjetek nekem lécci, ezekrõl a bugokról képeket, és a nagyobbakról, pölö a beragadósakról mentést is, és kirakom a Tr bug oldalra.
Rengeteget írtok, amikkel én nem találkoztam, de télleg jó lehet.
Pedig azt hittem, lassan bezár a bugos oldal. :-))
JJa, és egy mondatot is hozzá, melyik pályán volt, és hogy jött elõ.
http://tombbugok.freeweb.hu/
A Sanitarium pályán Kurtis lezúg a liftben és sikolt Lara hangján!

Ott szép gyûjtemény van
Más is írta, hogy bármelyik pillanatban átdobhat a következõ pályára
Bárhol...
Akkor egy vicces bug:
2. pálya, Lara épp gyalogol, majd puff, hasraesik, meghal, mindezt kint az út közepén
:-)))
Szívrohamot kaphatott valószínû...
:-)
Kellene egy kb 50 megás patch, ha nem akar az Eidos szégyenben maradni.
1.Lara áteisk a padlón és a semmiben elkezd zuhanni. (mint a Bil és Ted haláli túrájában)
2. A semmibe kapaszkodva másztam.