Tomb Raider 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, megnézem!

Sziasztok!
Én sztem már biztos volt kérdés, ezért elnézész is kérek:
Az install után a game-et indítottam (elõször), és fekete képernyõ fogadott - igaz, Cd nélkül indítottam, hátha anélkül megy - Full installon van. És utána a 'Cashe' file sérült lett és amikor akartam megint indítani, írta, hogy SYSvalami not found. Most uninstalláltam, és rakom újra, addig tudnátok válaszolni, hogy ne szívjak rá megint?
Elõre is köszi és bocs, ha volt!
Hi!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

borso:

Ez egy idõlimites rész-van rá 10 mp-ed h végigérj ,mert a tuloldalon lecsukodik a rács-geci rész-good luck

JustIce
mi bajotok van azzal a par bug-al a jatekban?:) nincs jatek amiben nincs:P azert az sem volt rossz amikor a ghettoban vhol megnyilt alattam a fold s elkezdtem zuhanni, s csak zuhantam, zuhantam, zuhantam:D
majd meguntam:D
ja es nalatok sincs feje(vagyis az egyik szeme a levegoben log:) a faszikamnak a kavezoban(metro cafe vagymi)?
mas: a nocinel amikor hivja a zsarukat cucc is van a szobaban? s nagyon fontos? mert en beparaztam s eltuntem gyorsan, nem kutakodtam sokat:(
hibakkal egyutt szerintem qrva jo a game, bar nekem meg mindig a 2ik resz a kedvencem:)

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Skynet
LOL:))
Most baxsza meg az eidos....mentettem..meghalok..load...erre kivág desktopra...és nemtok beloadolni mer mindig kivág...Másik mentésem meg valahol a játék elején...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Valaki nemtudna emailben vagy valahova feldobni egy mentést ami a SANITARIUM pálya elöjén van ( nemtom lesz e késöbb,a faszival mentem le oda) ????
Nagggyon kéne mer elõlrõ niccskedvem elkezdeni..:)
rage
S azt hiszem, azt ki is tudod csalogatni a vízbõl, ha ügyesen szállsz ki belõle, s majd úszik a levegõben utánad.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Skynet
Há a laboiros pályán ahol a víz alatt a túlméretezett ebihal van ismét aranyos bugok vannak:)))
Ha a felszínen úszunk Jenõ az ebihal hajlamos luftot harapni..még ha egyhelyben vagyunk úgy is csak mellénk harap..
Õszintén szólva még úszás közbe is csak tologat..
Arról nem is beszélvbe hogy szegény Jenõ kicsit textúrahiányos..és eléggé hasonlít a TREMORS címü filmek lényeire,csak vizi kiadásban:)
rage
A sprint gombot kell nyomva tartani, s úgy a kurzorbillentyûkkel körbenézhetsz

Logika by Eidos

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mayday
Figyuszattok mar,
Lara neni tud egy helybol korbenezni? (ugy ertem, hogy csak a fejet forgatni, es fel-le, jobbra-balra)? Regebben mintha tudott volna, de ebben a reszben meg nem jott ossze...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

szívesen

rage
Na, ahogy haladok elõre, egyre jobb a játék.
És egyre kevesebb a bug.
A Louvre Galleries igen szép volt, s bug nélkül ért véget a pálya.

Tirex
köszi , így korrekt volt az eligazítás...

The Garrett
ez pléjsztésönös? mert elég ratyi a graf.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Petyus_
Miután meghúztad a kart gyorsan oda kell rohanni különben bezáródik z ajtó!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Sziasztok!
A Tomb of Ancients pályán vagyuk elakadva, abban a teremben ahol a mérgezett nyilak jönnek ki a falból. Meghuztam a bejáratnál a kart végig mentem a termen és nem tudom hogy kell tovább menni.
Valaki legyenszives segitsen.
Köszi.
rage
Mit csinál Lara a sarokban ?
Erre a kérdésre várom a válaszokat....
:-))

rage

Petyus_

Lara számára nincs akadály. :-)
leálsz beszélni a nõvel ,a nõ hivja a rendõrséget,nõ lelécel,konyha jobb fiókjából notesz ki,majd a bejárati ajtón el

Tirex
1.nem adja oda a noteszt
2.a fiókban nálam tablettát vesz ki ( zöld színû doboz), ezenkívül van még 1 "boros" üveg a konyhában , és 1 gyûrû a szobában , az egyik ablak elõt egy asztal ( nem lehet átlépni ) a másikon pedig semmi ( nincs kéz )ja és a muter "bizniszel , nem ér rá még"

Petyus_
Ha nem nyílik akkor arra tudok gondolni hogy kétféle kimenetele lehet a párbeszédnek:

1. odaadja a noteszt, és kimész a bejárati ajtón
2. neked kell kivenni a noteszt a fiókból és ki kell mászni az ablakon (?) ahogy korábban írta valaki.

Tirex
ja csak nekem se nyilik ott az ajtó , a muter elfoglalt momentán...

Petyus_
Mit csodálkozol, a velhekk nálam alap. :)

Petyus_
A bejárati ajtón. :)

Eisenhower
csá oll^.^ egy lama kérdés a legelején mikor az öreg mutternál vagyok ott hol lehet elhuzni a belem a yard elöl? ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

The Garrett
OTt a vallhekk ott a vallhekk
Ja ez nem multiplayer? :D

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Petyus_

Parisian Ghetto, megjelent a kéz ikon én meg naívan megnyomtam.. Lara meg elindult a levegõben a pálya másik felén lévõ töltények felé. :)

Faki
megoldódott

Faki
Staharov Fortressnél akadtam el... bejutottam valami helyre, 2 út van: egyik elõtt (kerítés) sok láda van amit már össz-vissza pakolgattam, a másik irányba meg lehetetlen menni, mert ahogy belépek agyonüt az áram. Ez a hely pontosabban a daruval leápolt gépágyúk után van.

A Kurtises rész abszolút nem kellet volna bele. Nekem amúgy se szimpatikus ez a tré Kurtis srác. A velevaló pályák meg tiszta Resident Evil, ami még nem lenne baj, de ha RE akarok akkor azal játszok, viszont a TR-be abszolút nem hiányzik, vagy he igen akkor legalább Larával. Ráadásul Lara se egy villám a progiban, de Kurtisnek tiszta higany mozgása van. A löszerrel meg sporolni kell mint a fene, mert persze Õ is duplán lövi el a löszert, a végén a genyára meg nemmarad, kézzel meg nem lehet leütni. Szóval aki odajut egy jó tanács: az õrülteket akit lehet keüljétek ki, akit meg nem azt meg üssétek amíg az élettek tart, továbbá minden zugba nézzetek be mert egy (azaz két) töltény is aranyat ér.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Faki
Menj vissza a csarnokba

Pharaoh
A Hall of season pályán mikor kinyitom a 4 csapot és elindul az a gõzhajtású gép mit kell csinálni?

a legviccesebb az hogy a Bouchard rejtekhelye címû pályán amikor beugrok a vízbe ott patkányok mászkálnak

na, akkor én megállok a 2. pályánál. ennyi bug miatt inkább várok. még jó, hogy a patch után nem kért CD-t.:)

cypher
csak este tudom nézni,de thx!!!
ui.:Hoz-átdobhatnád az ....utánit is...
Nekem csak Louvre totál elõtt, meg után van csak állásom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

rage
Ja,itt a továbbjutást segítõ bugok vannak
Átdob a pálya közepén a következõre...
:))

cypher !
Küldtem a mentéseket.Remélem ezt akartad. :-)
R@in
Ezt csinálja nekem is :/

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Rage! Külön aloldal is lesz az AOD-nak, DE:
A Tr5-ben sokkal nagyobb, a továbbjutást is akadályozó bugok voltak az úccsó pályán. Ahhoz képest.................
Nézzük a jó oldalát.
Aki meg törli az elsõ pálya után, .....hát magára vessen. :-)Én a Parizsi Getto után voltam így, de túljutva kicsit azé változott a véleményem. El kell felejteni az Old Gen-t. Ez tök más, más az irányítás, igaz bénább, de ez van. Akik meg ezzel kezdik, ugyanazt mondják majd az Old Gen-ekre.
cypher
Rugalmas a csaj!!
rage

Lara és az õ sexi lába, ahogy a Core Design-nál
hosszú hónapok alatt kifejlesztették.

cypher
Egy mentést kérnék a Louvre második pályájáról...
Rossz helyen mentettem,köszönöm.
Frank99
én nem értem, hogy ekkora a pénzéhség, bogy egy ennyi hibával telt játékot MIÉRT adnak ki?
Majdnem az összeset végignyomtam, irányításban, kevés bugban mindegyik jó volt .
Ezt sajnos -pedig nagyon vártam rá- 15 perc után töröltem....
talán majd a 3. patch után...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Rage! Nna meg mindenki! :-)
Küldjetek nekem lécci, ezekrõl a bugokról képeket, és a nagyobbakról, pölö a beragadósakról mentést is, és kirakom a Tr bug oldalra.
Rengeteget írtok, amikkel én nem találkoztam, de télleg jó lehet.
Pedig azt hittem, lassan bezár a bugos oldal. :-))
JJa, és egy mondatot is hozzá, melyik pályán volt, és hogy jött elõ.
http://tombbugok.freeweb.hu/
Skynet
Hjólvan hamár bug ismét elõfordult hogy megjelent a kéz ikon nyomtam a use-t erre lara elkezdett hátrálni át pár falon át a nagy semmin és egy zárt ajtó mögött kötöttem ki...se ki se be...reload:)))
Iszonyat nagy bug!!!!
A Sanitarium pályán Kurtis lezúg a liftben és sikolt Lara hangján!
rage
Hm, nézegettem a hivatalos fórumot
Ott szép gyûjtemény van

Más is írta, hogy bármelyik pillanatban átdobhat a következõ pályára
Bárhol...

Akkor egy vicces bug:
2. pálya, Lara épp gyalogol, majd puff, hasraesik, meghal, mindezt kint az út közepén
:-)))
Szívrohamot kaphatott valószínû...
:-)

Kellene egy kb 50 megás patch, ha nem akar az Eidos szégyenben maradni.

Pharaoh
Ha már a bugoknál tartunk nálam a csúcs:
1.Lara áteisk a padlón és a semmiben elkezd zuhanni. (mint a Bil és Ted haláli túrájában)
2. A semmibe kapaszkodva másztam.