Tomb Raider 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<- Hamster ->
Szerintem az ehhez fogható hibák nem programbugok, hanem a videókártya generálja.
Azért tudom, mert elõ kellett volna jönnie PS2-n is.
<- Hamster ->
Megtaláltam az ajtót, úgyhogy oké minden, most a 'Graveyard'-ban vagyok...és itt nem értek valamit...tipikus Tomb-os ugrálás a sírköveken és utána az elkerített részre való beugrás megvan, de azt nem tudom megérteni, hogy miért nem tolja el a szobrot Lara, amikor ott nyomom neki,,,gondolom, hogy el kell tolni, mert elég nyílvánvaló lenne...mit csináljak?
Jah, és még valami, amin azért kiakadtam...szaggat a temetõben a cucc...vazz, írtam a gépem (2,7Gh, Gef4Ti4600, 1024DDr)...hát, ezen a konfigon az UT2003 fullgrafon megy, mint a pinty, ez meg szaggat????
Na csá!
Köszi elõre a segítséget!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Ugyan ugy körül tudsz nézni. Sprintelni akkor fog ha futás közben nyomod meg (és kanyarodni nem tudsz sprint köben..természetesen)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Én szivesen küldenék,de még nem járok ott,csak Fon Krojf házánál kutakodom
Eidoséknak gratulálni tudok,rettentõen értelmes ez a eltolom a ládát hogy utánna be tudjam rúgni az ajtót szisztéma....Idióták..
Valaki SANITARIUM páyához SAVEGAME-T Plíííííííííz:)
Egy kicsit elakadtam...
Párizs utcáin vagyok, és a manusnak meg kell szerezni a kód fejében a csomagját...van egy csatornalejáró, ami Buscher búvóhelyére vezet, és ott van egy ajtó, amire azt mondja Lara, hogy 'nem elég erõs', hogy kinyissa - gondolom, a mögött van a csomag, de hogy késztessem arra, hogy betörje? Vagy ha nem így van, akkor írjátok le, lécci, mit kell csinálni...
köszi elõre is
csá
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Elõtte a szoba közepén lévõ nagy platformot a székekhez kell tolni.
Nyitni a kártyával, felugrani a platformra, azonnal ugrani a Mona Lisa felé, megkapaszkodni, s behúzni magad a falon lévõ nyílásba
Idõre megy - sietni kell
Itt még nincs gázálarc...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Valaki nyomasson már egy SANITARIUM pálya elejeje SAVEGAME-t!!!:)
Köszi a segitséget-az irányitás szar ezért nem állt rá rendesen-de mecsináltam!!
Köszönöm a helpet!

Gettóban ez mind nem volt...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Persze nem simán, hanem kúszás+lopakodás, így Lara teljesen lefexik a földre, és úgy átfér alattuk. :-)
Ez már igazi TR volt !
A végére kialakul ??
Hát erre a szellemesre nekem vóna egy másik megoldásom:
Ereszkedj le kúszásba, akkor nem ér el ez a randa dög. Vegyél fel kúszva mindent a teremben, és lõdd a dögöt, amíg egy kicsit lebénul, persze azt is térdelve lõdd, akkor nem tud bántani, és pölö a shotgunnal. Persze célszerû nem túl közel, de szembe kuporodni azzal a szoborral, ami épp tartja a gömböt, és ha lebénult, odarohanni, és ctrl.28 shotgun lõszer elég neki. :-)
Mindez kb. 2 órámba tellett.
Azért kérdezem hogy ez az egész egy nagy bug vagy van esetleg valami logika benne? :D
Bár szerintem az bug, mert a guruló lószar nem robbantja fel a bombákat, amik a falon vannak, de ha larababa hozzá ér pukkan.
Kiõtted a guriga mellett a palackot, azaz végiggurult a guriga a lézereken?
Egyébként Strahov Fortress végén a lézereknek van valami logikája? Én 2 órán keresztül szenvedtem vele amíg át tudtam menni, és nem értem hogy kellene csinálni.

Rajongóknak kötelezõ :)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Mellesleg leestem a székrõl...semmi különös a graf.-ban, szép oké, de azért nem UT2003 vagy Chaser, és egy nagyon picit lassú a durva helyeken...ja, mond ezt egy Athlon 2,7Ghz, Geforce4Ti4600, 1024DDR ram és 120GigaSeagate winyónak...hát kösz:). Az UT2003 minden csúcsra rakva megy a brutál pályák közül is 50-nel, ez meg itt 35-tel - no mind1, legalább nem szaggat:))).
Köszi még 1x, csá!
Kérdés:
Akkor a játék indítása elõtt mindig be kell nyomnom a dxdiag-ba a basicet és nem tudom kihasználni az EAX-ot sem?
Bizonyos targyakra (aranyora, nyaklanc, regi ermek, dobozka) lesz szukseg, vagy erdemes eladni oket a fickonak a gettoban??? Es o adott arat ad, nem lehet alkudni vele?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...