Unreal Tournament 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Elõször próbált a legutolsó peccset felrakni

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Õszintén szólva megpróbáltam elkerülni, hátha akad valami okosság rá.

RelakS
Reinstallt próbáltad már?

Üdv mindenki, gondom van. Egyik napról a másikra nem indul a játék, ilyet ír ki: (visszaolvastam, kerestem, a "ha nem indul az UT" link sajna már nem elérhetõ... nem látok a pipától)

Ez lehet mappacktól, vagy valami más kavart be? A játék agyon van patchelve és moddolva... 10 giga a könyvtára :)

Köszke

RelakS
konzolba: stat fps

Meg tudjátok mondani, hogy kell kiiratni az FPS-t?
Köszi!

Saddalim
na mondjuk az is lehet, de addig parázik, amig fel nem rakod :D

MetaMórfózis
Mit ir ki? Egyébként valószínü nincs patched.

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

Saddalim
amelyiknek a ping helyén ? van, ahhoz nem is fog sikerülni

SD456
Sya all!

Nekem nem tud csatlakozni a netes játékhoz. Miért van ez? Ha valaki tudja az szóljon.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

RelakSfromhome
gyere ons-ra a bermudára, ott legalább magyarok vannak, amikor vannak ^^

ip-k: www.unrealgames.hu

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

<#help>Esetleg ha valaki emlékszik hogy mi a szám címe ami a háttérben megy megköszönném <#help>

MetaMórfózis
Nem jól jár az órám, gecc:D

MetaMórfózis
Jelenleg éppen teltház van:)
<18:35:54> <UTBRIDGE> (25:35) Name Score Caps Takes Returns Name Score Caps Takes Returns
<18:35:54> <UTBRIDGE> (25:35) PICUR@HUN 26 1 2 2 $t33l-$tr!k3 18 0 1 1
<18:35:55> <UTBRIDGE> (25:35) <>DR<>DarkKnight 13 0 1 1 KTM_DJ_UT_MASTER 14 1 3 0
<18:35:58> <UTBRIDGE> (25:35) JJ-NINE 8 0 0 0 .:<R!c}{@rD>:. 10 0 2 1
<18:36:02> <UTBRIDGE> (25:35) Kamu 2 0 0 0 KTM*Local*Night 3 0 1 0
<18:36:04> <UTBRIDGE> (25:35) Destroyer 0 0 0 0 °3L!T3°!t3q47 1 0 0 0
<18:36:06> <UTBRIDGE> (25:35) sputnyik 0 0 1 0 Xan_Kriegor 0 0 0 0
<18:36:09> <UTBRIDGE> (25:35) Elvis------> -1 0 0 0 Ati_papa 0 0 2 0

irc.syschat.hu -> #ut2004

MetaMórfózis
Instagib:)
De itt extra instagib van, mert ugye mind három mûfaj jármûves, és a sima instagibbel 500lövés mire leszedsz egy scorpiont
Ezzel kb 4-5 a tank pedig 7-8 raptor 2 manta 1 :)

Saddalim
mi az az i valamelyik elõtt?

MetaMórfózis
ut2004://syschat.hu Javaslom figyelmedbe:D
vctf
ons
as
ivctf
ions
ias :D

Saddalim
mert elég sok embernek nincs ennyi pénze megvenni, különben is majdnem a legjobb pályákat rakták a demoba. mások azért, mert nincs pénzük, de nem is issegáliskodnak mint egyesek... :P

6mbit, meg cs-ben sok szervernek 10-15 a pingje szal nem azzal van a gond.
Te is ONS (onslaught)-t mondod? Mondjuk az a 600 szerver se vmi hú de sok cs sourceban van kb 20ezer bf2-ben is mittomén hányezer.
Egyébként minek van enyi demo szerver?
Saddalim
ez nem igaz, nekem kihoz kb 600 szervert, abbol 300 üres, ebböl 100 demo. a maradék 200 pingileg is ok, meg ember is van
milyen neted van?

Sziasztok!

Van aki eredetivel játszik? Megvettem a játékot, nagy örömmel benyomom server browsert, erre van 400 szerver (ONS), ebbõl van kb. 30-40 amiben van játékos, ebbõl talán ha 10 olyan aminek elfogadható a pingje, és legalább a fele DEMO server, köztük uazok mint amik a törttel is bejöttek és amik tele vannak f.szláma aimbotos csíterekkel.
Mi a szar ez? egész világon párszáz ember UT-zik??? Alig van 1-2 normálisan játszható szerver.
Saddalim
na jólvan... :D

MetaMórfózis
Linuxon meg egy CDKEY nevü fájlba van, éljen a registry:)

Saddalim
a registryt kéne, szóval csak reinstalláld az ut2004-et :D

Hi!

jegHegy Random Junk videojához tudna vki linket adni?
Rövid kb 15 megás trick-stunt
Az own-age-s lehalt mást meg nem mutat a gugli :(

RelakS
én elmentettem a registry ut-ra vonatkozó dolgait, aztán reinstall után csak egy duplakatt volt a megfelelõ .reg fájlon

Ivan Pjodr
Bocsi, a linket elírtam :(

Gamecopyworld

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Ivan Pjodr
Bocsi, a linket elírtam :(

Gamecopyworld

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Ivan Pjodr
A gamecopyworld-ön van az UT 2004 dolgok közt valami ut tuning tool, azzal lehet beírni CD kulcsot, és el fog indulni elméletileg utánna.

Most telepítettem újra a windowst, és és a játék indításánál azt írja ki, hogy érvénytelen a cd kulcsom, s újra kell telepíteni a játékot. Meg lehet úszni ezt valahogy újratelepítés nélkül is? A cd-keyem megvan.
Ha nem, akkor mit kellene elmenteni és honnan, hogy legközelebb ezt elkerüljem?
Saddalim
ez hülye kérdés. amcsi idõ szerint éjjel (itt de.) senki. amcsi idõ szerint késõ du.-este (itt éjjel 2-6) nagyon sokan. úgy itteni idõ szerint 5-8 körül szoktak általában lenni

szokott mostanában valaki multizni(mutant szerveren)

aki igen mondjon egy szervert amin sokan vannak

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Saddalim
én ping szerint szoktam csoportositani...
mellesleg a titan meg ilyen normál szerverek favorite-ban vannak :P

RelakSfromhome
de abban a kulimászban mire megtalálja pl a bermudát :D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Saddalim
mellesleg van server browser is...

RelakSfromhome
mivan?! Nem értem a kérdést :D

Ha fellépsz egy szerverre, akkor az lesz a neved, amit beállítottál a setup-ban, ott, ahol a felhasznált karaktert is.

ip-k: www.unrealgames.hu

SHADOWEYES7
Ki tudna belépni az UT2004be?
Már mint az internetesbe amin lehet többen is játszani?
És ha belép mi lessz a neve?
És mikor fog belépni?
HM?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

RelakSfromhome
"A munkahely ajándéka, csak nem tudnak róla"

Régen ez úgy volt, hogy a csóka mindent hazavitt a hûtõgépgyárból, de folyton ruszki harckocsi lett a végeredmény <#idiota>

LongJohnHolmes
Semmi különöset nem akarok írni :) Csak láttam sokan beírják a config-jukat. Dicsekedni jöttem :)Másfél éve nem nyúltam hozzá. (nem én fizettem, ne anyázz!!! A munkahely ajándéka, csak nem tudnak róla)
Még bírja, de már avul. Még jó hogy semmi mást nem játszom, csak UT2004-et. Ez az elsõ játék amit megvettem :)(Igaz használtan a Vaterán, de kellett a sorozatszám)
A videókártyákat lehet, hogy piacra dobom, ha valakit érdekel.

AbitIC7-MAX3,P4 3GHZPrescott,1GBram,AtiRadeon9800Pro/GeforceFX5900,CreativeSBAudigy2 7.1,320GBSata-raid+320GB, WinFastPVR2000,LogitechMX610 Laser BATTLE-mouse 2X21\'Sony Trinitron,ED 3D-Glasses

Saddalim
ha érdekel a :7777 a portszám
erre igen egyszerû: vedd meg :P
no persze lehet tört szerveren is jáccani...

Sajnos nekem most nincs feltelepítve az UT 2004 mert kevés a helyem.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

phunky
jah télleg <#wave>83.98.225.14:7777 nah ez akart lenni attol független tucc megoldást vmelyik kérdésemre?

Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.

Nem szeretek kötöszködni de ez ugyanaz az IP amit a múltkor kérdeztél.

phunky
Nah megvan a megfejtés ez az uj ip 83.98.225.84:7777 megis van to is csatlakozni.

csak ledob mivel nem eredeti a gém :( erre tuttok vmi megoldást

a figura a forumon monta h van vmi dislectico (gondolom szerver) amin keresztül tok kapcsolodni. de merre felé van ez a szerver?

Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.

Akkor tévedtem.

UT99 óta így írják IPket pedig :)
ez vmi holland IP, de nem csatlakozik nekem sem

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek de a négy darab hetes elé biztos, hogy kettõspont kell? Mert én még nem láttam olyan IP-t amiben kettõspont van.

8de lehet, hogy én vok amatõr)

phunky
hát pedig a kedvenceknél beirtam ezt az ip-ét és a ping résznél kérdöjel van.

tehát vagy nem megy a szerver v nem találja,de sztem az utobbi. lehet aza gond h azért nem találja mert nem oridzsi a játék?

vagy valamelyikötök rákeresne? iszonyat fontos lenne,vasárnapig össze kell hoznom h tuggyak csatlakozni <#help><#help><#help>

Ezt még én is tom, pedig az már nagy szó.:)