Unreal Tournament 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez lehet mappacktól, vagy valami más kavart be? A játék agyon van patchelve és moddolva... 10 giga a könyvtára :)
Köszi!
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
Nekem nem tud csatlakozni a netes játékhoz. Miért van ez? Ha valaki tudja az szóljon.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
ip-k: www.unrealgames.hu
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
<18:35:54>18:35:54> <UTBRIDGE> (25:35) Name Score Caps Takes Returns Name Score Caps Takes Returns
<18:35:54>18:35:54> <UTBRIDGE> (25:35) PICUR@HUN 26 1 2 2 $t33l-$tr!k3 18 0 1 1
<18:35:55>18:35:55> <UTBRIDGE> (25:35) <>DR<>>DR<>DarkKnight 13 0 1 1 KTM_DJ_UT_MASTER 14 1 3 0
<18:35:58>18:35:58> <UTBRIDGE> (25:35) JJ-NINE 8 0 0 0 .:<R!c}{@rD>:. 10 0 2 1
<18:36:02>18:36:02> <UTBRIDGE> (25:35) Kamu 2 0 0 0 KTM*Local*Night 3 0 1 0
<18:36:04>18:36:04> <UTBRIDGE> (25:35) Destroyer 0 0 0 0 °3L!T3°!t3q47 1 0 0 0
<18:36:06>18:36:06> <UTBRIDGE> (25:35) sputnyik 0 0 1 0 Xan_Kriegor 0 0 0 0
<18:36:09>18:36:09> <UTBRIDGE> (25:35) Elvis------> -1 0 0 0 Ati_papa 0 0 2 0
irc.syschat.hu -> #ut2004
De itt extra instagib van, mert ugye mind három mûfaj jármûves, és a sima instagibbel 500lövés mire leszedsz egy scorpiont
Ezzel kb 4-5 a tank pedig 7-8 raptor 2 manta 1 :)
Te is ONS (onslaught)-t mondod? Mondjuk az a 600 szerver se vmi hú de sok cs sourceban van kb 20ezer bf2-ben is mittomén hányezer.
Egyébként minek van enyi demo szerver?
milyen neted van?
Van aki eredetivel játszik? Megvettem a játékot, nagy örömmel benyomom server browsert, erre van 400 szerver (ONS), ebbõl van kb. 30-40 amiben van játékos, ebbõl talán ha 10 olyan aminek elfogadható a pingje, és legalább a fele DEMO server, köztük uazok mint amik a törttel is bejöttek és amik tele vannak f.szláma aimbotos csíterekkel.
Mi a szar ez? egész világon párszáz ember UT-zik??? Alig van 1-2 normálisan játszható szerver.
jegHegy Random Junk videojához tudna vki linket adni?
Rövid kb 15 megás trick-stunt
Az own-age-s lehalt mást meg nem mutat a gugli :(
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Ha nem, akkor mit kellene elmenteni és honnan, hogy legközelebb ezt elkerüljem?
aki igen mondjon egy szervert amin sokan vannak
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
mellesleg a titan meg ilyen normál szerverek favorite-ban vannak :P
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ha fellépsz egy szerverre, akkor az lesz a neved, amit beállítottál a setup-ban, ott, ahol a felhasznált karaktert is.
ip-k: www.unrealgames.hu
Már mint az internetesbe amin lehet többen is játszani?
És ha belép mi lessz a neve?
És mikor fog belépni?
HM?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Régen ez úgy volt, hogy a csóka mindent hazavitt a hûtõgépgyárból, de folyton ruszki harckocsi lett a végeredmény <#idiota>#idiota>
Még bírja, de már avul. Még jó hogy semmi mást nem játszom, csak UT2004-et. Ez az elsõ játék amit megvettem :)(Igaz használtan a Vaterán, de kellett a sorozatszám)
A videókártyákat lehet, hogy piacra dobom, ha valakit érdekel.
AbitIC7-MAX3,P4 3GHZPrescott,1GBram,AtiRadeon9800Pro/GeforceFX5900,CreativeSBAudigy2 7.1,320GBSata-raid+320GB, WinFastPVR2000,LogitechMX610 Laser BATTLE-mouse 2X21\'Sony Trinitron,ED 3D-Glasses
erre igen egyszerû: vedd meg :P
no persze lehet tört szerveren is jáccani...
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
csak ledob mivel nem eredeti a gém :( erre tuttok vmi megoldást
a figura a forumon monta h van vmi dislectico (gondolom szerver) amin keresztül tok kapcsolodni. de merre felé van ez a szerver?
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
ez vmi holland IP, de nem csatlakozik nekem sem
8de lehet, hogy én vok amatõr)
tehát vagy nem megy a szerver v nem találja,de sztem az utobbi. lehet aza gond h azért nem találja mert nem oridzsi a játék?
vagy valamelyikötök rákeresne? iszonyat fontos lenne,vasárnapig össze kell hoznom h tuggyak csatlakozni <#help>#help><#help>#help><#help>#help>