Unreal Tournament 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amugy nvidianak miert jo hogy minden inditasnal szetverik a logojukat? 😊
aryss es tamika botok voltak
😛PPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Lacc
Az optimista fajtádat 😄
nem mert midnet összecsapják hogy készlegyen a sok map 😛PPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

100 pályából csak lesz elég jó is, nem?

Ransom
Fiuk..
A demo ilyen fos vagy alapból ut netcode suxx vagy mi van
Aseban egy szerverre kiír 60-as pinget mikor belépek 100 körül van...
És legtöbb helyen egy idõ után elkezd kegyeltenül lagolni.
Ez így egy kalap sazr senkit nem lehet eltalálni úgy ugrál

\"Fighting for peace is like fucking for virginity...\"

Lacc
Jaja ilyen néven fent szoktam lenni.
De botok?? Én azt hittem emberek 😄 Hogyhogy botok???
hey te voltal elobb vkk-n? 😊
i was bandee.
de miert botok vannak a serveren??
Lacc
Na de mikooooor???
IMYke2.0.0.0
Nemsokára lesz bõven - a fullal 😊)))))))

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

instazni ott az ut2k3 csomo palyaval. ebben pont az onslaught a zsir 😊 csak kene meg par map.
Davidus
Kezd unalmas lenni ez a node javítósdi... Kéne jó kis darálós insta ctf server😊

V9ykn8_TZL0

IMYke2.0.0.0
Sziasztok.
A poén az, hogy nem lagoltam... 59-es pinggel nyomtam, semmi akadás, a gépem is bírja, szóval...
Egyébként nem posztoltam, hanem Construction-öltem - azaz Link Gunnal nyomattam a Power Node-ot, hogy gyorsabban készüljön el, s amikor az meglett, indultam volna a kék bázis felé, s akkor történt az, amit már leírtam...
De hogy a francba tudnak már most csaláokkal operálni?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Természetesen admin sehol....
Azért mert a Magyarok a külföldi szerverekn játszanak, mert a Magyar szerver tel van külföldi eszement TK-s cheater barmokkal.
Tegnap is a Bermudára mentem és a saját társaim engem TK-ztak addíg míg meg nem untam és ki nem léptem...
LSC
biztos csal lagolt. Nem tudom miért kell minden gémet szétb***ni a csítereknek.

RelakS
Nemértem.
Ott posztolsz az UDAMAGE(!!!) mellett, és a pofa a kanyon végébõl felvette, mintha ráteleportálna???

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Én most olyat láttam, hogy a kék skacon (piros voltam), középen védtem és Link-el nyomtam a constuction-t, a páncélja átváltott lilába - tudjátok: doubler
Ez nem lenne baj.
De ugye a "Doubler" ott jelent meg mellettem! - mert ugye ott a helye...
Õ pedig egyik pillanatról a másikra "felveszi" azt még úgy 100 lépésnyire tõlem, fut felém (én közben célbavettem Lightning + Scope) látom, hogy mi történik, az arcom megfagy, pofán lõ és kinyiffanok.
Na, azonnal otthagytam a szervert!

RelakSfromhome
stimmel, meg kell nézni az origi ut-ben!

CTF-ben is ugyanez a szitu

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ja assault 😊 azt nemtom, de lehet ottis hasonlo lehet a szitu.
azok nem fragek hanem pontok. pl sikeres bazisepitesert is kapsz azt hiszem, meg ilyesmikert.
*sóhaj* kösz

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Lacc
Ja nem tavaszi tekercset 😛
Lacc
Egy rúd szalámit 😛
A 2k3ban mit kapok, ha végigjátszom?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

LSC
pontot is.

Azért nem csak rangokat kapsz, meg kitüntetéseket?

Lacc
Talán azért volt ennyi pontjuk mert csinálták a feladatokat vagy nemtom.
Tegnap meg olyat láttam ... feltünt, hogy milyen sok frad-je van egyeseknek, de nem figyeltem rá.
Aztán bekerültem egy szerverre ahol 2vs1-ben nyomtunk Assault-ot, majd a második fordulóra beesett egy csóka, és 2vs2-ben ment a game.
Gondolhatjátok, vagy 3 percig SE tartott összesen a két forduló.
Összesen nem nyírtak ki minket együtt 20-nál többször, mert idõ se volt rá. Na végére ilyen arány volt fragben:
66, 38 vs 2, 1 😊
Ez magyarázza el valaki!

RelakS
Tulajdonképpen igen.

trunks666
Ebben az esetben viszont tényleg elég furcsa a dolog.

RelakS
Nálam is volt olyan, hogy lejjebb vettem a felbontást, mire eltûntek a szövegek, csak akkor láttam õket, ha bármilyen ablakot elõhívtam a játékban. Megoldás: Eggyel nagyobb betûméret

RelakS
1: NEM VOLT OVERTIME!!!
2: 100%-on volt az erõmû!!!, és overtime alatt elkezd csökkenni, meg visít, hogy critical!!!

LSC
Sof2-ben meg egész jól bevált.

Cobra.
Ha van/lesz, akkor remélhetõleg nem Punkbuster, mert BF alatt állandóan dobálja ki az embereket, mert nem tudja magát frissíteni

Hide and fear, Cobra Commander is here !

LSC
akkor én befejeztem az UT 2004 demo-s pályafutásom ha már színrléptek ezek a tehetségtelen köcsög lúzerek. UT-hoz van egyáltalán anticheat?

hali, valaki csak annyit mondjon meg, mi az istenert csak a konzolba latom a csetelest? egyszer mar megnyomtam valamit, amitol rendesen latszott, de most megint nem megy... nagyon idegesito.
trunks666
Na ja...ha ez OVERTIME alatt volt akkor érthetõ.

Asszem, ha lejár az idõ. Aki jobban áll, az nyer.

RelakSfromhome
gyertek a sysconfigra, ott nincsenek ilyenek, viszont van lag (láttam arcot 999-es pinggel!!!)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

trunks666
Mondom én, hogy valami gáz van ott

RelakSfromhome
Bazz, a vkk-n lõjük egymást mint a huzat, egyszer csak felrobban a piros, 100%-on lévõ erõmû... A kékek vallották is, hogy egyet nem lõttek bele. Naezmivolt???

Lacc
Hát de gondoltam ha már ilyeneket csinált csak megjegyezted magadnak ki lõtt le 😊
trunks666
A nevét...ne nevetess a színét sem tudtam megállapítani

RelakSfromhome
Nna, odamegyek mopsmá...

Lacc
A nevét nem tudod az illetõnek?
trunks666
"Amúgy kérdezném, hogy én vagyok vak, hibás a program vagy van valami cheat?
Csak mert egyre többször látok olyat, hogy valakinek menetközben töbször változik a páncéljának színe.
Tegnap is jön felém valaki, persze nem lõ, neki is vörös a páncélja, majd hirtelen átváltott kékre és pofánlõtt.
Aztán amikor kinyiffantam visszaváltozott vörösre ... "

Bakker...elõször nem igen akartam elhinni ezt a dolgot, gondoltam biztos a 20. meccs lehetett éjfél után
DE mit látok ...most jövök a VKK szerverérõl és egy srác a szemem elõtt változtatta meg a színét egymés után többször, persze mondanom sem kell, hogy közben a megdöbbenésemet kihasználva szarrá lõtt.
Ez most mi a szar ? Mert ha cheat volt akkor az illetõ

LSC
Az érdekes hogy D3D-ben 1024-ben ugyanannyit csinált mint 800-ban.

LSC
Resolution: 800×600
High Quality option, Direct3D renderer

BotMatch - Convoy
Score = 23.850683 FPS

kicsit kevés😞