Unreal Tournament 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

A demo ilyen fos vagy alapból ut netcode suxx vagy mi van
Aseban egy szerverre kiír 60-as pinget mikor belépek 100 körül van...
És legtöbb helyen egy idõ után elkezd kegyeltenül lagolni.
Ez így egy kalap sazr senkit nem lehet eltalálni úgy ugrál
\"Fighting for peace is like fucking for virginity...\"
i was bandee.
de miert botok vannak a serveren??
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A poén az, hogy nem lagoltam... 59-es pinggel nyomtam, semmi akadás, a gépem is bírja, szóval...
Egyébként nem posztoltam, hanem Construction-öltem - azaz Link Gunnal nyomattam a Power Node-ot, hogy gyorsabban készüljön el, s amikor az meglett, indultam volna a kék bázis felé, s akkor történt az, amit már leírtam...
De hogy a francba tudnak már most csaláokkal operálni?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tegnap is a Bermudára mentem és a saját társaim engem TK-ztak addíg míg meg nem untam és ki nem léptem...
Ott posztolsz az UDAMAGE(!!!) mellett, és a pofa a kanyon végébõl felvette, mintha ráteleportálna???
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ez nem lenne baj.
De ugye a "Doubler" ott jelent meg mellettem! - mert ugye ott a helye...
Õ pedig egyik pillanatról a másikra "felveszi" azt még úgy 100 lépésnyire tõlem, fut felém (én közben célbavettem Lightning + Scope) látom, hogy mi történik, az arcom megfagy, pofán lõ és kinyiffanok.
Na, azonnal otthagytam a szervert!
CTF-ben is ugyanez a szitu
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Aztán bekerültem egy szerverre ahol 2vs1-ben nyomtunk Assault-ot, majd a második fordulóra beesett egy csóka, és 2vs2-ben ment a game.
Gondolhatjátok, vagy 3 percig SE tartott összesen a két forduló.
Összesen nem nyírtak ki minket együtt 20-nál többször, mert idõ se volt rá. Na végére ilyen arány volt fragben:
66, 38 vs 2, 1 😊
Ez magyarázza el valaki!
2: 100%-on volt az erõmû!!!, és overtime alatt elkezd csökkenni, meg visít, hogy critical!!!

Hide and fear, Cobra Commander is here !
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Csak mert egyre többször látok olyat, hogy valakinek menetközben töbször változik a páncéljának színe.
Tegnap is jön felém valaki, persze nem lõ, neki is vörös a páncélja, majd hirtelen átváltott kékre és pofánlõtt.
Aztán amikor kinyiffantam visszaváltozott vörösre ... "
Bakker...elõször nem igen akartam elhinni ezt a dolgot, gondoltam biztos a 20. meccs lehetett éjfél után
DE mit látok ...most jövök a VKK szerverérõl és egy srác a szemem elõtt változtatta meg a színét egymés után többször, persze mondanom sem kell, hogy közben a megdöbbenésemet kihasználva szarrá lõtt.
Ez most mi a szar ? Mert ha cheat volt akkor az illetõ

. Nem tudom miért kell minden gémet szétb***ni a csítereknek.