3761
-
#1306 mindenki ezt a szart szedi... így sose jön le bassza -
#1305 Hogy a fenebe ne indulna mar el?
Ilyet kerdezni! De ha nem akarod, ne szedd le "feleslegesen"!
Videokartya van a gepedben? Mert az is kell hozza, hogy elinduljon! -
Bandeeka #1304 Hali!
1.7-es amd procin elindul a game nemszeretném feleslegesen leszedni. Segítsetek pls kösz -
#1303 Nem volt senkinek olyan problémája, hogy amikor 3-nál több játékos van a pályán singliben akkor néha megakadt a játék? -
#1302 9500 Pro-m van - semmi problémával.
Nem húzod véletlenül a kártyát?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#1301 Üdv!
Gexcube9800pro-n 1280-ban simán fut, minden high-on, de ha bekapcsolom a projektor opciót egyes pályákon fekete téglalapok, ill. négyzetek jelennek meg a földön.
Mitől lehet? Van vkinél hasonló problélma? -
#1300 Témába vág:
Anno, 2 teljes évig, naponta nyomtam a Quake 2.öt itthon és külföldi szervereken.
Ugye, abban van számos sláger map, Q2DM1 és Q2DM3 mond valamit...?
Na, amikor áttértem Quake III-ra, neten is nyomtam. S mivel engedélyeztem a letöltést, egyik szerverre fellépéskor elkezdte letölteni a Quake 2-es DM1 remakejét... Hm - gondoltam - végre valami jó pálya.
Amikor azonban beléptem a pályára, majdnem lefordultam a székemből: az egész akkora szar lett, mint ide New York...
Dolgozzák fel a régi klasszikusokat, de azokhoz hűen és tisztelettel!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
antijedi #1299 nem az pont nemlenne, de olvasd el az irományokat ami alapján válaszolsz, gondolkodj 10 percet és aztán irj... :)
itt nem aról van szó hogy CASK azok legyenek de amik régi pályák "remake"-jei azok igenis legyenek olyanok mert amugy meg tényleg minek ugyan az a neve ha köze sincs hozzá?...
szel alöbb gondolkodni aztán irni ;P -
Zsoltee_a_bator #1298 izlesek es pofonok. ha pont ugyanolyanok lennenek mint voltak akkor meg az lenne a gaz :) -
antijedi #1297 hmm, ez gáz... :/ -
#1296 Duke? Csináltam egyszer 300 megás duke könyvtárat :D Néhány kicsomizott resource megugrasztotta a helyigényt :D -
#1295 Csak a populárisabbak vannak bent, és szerintem az átdolgozás nem sikerült a legjobbra - anno a Morpheus nagy kedvencem volt DM-re (mondhatni az egyetlen map, amelyen értelmét láttam DM-et játszani), de ott irtó hangulatos volt. Most ilyen rágugumi ize lett hála a tükörszerű faltextúrának a "tetőantennákon" ill. a sötét indulóhelyeken (UT-n szép világos volt...). -
#1294 honnan szedted? nálam simán jó az összes file, semmi gond! Igaz sms warez, amit mindenki utál... -
antijedi #1293 az szeirntem is királyos ha benevannak régi mapok is, remélem tényleg sok ut-s map lesz mert anno 2003at pont amiatt hanyagoltam mert sok számomra kedves map nem votl benne de még hasonlo se... -
#1292 Szvsz igen, ez a várható helyzet. Persze a következő UT nem fog 9 GB-t kérni, a 2004 azért kér, mert benne van a teljes UT2003 is (sőt, a sima UT-ból is jópár map). Nekem speciel tetszik, hogy benne vannak a régiek is. CS-nél volt az, hogy a MAPS könyvtár a BETA 7.1-nél már elérte a 200MB-ot. És akkor még nem is beszéltünk a 3Gigás OFP Addons könyvtáramról... :)
Egyébként nem tudom mi a baj ezzel. Ott a BFV, amely relative kevés mappal "büszkélkedhet", és "csak" 1,52GB. Itt viszont rengeteg map akad, tele szép textúrákkal... szóval nem tudom mi a baj. Ha azt nézed, hogy anno a Duke3D volt mennyi is? Huszonakárhány mega? Namost azóta ennyit fejlődtek a játékok és vele eggyüt a gépigény is. -
Chaos Mad #1291 reméljük nem, bár 2007-re 600gb-os vinyokat igérnek! -
#1290 Viszont akkor ez így évről évre fog növekedni?
Ma ez 5 gigát kér.
Az UT2005 majd 9 gigát, mert kellenek az új pályák mellett hely az újaknak is? LOL! -
Chaos Mad #1289 jo! kira! -
Tschabi #1288 Jó a Game a 2003-hoz képest? -
#1287 Hehh, az ut2k3-mat kibaszom egy dvdre, pont annyi telepítve :D:D:D:D:D -
#1286 Nah, csinálok helyet a dvd-nek :) -
Chaos Mad #1285 marha jo multiban a demo!!!! -
#1284 Játszottál a demoval multiban? -
gabi321 #1283 Ez a játék 6 cd!! Ér ennyit? -
#1282 -
#1281 :Ð -
#1280 Képek akkor itt vannak.
Zene: Ice Fields, Seppuku Gorge
(remélem jó a sorrend, legfeljebb össze lesznek keverve :D ) -
#1279 Már megijedtem hogy UT2K3-bül nem lehet kiszedni a zenét:P -
#1278 Jah, vagy a Benny Benassi féle Change Style-t megcsinálni .ogg formába, és adni egy maphoz :) (jó sötét hangulatúhoz) -
#1277 Nah, mingyárt mennek fel a képek, a kep.tar.hu/relaks címen lesznek elérhetőek, ott a shotok mappában -
#1276 A mapokba bele van égetve, hogy mit játszanak le.
Akkor nevezd át őket egymásba :) -
#1275 Igen, külön könyvtárban, onnan tölti be. A pályába csak a zene neve van beleégetve -
#1274 Azt hittem külön vannak a zenék egy könyvtárban ahogy az UT2K4 demoban. -
#1273 és hogyan? A mapokba bele van égetve, hogy mit játszanak le.
Mindenesetre még "megvágom" a képeket, és rakom is fel -
#1272 Mármint ha nemjönnének be az ut2k4 zenék. -
#1271 Arra az esetre ha nem jönnének be az UT2k3 zenék mert akor a legtöbbet játszott UT2K4 mapekre berakom a 2 legjobb 2K3 tenét:P -
#1270 aha -
#1269 Akkor a zenéket felnyomom. Csak ez a kettő kell? -
#1268 van, és megtehetem, csak felteszem a 4.3-mas katalizátort előbb. Ezokból egy pár percig csá van! :) -
#1267 Öö nincs:)