Unreal Tournament 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
Nona!!

Mint mondták, GG=good game (fel is olvassa a gém!!!)
a lol meg jó, laugh(ing?) out loud(ly?)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Lehet, csak a harmadik villám után be vagy mérve,

bár most van benne rendes távcsöves pista is

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Lacc
Az tud igazán angolul aki a szlenget is tudja 😊 Meg egyáltalán bármilyen nyelvet szerintem.
guardian hero
Az UT2004-ben nem lehet kempelni, akinek sikerül, annak gratulálok.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

LSC
a GG tudtommal good game.

IMYke2.0.0.0
A camper-kedõket utálják MINDEN játékban!
Szokj le róla, vagy azt vezsed észre, hogy folyamatosan bannolni fognak minden szerverrõl!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszönöm!

Angolul tudok, csak a hülye szleng idegesít állandóan. Néha nem tudom, hogy az emberek mit írnak.

A fejlövést meg szeretem, mert jó.

Vót' olyan, hogy harminc felett lõttem így ki az embereket!

Aljas módon elbújva, hátulról! 😊
Davidus
gg=good game

V9ykn8_TZL0

IMYke2.0.0.0
"gg" = egy tág szemmel mosolygó szmájli (nézd csak meg a konzolba írva)

"lol" = laughin' out loud (hangos nevetés)

Megjegyzés: Mindkettõ nagy baromság - látható, hogy az egész egy szleng, és igazából béna.

Szerver: Join Game majd a "Buddies" fülre klikk, és az így megnyíló felületen jobb klikk. Megjelenik az "Open IP" felirat. Na, arra klikk és máris gépelheted be a címet. Utána meg tedd a kedvencekhez.

A Head Shot nem fegyver!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kérdés -még egy kicsit buta vagyok-
😊

Mit jelent: "gg" és a "lol" rövidítések

És még mindig nem találok rá, hogy hol kell megnyitni a konzolt a 0-ás gombbal és beírni a server nevét (az open paranccsal együtt)ahova el szeretnék jutni...

-És a kedvenc fegyverem a Lightening Gun és a Head shot! 😊 -
And5
hát csak mán 😊

217.27.215.80:9999 Bermuda Team ONS szerver nincs rajta pass.
Ha kijon a full verzio akkor a most mukodo 2003-as DM port helyett (217.27.215.80:7777) 2004-es DM lesz. Hasonlo lesz a helyzet a 2 F2F porttal is (IP valtozhat). ONS demo port is full verzios lesz.

https://onlinestream.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!

azért kíváncsi vagyok, ki fog-e szivárogni még a hivatalos megjelenés elõtt...
Lacc
Mindneki a full-ra vár 😊
guardian hero
Ez engem is érdekelne! A vkk.hu-n miért nincs soha senki?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Mars
Van valami új magyar szerver? Amik eddig voltak, azok lelettek passwordozva. FÁKK Oszt nem tok jáccani, csak külföldi hurkákkal

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

RelakS
1: Beállítottad az f bill-re, hogy ha nyomod, akkor csetelsz? Bekell!
2: Beállítottad, hogy a botok értsék a beszédet?
3: Felraktad a M$ Speech SDK-t?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

a megoldás a link gun másodlagos tüzelése

Valaki tudja,hogy hangparancsokat hogyan lehet adni a botoknak.Állítólag az F billentyût kell lenyomni,de nekem nem reagál rá semmit.
Köszi

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Sziasztok! Több kérdésem lenne, mint kezdõ UT-s.
ONSLAUGHT módban hogy lehet felgyorsítani az energiaközpontok építését,mivel látom hogy a botok gyakran ezt teszik, illetve,hogy lehet sérüléseket gyógyítani csapattársainkon illetve a jármûveken.
Köszi

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Dikkma
Most azt, hogy arany, vagy hogy mind2 március 15?

Mindkettõt tudom 😊
Nemtudom tudjátok e de:
Az Atari és az Epic Games bejelentette, hogy elkészült az Unreal Tournament 2004 végleges (arany) kódja.

Ez azt jelenti, hogy nemsokára kezünkbe vehetjük a végleges változatot. Hivatalos megjelenési idõpont (amikor már a boltokban is kapható lesz) március 15-e.

Nálunk ez tolódik az ünnepnap miatt (99%)

Forrás : nVnews
Most az egyik szemem sír a másik nevet....
Ugyanis a megjelenési dátum megegyezik a BF Vietnám idõpontjával.
Mars

Dikkma
Ma minden hír késõn ér ide SG-re. 😞
Lacc
Igenigen gold! 😊
GOLD lett a kicsike

LSC
szinte csak azzal lehet😊

tényleg lehet benne jármûvekkel is hasitani? 😊
LSC
még nem forrta ki magát😊.

Mars
Sza! Végre egy játék, ahol a szervereken nem anyázzák egymást (sûrûn). Sok játékot nyomtam már, de ez egybõl feltünt, hogy az emberek itt "intelligensek". Vagy még nem forrta ki magát? Túl új lenne? Hmmm nem tom . Remélem így marad. Ja, és jók a magyar szerverek!

Lacc
vkk.hu a vkk serverre pl.
Hali!
leszedtem a demot de nemtok a magyar szerverekre joinolni. Mondjátok meg már pls hogy mi a password. Köszi
RelakSfromhome
fegyver:ráordítasz, hogy bravo, gimme!, és magaelé dobja a cuccot. menüt ne kérdezd, azt nem tudom

LSC
biztos kira jó ötlet.

guardian hero
Hívd le a konzolt a "0" billentyûvel, írd be: "open vkk.hu", vagy a vkk.hu helyére bármelyik másik szerver nevét vagy IP címét.

Segítenétek!?
Játszok már pár hete, ritkán találhozok magyarokkal...
A SERVER listában nem találtam egyik servert sem az alábbiakban leírtak közül. Van valami más megoldás, hogy ne a listában keressem?
Nem annyira vágom a dolgokat... 😞
vagy 😊
Phanta
Mehetnénk valamikor ventivel. Kiváncsi lennék milyen csapatosan

10 perces havazás...

LSC
te is ide találtál?

Phanta
Szevasztok! Mostans rákattantam az a 2004-re. Jöttem körülnézni kik az ismerõs arcok a fórumon

10 perces havazás...

talán nem is olyan különös: nem lehet 😊 pl. onslaught fegyvereket... fejbõl nem tudom, melyik fegyverek vannak egy weapon slotban, de pl flak cannon-nél kifejezetten zavart, és ott a prioritások sem segítenek, teljesen szituációfüggõ, épp az kell vagy a párja. amúgy is épp elégszer zúznak le, nem hiányzik még az a pár bónusz is a keresgélés miatt 😊. amúgy az egeres probléma is megoldódott, mert mint kisült, kedveskéim a logitechnél nem frissítették a keyboard+mouse egyben letölthetõ driver csomagban az egeret, azt külön kell leszedni. amúgy ha esetleg játszotok botokkal is: sikerül valahogy elérnetek, hogy ne csak elgázoljanak + elszedjék elõletek a dolgokat??? a parancsok skálája eléggé...khm, szegényes, legalábbis ami a speech menüt illeti. valahol olvastam, hogy van még csomó dolog, de nem tudom, hogy lehet elõhozni (pl adja át a jármûvét, fegyverét).
Mars
FAKK! Ott voltam a map közepén és hiába integettem, senki nem vett fel. Gyalog mentem ölni

En tegnap jaccottam eloszor ezt a gamet,es ugy szolid 5-6 orara odaszegezett a monitor ele 8).Kulfoldi servereken toltam, es se LAG, se magas ping nem volt, szal elvezetes volt.Erre mikor belepek Bermudara mar akkor laggolt ossze vissza a jatek.->Kene a pass a szerverre(TiPP).Cheaterekkel nem talalkoztam, nem is erdekelnek, az erdekes dolgokat meg betudom a LAG-nak 😉Az meg csak orom ha egy lama chetert lehentelsz tiszta jatekkal...
Lacc
Az én egeremmel nincs gond (Microsoft optikai szokásos). De ezt a fegyver-bindelést nem egészen értem. A különbözõ fegyverekre gombokat nem elég a settingsben beállítani? Vagy van valami különös oka annak hogy te konzolból akarod ezt megtenni? 😊
ok, akkor válaszolok is magamnak: pl. avrilra: getweapon onslaught.onsavril, a többit pl. onslaught.int file-ból ki lehet nézni
ja, és ha valamelyikõtöknek saját, spéci gombbeállításai vannak, azokat szívesen +nézném, hátha találok benne jó tippeket!
Kis segítséget kérnék: az új fegyvereket hogy lehet külön bindelni? próbáltam getweapon, dupla switchweaponnal is, de semmi reakció. milyen nevet kell használni a getweapon parancs után? másik: mouse scroll-ra sem reagál, és elnézvén a hivatalos lapon a tech fórumot, én nyitottam volna ~ a 8. threadet, hogy baj van a logitech egeremmel, és ezzel én lennék a 8., akin nem tudnak segíteni 😞( 5let? próbáltam az egér saját progijában az összes scroll módot, és sima ut-ban, de ha jól emlékszem, 2003-ban is ment normálisan... elõre is thx!
Lacc
Köszi.
Van.
194.149.10.102:7777 (Species-23)
195.70.37.85:7777 (Radiomax.hu)
217.27.215.80:9999 (Bermuda)
Lacc
A vkk.hu-n kívül van haszánlahtó magyar server?
Nem tudjátok ki játszik Nyuszifül néven?
Tegnap/ma? éjjel elég jól elkente az Ausztrálok szája szélét 😊