Unreal Tournament 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
"akinek koze sincs egy online jatekhoz minek jon hulyesegeket beszelni? 😊"

Még jó hogy ismersz.

V9ykn8_TZL0

Davidus
ÁÁÁ Valaki védjen már meg a fogalmatlanoktól 😛

V9ykn8_TZL0

plane az elobb masoltad be kulfoldiul a rendes jelenteset
akinek koze sincs egy online jatekhoz minek jon hulyesegeket beszelni? 😊 lol (azt jelenti...)
IMYke2.0.0.0
Naív vagy.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Davidus
El se hiszem hogy ilyen ökörséggel foglalkozok😄

Képzeljük el a következõ szituációt:

Feri és Laci sztárkráftoznak!

Elkezdõdik a meccs...

Feri: GG/GL (feri sok szerencsét és jó játékot kívén Lacinak)

Laci: U2 (Laci hasonlókat kíván Ferinek)

Laci szétveri Ferit...

Feri mielött kilép: GG ezzel elismeri hogy Feri volt a jobb. ( Ez így alakult ki bazdki hogy a vesztes ilyenkor beugatja hogy GG szal ne engem baztassatok😊

Laci: GG

ennyi

V9ykn8_TZL0

Lehet, de nekem speciel ezt jelenti. 😊

Davidus
Több jelentése van pistike.

V9ykn8_TZL0

Okostojás, azért olvassa be a gép a GG-re, hogy "Good Game", mert a készítõk/játékosok szerint ez a veresség elismerése??????

Davidus
Asszem a WCG szabályzatban is le van írva hogy csak a vesztes nyomhatja be a GG-t.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Igen! És ezt a vesztes szokta mondani mielött kilép. AZ más tészta hogy az emberek hogyan használják.

V9ykn8_TZL0

RelakSfromhome
?

gg=Jó játék volt (sztem)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Davidus
Ki mondta hogy azt fordítom ami oda van írva okostóni?

V9ykn8_TZL0

Davidus
Nem tehetek róla hogy nem vagy tisztában a netes gamer szlengel.

V9ykn8_TZL0

Ha nem ismered a nyelvet nem kene tippelgetni.
IMYke2.0.0.0
Na ez a belemagyarázás tipikus esete - sértõdés ne essék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Davidus
Szal a gg-t a vesztes csapat/játékos szokta mondani és ezzel ismeri el a vereséget.

V9ykn8_TZL0

Davidus
GG --- "good going" or "good game"; used sincerely in online games such as trivia, but more often used sarcastically when someone has done something foolish. Also, it is now becoming customary for all players to say "gg" when the game is over in such games as Counter-Strike, unless a player is profoundly displeased with the outcome.

V9ykn8_TZL0

Lacc
Loäl. Ez a legjobb 😄
Taptarap
nehogy megsértödj😄D

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

LSC
lol?ez igy hirtelen volt. <-- ezt most találtam a HW fórumban mit szólsz? Ez télleg durva.

Taptarap
oks de az már egy másik topic😊)

#820-ra: nem értem a lol meg a GG mért rossz példa ami gyorsan terjed? Szinte csak külföldi szerveren jáccok nem hiszem, hogy azt értenék ha beirom "Hangosan kinevetlek"

..mi az az idióma??

IMYke2.0.0.0
Már az elsõ részt is csak magyarul jelentették meg nálunk...!

LSC
lehet kiadják magyarul is a "sok" eladott példány után😊

Taptarap
készülj inkább Syberia II. magyarosítására

LSC
yes master.

IMYke2.0.0.0
Nem állítottam, hogy a "a világ playereinek többsége meg idióta". Az idiótaság, amit a magyarok mûvelnek egy idegennyelv sajátos (és abszolút idióta) kifejezésével.
Ezt talán lehet érteni, nem?
Kiskorunkban mi ezt úgy hívtuk: "Tanult valamit és most böfög"
Valaki, jó pár éve, a Doom 1 és Quake 1 korában kitalálta vagy meglátta ezt itthon, és menõnek hitte, ha ezt a rövidítást "beépíti" a szövegvilágába... És a rossz példa gyorsabban terjed, mint a jó...
Na, de hagyjuk ezt a kérdést, mert nincs értelme ezen vitatkozni akkor, amikor többen vannak itt, akik szeretik ezt az idiómát (remélem, ezt nem kell megmagyaráznom!)...

Taptarap
nehéz napok vannak biztosan

Mi az Imike depressziós vagy?

LSC
bárcsak ennyi határozná meg az idióta és nem idóta ember közti különbséget

Taptarap
ja a tied béna

LSC
hát te intelligens vagy a világ playereinek többsége meg idióta. Vannak emberek közt különbségek.

Taptarap
persze különbözöek vagyunk és ez igy jó

IMYke2.0.0.0
Én pedig kiírom. De mindegy...

LSC
tök jó hogy a logónknak semmi köze egymáshoz

RelakSfromhome
Rokkendloller!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

LSC
egszerûbb mondjuk ezt írni mint hú de vicces amit írsz vagy ami épp történik.

Taptarap

LSC
a loller és a lolka-hoz mit szólsz? Ezek a magyarosított formái.

LSC
Néha én is szoktam így mondani. Nem tudtam hogy idióta vagyok emiatt de kössz hohy felnyitottad a szemem.

Taptarap
LOL.

RelakSfromhome
LOÁL !!! 😄

IMYke2.0.0.0
tudtam, ismertem - egy újabb baromság.
Azt utálom, amikor egy hozzászólásba nyögik be.
Pl. itt a Supergamezen. Mekkora barmok élnek itt, úristen!
És még õk szólják le Király Lindát, aki "Há, magyarok vagyok vagy nem?"-szöveggel a klasszikus idióták megtestesítõje, de ezek még rajta is túl tesznek.

"hát lol ez a játék", meg "hú, de LOL" ilyen és hasonló magasröptû dumagépek... pffff

RelakSfromhome
Jah, én is most hallom elõször 😄

LSC
Rofl = rolling on floor laughing = földön fetrengve röhög.

IMYke2.0.0.0
"De hát ez (is) ízlések és pofonok kérdése."

LSC
smiley-nak szerintem senki nem használja

IMYke2.0.0.0
És mielõtt kötekedne valaki is:
A Játék indulásakor belökött "gg" még lehet "good game" - bár tök értelmetlen, mert ugye "jó játék"-ot jelent (azaz semmi önzetlen kívánás nincs benne, azaz, hogy a másiknak legyen jó játéka)
A Játék végén lévõ - abszolút sablonos dumcsikban pedig a "gg" (a sok értelmetlenül benyökögöttek mellett!) jelentheti a vigyorgó arcot is. S többnyire azt is jelenti.

De hát ez (is) ízlések és pofonok kérdése.
Én utálom ezeket a "gg", "lol", "rofl" meg minden szar benyögéseket!

RelakSfromhome
én még csak játék végén találkoztam vele.
Játék közben is láttam mondjuk, de kb olyan környezetben, hogyaszongya:
Mit jelent a gg???

IMYke2.0.0.0
gg = HalfLife és Quake-korszakból good game.
De amikor egy dumcsi közben löki be valaki neked, azt nem hiszem, hogy a játékról van szó!
Tehát, hidd el, a "gg" smiley (is).

A "lol" pedig = laughing out loud. Fokozása van ("ly" képzõvel, de felesleges)