Unreal Tournament 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azé a demo se kutya a 420 megájával. 😄DDD

Serpa
6 CD ???

bedobom a "tacsot" !!!!

Lacc
6 CD??? Nem semmi...
Davidus
De mitõl 6 CD a game mikor a 2k3 csak 3(2) cd? Vagy ez ilyen MGS2 féle antivarez trükk?😊

V9ykn8_TZL0

lwb
én megcsekkolom, ha már tölthetõ lesz. 6 cd nem olyan sok, simán leszedek annyit hetente, csak nem egyben.

bakker! az asszonygyahogy...... kb 1000ft-omba fog kerülni 😄DDDDDD de szerencse tudok 50ft-éert is cd-t wáhááháááá.. 😄D

jah kijött.. elég nagy csezeg😊 lehet maradok BF Vietnam-nál

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

6 cd???????????????????

Inkább lehetet volna már egy dvd.Valoszinü hogy késöbb lesz is dvd-s

Nem is rossz ez a "stratégia".6cd.Ezt letölteni már-már riasztó...
Inkább vegyük meg eredetiben.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Davidus
Asszem maradok a BF:Vietnam-nál😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
297x15

V9ykn8_TZL0

lwb
elvileg kijött ez az izé. diszkrét 6 cd.

Örm
Kint van 2004-03-15 Unreal Tournament 2004 Atari 297x15 MB DEVIANCE

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

guardian hero
Amerikában még csak most ébredeznek a gémerek 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Lacc
Hát ránkszakad az ég ha csak holnap jön 😊
[HUN]FaTaL
Hát nemtudom, vagy ma vagy holnap, de szerintem ebbõl már holnap lesz....

http://goo.gl/gd6Zi5

Sõt már én is megbolondultam,mert a gamefaq oldalán 15.-e van nem 16...

Üdv!
16.-át láttam én is itt pl: www.gamefaqs.com ,de pl egy mai 576-os hirben õk még mindig április elejét emlegetnek.Vagy az az európai megjelenés lenne,vagy megbolondultak,vagy mi...

RelakSfromhome
Láttam ilyen hirdetést, hogyaszongya ut2004 a boltokban 3.16. persze angolul

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

[HUN]FaTaL
Hát jó lenne bár vannak oldalak ahol 16.-t lehet olvasni:/

Nem tudjuk, de már jöhetne... 😊
[HUN]FaTaL
Hány óra körül jön ki, nem tudja valaki?😄DDD

ubi
jöhetne már...
az is jo!

guardian hero
Tényleg az a legjobb, bár én az Assaultot is szeretem.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

ja, szerintem marha jo!

IMYke2.0.0.0
Itt szinte mindenki csak azt játssza... ugyanis, az a legértelmesebb mod.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szokott vki neten jáccani a demoval onslaught-ban? tegnap jáccottam és marha jo!

RelakSfromhome
Hé! A sysconfigon miért nem enged be a teamchannel-re?????
Public, local van, team nincs. Vkk-n van...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Lacc
Ez is, meg a BF:V is woahh 😄
zaki
holnap. szal akármelyik pillanatban ott lehet az nforce-on

És mikor jön ki a teljes játék?

\"Hard to see, the dark side is.\"

nekem nagyon teccik! marha jo lett! már csak a teljes kéne!!! eszméletlen jok a jármüvek is!

zaki
még nem

Kijött már a Full vezió?
Le lehet rántani DC++-ból már?

RelakSfromhome
Jó nagy aláírás...

Arra utaltam, hogy rohadtul vártam a 2003-at is, és már kipróbáláskor tudtam, hogy ez bizony közel sem nyújtja számomra azt, amit a régi ut... és ha azt hiszed, ostobaság számítani arra, akár már a megjelenés pillanatában, hogy egy ilyen sikeres sorozatot tovább visznek, akkor te sem szimplán lelkes vagy... csak olyan szimpla. Csókolom!
IMYke2.0.0.0
Tévedsz.
De, ha valaki ekkora blõdséget ír az szerintem nem szimplán lelkes.

ASUS KV8-Deluxe --- AMD Athlon64 3200+ (2000MHz) --- TerraTec Mystify H2O 2010 --- Corsair TWINX1024-4000PRO (2*512MB DDR 500MHz) --- Sapphire Ultimate Radeon 9800XT (256MB 412/730) --- (2* 36,7G😎 Western Digital WD Raptor (10000/8M😎 --- (8*250G😎 Western Digital WD Caviar SE (7200/8M😎 --- (2db) 3ware RDC-400-SATA RAID Drive Cage --- TerraTec Phase 88 --- Klipsch ProMedia 5.1 --- Logitech Cordless Desktop iTouch --- Logitech MouseMan Dual Optical --- Linksys EG1064 --- Plextor PlexWriter Premium --- Pioneer DVR-107D --- 24" Samsung SyncMaster 240T --- 24" Sony GDM-W900 CRT --- Supermicro SC 942S-600

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lacc
Azért te sem állhattad meg hogy belekössél valakibe aki kicsit lelkes.
IMYke2.0.0.0
Ez értelmetlen hozzászólás annak fényében, hogy a 2004 csak a 2003 sikere után lett bejelentve!

Ezzel az erõvel az Unreal Tournament 2032-öt is várhatnád, mert kipróbáltad az Unreal Tournament 2004-et...

Jöjjön már ki, mert megkattanok!!! Azóta várom ezt a játékot, mióta kipróbáltam akettõezerhármat!!!!!
Köszi!
Ezt kerestem.

IMYke2.0.0.0
Itt pedig képek is vannak a pályákról!

Nagyon kell nekem a full verzió! MOST!

Egy kicsit unom a pályákat...
Bocsi, nem! Mert ahogy haza érek munkából, játszok estig.

De jöhetne már egy-két új pálya.
Ezeket a játékokat nem lehet megunni. Még 24 évesen sem! 😊
ui: belenéztem a "foci" (labdajáték) jellegûbe, de azt nem fogtam fel. Azt nem is játszom!
A többi jó!
ja bocs 😊
IMYke2.0.0.0
Ha tudsz angolul: parancsolj kérlek, a pályák leírása

Üdv!
A lenti vitához csak annyit tennék hozzá,hogy 2001 körül jo sokat játszottam az Unreal Tournament-el,leginkább neten.
És a GG rövidítés-nek akkor még semmi köze nem volt ahhoz hogy valaki nyert vagy vesztett,csupán az adott map befelyeztével a játékosok ezzel az "egyezményes" rövidítéssel jelezték hogy jó játék,jó küzdelem volt.És ez teljessen független volt attól hogy valaki nyert vagy vesztett,elsõ volt vagy utolsó.
Hogy ez a 2003-as verzió alatt /melyhez nem sok szerencsém volt/ változott-e,azt nem tudom,bár sok értelmét nem látom az ilyen irányú változatnak.
Bár ez a rövidítés sok más online fps-ben is feltûnik,és tudtommal ott sem csak a vesztesek irják be.
Na mindegy,errõl ennyit.

Tegnap az 576-on volt egy hir hogy vannak fotók a 2004 pályáiról,meg néhányszavas leirás.Nem tudja valaki hogy ezt hol lehet megtekinteni?

IMYke2.0.0.0
"De hát ez (is) ízlések és pofonok kérdése."

Amúgy, jól elvagy magaddal.

Davidus
Azt csak azért másoltam be mert le van benne írva hogy GG=good game(még véletlenül se egy egy tág szemmel mosolygó szmájli) . A jelentése miatt nem másolhattam be mivel nem tudok angolul 😛

V9ykn8_TZL0