Unreal Tournament 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
V9ykn8_TZL0
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Inkább vegyük meg eredetiben.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
16.-át láttam én is itt pl: www.gamefaqs.com ,de pl egy mai 576-os hirben õk még mindig április elejét emlegetnek.Vagy az az európai megjelenés lenne,vagy megbolondultak,vagy mi...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Public, local van, team nincs. Vkk-n van...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"Hard to see, the dark side is.\"
Le lehet rántani DC++-ból már?

De, ha valaki ekkora blõdséget ír az szerintem nem szimplán lelkes.
ASUS KV8-Deluxe --- AMD Athlon64 3200+ (2000MHz) --- TerraTec Mystify H2O 2010 --- Corsair TWINX1024-4000PRO (2*512MB DDR 500MHz) --- Sapphire Ultimate Radeon 9800XT (256MB 412/730) --- (2* 36,7G😎 Western Digital WD Raptor (10000/8M😎 --- (8*250G😎 Western Digital WD Caviar SE (7200/8M😎 --- (2db) 3ware RDC-400-SATA RAID Drive Cage --- TerraTec Phase 88 --- Klipsch ProMedia 5.1 --- Logitech Cordless Desktop iTouch --- Logitech MouseMan Dual Optical --- Linksys EG1064 --- Plextor PlexWriter Premium --- Pioneer DVR-107D --- 24" Samsung SyncMaster 240T --- 24" Sony GDM-W900 CRT --- Supermicro SC 942S-600
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezzel az erõvel az Unreal Tournament 2032-öt is várhatnád, mert kipróbáltad az Unreal Tournament 2004-et...
Azóta várom ezt a játékot, mióta kipróbáltam akettõezerhármat!!!!! 

Ezt kerestem.
Egy kicsit unom a pályákat...
Bocsi, nem! Mert ahogy haza érek munkából, játszok estig.
De jöhetne már egy-két új pálya.
Ezeket a játékokat nem lehet megunni. Még 24 évesen sem! 😊
ui: belenéztem a "foci" (labdajáték) jellegûbe, de azt nem fogtam fel. Azt nem is játszom!
A többi jó!
A lenti vitához csak annyit tennék hozzá,hogy 2001 körül jo sokat játszottam az Unreal Tournament-el,leginkább neten.
És a GG rövidítés-nek akkor még semmi köze nem volt ahhoz hogy valaki nyert vagy vesztett,csupán az adott map befelyeztével a játékosok ezzel az "egyezményes" rövidítéssel jelezték hogy jó játék,jó küzdelem volt.És ez teljessen független volt attól hogy valaki nyert vagy vesztett,elsõ volt vagy utolsó.
Hogy ez a 2003-as verzió alatt /melyhez nem sok szerencsém volt/ változott-e,azt nem tudom,bár sok értelmét nem látom az ilyen irányú változatnak.
Bár ez a rövidítés sok más online fps-ben is feltûnik,és tudtommal ott sem csak a vesztesek irják be.
Na mindegy,errõl ennyit.
Tegnap az 576-on volt egy hir hogy vannak fotók a 2004 pályáiról,meg néhányszavas leirás.Nem tudja valaki hogy ezt hol lehet megtekinteni?
Amúgy, jól elvagy magaddal.