3761
-
#1706 ?
Ez tök offline, merthogy ez egy általam tegnap délután kreált map.
Ha gondolod, este elküldöm, hogy "megcsodálhasd" (mint említettem, ezen tanultam ons pályát csinálni) -
#1705 De az, hogyegy 500k-s pályát több, mint egy percig töltsön, amiben egyedül én vagyok, na ez már túlzás.
Na most akkor gondolj egy leterhelt szerverre. Mi alapján város el, hogy a megosztott sávszélességből töb jusson rád, mint amennyi játék közben jutna? Te vagy ott egyedül? És? Mi alapján város el, hogy gyorsabban jöjjön le a MAP, mint amekkora sávszélességet különben a sima játék igényelne...? -
#1704 Nah, hogy van az, hogy a vkk.hu ons pályái jók, a bermuda dm pályái jók, a bermuda ons pályáin viszont állandóan beragadok egy pontra...? -
#1703 Ajánlom figyelmedbe a Játék Helpjét, és a Weapons menüpontját.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
Lifeforce #1702 LOOL
Úgy hogy van benne ilyen fegyver és érdekelt volna, hogy hogyan lehet előhívni, megszerezni...stb -
#1701 Ááááá, leesett!
Azt minek fordítanád le? Nem az a lényege...
#1700 ???
#1699 de bazzeg ,annak a linknek köze nincs az UT-hez!
teljesen másról beszélünk! -
Rusy #1698 Ez konkrét válasz volt, engem is érdekel, vagy tudod hol van fenn a 2 dvd-s változat? -
#1697 ok...és az hogy jön az UT-hez? -
#1696 Na várj, neked a DVD SE változat van meg ugye, mert ha a video magyarításról beszélsz az UT2004-el kapcsolatban, akkor csak az lehet. Ergó, szépen felnyomod avibe valahová nekünk... :)))
#1695 Airstrike = légicsapás. Értsd, mint Vietnámban (és még számos háborúban) kérték azt a hősök, s kapták a napalmot a nyakukba...
Lifeforce #1694 Az egy területre kért bombázás... -
#1693 te miről beszélsz ember?!
mit tegyek hová? -
#1692 az mi:P -
#1691 Ááááá, neked megvan? Ember! Nyomasd már be aviba és tedd fel valahová :))))
antijedi #1690 kérdés: ut2003as modok menek ut2004-el vagy azért anyir anem hasonlo a kettő? :) -
antijedi #1689 az is egy fegyver asszem de én még nem találkoztam vele soha... :P -
antijedi #1688 énis sokszor láttam már iylet volt hogy egész emnet alat egyetlen embert sem láttam!! csak a végén enemyt amikor támadták a ucso powernodeunkat... (pedig mindig a kulcsfontoságu pontoknál voltam de nem) nem is csoda hogy kb 2perc alatt nyertek... :/ -
Lifeforce #1687 Jut eszembe... airstrikeot ki kérhet és hogyan? -
Lifeforce #1686 Én is azon szoktam nyumulni de ma 6x kellet kijönnöm az idióta külföldi miatt.
Kibogóztam a nodeot :) és a hülyéje ott áll és szaladgál de be nem foglalná...
Nah mikor 3x-ra is eljátszotta akkor kiléptem a fenébe.
A többi esetben bementem a gyengébb csapatba, hogy erősítsem :D és észre sem vettem, hogy csapatban vagyok mert egy másik Magyarral foglalgattuk a cuccokat.., hogy a többiek mit csináltak nem tudom, de meguntam aztán kijöttem. :( -
#1685 Én a Bermudán szoktam lenni... (217.27.215.80:9999 ONS)
A töltögetős dologra valaki azt mondta, hogy ki kell lőni a Settings/Game-ben a Preload All Skins kapcsolót. -
#1684 nem a játékot,hanem azt a videot:D -
Rusy #1683 Hát engem nem nagyon izgat a net-es dolog mi egy privát helyi hálón nyomjuk mikrohullámú összekötéssel, általában 10-12-en netet nem is próbáltam... de nem is érdekel -
Rusy #1682 nigle -> single player... -
Lifeforce #1681 Ti melyik szerveren nyomultok?
Mert 2-3Magyaron kívül nemsokat látok a Magyar szervereken... :(
-
Rusy #1680 kurva jó a nigle nekem nagyon tetszik, nem hittem volna hogy ezen a téren még meg tudnak lepni, multiba nyomtuk 5-en az onslaught valami kurva jó, amúgy szerintem nem tölt sokat, legalábbis nálam, hanem mikor betölt a pálya, még egy kicsit szaggat az elején tőt a winyó 10mp-ig egy kicsit szar akd aztán jó 512ddr400 9600pro 3000+ -
#1679 Felesleges: az új PCGuru mellékletén már ott figyel a magyarítása!
antijedi #1678 invasion? iylet még nem is láttam na lehet megnzéem singleben :) -
#1677 A pályatöltögetős témára reagálva: nekem 256 mega RAM-al 1.4-es procival nem nőtt jelentősen az idő a demóhoz képest, szóval nálad lehet valami bibi.
Assault szerver szerintem is jó lenne! Invasion játékmódot nem lehet multiban játszani? Egész jópofának tűnik... -
#1676 én elkezdtem fordítani... -
#1675 És az első mondatodra válaszoltam: "Ki jáccik a DVDrippel neten?"
#1674 Én. Nekem DVD-s változatom van. Igaz, én nem a mellékelt CD-kódok egyikét használom, hanem generáltam egyet.
#1673 Ez gyenge... sejthető volt.
V1P3R #1672 Ki jáccik a DVDrippel neten?
Mert nekem sehogyse akaródzik.
Mindig cdkeyre panaxik a kicsike
Pedig már generáltam 1 újat, és átírtam a regbe, de még ígyse megy. Meg a Deviance-os public server patch is fent figyel, de max. fél perc játék után bejön a master server hibaüzi.
Találkozott valaki még ilyen problémával? Mi a megoldás? -
#1671 ja, eztláttátok már? -
#1670 ja,csak ,hogy nekünk nem eredeti a cd key..
én meg úgy értettem,hogy hogyan lehet csalni! itt is aimbot?(tudomásom szerint PB az ellen véd) -
#1669 Inkább meg se szólaltál volna...
ricsi1: Tudom! Nem mai gyerek vagyok. Az UT2004-ben is lehet csalni. OLVASS!
ity #1668 Khmmm...
Azt hittem ez 2k4 forum :P -
antijedi #1667 izé..., assault server nem lesz?