Unreal Tournament 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemet es angol a nyelv valaszthato.
fulest nem lattam meg mert nem akartam az ovet kibontani.

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

RelakSfromhome
OKS!!! :D:D:D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

akkor hajrá értesíts ha kész van tedd fel több honlapra, járja be a világot menj mapcreatornak ut 2005-höz költözz new yorkba vagy fenetudja hova és kûûggy nekem sok pénzt!
RelakSfromhome
Sokára. Marha nehéz úgy megcsinálni a terrain objektumot, hogy az hihetõen földnek nézzen ki. Meg Sajna a napjaimból jó 12 órát nem otthon töltök, szal lassan fog menni, de csakazért is megcsinálom...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ha már ezt ilyen jól elmeszeltük meg is kérdezem mikor lesz pálya?
RelakSfromhome
Jah, akkor szmájl, plíz ;)

tesó csak gondoltam nem szégyelled a mûved viszont ha mán ott tartasz még mindig keményebb vagy mint én akinek fogalma sincs hogy aztat csinálni mármint pályát!ich don't akartam kötekedni!
Na ja csak jenkiknél 43 dollár!!!!!
Amúgy ez nem német verzió? És milyen a Logitech füles, amit adnak hozzá?
Haverod nem adja el a 2-es lemezt? Persze pénzért ...

RelakSfromhome
Kötekecc???

RelakSfromhome
oks :D

Sztem meg tedd fel vhova csak ne túl magasra hogy elérjem wazz!
se verziot vettem most nemeteknel 58 euroert ( sajna nem magamnak ) de hozatok egyet most magamnak is :)

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

ricsi1
ne :D

RelakSfromhome
Heggesztgetek egy pályát. Már van egy kezdetleges égbolt, föld, víz, meg három powernode a generátorokkal együtt. Feltegyem valahova?

Adi
Akkor akikel játszottam. Így meg felel.. Csak mikor 20 embert kinyírok egy helyrõl egy fajta kocsival egy fajta fegyverel akkor nem tartom õket eszeseknek(már mint akikel játszottam:)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Hogy lehet elérni, hogy karakterválasztásnál a 3db "?" karaktert is lehessen választani?
Már végigvittem a játékot experienced-en csalás nélkül, de nem adta be õket.
Hát igen. Németeknek, svédeknek, finneknek, meg belgáknak legjobb a netkapcsolatuk és õk játszanak legtöbbet is, ezért nehogy azt hidd, hogy a buta német játékos általános :)
Mert nem.

IMYke2.0.0.0
Nem jókkal játszottál, de azért nem kell általánosítani!
Vannak köztük jól teamelõk - ONS - és olyanok is, akik bizony lealáznak, kissújjal Téged... még én is kapkodtam a fejem köztük.
Szóval, nyugi, és inkább játssz!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Adi
Brutális lett a game!! Hülye németekkel játszottam. Eszük=0

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Hi!
Most jött le a dvd-s ut2k4... kiváncsi vagyok milyen lett az a full...
Kell vmi az interneten a kivül a netes gamehez? Vagy vmi speciális crack?:)

"Dvd-vel nem lesz lassab mert lassaban olvassa?"
Ki halt meg???
Könyörgöm DVD sokkal gyorsabb mint a CD-ROM!!!!
Az benne a pláne!
Gy.k. 1x DVD sebesség = 9.5x CD sebességgel

RelakSfromhome
az egynode-os? :D

sztem jó, h ennyi map van, max azt a legkisebbet kellene kivenni, az elég gáz, pláne sokan

RelakSfromhome
akár...

IMYke2.0.0.0
Hajnalban voltam egy holland ONS szerveren!
Eszméletlenül gyors volt!
De most nem ez a lényeg:
Szerintem módosítani kellene az ONS beállításokat a Bermudán:
- ne egy pontig (foglalás) menjen egy meccs!
- ne legyen ennyi map... de minimum ki kellene venni néhány gyengét a sorból!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakSfromhome
Ehh... Bermudán nyert az ons-Dria, erre a szerver elindítja az ons-Dawn-t :D

nem leszedni akarom!megvenn!Nem tartom soknak a pénzt érte mert nem 1-2 hónapra veszem!Most az az évente egy játék eredetibe!nem vág hasra!Ahoz képest hogy az eején ilyen 20 körüli árak voltak hogy kb annyi lesz!
The Garrett
2 rövid kérdés:
1. Talált e már valaki külföldi tört ictf/itdm szervert?
2. Van magyar ugyanilyen?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ricsi1
ez mi?

ricsi1
vannak:D

ricsi1
nem lesz lassabb,azt szedd le!

mi külmbség a cd-s verzió és a dvd-s közt?Dvd-vel nem lesz lassab mert lassaban olvassa?
:) ettõl fügetlenül aki affinitást érez rá nyugodtan pakoljátok fel egyébb helyekre is hogyha ez megszünne fel lehessen rkani msáhova is

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ok tenyleg megy :) ugy tunik ideiglenes katasztrofa volt csak akkor :D
pedig megy, legalábbis nekem :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Mikiller
Még megy nálam a #1852 link. No para!

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

mar nem megy :D

probald www.tvn.hu -t /kb 15 mp regizni/
de legjobb lenne ha camouflage-olnad a file-t es akkor barhol megelne.
jah még megy a link..., amugy lehet uwrõl nem si törölnek , nemtom csak mdontam biztos ami biztos :) de nyugodtan felteheted msáhova is hogy meglegyen :)

insp
Most is jó a link.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

PsychoStarfish
Ha megen fel tudod lökni egy kicsit valahova felteszem olyan helyre ahonnan nem szedik le :)

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

hát nekem a demo 1024-be közepesbe ment rendesen!
gépem:celeron 1100 ,gef3 ti200 128mb,512 sd ram
helyesirás powa :) elgépeltem na... :P

NeoMaN
THNX! inét?? :ÐÐ

nah lehet szedni inét
nem tom meddig él

Evil
1024 ben, minden max on, kiveve AA es AF gef3 al siman jatszato.Ja es egy athlon xp 2800 as csorog alatta.Meglepoen siman fut, pedig mar kezdtem felkeszulni a legrosszabra.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

nah heyzet a következõ:
freeweb és srv nem engedi feltölteni..., egyébb 5let ahova felnyomhatnám?

Alien
ez: Unreal Tournament 2004 *ONLINE PLAY ENABLER* 01x05 MB GIMPSRUS

felülírsz vele két dll-t, és a játékban ezekután nem lesz az, hogy nem elérhetõ a master server, hanem rendesen tudsz majd válogatni játékmódok szerint a szerverek között. Bár egyenlõre nagyon kevés volt, sõt egy-két játékmódnál nem is volt szerver.

Adam5
hát nekem anno gef2 celeron 1700mhz 256 sd ramon nyomtam (a demot!) és jól tudtam gamelni

mi a gépigénye a gaménak?köszi