Unreal Tournament 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fulest nem lattam meg mert nem akartam az ovet kibontani.
\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Amúgy ez nem német verzió? És milyen a Logitech füles, amit adnak hozzá?
Haverod nem adja el a 2-es lemezt? Persze pénzért ...
\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Már végigvittem a játékot experienced-en csalás nélkül, de nem adta be õket.
Mert nem.
Vannak köztük jól teamelõk - ONS - és olyanok is, akik bizony lealáznak, kissújjal Téged... még én is kapkodtam a fejem köztük.
Szóval, nyugi, és inkább játssz!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Most jött le a dvd-s ut2k4... kiváncsi vagyok milyen lett az a full...
Kell vmi az interneten a kivül a netes gamehez? Vagy vmi speciális crack?:)
Ki halt meg???
Könyörgöm DVD sokkal gyorsabb mint a CD-ROM!!!!
Az benne a pláne!
Gy.k. 1x DVD sebesség = 9.5x CD sebességgel
Eszméletlenül gyors volt!
De most nem ez a lényeg:
Szerintem módosítani kellene az ONS beállításokat a Bermudán:
- ne egy pontig (foglalás) menjen egy meccs!
- ne legyen ennyi map... de minimum ki kellene venni néhány gyengét a sorból!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
megvenn!Nem tartom soknak a pénzt érte mert nem 1-2 hónapra veszem!Most az az évente egy játék eredetibe!nem vág hasra!Ahoz képest hogy az eején ilyen 20 körüli árak voltak hogy kb annyi lesz!1. Talált e már valaki külföldi tört ictf/itdm szervert?
2. Van magyar ugyanilyen?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
probald www.tvn.hu -t /kb 15 mp regizni/
de legjobb lenne ha camouflage-olnad a file-t es akkor barhol megelne.
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
gépem:celeron 1100 ,gef3 ti200 128mb,512 sd ram

nem tom meddig él
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
freeweb és srv nem engedi feltölteni..., egyébb 5let ahova felnyomhatnám?
felülírsz vele két dll-t, és a játékban ezekután nem lesz az, hogy nem elérhetõ a master server, hanem rendesen tudsz majd válogatni játékmódok szerint a szerverek között. Bár egyenlõre nagyon kevés volt, sõt egy-két játékmódnál nem is volt szerver.