Unreal Tournament 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PsychoStarfish
Végülis mindegy milyen mod. Személy szerint valami realistikusat csinálnék szívesen. De amúgy mind1. MAjd AntiJedi adja az ötleteket ;)

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Bocs de ez nem publikus...
De a lényeget még mindíg nem írtad, hogy milyen modot szeretnél készíteni.
megtudnátok adni az összes magyar szerver címét?
PsychoStarfish
vááááá. Hol találtad meg sz SE-t? gimme gimme :)

nm

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ScoobyDoo
kösz!

crossfire-en középen, redplaneten emg a kezdõbázisoknál

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ScoobyDoo
Azokon hol található? Nyomom már egy ideje, de még nem találkoztam vele.

szvsz valami jókis realmodot csináljatok, hiánypotlo lenne :)

redplaneten meg crossfire-en tuti van többit igy nem tom fejbõl

ScoobyDoo
Hi

Melyik ONS pályán van az a nagy durung tankcsoda? :)

Én ugyan ezt szeretném csinálni...
Összeállhatunk ha gondolod.
De milyen modot szeretnétek csinálni?
múgy most töltöm az UT2004 SE-t amiben benne van 6gb-s filmagyag a mód, pálya...stb elkészítéséhez..
RelakS
Az, és több ilyet, persze ha nem meg ki idõben, akkor sajna hulla

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Titkos helynek elmegy, mondjuk egy hatalmas, 16-18 fõre tervezett ONS vagy DM pályán...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
Természetesen nem multizásra való, de berakni valaki elé, hogy látott-e már ilyet. Lehet, hogy fogok ilyen titkos helyeket csinálni ;)

jó idézõjelet nem vettem figyelmebe, korán van még na :P

IMYke2.0.0.0
Egy kocka pálya, amin csak ez van? Még poénnak se jó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
..."terepszínûek" néhol, simán felismerhetõk.

Nem véletlenül írtam ezt!

RelakS
De poénnak yó, nem?

ötletekkel énis be tok szálni, de se programozni, se skinezni nem tudok :PPPPPP

hát ha ez terepszin ami itt van megeszem a kalapom, szvsz utra az is votl midnig jellemzõ és msot is az hogy mrá csak az "ide célozz" feliratu tábla hiányzik az emberekrõl...

IMYke2.0.0.0
Ott akkor a Te gépeddel / beállításoddal / monitoroddal van a gond.
Mert a karakterek bár alapból 'terepszínûek" néhol, simán felismerhetõk.

szevasztok ma kaptam meg a dvd-s verziót , de nekem ugyanaz a problémám mint a 2003-al beleolvadnak a karakterek a környezetbe, lesz erre valami korrigáció? vagy esetleg van is? thx a választ..
IMYke2.0.0.0
Ez nagy baromság...

RelakS

Egy terrain tutor végén találtam:
Valaki csinált egy minipályát, amin nem füvet rakott körül a terrain objektumon, hanem shock ammo-t, és még kitett néhány valódit is. Tessék, indulhat a vadászat :D

PsychoStarfish
Én mododt szeretnék csinálni, vagy inkább majd egy Total conversiont. A programozóháttér megvan nekem, van egy srác aki skinneket csinálna. Valaki nem akar beszállni? Ötletek is vannak. So ha valaki kedvet érez hozzá szóljon. :D

aki még nem ismerné:
magyar UT2004 Server|193.225.66.252:7777
normal weapon ctf

Ikarus
Azt hiszem 1 nap a kiszállítás, ha már van náluk a játék. Ha nagyon korán megrendeled, és esetleg Pesti vagy, már lehet hogy délután nyomhatod. Próbáld ki, én már rendeltem, amikor pénzesebb pillanatom volt(1évben 1x): mindenesetre jó érzés (ha van lóvé), amikor otthon sörözöl, csöngetnek, és valaki odaadja az áhított cd-ket.

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

ha megrendelem a hc gamerõl a gamét akkor rögtön meg is kapom?
baruda, egyre jobb :DD

Spenser
Nah tegnap nyomtam én is neten elégé kafa volt:)
(Barudán...)

vkk1 szerveren assault megy, nem jön valaki? elég kevesen vagyunk, pedig jólenne :/

berbudán? :))))

ricsi1
ma elég sokan voltak a BERBUDÁN...(többen nyírták ricsikét:D)

RelakSfromhome
Rage-találkozó

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

rage
Hey, jól látom, te vagy a névrokon ?
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Rage47
Köszi!
ricsi1
ok

RelakSfromhome
Elindítottam a single player részt, és az egyik helyen a két bot annyira egyszerre támadott egy harmadikat, hogy még a raksik is egyszerre csapódtak az arc-ba :) De egyébként is nagy volt a rohangálás

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

márha jó ez a ragdoll effekt nagyon teccik hol egy borda hol egy lábszárcsont húz el fülem mellett!meghát azok a pózok halál után fél láb a földön másik 30 méterrel arrébb!
Demo Commands

DEMOPLAY - Plays the specified demo
DEMOREC - Records a demo using the demoname you type
STOPDEMO - Stop recording a demo

ricsi1
hmm?

RelakSfromhome
record <demoneve> a konzolba sztem

Rage47
Sziasztok!
Hogy lehet demo-t felvenni?
RelakSfromhome
Fo, ilyen kaszálást dm-ben, mint a második elõdöntõ pályáján, csak neten láttam, pedig novice-re állítottam a dolgot...

ricsi1
ja,már nekem is beindult a szekér:D

RelakSfromhome
Nemártana végignyomni, yó, hogy mondod :D

igen

ricsi1
ti singleplayert isnyomtok,v. csak multit?

Koszi!!!!!!!!!!!!
Csak az a kár,hogy ennyi szerver van :-(