3761
-
#2226 Antijedi, mielőtt másban is így terjeszted a baromságaidat, hát idenézz!!!
Az UT2004-ATI-logo.rar-ban 3 db fájl van.
UT2004-ATI-logo.jpg - screenshot a cuccról
readme.txt - mit is kell csinálni
NvidiaLogo_T.utx - textúrafájl
Ez utóbbival felülírod az eredetit, és voila, le van cserélve a kép!
Ha gondolod, beidézem a read-me szövegét is :P -
#2225 Mingyán rendetrakok, pill... -
antijedi #2224 nah megnéztem..., ezt most nagyon beszoptad mert ezt a filet cseréli le:
2K4_NvidiaIntro.ukx
ami egy animácio ut-s enginel 8még az animations mappában is van...) szóval ha valamit nem tudsz elöbb inkább nézz te is utána és utána reklamálj :DD -
antijedi #2223 lehet fogalmam sincs hogy csinálták mert én mgé nem szedtem le csak a képet néztem meg :)
gondoltam hogy egy sima videot csináltak mait ki kell cserélni de akkor lehet nem, nemtom :) -
#2222 köszi -
#2221 sazl mégis csak egy kép -
#2220 Nem, mert mire betölti a pályát, elmegy egy csomó idő :(
De ha végignyomtam, úgysem fogom tudni megállni, hogyx ne menjek fel :D -
Zsoltee_a_bator #2219 az egy textura :)
nem animacio -
antijedi #2218 nem én csináltam... és letölthető eza "mod" ut2k4hez és berakhatod a kezdő nvidia-s helyet (full leanimalva meg midnen szal nem csak egy kép :D)
link itt -
#2217 hi RelakS!
Szoktad játszani magyar szerveren? -
antijedi #2216 na pont emiatt szar mert godlikeban nem amiatt lesz nehéz mert okosabbak elsznek hanem mert a bot 20 fán keresztül a map másik fejéről halálpontosan fejbelő kispisztolyal és emghalsz... :)
szvsz attol nem lesz jó egy ai hogy felkurják a botok pontoságát maxra :D -
#2215 A másik meg, hogy ha szarul van megcsinálva a pályán, hogy melyik bot merre mehet, akkor szarul fognak küzdeni a botok is -
#2214 Namost Godlike-ban hátizé... -
antijedi #2213 mongyuk ez is igaz..., azért ne a legjobb de elég jok némelyik gamehoz képest :D -
#2212 De nálam mindig az a cél, hogy flowless legyen. Emiatt néha olyan kaszálások vannak, hogy Bombing run-ban pl nem győzte mondani a csaj, hogy éppen mikor ki nyomta fel a másiknak a labdát. -
#2211 hogy csináltad? -
Zsoltee_a_bator #2210 sztem fps-ek kozott a legjobb botok vannak benne -
antijedi #2209 ut erőssége sohasem a botok voltak :D -
#2208 Uhh, lehet, hogy csak én vagyok csirke, de a legkönyebb fokozaton is borzalmasan nehéz tud lenni a tournament! Az esetek 10~15%-ában az utolsó tímgémeknél nem sikerül Flowless wictory-t elérnem -
antijedi #2207 7.00kor? normális vagy? szeritned ki az aki oylankor felkel rajtad kivül?? :DDD -
#2206 Dzsega!!Te mikor jössz fel????
-
#2205 Hali!!Egy páran gyertek fel ha tudtok kb7.00kb!!! -
antijedi #2204 vagyis nem mod hanem mutator :D -
antijedi #2203 ezt a modotnézte már valaki? jónak tünik, nem akarja valamelyik servergazdi felrakni servere proba végett? :) -
antijedi #2202
hehe :DDD -
Zsoltee_a_bator #2201 vajon mi lehet a baj a cd-key-el? vidd vissza a boltba, ahol vetted, biztos segitenek :D -
tbundy #2200 én sem értem -
#2199 Az miért van hogy a The All-Seeing Eye-al találok k**va sok szerver és majdnem mindegyikhez valami hibát ír ki...
Pl: Invalid Cd Key meg hasonlok
Segítsetek!!! -
#2198 pipe.myip.hu-n UT2004 szerver gyertek loni.
-
#2197 Semmiség. De most aztán nyomulj külföldön is!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#2196 köszi! -
#2195 Na ugye...
Kússz csak fel ide! - Online Play Enabler kell neked! A többi téged nem érint.
#2194 má megy a szerver.
de te milyen törésre gondolsz??? -
#2193 Nyugi már!
Menj külföldi szerverre! Hja, nincs meg a szükséges törés??? Akkor ne játssz neten...
#2192 vakker ezt a szívást mié nem megy a szerver??????? áááááááááááááááááááááááááá megbolondulok!!!!!!!! most nem fogok tudni jáccani????????? -
#2191 nem tom most én sem bírok csatizni nem a te hibád biztos csak a szaros szerver. :((( -
#2190 Figyi!!Lenne egy olyan problemem!!!Hogy nem csatlakozik az ONS-re a gépem ez van kirna ahol a az van hogy mennyien vannak hogy N/A vagy egy ? mi ez???????
-
#2189 hali!
jön valaki ONS-ezni??? -
#2188 jönnek lassan -
antijedi #2187 egyedül voltam elöbb
na midn1 ako megyek vissza hátha gyülik majd a nép összefele