3761
-
#2706 Na igen. :) Szóval ezt tuti nem láttad még. Max a Splinter Cell-ben :) -
#2705 Meg az F4 megnyomása után sajna csak vízszintesen tudsz lőni :( -
#2704 Nem rontottad el a kedvem. De az amire te gondolsz az nem ez a nézet. Az sima hátulnézet. Ha játszottál Splinter Cellel akkor emléxel milyen a nézet. Szóval nem rontottad el a kedvem ;) -
#2703 nem akarom elcseszni a akedved de ez alapból is benne van. kamerenézeteknél. F3 ha minden igaz. nem töltöttem le csak a leírást olvastam. de ilyen van alapból 3rd nézet. -
#2702 Üdv mindenkinek!
No. Aki nézegeti a fórumot az ut2004.hu-n az már tud erről a kis saját mutatorrol. Gondoltam azért itt is érdekelhet pár embert szóval ime miről is van szó. Egy olyan mutator amelyik játék közben Splinter Cell féle camera nézetet ad a játékosnak. Akit érdekel élesben milyen az kattanjon IDE
Starfish -
#2701 és ezt hol lehet? parancssornál? -
#2700 naná!!! ha netközelben leszek akkor majd leszedem. nem tom ostanában mikor lesz ilyen mivel egyenlőre gépem sincs. -
Maxxx #2699 Ts@ll
maggi - modokat ezzel kicsomagolhatod > http://fichiers.unreal.fr/unrealengine/utilitaires/UModBrowser_Setup.exe
bigapó - lehet a sebesseget - mutator - speed - ezt negedelyezed es ennek a tulajdonsagainal
Amugy most kezd durvan sok MOD + MUTATOR + MAP kijonni vegre az alapgamehoz (Alien Swarm, Red Orchrestra + par probalkozas), a regi CS + az uj FAR CRY mellett ennek a legjobb a netkodja, remelem irnak ra sok yo (realmod) cuccost.
Csak az a kurva alap 6 GIGAja huz fel mindig. :p :o) -
antijedi #2698 nincs de egy adsles simán elviszi azt a 4 mebert szerintem... :) -
csuvarszki #2697 Magyar szerver???
Van???
-
antijedi #2696 tevekommandót ? :P -
#2695 DE MOST AZONNAL NEKIÁLLSZ, KÜLÖNBEN KÜLDÖM A TEVEKOMMANDÓT!!!!!!
[Csak viccsel] -
antijedi #2694 nem lehet hanem biztos..., ez egy bonus dvd kicsomizva 8.4 gigabájt isoban becsomizva nemtom mennyi :)
nekem emg is van de ha nem haragszotok most nemfogok nekiálni adslel 8.4 gigát feltölteni ingyenes ftpre :P -
#2693 Inkább kétrétegű, mint egy szokványos dvd..., -
#2692 Hát sehol nem találom, pedig kerestem.Szerintem ilyen nagyméretű ill. nagyságú vidót nem raknak fel NET-re még darabolva sem.Ez lehet,hogy DVD-n megjelenik valamikor díszdobozban a játékkal együtt, bár 8gb az nem semmi, mert az is 2 DVD. -
#2691 igen -
#2690 8 gigaaa???
Nekiállnál leszedni, ha tudnád a helyet?
-
#2689 Valaki nem tudja esetleg, hogy honnan lehet leszedni azt a modolásról szóló 8 gigányi tutorial-filmet? -
#2688 Csinálgatok egy másik pályát is, amin ezt-azt kitanulok, mielőtt a véleges pályára berakom, ONS-ról van szó. Feltegyem valahova? Szvsz este használható állapotba kerül :) -
#2687 hat nekem megy "cdkey"-el is netten. de hogy kell modokat installalni ?? -
#2686 Akinek van, az használja. A drágán megvett DVD/CD mellé pakolt CD-keyt nem hiszem, hogy bárki is odaadná!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
Bandeeka #2685 Hali!
Tudnátok nekem adni olyan cd key-t amivel tudok neten jáccani? Amit eddig generáltam azzal nem megy pls help thx -
#2684 sziasztok, letoltottem egy par mod-ot a jatekhoz, ut4mod kiterjesztesuek, csak sajnos nem tudom installalni. tudtok segiteni ? -
#2683 Thanks. Ma kipróbálom. Jó gyilkolászást...persze csak virtuálisan:) -
#2682 Pályaválasztáskor van egy mutators fül, ott -
#2681 És azt a beállításokon belül találom? -
#2680 Valamelyik mutator csinál ilyet -
#2679 Skacok!
Mivel nem volt lehetőségem mélyebben elmerülni a beállításokban, türelmetlen ember lévén, szeretném megkérdezni, hogy lehet-e állítani a játék sebességét(úgymint az előző részben) és ha igen akkor hol:)) -
#2678 Hi all!
Minden tiszteletem az Unreal programozóinak, egy gyengébb gépen is vígan elfut a progi. Akit érdekel korábban már leírtam milyen gépen. Már csak net kellene és nyomnám multiba.
-
#2677 -
#2676 Egy "sima" SoundForge is megteszi, nem kell hozzá *.ogg 2 *.mp3 ...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#2675 Hello!
Szerintem egy sima .OGG to .MP3 converter-el megoldható, hogy a DiscMan lejátsza a zenét. -
#2674 Jah, akkor meg nemtom :(
Wav nem jó? Olyant tud a Winamp -
#2673 mer azt nem tudi lejácni a discmanem.
szóval? -
#2672 Jerry -
#2671 tom :) -
antijedi #2670 nemtagadom :) -
#2669 gyagyás! -
#2668 mindenkinek! -
#2667 :D:D:D