Unreal Tournament 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azok már megunták a 80% meg külföldi volt :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

trunks666
akkor idézem magam :

"Mielõtt kimentem örültem ha csak 20 percet kell várni, hogy bekerüljek a Bermudára ONS-ozni akkora volt a tömeg"

És hol vannak azok akiknek már 1 hónapja is megvolt?

az hogy a warez mindenkinek tul nagy a rendes meg tul drága..., ezért a kutya se jáccik :(

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

trunks666
Valaki világosítson fel lécci.....
Most jöttem meg 1 hónap távollét után a germánoktól, és alig hiszem el de a kutya se játszik azon a szerveren ami néhány sorral lentebb olvasható.
Mielõtt kimentem örültem ha csak 20 percet kell várni, hogy bekerüljek a Bermudára ONS-ozni akkora volt a tömeg.
Mi a frász történt itt
Ha csak az, hogy mindenki egy itt nem említett szrveren nyomul akkor lécci osszátok meg.

Dzsega
hy!
szerintem is driver hiba. minek teszel fel állandóan újjat??? én még mindig a 42.x-eset (nem tom meliket pontofan) használom és nagyon tutti.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Pepe69
Tegnap nyomtunk egy jó kis pergõs Team Deathmachet, (HUN vs Foreigners), aztán egy ONS-t.Ha összegyûlünk mehet ma is.Saját szerver.a pipe.myip.hu-n.

IMYke2.0.0.0
Nem megy sajna. Próbáld ezeket, hátha mennek (magyar!):

ut2004://152.66.212.158:7000
ut2004://212.52.166.3:7100

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomasz
Mivan az ONS bermudával meg a DM-el????Nem megy ezt írja ki N/A v ?

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

IMYke2.0.0.0
Egyel korábbit. A legújabbak nem mindig a legjobbak is egyben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
De ha a legújabb van fenn, akkor mit tegyek a helyére?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Ez sima driver hiba.
Látszik, hogy az egérkurzor is eltûnt a homályban. Ez nem az UT2004 hibája.

Carlos
Ez nem tudjátok mitõl lehet:

Config: 2Ghz Cerka, 256DDr, Ti4200, legújabb driver (56.64)

Þór vígi þessi rúnar

Spenser
Hát ez az a Bermudán mikor fog megint menni az ONS server????
Az volt a leg jobb!!!
:((((((

Dzsega
nem ez a lényeg csak ha nem érdekli nem tettszik neki és nem jáccott az ut2003-al, akkor miért van itt, miért fikázza stb... no meg ha nem jáccot vele akkor honnan tudja hogy nincs sok különbség (ami nem igaz!), no meg még az iz hogy gyenge csapat????? az egyik legjobb motorja az ut-nak volt van és remélem lessz is!
csak ennyi. utálom ha tudatlanok okoskodnak. (most nem rád céloztam)

Dzsega
#2354 a válasz egy része

ScoobyDoo
#2355, ha erre gondolsz...

Dzsega
hali mindenkinek!
a hozzászólásodban rengeteg igazság van. DE TE NEM UGYAEZT TETTED?!?!?!?!?!?!?!?!

Pepe69
Pipe-n néha inditom a szervert.Ha összeröffenünk, ma este nyomhatunk egyet.Mondjuk egy OnSlaught magyarok VS külföldiek.Na?

RelakSfromhome
csak a ticcsen a gáz, olyan, mintha náthás lenne :D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Gladiator
hát, azért neked is van egy helyesírásod, bazzee.

RelakSfromhome
Megy az, csak nincs rajta ons.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

A Bermuda jó volt...
Kár, hogy nem megy.
IMYke2.0.0.0
Aki magyar szervert keres, annak..-.

RelakSfromhome
Ez most kinek?

IMYke2.0.0.0
ut2004://152.66.212.158:7000/

ut2004://212.52.166.3:7100

Vannak magyar mukodo szerverek?

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

RelakSfromhome
Õõõõ...hmm... tud valaki magyar ons szervert?

RelakS
Fújt már ki asz orrotat, passze! :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

KranaZoli
1.)

Bemutató videók szerintem nagyon gyenge 5letek.

Abból aki nem ismeri a játékot szerintem rá nem jön a double domination lényegére

2.)

A 55%-os magyarításnak mi az értelme?

3.)

Nem vagyok UT rajongó, stb.
Engem spec. különösebben nem is érdekel, mert tartalom nulla, 2003-ashoz képest minimális változás, stb.

Néha jó leülni elé 15-30 perce és lõni.

Amíg ticcsen újabb doom, quake.

4.)

Ögencsak gyenge csapat áll a UT mögött, ha az oldalon a játékról még egy ismertetõ ticcsen fent.

5.)

Sem a leszóló, se ennek a véleménynek igazándiból semmi értelme, de nem én leszek az utolsó.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Imremagdi
Minek ? a itt letöltheted a magyarositás 55% állapotban,ami nincs leforditva az meg angol !

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

RelakS
???
Mikor az Unreal magyarításával foglalkoztam, akkor én a német nyelvi fájlokat vettem elõ, mert az angol egyrészt hiányos, mind fájlok, mind tartalom szempontjából

AdaKiller
köszi, vmi ilyesmire emélkeztem én is.

Steam Nick: adakiller

ZsoltiHunGames
Küldje valaki el!!!! Nekem

ZsoltiHunGames
Így hamarébb elkészül au UT2004 magyítása!

ZsoltiHunGames
Ha a DVd-s van meg akkor küld!

RelakS
Hoppá, most nézem, legyalultad az angol nyelvi fájlokat? :D

RelakS
?
Mer? Mér?

ZsoltiHunGames
Figyelem!!! Akinek megvan az UT 2004 DVD-s változata, az a System könyvárban lévõ összes "int" fájlát csomagolja be és küldje el nekem: [email protected]
Ez nagyon fontos lenne!!!

RelakSfromhome
Konzolba: stat fps

ez kiírja az fps-t. Netsebesség talán stat net, vagy ilyesmi, nem használtam

AdaKiller
melyik parancssal lehet kiiratni az fps-t, meg a net sebességet? 2003 ba volt vmi ilyesmi.
köszi elõre is.

Steam Nick: adakiller

RelakSfromhome
Én meg 3.-os voltam asszem. 97-ben volt. Azé c64-el is elvoltam, de a programozás jobban érdekelt

ScoobyDoo
Én másodikas középsulis koromban kaptam gépet. Nekem ez tökre kiesett. Akkoriban a Max Payne-nel volt úgy, hogy együtt játszottuk haverokkal és mindig megdumáltuk, hogy ki, hol tart és, hogy mekkora királyos volt. De nekem sokáig csak a Starcraft volt A Játék. Ilyen menõzések nálam kimaradtak.

RelakSfromhome
Sztem nemrég voltál még annyi idõs, hogy ez számított :) Gondolj bele! 8.-os, közép elsõs, vagánykodni akaró szerencsétlen, azzal vetít, hogy õ ezzel, meg azzal jáccott, nem? :D

tomasz
Mióta nem jó az ONS-bermuda????

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

ScoobyDoo
Ja. A sok menõ UT2004-es arc. A sok gépb*zi, ragyás, befordult, barátok hiányában lévõ menõ UT2004-es arc, mi? Ezek menõk?? Szerintem, ha valaki játszik egy játékkal (köztük én is), az azért játszik vele, mert érdekli, szórakoztatja és leköti és egyáltalán nem azért, mert vmi menõkhöz akar tartozni. És azért van ez a topik, mert foglalkozunk olyanokkal, akik vmiben tanácstalanok, ha meg nem akarsz foglalkozni vele, akkor maradj szép csendben és figyeld, hogy helyetted mit okoskodnak és ha vmivel egyetértesz, kiegészíted vagy cáfolod azt írd le, azt' kész. ámen.

Dzsega
nah üdv véletek majd hétfõn.

IMYke2.0.0.0
Én mostanában nem tudok felmenni oda, mert amikor a Kedvencek-be nézek, a Bermuda-s szerverek nem töltõdnek be. Gondolom, a cím változott...
Helyette mostanában egy holland szerveren agyusztálom DM-ben az embereket.

Ám, amikor fel tudtam lépni a Bermuda-ra, akkor mind DM-ben, mind ONS-ben elõfordultak nálam akadások.
Pedig: T3-as vonalon vagyok!
Pedig: a gépem bírja a Játékot!
Pedig: minden más program és Játék frankón fut ezen a gépen:
- AMD XP 1700+ (Palomino, 1466 MHz)
- 2*256 MD (Samsung, DDR, 266 MHz)
- ATi Radeon 9500 Pro (128MB, 270/270)
- Windows XP SP1 Integrated
- DirectX 9.0c
- ATi Catalyst 4.3
- Maxtor 20GB (ATA 133, 7200)
- T3-as gerincvonal (egyetem)
- pingértékem sosem volt magasabb 20-ál!

Dzsega
jah. nem is tudom hogy ilyenekkel miért foglalkozunk.
egyébként ti szoktatok az ons bermudán jáccani?
ha igen akkor akadtok? no meg milyen gépetek ill netetek van?
(relaks, imyke2000)

IMYke2.0.0.0
Inkább ez, ja.
De ha megkérdeznénk tõle: "Te, mi az a strafe jump?" akkor nézne butuskán...

RelakS