3761
-
#3120 sztem azért (ha az emlékeim nem csalnak meg) a texturák jobb minőségűek: mintha nagyobb felbontásúak lennének ... de lehet csak már nem rémlik jól a 2003 :)
szal.. ONS szervert nem tudtok ? :) -
#3119 A Hellbenderből a sofőr nem lőhet, csak az utasok.
A 2003-nál szerintem sem jobb a grafikája, legfeljebb több egyéb dologgal van elfoglalva (ai, netkód, egyebek) -
steweee #3118 pár dolgot nem értek.ennek valyon jobb a grafikája mint a 2003-nak? mert ua beállítások mellett lassabban fut,pedig sztem ua graf. a másik hogy felpeccseltem, de még mindig nem tudok lőni a humvee szerű terepjáróval, a tüzelésgombra lmb1 is csak dudál, pedig vannak rajta fegyverek -
#3117 egy nem valid cdkeyes ONS szervert mondhatna valaki... asse gondoltam volna, hogy van vagy 8 hun szerver, de ONS egyiken sem megy :( -
steweee #3116 köszi -
#3115 elég, 3355, alapbol nocd.
ha szervert akarsz, ahoz van gamecopyworldn krekk, igy a nem legal cdkeyesek is tudnak hozzád kapcsolodni. -
steweee #3114 melyik a legújabb peccs hozzá? elég csak azt telepíteni? -
#3113 ONS egyik magyar szerveren sem szokott menni ?
sajnos nekem csak az az 1 ami tetszene, esetleg CTF, de ott nincs jármű ;)) -
wendimark #3112 Lécci irjatok pár url-t ahunnét le lehet szedni plz!!!!
Előre is köszi!!! -
#3111 Nah, ezt megnézném :) -
abonyitomz #3110 most kezdtem el nyomni neten az Ut04et ( ezelőtt 2 évig Call of Duty-ztam ) ; szóval legyakom az összes klánban lévő gamert ! rettegjetek! -
#3109 Hi!
Honnan tudnék letölteni ONS mapokat, mappackokat?
-
tbundy #3108 mportalon van egy pár fős csoport aki játszik/játszott vele -
#3107 Lenne akit érdekelne egy Red Orchestra server? -
#3106 DM-1on1-RockyHollow, 4.8MB
Ha esetleg érdekel valakit, most lett kész :) -
#3105 Jössz a bermudára, vagy mi? :D -
Travelos #3104 Én mindig a középső fokoztaon kezdek el játszani egy játékot, hát itt most az Ostrom játékmódnál elég nagy kínszenvedés volt. Nem beszélve ezt az utolsó pályát, a teleportnál párszor megtudtam szívatni, de ennyi:))
Valahogy nem emberi tudásuk van már ezen a szinten a botoknak, hiába rejtőzöl el, ahogy kidugod az orrod már ott van a rakéta az arcodban.
Többet UT-vel nem játszok, csakis multiban :D
-
#3103 Én Novice, vagy milyen fokozaton játszottam, és a vége felé még úgy is anyáztam eleget :D -
Travelos #3102 Akkor ez sima győzelem lesz:))
Bár megjegyzem, ha nem is küzdöttünk még, akkor hogy tud idomulni? Mert már az elején alig bírtam szemmel követni a mozgását, nemhogy a lövéseit.:)) -
#3101 nos, még a leggyengébb fokozaton is folyamatosan idomul a harcmodorodhoz. Mellesleg ha két-három frag után elfelejtesz respawnolni.....
(megjegyzem, ilyenkor hajlamos leesni a hajóról a pofa :D:D:D) -
#3100 Hello! UT EDITORHOZ jól értő Vállalkozú kedvű egyéneket keresek Részletek a WIPEREAL Topic-on. -
Travelos #3099 de gyakorlott fokozaton nem istenszerűnek kellene lennie szerintem -
tbundy #3098 követve a hagyományokat a főhős a legerősebb, ezen nem tudom miért kell csodálkozni -
Travelos #3097 A single player utolsó pályáján, a HyperBlast 2-en Malcolm ellen köpni-nyelni sem tudok, pedig Experienced(gyakorlott) fokozatra állítottam a játékot.
A gyakorló játszmában ugyanezen a pályán, ugyanilyen erősség ellen mindenkit alázok.
Akkor most hogy van ez???
Ezt nagyon elbaszták!!!!! -
#3096 Nekem meg ezexerint nem csak a fórumot kéne bújni, hanem a főoldalt is :/
Nembaj, most úgyis az UDE felcseszte az agyamat :/ -
SySERR #3095 Az ASE meg azonnal mutatja a valtozasokat -
SySERR #3094 Igen -
#3093 tippelek: ezek szerint ezek az infók már tegnap is ott voltak. Igaz? -
SySERR #3092 http://www.ut2004.hu
Kerdezes elott mindig itt nezz szet. -
tbundy #3091 én látom őket -
Dave77 #3090 Mi van a szerverjeiddel Sys??? -
#3089 az ut2004.hu tökéletesen megy -
Dave77 #3088 Nem tudja vki miért nem megy a bermuda szerver/honlap? (Most még az ut2004.hu is hibás..? ) -
#3087 cd-s verzsönöm van. Egy bazinagy doboz, az első cd papírtokján volt a szám -
Inquisitor #3086 Az UT2004 DVD verzió nem papírtokban van, hanem egy 20Ft-os gagyi DVD tokban, ott a tok belső részére volt ragasztva a Key. A CD-s verziónál meg úgy tudom egy DVD tokba volt beszorva a 5db papírtokos CD. :( -
Inquisitor #3085 Pedig én UT2004-ből valami újrakiadott ólcsósított verzijót láttam pár hete a Westendben (576Kbyte) és azt hiszem 5 vagy 6.000 volt? -
#3084 csináltam egy új felvehető tárgyat: pajzs + egészség.
Valakit megkérhetek arra, hogy megnézze, nála is megy-e? -
1c3 #3083 A bankkártya még nem is probléma, de tudnátok ajánlani egy jó webshopot akkor? Néztem a CDgalaxist meg az 576ot, egyiknél sincs, csak UT2003. -
#3082 rendelt meg 1 webshopban... tutira kipostázzák,csak legyen bankkártyád :) -
1c3 #3081 Tudnátok segíteni? Hol lehet manapság eredeti UT2004-et kapni? Azt hittem ez nem olyan nehéz dolog, de úgy tűnik mégis. Ki érti ezt? Amúgy Miskolcon kellene, ha egy mód van rá.