Unreal Tournament 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ott van minden bot neve: ScaterBoy
Tehát ha ScaterBoy-tól azt akarod, hogy fedezzen, akkor aszondod a Beszél gomb nyomvatartása alatt (!), hogy bravo, cover me! (brévou, cávö mí)
Szóval akkor hanggal csak az egész csapatot lehet irányítani.. értem.. Asszitem olyasmi lesz,mint az a vezérlõpanel, mint ami a "V" lenyomására jön elõ,csak nem gombokkal.. 😊 de tévedtem..
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Bréjvó, szjúszájd!!! erre a Bravo nevû bot megdeglik 😊
Vagy csaali, dzsámp! erre olyat ugrik, mint 6 másik 😉
Mellesleg anno én is ezópuszt olvastam neki 😄
na most bazi sokat segítettem

segítséget szeretnék kérni abban, hogy van két gép, mindkettõn rajta az unreal, de a multiplayer nem mükszik, mert csak egy pillanatig látja az egyik a másikat, amugy más játék megy simán csak ez nem. van valami ötletetek? elõre is köccönöm!
Ezek nélkül nem fog menni.
Neten való játékhoz pl beírsz egy IP címet (ut2004.sysconfig.hu-t ajánlom), vagy felraksz egy törést, ami segítségével tudsz válogatni a szerverek között (www.gamecopyworld.com).
A neten áruljátok el pls,hogy hogyan tudnék játszani! (term. nem dobozos verzióval! 😊)
Egyébként a hang-irányításnak mi a titka? Mert elvileg mikrofonon keresztül is lehet irányítani a botokat.. Rám eddig még nem nagyon hallgattak! 😞
érdemes az ut2004-hez készült/készülõdõ modokat is figyelned, vannak köztük igazi gyöngyszemek 😊 (red orchestra, XMP..)
The Matrix has you...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Critical Error
Failed reading source file: H:\CD1\..\CD1\Maps\DOM-Ruination.ut2 (A mûvelet sikeresen befejezõdött.)
The source media may be bad. If installing from a CD, try cleaning the CD to remove any dirt, check your CD drive, and try again.
Fentebb említett okok miatt persze nem piszkos a CD és a meghajtó. Többször is próbálkoztam mindig itt akad el. Próbáltam, hogy manuálisan bemásolom a fájlt a könyvtárba, de akkor is elakadt. Lehet, hogy CRC hiba vagy mi lehet a gond?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Mennyi RAM kell ennek a játéknak, hogy normálisan fusson?
Ugyanis nekem az 512 MB ommal akadozik, de észrevettem, hogy ha Joystikkal és egérrel játszok, akkor nem olyan vészes.
Viszont ha gomb+egér kombinációval, akkor szinte játszhatatlan, és mindig mikor forgolódok és közben megyek elõre.
A gépem 2200+ XP, Geaforce 4 Ti4200 128MB, 512 MB DDR ram
https://onlinestream.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!
hova is kell befirkálni az ip-t?
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
195.246.8.22:7777 (S5)

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
más be tudta üzemelni?
Nem tudtok véletlenül magyar tutorialokat az Unreal Editor 3.0-hoz. És szerintetek lehet Zanoza Modeler-ben usx-be exportálni?