3761
-
#3080 Pedig nem azok! 600dpi-ben beszkenneltem, kivágtam a számokat, a többit meg 15%-ára nyomtam. Kivágtam egy 8-ast meg egy B-t, és azok vannak kinagyítva.
Egyébként először én is benéztem a 8-asokat, és csak néztem, hogy miért helytelen a kód?
Namármost, az elmosást Gimp 1.2.5-el végeztem, mégpedig kézzel. Ha ebből kihámozod a kódomat, akkor nézek nagyokat :P
Jah, és röhögni fogsz, de a HL2 is papírdobozzal kombinált dvd-tok volt. Itt legalább mind a 6 cd papírtokban volt, egyiknek a hátulján egy vinyettával... -
#3079 megnéztem...
az 1ik tényleg nyolcas... (bár a nagyitások kamunak látszanak)
viszont vagy én nem vettem még soha orig játékot,vagy tényleg csak az UT dobozon belülre rakják papirtokba a CD-t / DVD-t... ezt mondjuk kétlem,dehát ezexerint csak én vagyok tájékozatlan a 2004-es orig játékok csomagolását illetően
viszont ha ez 1 valodi kép,és nem féééék ez a tok,és tényleg ott van a kod,akkor 2-3 napon belül elvileg lesz 1 működö kodom :D
a hatásos "elmosáshoz" 1 PSP 9 kevés,viszont 1 PSP9 elvileg alkalmas az ilyenek "tisztogatására"...
na,szoval az orig UT 2004 DVDje tényleg ilyen papirtokban van a dobozon belül,vagy tényleg nem vettem még soha orig jatékot? -
#3078 Kipróbálnád, mi? -
haxoror #3077 FAKE!!!
Mind a kettő B
Csak akkor hiszünk neked ha folyamatában látjuk az egész kódot -
#3076 Mondottam volt: Nem idióta a csávó!
Itt a lemezem tokja:
Nyah, szerinted melyik karaker a 8, és melyik a B?
A nyertes nyaralást nyer a seggem partjára :D -
#3075 yo serialok :D -
#3074 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[egy karakterrel kevesebb!] -
haxoror #3073 HULY3-V4GY-B4ZZ3-F4SZ7
Én ezt szoktam írni ha vki kéri -
#3072 FUCKY-0UW4R-32M0N-K3YH3
Ez a kódom? :)
(aki nem érti, nem is fogja) -
#3071 -
haxoror #3070 Nembaj!
Azt ostoba módon elárultad hogy van benne 8-as vagy B, innentől a többi már csak egyszerű próbálkozás és lesz egy legit kulcsom [IMG][/IMG] -
#3069 Igen, berakom! De ki mondta, hogy 8-ason és B-n kívül mást fogsz látni? :D
(Paint Shop Pro rulez) -
haxoror #3068 Az eredeti kulcsodat lefotózod és berakod ide!?
Oké! Hiszem ha látom! -
#3067 NEM idiota! Én is megvettem, és a B meg a 8 szinte teljesen ugyan olyan. Ha gondolod, holnap lefotózom (Elvileg lesz itthon kamera) :P -
Ben C #3066 idióta. -
DjScott #3065 NA VÉGRE SIKERÜLT MEGCSINÁLNI A B AZ 8 AS VOLT
-
DjScott #3064 szevasztok tudna segíteni valaki?ma megvattem az ut2004-et és ami volt hozzá cd-key azt nem fogadta el próbáltam másképpen is de semmi plz help -
#3063 eddig agyaggalamb voltam, de asszem kinevezem magam harapós agyaggalambbá :D:D:D -
#3062 Gőzöm nincs, én még q3a-ban láttam, hogy ilyen is van. -
#3061 és ezt a punkbuster dolgot hogy jeleniti meg a szerverlisták alatt? csak azért kérdezem,mert felraktam a pbweb.bat -tal CoDra,ami felnyomott rá mindent, viszont all seeing eye-ba nem tudok honnan szerezni semmi PB plugint,vagy bármit -
#3060 Na, ma is láttam kisköcsögöt. Azt hiszi, hogy ha mindig lelövik, az azért van, mert mindenki csaló, nem pedig azért, mert nem tud játszani. persze a neve looser volt :D -
#3059 PunkBuster: Irtja a csalókat, szal jó dolog
A cdkulcsos dologhoz meg szvsz hozzá tartozik egy törés, ami után mint ut2k4demo lesz azonosítva a progid -
#3058 hallottam olyat,hogy lehet jáccani bármilyen CD key -jel a szervereken,csak nemtom,hogyan... visszaolvastam,és láttam az all seeing eye-t mondtátok,de az nem enged a kulcsommal jáccani... azt az online kulcsgenerátort is kiprobáltam,az sem vált be... szoval akkor hogyan is lehet jáccani online?
ja,amugy az all seeing eye-hoz mi az a punkbuster? mert kiirta pár szervernél (CoD-os szervernél),és fogalmam sincs,hogy mi is ez...
de elsősorban UT 2004-hez szeretnék ilyesmi segitséget
előre is köszi :) -
The Sims 2 fan #3057 Nincs valami tippetek hogy a singleplayerben hogy csináljam meg az assaultos rész legutolsó pályáját az anyahajósat? Az nem megy benne hogy olyan lassan megy a vadászrepcsim hogy mire odaérék hogy lőjem a generátort akkorra már rég szétlőnek. azt valahogy nem lehetne állítani hogy ne olyan bikaerős ellenfél legyen? -
#3056 spacenoxx-on henteltünk valami 15-20-an. -5-el az utolsó lettem :D:D:D -
#3055 [elképett, holnap szaklászikk] -
tbundy #3054 a cora-ban van 3990ért a game
(nem fizetett hirdetés :P) -
#3053 nemtom, de az 576-nál még 8k az ut2k4... -
tbundy #3052 főleg dm mapok vannak itt
itt is van pár -
#3051 hmm... pl 576-ban?! -
#3050 meghozza a DVD-s verzio!!! -
#3049 hö?! Már csak négy ropi?! -
#3048 nem szégyen, hanem azaz igazság :)
-
#3047 az a szégye hogy ilyen játékot meg kell venni eredetiben ez nem csak egy játék ezzel ajátékkal még kapsz egy csomót ingyen. Millió király mod létezik hozzá. és 3990-ért rohadtul megéri. -
Realtibi #3046 honan tudok leszeni pályákat? -
fenegyerek89 #3045 oké köcce -
tbundy #3044 egyrészt ne azonos cd kulcsot használjatok, arra biztos allergiás. viszont nem tudom, h kell szervert indítani úgy, h ne kérjen cd kulcsot, korábban le volt írva, de nem emléxem már rá...
esetleg keres meg egy szerver admint, ők tudnak igazán segíteni ebben -
fenegyerek89 #3043 tbundy én ugy szeretnék játszani hogy én csinálom a servert és a haverok ugy lépnek be hozzám, de ők amint belépnek egyből ledobja őket ez a Mester server hogy a cd kulcs nem jó, most mit csináljunk? Légyszi valaki aki tudja a megoldást segitsen pls!!!!!! -
tbundy #3042 patch, bonus packok -
The Sims 2 fan #3041 Ja és hogy hol találom őket?