Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
nem rossz, csak nagyon szét van húzva. Nem valami dögös. Van pár avatarom ilyen stílusban ha kell:

Persze van még vagy mégegyszer ennyi. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
mondjuk ha valaki megnyomja a bullettime-ot, akkor mindenkinek belassul az ideje. Ha valakinek van bt-je, és bekapcsolja, akkor õ is tud gyorsan forgolódni ugrás közben, akinek nincs annak az egere lelassul nagyon... Na milyen 5léet. Remélem el tudtad képzelni.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Dynamic
Multiplay bulettimmmal?Hogy??
zaki
miért nem tetszik?

M@TriX
mi ez a kötözött sonka logó? Zaki? Csak nem nyár van? Mindenki beindult? Még Csocso bá' is behódolt az új trendnek. 😊

M@TriX
elég brutális textúráknak néznek ki és az emberek is embrül. Jónak ígérkezik. Látszik, hogy az ekõzõ motort fejlesztették tovább, de az nem hiszem, hogy hátrány lenne. Sztem növelték a polykat a modelleken, nagyobb textúrák lesznek és persze új sztory.
Amúgy sztem a multi bulletimeal sem kivitelezhetetlen, de valószínû tényleg nem lesz...

zaki
nem, õ az új Max Payne

Patesz
Ez nem James Bond????

gergou
Jah, eleg brutal lett Max bacsi arca, most tipikusan a rosszfiuk kozul valonak nez ki, egy hidegveru gyilkosnak😊)

`Take a look to the sky just before you die`

Dynamic
Szerintem nem lesz multiplayer.Maximum bullettime nélkül(mert ugye bulettime-mal nem kivitelezhetõ), de így meg megöli az Max Payne lényegét.
Dynamic
Én már akkor is tuti végigtolom, ha semmi nem változik az elsõ részhez képest.
zaki
én is

zaki
igen, de majd csütörtöktõl várhatóak a tuti képek

Tibre
Ezek scannelt képek ugye?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Találtam még egyet:
Kis Szabó [PT]
Csöppet brutál MP feje...az a citrombaharapós jobb volt.
szvsz labdába rughat ha nem sablonfps + bulettime lesz...
ha itt is kitudnak valami ulyat találni mint az egyben akkor ezis tarolni fog és doom3 és társai mehetnek a fenébe 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

DarkHorSe
sztem hl2,doom3.stalker .. mellet labdába se fog rúgni

Swedish people are albino monkeys

zaki
itt vannak az 1. képek:

dikki*yysw
Én alapvetõen jóhiszemû ember vagyok. Jön akkor, nem csúszik 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

shaba23
már csak azért is késik, mert sokan várják
PResident Evil
szerintem nagyon überfasza lesz...

bullet time-ot remélem fejlesztik és lesz Multi - player is !!!

zaki
csak nehogy az legyen ebbõl is mint a Nuke Nukem Forever-rel

Dynamic
Ja, és pont ezért mondom, hogy nem lesz ebbõl az õszi megjelenésbõl semmi.Ez olyan halva született kijelentés, ami nem ér többet a DNF-es ígérgetéseknél.
zaki
most volt az E3 és egy rohadt mocskos képet sem mutattak be a játékról...

zaki
de többet nem nagyon ... én már nagyon várom

Jön a Maxpayne 2!!! enyit lehet még rola tudni.Hogy lesz. 😊

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)