Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barni
MENJ OLDALRA ÉS OTT NYITVA EGY KERTIAJTO

Avanti Italia!

NA AKKOR NEMTUD SENKI SEGITENI MER FAGY KI CHAPTER 1 7. kuldinel loadingnal????????????????

Übersupersexilettezamaxivagynem?
Tibre
Vagyis megoldható csak élvezhetetlen,egyébként ezen is lehet segíteni:
-kisebb szerver
-csak egy bizonyos területre terjed ki a bt ha abba belépsz akkor te is lelassulsz egyébként nem
-ha btz-nek és te is nyomsz rá egy bt-t akkor ugyanolyan gyorsan mozgathatod az egeret mint az ellenfél,és még biztos van pár megoldás

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

gyraph
Hát befejeztem én is, mit mondjak...jó film volt 😄
Egy nézhetõ mozi!

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

aki segit nekem kap egy ingyen passt a warezcenterre nekem megeri kurvara tolnam mar

bocs a szlengert de nemtudok leszokni rola

hat hallom tolt a gep utana egy ido utan megall es kesz

zaki
mennyit vártál a betöltésnél?

Sol Dier
Nem.
Válasz 'Raven' üzenetére (#1443)

cinematic??? en addig jutok hogy bejon a kep amin a csavo es a csajos all pisztolyal a kezukben piros haterrel es akkor loading es kifagy..........

Dynamic
Ha benyomod a BT-t akkor te normál idõben mozogsz, az ellenfél (vagyis mondjuk én) meg belassul.Tehát én csak lassítva tudnám mozgatni az emberemet.Most képzeld el 10 játékos esetén.Másból nem állna ki egy menet csak lassított film lenne az egész, ami enyhén szólva élvezhetetlenné tenné a játékot.
Tibre
Kicsit figyeljél már oda,hogy kinek megy az üzenet thx

Tibre
És miért is kivitelezhetetlen akkor már fejtsd ki bõvebben pls?

mp=maxpaynezik nemtom kibeszelt itt multiplayerrol ember

Dynamic
Bár 100-szor át lett beszélve de könyörgöm, minek ebbe a játékba multiplayer és hogyan lehet kivitelezni?????Megmondom:sehogy!Csak a bullettime kihagyásával, de akkor meg mi értelme??????Deathmatch játszható BT nélkül, de szerintem a DM amúgy is gagyiság, fõleg egy Max Payneben.Esetleg kooperatív, de BT nélkül...ugyan már!!
soldier ez nekem szolt?

hat tudom hogy mindenki mp-zik de ha veletlenul erre jartok segitsetek mer sirni fogok mingyart

Sol Dier
Próbáltad már az exe-t, 98/Me módban futtatni xp alatt?
Tudod: jobb klikk az exe-re, tulajdonságok, kompatibilitás, kompatibilis üzemmód.

na van itt valaki akinek deviances van? nekem kifagy az 1. chapter 7.-nelvan valami nuke vagy valami mert nem csak nekem csinaljaSEGITSETEk

zaki
ááá de komoly volt, most voltam az elvarázsolt kastélyban, vagy mi a faszban, tiszta para volt 😄 majdnem minden elémugrott szörnyet szétlõttem 😊 pedig 1 ember se volt annál a résznél 😊

Hali.

Kis segitség az elsõ pályán van 1 buzi ajto és nem tok bemenni az épuletbe.
Mit kel csinálni ???

Toughtful
Leléptem, majd felnyomom ingyenes tárhelyre valahová

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

toMpEr
mona sax zuhanyoznik

KeKKSZike
Ki ez? Mi ez a kép? 😊))))

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Toughtful
Közben meg letámadtak Max Payne2.binér. Szóval ha valakinek kell a zene gyorsítson .DDD

Toughtful
DC++ beizzítva, Koli hub,
Max Payne2 - Credits.mp3
Max Payne2 - Theme.mp3

A Credits elején és végén van egy kis theme darabka, másképp nem sikerült.

toMpEr
csak radeon 9500+-al vagy gefFX-el latod..

[HUN]Crassus
miért nem látom magam a tükrökben???Pedig be van kapcsolva az opció.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

toMpEr
sima bulet timeal lassulsz te is, csak ha megosz par embert(besargul a homokora), akkor valt bulet time 2-be, es leszel gyorsabb, mint a kornyezeted

zaki
van DC-d?

Lacc
Na elkezdtem én is, és valami nem világos. Akkor ezzel a shoot-dodge-val lehet az elsõ részhez hasonlóan vetõdni lassítva és lõni ugye? A sima bullet-timeal pedig fekete-fehér képernyõt behozza és mindenki lelassul kivéve én olyan John Woo módra? A Combo meg gondolom ennek a kettõnek az ötvözete. De azért az érdekes, hogy a bullet-timeos homokórábaól a vetõdés nem szív le...
Toughtful
Nincs, és csak itt produkálja.

Akit érdekel a Theme zene, meg a Credits alatt levõ szám, kiloptam mp3-ba, kúrva jó minõségbe. Ha van rá érdeklõdés felnyomom valahova, a kb. 10 mega darabja

toMpEr
onnan szedtem ki...

zaki
cool..frankón benne van ez is a játékban?

gyraph
Na szerintem akkor fossa le mindenki a bokáját. 😄

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

zaki
ok, de most egy kicsit Mp-ezek, majd késõbb megkereslek

zaki
iszonyatosan bejön az, amikor bullet time-ozva lövök éppen, kifogy a táram, és ahogy újratölt, kegyetlenül jól meg van csinálva

gyraph
OFF:
Majd szólj, ha van kedved golfozni!
ON:

toMpEr

zaki
jaja

gyraph
HI Zaki! Igen...most éppen a végkifejlet bontakozik ki a storyban. Hát nem volt hosszú az biztos, de hogy etalon a gém az is biztos.

toMpEr
nincs huzva a videokartyad?

zaki
Hi Gyraph! bazz, már a 3. Part-nál tartasz? én most vagyok az 1. Part 5 küldetésénél (sztem a vége felé járok), ahol felgyújtották a kérómat, és ott vagyok most

[HUN]Crassus
Sziasztok!!

NAGGYON RULEZ A PROGI!!😊

Viszont már el is akadtam(lehet kihagytam valamit,de már egy órája szenvedek pls HELP!)
Szóval a 2-es Chapter 2es epizódjában:in the middle of nowhere részben nem tudok kijutni a raktár vagy gyárépület izébõl.Mindenkit megöltem ,de semmi. Tudom kihagytam valahol egy ajtót,de fogalmam sincs melyiket.
Addig még megvolt a fonál amíg 3-om SWAT-szerû ruhába öltözött faszit leszdek annál a résznél ahol lerobban a balkon.Na innen viszont nem tudom merre.Aki tudja segítsen!Köszi!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Alexease
Elofordulhat, hogy ezen mar az uj CD vedelem van, vagyis neha direkt "behulyul" 😉
Toughtful
Amúgy nálam néha lemerevedik a kép, 10-15 másodpercre, mintha megfagyna, aztán megy tovább... Vagy épp a hangkártya kezd el berregni.
(PIV 2,4Ghz; 512DDR; GF4Ti4200; SB LIVE! 5.1)

De ezek voltak a bugok only, amit találtam. És ezek is random 😄

Thx na majd legyalulom azt vissza mert megfagyott a telepítés végén 😊 De elindul végül is egyébként nekem egy 1.3 tualatinom van jelenleg 1.6 Mhz stabilan mûködtetve, meg egy ti4200 asom és 1024 ben megy maxon 2x anti alisingel 30 fpsell ugyhogy nincs egy gépigénye
Toughtful
Játszd végig .)