Max Payne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-kisebb szerver
-csak egy bizonyos területre terjed ki a bt ha abba belépsz akkor te is lelassulsz egyébként nem
-ha btz-nek és te is nyomsz rá egy bt-t akkor ugyanolyan gyorsan mozgathatod az egeret mint az ellenfél,és még biztos van pár megoldás
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Egy nézhetõ mozi!

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Tudod: jobb klikk az exe-re, tulajdonságok, kompatibilitás, kompatibilis üzemmód.
van valami nuke vagy valami mert nem csak nekem csinalja
SEGITSETEk
Kis segitség az elsõ pályán van 1 buzi ajto és nem tok bemenni az épuletbe.
Mit kel csinálni ???
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
Max Payne2 - Credits.mp3
Max Payne2 - Theme.mp3
A Credits elején és végén van egy kis theme darabka, másképp nem sikerült.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Akit érdekel a Theme zene, meg a Credits alatt levõ szám, kiloptam mp3-ba, kúrva jó minõségbe. Ha van rá érdeklõdés felnyomom valahova, a kb. 10 mega darabja
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Majd szólj, ha van kedved golfozni!
ON:
NAGGYON RULEZ A PROGI!!😊
Viszont már el is akadtam(lehet kihagytam valamit,de már egy órája szenvedek pls HELP!)
Szóval a 2-es Chapter 2es epizódjában:in the middle of nowhere részben nem tudok kijutni a raktár vagy gyárépület izébõl.Mindenkit megöltem ,de semmi. Tudom kihagytam valahol egy ajtót,de fogalmam sincs melyiket.
Addig még megvolt a fonál amíg 3-om SWAT-szerû ruhába öltözött faszit leszdek annál a résznél ahol lerobban a balkon.Na innen viszont nem tudom merre.Aki tudja segítsen!Köszi!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
(PIV 2,4Ghz; 512DDR; GF4Ti4200; SB LIVE! 5.1)
De ezek voltak a bugok only, amit találtam. És ezek is random 😄