Max Payne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem' tom érthetõ e édös fiam vagy tovább mondjam e...
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Háá azé' édös fiam, mer' az nvidiasux is támogatta a prodzsektet' usztán édös fiam valamivel még is csak viszaköllöt fizetni a nemes hozzájárulást....mög édös fiam a kutya se venne meg ha nem lenne közszájon, hogy a monja:" Ez vazzeg ez csak az FX -en megy vazzeg a MAX PAYNE2 is az FX -en megy..."
nem' tom érthetõ -e édös fiam...mer ha nem akkor tovább mondom.,...
Hát anno már a Duke Nukem-ben is láttam magam a tükörben vááázzzeee :-DDDDDDDDD
Magyarázza már el egy szakértõ! :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Már az elején, amikor felbukkan. A liftnél (amikor kinyírja a menekülõ takarítómunkásokat): "Jó lenne másképp is találkoznunk Max!" vagy vmi ilyesmit mond.
Elég sejtelmes nemde?
Tessék tehát gyorsan játszani
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ajánlatos kiprószálni egy régebbi drivert, ha azzal sem megy, hát le kell mondani a GeForce alatti tükörrõl.
Imremagdi: Egy bizonyos idõ után az új driverek sem tudnak kihozni többet egy VGA-ból. Mindettõl függetlenül, ajánlom, hogy tegyél vissza egy régebbi, de stabil drivert az NVidia-tól és úgy próbáld a Max Payne 2-t!
Blasta: Értem, de az összhatás, a kompozíció mindenképpen a Te érdemed. Le a kalappal. Ja, és amikor elõször, rendesen végignéztem én magam is úgy röhögtem, mint a smiley-d!
Azért nem értem, mert ez nem egy olyan extra fícsör, hogy külön effekt kellene hozzá, netán DX9....

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Imyke: Kösz a dicséretet de sajna a smiley nem az én kezem munkája, csak a háttér meg a felirat!
De kösz! :-)
Amúgy megsúgom, hogy menni fog!!!!
Ja és 780mega DDR-el?
GF4 Ti alatt is mûködnie kell a "tükör effekt"-nek ugye?
Mit kell bekapcsolnom a beállitásokban, hogy ne csak szürke türöket lássak????
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Valóban kircsi game, nagyon. Egy problémám van...egyszerûen nincsenek fegyver effektek. Mármint, gondolom csak nálam. A zene megy....az átvezetések alatt jók a hangok, de játék közben nincs hangja pl. a fegyvereknek.
Egy SB Live-om van, eddig semmi gond nem volt vele.
Valakinek nincs 5lete? Esetleg hasonló probléma?
Üdv:
Izmael
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nem külön EXE, hanem csak egy kapcsoló....
ami az asztalon van, azt is módosíthatod...
... maxpayne2" -developer
és menni fog
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Remélem valaki végignyomja, és betömöríti avi-ba. Filmként is kiváló lenne 😊
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
(Nosztalgiával gondolok vissza a Baldur's Gate2 120 órás játékidejére....)