Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Szájonkaplak' edös fiam, háá hogy beszélsz az öreggel???

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lazarus
Te hülye vagy édös fiam
Kandurex
Ez azé van édös fiam mer' at ATI is támogtta a prodzsektet, viszont édös fiam az ATI -nak nem kell a cégér. Ecthe édös fiam az ATI kártyákat anékül is veszi a margit meg a szomszéd is, hogy meg kölle nekik reklámozni, hogy az ezen még a Max Payne 2 is trükkösen futt

Nem' tom érthetõ e édös fiam vagy tovább mondjam e...

Nekem ATi R8500+DX9 van, és van tükör effekt :-)

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Punker
szép az a tükör de engem annyira nem fogott meg.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Galy
Blasta!

Imádom a logód!

Kandurex
A pixel shaderek vertexbem megvalósított mirrorítása azért nem megvaló...

Háá azé' édös fiam, mer' az nvidiasux is támogatta a prodzsektet' usztán édös fiam valamivel még is csak viszaköllöt fizetni a nemes hozzájárulást....mög édös fiam a kutya se venne meg ha nem lenne közszájon, hogy a monja:" Ez vazzeg ez csak az FX -en megy vazzeg a MAX PAYNE2 is az FX -en megy..."

nem' tom érthetõ -e édös fiam...mer ha nem akkor tovább mondom.,...

Grave Digger
Nem😄DDDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Blasta
De miért kell DX9 egy ilyen effekthez?
Hát anno már a Duke Nukem-ben is láttam magam a tükörben vááázzzeee :-DDDDDDDDD

Magyarázza már el egy szakértõ! :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

And5
thx nem is vettem észre 😄

IMYke2.0.0.0
A Játék folyamán is kapsz adatokat felõle.
Már az elején, amikor felbukkan. A liftnél (amikor kinyírja a menekülõ takarítómunkásokat): "Jó lenne másképp is találkoznunk Max!" vagy vmi ilyesmit mond.
Elég sejtelmes nemde?

Tessék tehát gyorsan játszani

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az épülettel szemben állsz, akkor nem mégy fel a rakodóra, hanem jobb kéz felé veszed az irányt és a fal síkja mentén már látni fogsz egy nyitott kaput, majd fel a lépcsõn és benn vagy a raktárban!

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

KeKKSZike
ÉrtM! A jéták végén derül ki, hogy ki ez a csaj?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

IMYke2.0.0.0
A tüköreffektus nem csak DX9-es. Ha jól tudom, már a 8-asban benne volt.
Ajánlatos kiprószálni egy régebbi drivert, ha azzal sem megy, hát le kell mondani a GeForce alatti tükörrõl.

And5
én már a legelején elakadtam amikor beparkolunk a fehér járgánnyal és nem lehet bemenni az épületbe vagyis nem tudom hogy hol kéne vki mondja meg plz köszi

ollie
pedig de. az dx9-es effekttel van sajnos

IMYke2.0.0.0
KeKKSZike: Ha elmondjuk, akkor vége a Játékélvezetednek. Szerintem, nyomd végig a game-t és rájössz!

Imremagdi: Egy bizonyos idõ után az új driverek sem tudnak kihozni többet egy VGA-ból. Mindettõl függetlenül, ajánlom, hogy tegyél vissza egy régebbi, de stabil drivert az NVidia-tól és úgy próbáld a Max Payne 2-t!

Blasta: Értem, de az összhatás, a kompozíció mindenképpen a Te érdemed. Le a kalappal. Ja, és amikor elõször, rendesen végignéztem én magam is úgy röhögtem, mint a smiley-d!

ollie
Azt írta valaki, hogy a tükör effekt egy dx9-es effekt. Ezért ez nem fog gf4 alatt mûködni, mert az csak dx8-as.

Blasta
Nekem 4-es driverem van, szal nem hinném, hogy az 5-ös hibája lenne.
Azért nem értem, mert ez nem egy olyan extra fícsör, hogy külön effekt kellene hozzá, netán DX9....

THX...kiprószálom.
KeKKSZike
Még mindig nem adtatok választ... Egy mondatba mondjátok már el, hogy ki a nõ?

Imremagdi
nekem is geforce4 ti4200 van és minden max-on, és nem látom magam a tükörben ! Lehet hogy az 52.13-as driver hibája ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Blasta
Igaz. :-DDDD

Imyke: Kösz a dicséretet de sajna a smiley nem az én kezem munkája, csak a háttér meg a felirat!
De kösz! :-)

IMYke2.0.0.0
Brutálisan jó a logod!

Hát próbáld ki, ha nem megy max visszaállítod nem?
Amúgy megsúgom, hogy menni fog!!!!

Blasta
Nem raktam asszem mindent MAX-ra, de megtehetem 2500-as bartonnal meg a GF4 Ti-vel nem?
Ja és 780mega DDR-el?

IMYke2.0.0.0
Ha minden maxon van, illetve High-on, akkor mûködnie kell(ene) a tükörnek is.

Blasta
Srácok!
GF4 Ti alatt is mûködnie kell a "tükör effekt"-nek ugye?
Mit kell bekapcsolnom a beállitásokban, hogy ne csak szürke türöket lássak????

ollie
eh, értem

Na jó persze hogy úgy értette, csak miért ne jegyezzük meg?

ollie
szerintem úgy értette, hogy játékban

Grave Digger
Sztm a beálíltásoknál kikapcsoltad azt az opciót, hogy sound😄DD Nekem vannak hangok😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Ez a legélethûbb pucér nõ az életedben? Na ne röhögtess már! Én azért már találkoztam sokkal-sokkal élethûbbel is :-))))))))))))

KeKKSZike
Nyah... Ki a csaj a játékban? 😊

Imremagdi
én is itt akadtam el elöször ! Van egy ablak ott menyi ki a párkányra, és ugrálj át a szomszédos párkányra !

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Békesség És Szeretet!

Valóban kircsi game, nagyon. Egy problémám van...egyszerûen nincsenek fegyver effektek. Mármint, gondolom csak nálam. A zene megy....az átvezetések alatt jók a hangok, de játék közben nincs hangja pl. a fegyvereknek.

Egy SB Live-om van, eddig semmi gond nem volt vele.

Valakinek nincs 5lete? Esetleg hasonló probléma?

Üdv:
Izmael
Sephi
Necsodalkozatok bazz... egy ismerosom neten talalt valami leirast es ugy feltuningolta a gepet hogy 2000-ben neki volt a legolcsobban vett legjobb gepe 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MaxPayne2.exe -developer
nem külön EXE, hanem csak egy kapcsoló....
ami az asztalon van, azt is módosíthatod...
... maxpayne2" -developer
és menni fog
[HUN]Crassus
honnan lehet azt a developer exe-t indítnai??Nem találom sehol sem😞PLS HELP ME!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Toughtful
Na, most olvastam, profiknak 3 óra alatt végignyomható. (Ha már ismered a pályát, stb.)

Remélem valaki végignyomja, és betömöríti avi-ba. Filmként is kiváló lenne 😊

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

Hmuda
Na mostmár jó, nagyon bejövõs, kiály gém. Este folytatom is. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Toughtful
Fel kellene fogni, hogy ez eleve interaktív akciófilmnek készült, és nem játéknak. Így már megérthetõ a játékidõ. Az lehet, hogy másik játékok tovább tartanak, de nincs is ilyen hangulatuk.

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

Hmuda
Úgynézki gondban vagyok. A Daemon Tools eddig mindig rossz kötetszámú CD-kkel dobálózott installálások után, de eddig minden okés volt, mert nem cseszte el az installokat, de most a MAx payne úgylátszik igen. Mi fenétöl van ez?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

toMpEr
mondjuk nekem sehogy se sikerult az fps-t kiiratnom vele...

toMpEr
MaxPayne2.exe -developer
igy kell inditani utanna 0-ra jon elo

Kandurex
Bezony!

Kandurex
Remélem, hogy még az e-hónapban jövõ Hidden and Dangeorus 2 és a Call Of Duty játékokban a minõség mellett a hosszú játék idõ is szerepet kap....

zaki
a half-life-ot pl lehetetlen lenne végigtolni 5-6 óra alatt...

zaki
én még nem értem a végére, de ez a 2 fejezet amíg eddig lenyomtam nem volt annyira sok. bezzeg a half-life pl elég sok idõõbe tellett, hogy végigvigyem...

Délben kezdtem nyomni, és most nemrég végeztem a sztorival. Ritka jó játék, nagyon leragadtam a gépnél, de azért ez túlzás.
(Nosztalgiával gondolok vissza a Baldur's Gate2 120 órás játékidejére....)