Max Payne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
plz help
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Akkó a tutifrankó envídiás dzsíforszomon nem fog láccani a meksz pélyn a tükörben?
És ha eccer pont a tükör elött állok és hátbatámadnak?
Beperelem az envídiát, meg a rokksztárt baze! :-))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Meglássa, eccõ még büszke lösz rám!!!! Mögértem én ezt az ögészet oszt én löszök itt a Dzson Ráméróu!
:-)
neki se álljak?
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
Nyalj be hígszarig!
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
a tervezesenel is elosszor softwaresen alkotjak meg a kartyat
(amugy a geforce2 is tud 1.0-s pixel shadert csak irtolassan, ezert ez nem kerult be a dx-be)
kinyirtam mindenkit de amiko eltekertem a csapot mondott vmit de nem figyeltem és utána elmentettem...mit kell csinálni?

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mirrors are supported only by GeForceFX cards. Even then, we recommend keeping them disabled on GeForceFX 5200 for performance reasons.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Válaszoljatok bazzee!
moreBENCH LX - Version 4.04
This is the brandnew release version of the moreBENCH LX universal DirectX benchmarking tool. It will not work with OpenGL applications or games. By downloading it you agree that moreBENCH LX comes with no support or warranties and that you use it at your own risk! To run moreBENCH LX you need: A PC with Windows XP or Windows 2000 and an ATI Radeon or NVIDIA GeForce based graphics board.
Release notes:
1. AMD Reboot problem has been fixed
Van egy moreBENCH nevû kis progi, amit ha elindítunk, minden D3D alkalmazás alatt egy kis grafikon segítségével folyamatosan löki az fps adatokat, lehet pozicionálni, elrejteni stb.
Amikor aktív, kis ikon jelzi az óra mellett a tálcán.
(A leírásban mintha azt írták volna, hogy OpenGL alatt is megy, de nekem csak d3d alatt mûködik)