Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
nekem is kell ott egy kicsit várnom...

Ruffi
miko tölti be part 1 chapter 7-et akko egy pontál megáll a töltés...merthogy??
plz help

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

zaki
hogyne lehetne 😄

toMpEr
shiftel lehet

toMpEr
leesik ilyen kabinszeruseg a hatadmoge, abba kell atveszelni a robbanast

ollie
szerintem is

Blasta
Brühühü.
Akkó a tutifrankó envídiás dzsíforszomon nem fog láccani a meksz pélyn a tükörben?
És ha eccer pont a tükör elött állok és hátbatámadnak?
Beperelem az envídiát, meg a rokksztárt baze! :-))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Lazarus
Ott vagyok hogy a ruszki hátbalõtte a csajt és robbantott 1et oszt leestünk. Van lent 3 robbanós idõzített hordó és mi a francot kell csinálni?
Mayday
Szerintem meg Balazs Pali.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Blasta
Szerintem felejtõs :-)))

Barni
szerintem ne nagyon, azon még a max payne 1 is épp hogy elfut nem?

Avanti Italia!

Blasta
Háköszönömidösapám!

Meglássa, eccõ még büszke lösz rám!!!! Mögértem én ezt az ögészet oszt én löszök itt a Dzson Ráméróu!
:-)

400 cel, 256 mb ram, gf2mx400 64 mb
neki se álljak?

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Blasta
Galy!

Nyalj be hígszarig!

ollie
rosszul tudod. a dx9 compatibility annyit tesz, hogy dx9 alatt is tökéletesen müxik a kártya, DE nem tud dx9-es effekteket. csak a hardveres dx9-es kártyák tudnak dx9-es effekteket. a dx8-asok (bár dx9 kompatibilitisek) dx9 alatt sem fognak dx9-es effekteket produkálni. van egy hibrid, ez az fx5200, ami nem full dx9, hanem a drivere emulál néhány dx9-es effektet.

Ruffi
Na azota sikerült megcsinálni...de azért kösz most ott vagyok ahol az a pillango van kiváncsi vagyok mi lesz

Ki tudsz menni ott, ahol eddig az égõ gázcsõ miatt nem lehetett.

Igazad van, akkor viszont ez a tükör effekt csak valamilyen DX8-as cucc lehet...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

toMpEr
softwaresen akar s3virge-el is tudnal barmit nyomatni, az mas dolog irtolassu lenne
a tervezesenel is elosszor softwaresen alkotjak meg a kartyat
(amugy a geforce2 is tud 1.0-s pixel shadert csak irtolassan, ezert ez nem kerult be a dx-be)

Azért ez nem egészen így van, de részben igaz. Pl. egy Geforce 2 soha nem fog szoftveresen pixelshadert nyomatni, ahhoz azért egyéb feltételek kellenek.

Ha jól tudom az, hogy egy kártya pl. DX9 kompatibilis az azt jelenti, hogy az összes effektet ami benne van a DX9-ben hardveresen támogatja. Tehát azért mert egy kártya nem DX9 kompatibilis (pl. R8500) még tudhatja a DX9-es effekteket csak max egy kicsit lassabban, mert szoftverbõl kell nyomatnia..

Ruffi
És akko ott mit kell csinálni?

Visszamész oda, ahol az égõ gázcsövek voltak. Mostanra már nem égek. Emlékeim szerint egy emelettel feljebb vannak.

Ruffi
Part 1 Chapter 5 eltekertem vmi csapot egy ilyen helyiségben ahol ilyen tartályok voltak meg csövek
kinyirtam mindenkit de amiko eltekertem a csapot mondott vmit de nem figyeltem és utána elmentettem...mit kell csinálni?

Na akkor mégegyszer: A tükörkép nem DX9 függvénye. Radeon 9100-on is tökéletes, ami ugye DX8-as kártya.

insp
9800-on is van tükörkép. Ez csak egy Nvidia marketing szöveg. DX9-en van. Ennyi.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

magus
es hogy oldottad meg? ujrakezdted a palya elejerol?

ollie
nekem sem

toMpEr
nekem egesz jatek alat nem volt semmi gondom

IMYke2.0.0.0
De igen.

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
nekem soha, bár igaz, hogy eccer nem jáccottam vele

ollie
hehe, gondolom az csak dx6-os kártya

magus
nektek nem csinal olyat a chapter2/1-ben hogy ujraindul? es mikor beakarok tolteni egy quicksavet onnan akkor kiir vmi hibat es kilep?

Grave Digger
Radeon 9700 alatt is van tükörkép

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

És én is csatlakozni tudok Mr.Perfecthez, Radeon 9100-al is van tükörkép.

toMpEr
gef4 alatt NINCSENNEK tukoreffektusok, idezet a doksibol:
Mirrors are supported only by GeForceFX cards. Even then, we recommend keeping them disabled on GeForceFX 5200 for performance reasons.

Kandurex
Próbálkozz a dxdiagban a sound csúszka lentebb rántásával 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Pont írni akartam egy kisebb elemzést, hogy miért lenne hülyeség az az elv, "hogy DX9 könyebb és azért csináltuk meg." De Mr. Perfect egyszerûbben és könnyebben ütötte le a labdát ATI8500 kártyára hivatkozással.

Vannak bizony...

Heh ti már mióta nyomjátok a gamet, én meg csak próbálkozom az elinditásával. Az intro után betöltésnél visszadob a windowsba. (nvidia g4.4200Ti 45.23)_lehet, hogy ez a baja ?!_S.O.S.
Válaszoljatok bazzee!
ollie
nekem nincs is meg a gém 😊

Ez a progi nagyon jónak néz ki. Lehet, hogy egy csöppet jobb az eddig használt FRAPS-nál? Nah, estére ki is fogom próbálni...

ollie
nem. ja hogy azon vannak tükörképek mp2 alatt?

Ezek szerint a Radeon 8500, teljes értékû DX9-es kártya lenne? Szerintem nem igazán az.

Heh ti már mióta nyomjátok a gamet, én meg csak próbálkozom az elinditásával. Az intro után betöltésnél visszadob a windowsba. (nvidia g4.4200Ti 45.23)_lehet, hogy ez a baja ?!_S.O.S.
ollie
Pont azt írják, hogy nem müxik opengl alatt.

moreBENCH LX - Version 4.04
This is the brandnew release version of the moreBENCH LX universal DirectX benchmarking tool. It will not work with OpenGL applications or games. By downloading it you agree that moreBENCH LX comes with no support or warranties and that you use it at your own risk! To run moreBENCH LX you need: A PC with Windows XP or Windows 2000 and an ATI Radeon or NVIDIA GeForce based graphics board.
Release notes:
1. AMD Reboot problem has been fixed

ollie
A helyzet, hogy bármi alatt lehet tükörkép (még akár dx1 alatt is), nem ez a probléma. A különbség itt, hogy úgy néz ki, hogy az MP2-ben egy dx9-es utasítást használnak hozzá (mert eccerûbbb és gyorsabb így mint bármelyik másik megoldás), ezért nem müxik nem dx9 támogatásu karesz alatt. pont.

hykao
Többen írták, hogy nem tudják kiíratni az FPS-t.

Van egy moreBENCH nevû kis progi, amit ha elindítunk, minden D3D alkalmazás alatt egy kis grafikon segítségével folyamatosan löki az fps adatokat, lehet pozicionálni, elrejteni stb.
Amikor aktív, kis ikon jelzi az óra mellett a tálcán.

(A leírásban mintha azt írták volna, hogy OpenGL alatt is megy, de nekem csak d3d alatt mûködik)
Grave Digger
nvidia sux, ati powaaaaaaa😄DDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Kandurex
Amúgy? Neked van jobb magyarázatod? Mert már a GLquake -ben is (DOSos Q1!!) megoldható volt a tükör és koránt sem volt rossz a megvalósítása. 100%, hogy az Nvidia "piszkos kis kezecskéje" figyel a dologban!