Max Payne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezd már unalmas lenni ezek az "egydélutános" gamek! Régebben min 30-40 h volt a limit!! Most meg??? 4-5h??? És még elvárják, hogy meg vegyem tízenxezer kemény HUF-ért!! Hát lószart!! Majd akkor ha az igényesség és a tartalom mellett a hosszú játékidõ is szerepet kap! Mert finomnak, finom a krémes...de csak 5percig tart...??
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Na végignyomtam, sajnos nagyon rövid, 3 rész. Végigvitel után új játékmódok nyílnak meg, de ugyanaz mint az alapjáték, csak szabadon lehet lépkedni a fejezetekbe.
bazz ez nagyon állat!
Attól eltekintve, hogy dögös csaj és komolyra fordítva a szót nagyon szépen van textúrázva. Ez eddig a legélethûbb pucér nõ az életemben 😉
Ez valami nude patch? Ruganyos a mell? 😉
Attól eltekintve, hogy dögös csaj és komolyra fordítva a szót nagyon szépen van textúrázva. Ez eddig a legélethûbb pucér nõ az életemben 😉
Ez valami nude patch? Ruganyos a mell? 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
SPOILER!!
Azért az is nagyon nagy, amikor bemegyek az egyik szobába és a zongorán az egyik rosszfiú egy érzelmes melódiát játszik, közben ott fekszik a zongora tetején egy véres hulla.
Ezen majd beszartam
Azért az is nagyon nagy, amikor bemegyek az egyik szobába és a zongorán az egyik rosszfiú egy érzelmes melódiát játszik, közben ott fekszik a zongora tetején egy véres hulla.
Ezen majd beszartam

A gyerek kódot ad, majd vissza kell menni egy zöld ajtóhoz, ami számkóddal nyílik.(Egy panelszerûség van az ajtó mellett a falon)
asziszem...
asziszem...
na rögtöne el is akadtam😊)
az elején assze 1 rész 5.
egy meletes házban fel le szaladgálo kde nemtudom mi pöcsöt kel lcsinálni??
az alagsorban egy walkmanos gyerek mossa a falat
enniy
léci segitsetek😊
az elején assze 1 rész 5.
egy meletes házban fel le szaladgálo kde nemtudom mi pöcsöt kel lcsinálni??
az alagsorban egy walkmanos gyerek mossa a falat
enniy
léci segitsetek😊
!Forza Ferrari!
Ne'ma'! Ember a kisujjat adja, es kene az egesz keze!? 😊))))))))
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Elõször menj a számítógépedhez, majd cseng a telefon, utána be a szembesítõszobába, várni addig, míg Monát lekisérik a fogdába. Utána beszélj azzal az emberrel, aki szembesített (ezt lehet hogy nem muszály), majd menj le a fogdára.
Egyébként én úgy voltam vele, hogy a hentelés volt a ráadás, de "csak" azért csináltam meg, mert a történet további részeit akartam hallani/olvasni😄DDDD Egyébként kibaszottul hangulatos a game, csak a végén azt a gecit kikészítettem, majdnem idegbajt kaptam, mert már csak a fejem nem volt fehér, és annyi életbõl kellett megcsinálni, mert azon a pályán csak ott mentettem😄
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
na én a Part 2 Chapter 5-nél járok most. itt a gádzsival vagyok, és elég negéz azért itt már a játék
csak sms webes oldalakon van fent, meg a dc-n. szóval a 3. lehetõség az ftp. pitizz, hátha ad majd itt valaki neked egy címet

A f@szom kivan a dc-vel!
Reggel indítottam el a letöltést és még csak 23 kib@szott fájl jött le.
Nincs valamilyen oldal a neten, ahonnan letudnám szedni gyorsan, mert holnap jön haza öcsém a koliból és addigra leakarom szedni.
Jó lenne valami nem sms-s oldal, mert nincs mobilom.

Reggel indítottam el a letöltést és még csak 23 kib@szott fájl jött le.
Nincs valamilyen oldal a neten, ahonnan letudnám szedni gyorsan, mert holnap jön haza öcsém a koliból és addigra leakarom szedni.
Jó lenne valami nem sms-s oldal, mert nincs mobilom.

jaja az ajtó mellett van egy "izé" amit megnyomsz akkor kinylik az ajtó.. az elsõ ajtónál mûködik a másodiknál nem...
Nem kell semmilyen kódféleség. Megnyomod a "csengõt" és a túloldalról kinyitják neked az ajtót.
jaja...lekell menni és ott van két vasajtó ahol kódféleséggel nyílik..az egyiken bemegyek a másikon meg elkezd dumálni hogy nem mehetek be... mé?
nem kell serial
amikor ott a rendõrkapitányságon vagyok... és a mona nevû csajt bezárták és kikell engednem vagy meg kell találnom.. hol a p**ba van az a csaj?.. nemtalálom
😊 nade valami reális % mondjatok ami úgy kb. stimmel is 😊
és kb. most hány % nál tartok a game ben?
senki???

ehh, most játszottam végig de arra a részre már alig emléxem😄 Követned kell, hogy merre ment a bébi, asszem:, de már nem vagyok biztos benne😄
menj át egy másik ablakba, onnan tod, hogy merre kell menni, hogy arra vannak a komandós gechok😄
senki nem tudja? 

No majd ha nyomsz mellé egy digitális aláírást,valamint közjegyzõvel hitelesíted,akkor elhiszem!:-))))))
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Help! Mit kell csinálni mikor Mona-val kell fedezni Max-ot, és MAx behúzódik egy vasdarab mögé, mert lövik egy ház mögül? Nem tudom kilõni a manust mert ugye a ház mögött van. Motyogtak valamit valami albakról, de az ilyen dumák felét valamiért iszonyú halkan hallom, mégha maxon is van a hangerõ, szóval nem igazán tudom mit kéne csinálnom. Lõttem már midnenfele, próbáltam átugrani valahova máshova, de semmi... Help!
hogyan kell? mármindenfele jártam denemtom mit kell
amikor azt a csajt kell a börtönbõl kihozni..PartII
vazze ...elakdtam a game ben
Mijaza CPU,meg MHz??? Ezeknek valami tudományos fantasztikus jelentésük van??

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
nekem 45.23-van és semmi problémám nincs vele. minden pöpecül fut max felbontáson.
Avanti Italia!
Leírás: Hivatalos Detonator 43.45 DirectX 9.0 támogatással. Nemzetközi verzió. A támogatott nyelvek között van a magyar is.
ez jó lesz?
ez jó lesz?
!Forza Ferrari!