Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
Kimész a folyosóra le a lépcsön,aztán be jobbra a harmadik ajtón. Ott találsz fegyvert a falnak támasztava.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Kandurex
Shaman nem barom..õ kecske.. Amúgy meg már egy párszor lelett írva a megoldás

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Pista bátyám, húzzon már el, mert a fejébe állítom az MTZ kardálytengelyt...

Kandurex
Édös fiam...hát hugyan beszélsz? Kapjalakszájba...hát nem munta meg a Marinénye, hogy várjá fiam mer a sült tranzisztor nem repüü magtúl a szádba...türelemmel várjá édös fiam..2 - 3 perc osztán befog az tõtõdni...

Ruffi
hu te ma nagyon viccesnek hiszed magad...legalább te...
na nem baj ilyen barmok is kellenek mint te!!

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

zaki
nem tudom, esetleg egy re-install

zaki
segítsetek pls: a Part 3 1. küldetésénél vagyok, amikor felébredek a kórházba a mûtõs asztalon... na semmi csúzlim nincs, az ajtó mögött meg a buzi fegyveres ott dörömböl... na merre is kelene mennem, mert amikor felrohanok a lépcsõn akkor legfelül be van zárva egy rács, az alatta lévõ szintre amikor bemegyek, hát ott sok mindn nincs, a buzi csákó meg közben szarrá lõ, sõt 2 csávó...

Ruffi
Baszki pedig eddig jo volt a gamma..
meg nem is volt eddig nehéz most meg itt bekakál..

Shaman
van még egy megoldás ami segít! Format c: aztán add el a géped! Tuti nem fox többet idegeskedni MP2 miatt!!

zaki
akkor passz...

Kandurex
ööö...öö...látta valaki Paul Balage-t? Keresik telefonon...valami Rockstar cég van a vonalba...kérdezik, hogy kiadta már az

"FX csak egy van és csak ott van tükör, vegyél meg bazzeg mer'ha nem akkor Lagzi lajcsi és slal salala salalala...."

címû slágert amit megbeszéltek...

Blasta
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ennyi az egész?
Köszi, otthon kipróbálom!
Még jó, hogy HW szakértõk is olvassák a topikot :-DDDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

insp
YEAH!!!!! Ugyanilyen tridenttel nyomattam én is a Duke-ot anno!!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Ruffi
Zaki vmi gáz van mert má 4 percet vártam és olyan 2/5 résznél elakad a töltés part 1 chapter 7-nél mi a rák

toMpEr
nekem trident 9440-es kartyaval (512k videomemoria) is volt tokeletesen eles tukorkepem a dukenukem-ben, pedig az nem dx9-es kartya...

Shaman
de ha kiszeded az 5. kondit az is elég!

Shaman
Igazából a tied is tudja.
Keresd meg a kátyádon a végéröl a 3. IC-t,s forraszd át a lábait a 4.-hez.Onnantól tuti tudni fogja:-))

ollie
mit suxoltok már itt?

Blasta
Ezt kurvára nem vágom.
Mert az is más dolog, hogy máshogy valósítja meg a 2 kártya a szabványos effektet, és az is más, hogy az egyik ISMERI, a másik meg NEM...

Mert az nem megvalósítás, hogy nem megy az effekt. Illetve olyan megvalósítás, aminek az eredménye NULLA :-DDDDDD

srácok... amikor Mona val vagyok és max el kell lõdözgetni..én a tetõn vagyok és onnan távcsövessel nyomom ki az ürgéket.. 1 ürge maradt de az valahogy elbujt egy ház mögé ahonnan max et lövi... én meg pont nem látom a csávók hogy lelõhessem... Help!!!
Shaman
Igen az ember pöcsénél egy nagy fekete pötty volt,s benne a "CENSORED" felirat:-)))

Shaman
Kétségtelen,hogy nemzetközi szabvány,de ettöl függetlenül a két kártya máshogy valósítja meg az effecteket.Hardware-sen különböznek.

Blasta
Nem játszottam vele, illetve nem sokat. Kb 10 percet. De asszem a tükörben láttam magam. Ki volt satírozva a látvány, vagy ilyesmi nem?

Blasta
És azokból is az elbaszottak :-))))))))

Blasta
De akkor ha ez nem DX9 effekt, lévén az ATI DX8-as kártyáin megy (ami ugye nemzetközi szabvány) akkor hogy a túróban nem megy ez a dolog egy nVidiás DX8-as kareszon?????
Nem az nVidia a ludas, hisz a GF4 egy tökéletes DX8 kompatibilis kártya. Ha nem megy a játékban ez az effekt, akkor abban a rockstar keze van, nem? Hogy lefeküdtek az nVidiának, vagy rosszul látom?
Javítsatok ki...

vazz, nekem minden 2. hszólásom megy át?
Shaman
Ha valaki játszott anno a Postal 2-vel,na ott láttad magad szépen a tükörben,s mivel ott le lehetett húzni a slicced,s hugyálni,ha ezt a tükör elött tetted meg,akkor.... nem lövöm le a pojént!:-)

Ja. eztet araktam és is...
Blasta
Én nem parázom rajta, csak valaki istenitette, hogy ilyen éles a kép meg mittom én, gondoltam megnézem, oszt semmi :-(
Szarom le, de szerettem volna megérteni a dolgot technikai oldalról is....

Shaman
Nem feltétlen,ez az Nvidija húzása,hogy vedd meg azt a fos FX kártyáját (mint itt lentebb említették). ATI-nak nincs szüksége erre,mert aki manapság kártyát vesz,még ha eddig csak Nvidiája volt is nagy eséllyel ATI-t fog venni,s nem FX szart.

Blasta
Ez esetben Rockstar sux, mert le van tiltva a fícsör FX-en aluli kártyákon, nem????

Shaman
Ha kicsit visszaolvasnál.......
Nvidián nem megy csak az FX sorozatonál,ellenben ATI-n müködik dx8-as kártyákon is lásd 8500-as. Na ennyi. Szal Nvidia suxx

Ruffi
megállástol számitott fél percre gondolok na kiprobálom h várok 3-4- percet azt ha betölt akko juppi van

Ja, jólvanna. Bár szvsz , a tükör nem feature, mert miért lenne az, következésképp nem függ dx.tõl és nem függ cardtól. Non capisco ?
mp1 akadozás nélkül fut csak sokat tölt...

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

ja, van még egy véleményem: nem baj ha nem hosszú a game csak jó legyen (ekkora közhelyet tehát wc-t). No, nem kell azt húzni halasztani, csak azért ,hogy n+1 -el többet lõjjön a gammer. A másik meg az , hogy úgy is végig nyomja mégegyszer az embör.szvsz.
Na, nem írok többet.
Nem értem mit kell annyira parázni a tükrön. Ha nincs nics ha van van. Ugysem a tükörben akarom bámulni magam.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Shaman
Tükrösöknek: Értsétek már meg hogy Nvidia SUXXXX van!!!!!!

Shaman
Na megnéztem én is a gammát.
Hát ez egy fos,ilyen szar grafikát,illetve AI-t még nem láttam. Az emberek mozgása hányás,a hangok buták,a.....
Jah hogy ez a Max Payne topik.Sorry eltévedtem:-)
Na akkor újra: Na megnéztem a gammát,s nagyon király,a bulleting time a tárazás közben,a....

Most mia tök van evvel a tükörrel?
A deus ex -ben ez már rég meg van oldva! akko miért kártyához köll kötnyi? Eztet. Vagy mi va?
zaki
hát nekem fél percnél biztos tovább kell várnom, úgyhogy legyél egy kicsit türelmesebb

Lazarus
"Válasz erre" gombot hasznájjad má bazz
Lazarus
8 óra max
Ruffi
Amit várni kell mert én fél perc után meguntam..

Ruffi
Mennyi az a kicsi????

Shaman a válaszom:

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Lazarus
Nagyon jó játék csak kicsit rövid volt szerintem 😞
nem áll meg csak légy türelmes kurva sokat tolt ot a game

Shaman
Valaki mondja már meg kijött-e már a Max Payne2?